View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
aurissaaaaa
11-15-2015, 18:25
its the joooooooooos
Аз залагам 5 лева, че ще има нещо общо с израел или евреите 'обяснението' на мършата отгоре
едит; впрочем мен наистина не ме бърка в ливан кво е станало. Ти имаш явно няк'ви културни/семейни връзки с близкия изток и чуваш тва-онова, ама 99% от нас грам, ама грам не ни дреме.
С държавите от ЕС и изобщо западната цивилизация не е така
golemiq_korab_minava
11-15-2015, 18:31
its the joooooooooos
Аз залагам 5 лева, че ще има нещо общо с израел или евреите 'обяснението' на мършата отгоре
едит; впрочем мен наистина не ме бърка в ливан кво е станало. Ти имаш явно няк'ви културни/семейни връзки с близкия изток и чуваш тва-онова, ама 99% от нас грам, ама грам не ни дреме.
западната ти цивилизация доказано отива в на кучето ауспуха..
след време ще слушаш Москва, да ти е ясно.
aurissaaaaa
11-15-2015, 18:36
кой го е доказал бе климатик ? щото аз като гледам икономиката на САЩ расте, а тая на Русия се свива :Д:Д:Д:Д
Too tired to explain, bro.
а, от теб обяснение не съм и чакал
просто използвах цитат от твоя пост за да пиша "по темата"
golemiq_korab_minava
11-15-2015, 19:08
кой го е доказал бе климатик ? щото аз като гледам икономиката на САЩ расте, а тая на Русия се свива :Д:Д:Д:Д
всеки един политолог
Всичко реве,оплаква се или киселее... Защо винаги сте толкова негативни и измъчени?
Аз съм добре,но това не ме прави щастлив!
банан хочеш?
aurissaaaaa
11-15-2015, 19:38
Всичко реве,оплаква се или киселее... Защо винаги сте толкова негативни и измъчени?
Аз съм добре,но това не ме прави щастлив!
'Щото ми е толкова спокойно и прекрасно, че имам нужда от дневната си доза негативизъм
????
щото аз като гледам икономиката на САЩ расте, а тая на Русия се свива
И къде го гледаш ?
Направо е страшно, колко залупено и зомбирано човече си. Русия вече е в състояние да произведе всеки продукт, който внасяше преди санкциите, а американците и тоалетна хартия не са в състояние да си направят.
Икономиката на щатите се крепи на зелените тапети, които печатат и които много скоро ще паднат толкова ниско, че дори печатането им ще е неизгодно.
aurissaaaaa
11-15-2015, 19:56
Ти на зелен тапет пишеш сигурно
dreamwalker
11-15-2015, 19:56
its the joooooooooos
http://s2.dmcdn.net/HfISU/x240-ky4.jpg
Нямаш право да си толкова заблуден.
dreamwalker
11-15-2015, 19:59
обяснение
Ти си свикнал значи, не се хаби.
Ти на зелен тапет пишеш сигурно
Писал съм, а ти вероятно и в ръка не си държал от зелените.
dreamwalker
11-15-2015, 20:08
'Щото ми е толкова спокойно и прекрасно, че имам нужда от дневната си доза негативизъм
????
Чудя се дали хората около теб осъзнават колко много омраза таиш в себе си.
Sad story, bro.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b5/c4/10/b5c410ee1ace321bb2d57f5d68fa9187.gif
LoadRunner
11-15-2015, 20:25
дримок аре пиши в темата за "какво мислиш... " че имам да ти казвам нещо
aurissaaaaa
11-15-2015, 20:30
Чудя се дали хората около теб осъзнават колко много омраза таиш в себе си.
Sad story, bro.
те хората от хилядолетие хейтят чалмите пък ти да видиш - още са тук. Ще го преживеят хората около мен някак
чудя се хората около теб дали знаят че симпатизираш на Хизбула и отричаш Холокоста ?
чудя се хората около теб дали знаят че симпатизираш на Хизбула и отричаш
Как си личи, колко си неук и как четеш само разрешените неща.
Хизбула се бие срещу ИД, а това не може да се каже за тия американски курви, в които се кълнеш.
aurissaaaaa
11-15-2015, 20:42
Ехаа, папагала прочел нещо и дай да се изяви с познание
Естествено че се бият с ИД, след като ИД ги избиват където ги сварят. Т'ва не виждам как променя факта, че тия същите допреди година-две изстрелваха ракети по Израел, ползваха деца за човешки щитове срещу армията и взривяваха училища и болници, че после да натопят Израел (не че израелците не ги замитаха на едро и без това, но т'ва е друга тема).
Биели се с Ид ..... :Д Еми браво. И Щатите се биеха с ИД. Очаквам да хванеш да ги защитаваш сега.
Да, може би по тази тема имам "комерсиална" гледна точка.
Ама знаеш ли какво? СЪЩО толкова комерсиално е да се измества фокуса с изречения като: "Ама то и другаде има трагедии". Това го видях и тук, и в др. социални мрежи. Еми ок, това не е пречка да си състрадателен и да можеш да покаже съпричастност към конкретната трагедия. Това не те прави безразличен към другите страдания на други места по света.
Аз какво мисля за Германия, Франция и Великобритания не виждам каква връзка има, нито изобщо разбирам какво искаш да ми кажеш ти. С какво спориш точно? Имам право да харесвам (или не) тези държави. В случая съм ги използвала като пример за страни с високи достижения, богата история и култура. Тези държави имат постижения, отлични социални системи, чисти градове, добра инфраструктура. Нали затова сума ти народ се бута там да им се ползва от благата.. Със спорна реципрочност и даване нещо насреща. Тук не изключвам и българската общност, изобщо голяма част от емигрантите, които не дават нищо насреща, но иначе искат да ползват блага. И предявяват претенции, и си налагат своите обичаи и идеи, и някакви собствени правила.
Не се опитвам да кажа, че джихадът е почнал от вчера, или че "няма никакво значение". о.0 Къде го казвам това, бе?
Точно обратното.
И не ме интересува вече. Невинни хора, бягащи от терора има много, но сред тях има и опасни елементи и именно такива правят подобни атентати и разрушават европейските градове и подриват чуждите култури - с безбройните си искания, претенции, и желание за ислямизация. Имам роднини в европейски държави. Знам хора от какъв произход най-често биват задържани с експлозиви, или пък предявяват претенции да се учи Коран в у-щата, или да се покриват учителките поне със забрадки (това се случи мин.година във Виена), щото видиш ли, техните момчета щели да се развратят, ако е иначе.
Този текст (http://www.ploshtadslaveikov.com/koj-dnes-ne-e-parizhanin/) е чудесен, отразява гледището ми по въпроса, относно цялото това умуване, философстване, омаловажаване на страданието, български или френски знамена във фейса, абе... аман от интелектуалци иначе. Безплодно мъдруване.
в първите ти постове излиза, че "запада" е най-великото място, където всеки един се стреми да отиде, сякаш това е някъв Рай, че дори по-добро от Рая на християните, Яна на мюсюлманите или Валхала на викингите. Това ме издразни. Думите, които използва и начина, по който ги използва.
Моля, не ми давай примери и за кръстоносците едно време, СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.
тези кръстоносни походи, които твърдиш, че не се случват всъщност СЕ случват. И го има, просто никой европеец не реже глави пред камера (или пък американец, един дол дренки)
Това за останалите атентати: идеята е, че това е едно такова изключително двуличие, не за друго, но сякаш французите биват разгледани като някаква висша раса и един вид на всички трябва да им пука, че са загинали европейци. Няма лошо да слагаш знамето на профилна у фб и да пишеш статуси "прей фор парис (молеща се емотикона)", но като ще си такъв хуманист го прави и когато има земетресение в Япония, когато има затрупани миньори в Чили, когато има огромна епидемия. Когато избухна еболата на никой не му пукаше за измрелите. На всички им беше през кура.
То ако става на въпрос и за Франция изобщо не трябва да ни пука, поради редица икономически причини, защото доколкото си спомням те бяха една от причините да не функционира АЕЦ-а и да трябва да купуваме ток от Румъния.
Ама щото е модерно и всяка ковра мечтае да иде на романтика у Парижето, нека сме "съпричастни". (гади ми се от тая дума вече)
Другото забавно беше как нашия велик президент Плевнелиев циври пред камери как това било такава ужасна трагедия, а като умря детето му го бяха снимали как се хили по гробищата. Отврат.
резюме: кат ще сте съпричастни, не бъдете двулични.
aurissaaaaa
11-15-2015, 20:44
https://www.youtube.com/watch?v=c7y2LRcf4kc
Толкова по темата за кръстоносците
Естествено че се бият с ИД, след като ИД ги избиват където ги сварят. Т'ва не виждам как променя факта, че тия същите допреди година-две изстрелваха ракети по Израел, ползваха деца за човешки щитове срещу армията и взривяваха училища и болници, че после да натопят Израел (не че израелците не ги замитаха на едро и без това, но т'ва е друга тема).
Биели се с Ид ..... :Д Еми браво. И Щатите се биеха с ИД. Очаквам да хванеш да ги защитаваш сега.
Кретен, имат пълното право да се защитават след като Израел си позволява да им взима територията, а как го топели е толкова голяма лъжа, че само кухи пънове биха вярвали на израелските измислени истории.
За щатите ли да кажа нещо хубаво, ем да пробвам.
По-добре да не се бият срещу ИД, че в Сирия няма достатъчно болници и лекари, които да бъдат избити по време на тая борба и ще стане грозно.
Дават им координатите на болницата и тия прости маймуни хвърлят бомбите директно върху нея, то не знам как по-зле може да се изложиш.
aurissaaaaa
11-15-2015, 20:59
Кретен, имат пълното право да се защитават след като Израел си позволява да им взима територията, а как го топели е толкова голяма лъжа, че само кухи пънове биха вярвали на израелските измислени истории.
Коя територия ? Палестина е била част от Резашката империя, след първата световна е британска колониална територия. След това е преотстъпена от евреите да си правят държава. Кратко, просто, ясно.
Шепа 'палестинци', дето дори не съществува такава етническа група в османската империя до 20 век, изведнъж изявяват претенции към това парче земя. Същите тия 'палестинци' се оказват иранци, сирийци и арабелска чалмарска сган, които са изявявали претенции през Великобритания. НЕ СЪЩЕСТВУВА ПАЛЕСТИНСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ - има просто чепа хора, които са били османски поданици и са живяли на тази територия. Не са ти българи или гърци това - просто няк'ви си там мюсюлмани от арабски произход, които обитават територията. И са били значително по-малко в началото на 20век, отколкото са сега. Буквално пустош е било.
Същите тия обявяват война на Израел. Евреите не са отишли да ги избиват, тъкмо обратната е ситуацията.
Ама ти си кривак - к'во се учудвам, че на диваци симпатизираш.
golemiq_korab_minava
11-15-2015, 21:02
Затихващата империя прави най-големи поразии...
А американците освен да обучават джихадисти друго не правиха.
aurissaaaaa
11-15-2015, 21:08
Да, кой прати човек на луната; кой сложи край на войните в Европа; кой затри анти-човешкия съюз; кой издърпа цивилизования свят от руините на ВСВ; кой създаде транзистора; кой създаде интернет.
Частично си прав, де. От Близкия Изток друго освен ненормалници не излиза, колкото и да им се иска на американците да си наложат социалната система и да правят кинти от този огромен пазар. Ама на маймуни да продаващ айфони не стаа - дано са се научили вече, че сума от младежите им измряха
Да, кой прати човек на луната; кой сложи край на войните в Европа; кой затри анти-човешкия съюз; кой издърпа цивилизования свят от руините на ВСВ; кой създаде транзистора; кой създаде интернет.
Пропусна да напишеш, че са сътворили Земята и са позволили на Господ да поеме заслугите за тяхното творение.
Нищо, другия път ще го направиш, все пак човешката глупост е безгранична.
golemiq_korab_minava
11-15-2015, 21:19
Аурисе, правилно ти казаха кретен. Големи глупости пишеш. Израел кога я създадоха? Имаше ли такава държава там там? Чак след втората световна им дадоха това парче, и то не случайно. Няма случайни неща.
А САЩ, освен че са причинители номер 1 за парниковия ефект, генно модифицираните храни, номер 1 тероростична организация, с най-много войни по света, освен че целия свят гори..... лошото е, че ей такива консуматорчета като теб са най-доволни
dreamwalker
11-15-2015, 21:25
Коя територия ? Палестина е била част от Резашката империя, след първата световна е британска колониална територия. След това е преотстъпена от евреите да си правят държава. Кратко, просто, ясно.
Шепа 'палестинци', дето дори не съществува такава етническа група в османската империя до 20 век, изведнъж изявяват претенции към това парче земя. Същите тия 'палестинци' се оказват иранци, сирийци и арабелска чалмарска сган, които са изявявали претенции през Великобритания. НЕ СЪЩЕСТВУВА ПАЛЕСТИНСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕНТИЧНОСТ - има просто чепа хора, които са били османски поданици и са живяли на тази територия. Не са ти българи или гърци това - просто няк'ви си там мюсюлмани от арабски произход, които обитават територията. И са били значително по-малко в началото на 20век, отколкото са сега. Буквално пустош е било.
Същите тия обявяват война на Израел. Евреите не са отишли да ги избиват, тъкмо обратната е ситуацията.
Ама ти си кривак - к'во се учудвам, че на диваци симпатизираш.
Шегуваш се, нали? Кажи ми, че се шегуваш. Никой не може да е толкова тъп.
aurissaaaaa
11-15-2015, 21:27
Аз му обяснявам, че няма такова нещо като Палестинска държава или народност и никога не е имало => няма причина да квичи против евреите задето са се заселили на ТЕРИТОРИЯТА Палестина, той ме пита Израел кога го били създали ...
ми пич, те половината държави в Близкия изток и Африка са 'създадени' през последните 100 години - дай направо да ги затриваме щом така ще се отнасяш към Израел. Да връщаме колониализма и твай то.
Аз даже съм навит. Супер ще е.
И не е случайно, че са им дали т'ва парче, прав си. Нацистите през 30-те години там са ги депортирали преди да почнат да ги избиват - вече са се били установили един вид. Проблем ли виждаш с това ?
dreamwalker
11-15-2015, 21:28
те хората от хилядолетие хейтят чалмите пък ти да видиш - още са тук. Ще го преживеят хората около мен някак
чудя се хората около теб дали знаят че симпатизираш на Хизбула и отричаш Холокоста ?
http://www.quickmeme.com/img/d0/d0374478557798edfc964afd006512de457207f70346d8e2ef 524a98afd73578.jpg
Много си зле, не се шегувам.
aurissaaaaa
11-15-2015, 21:30
терористката живееща във финландия вместо из мърлявите пустини да не налива много акъл.
Баси как бих се накефил да те депортират в тая Палестина, Сирия или Арабските емирства. Бих си продал 1-ния бъбрек да го видя.
edit; wtf ama sama si go kaza predi nqkolko meseca kato stana vupros za israel
otivam da sprq az, mersi sa razvle4enieto ;*
Никой не може да е толкова тъп.
Той го е доказал и го потвърждава с всеки свой коментар.
Аз за това избирателно му отговарям, то време няма да ми остане да опровергая всяка негова лъжа.
dreamwalker
11-15-2015, 21:31
терористката живееща във финландия вместо из мърлявите пустини да не налива много акъл.
Баси как бих се накефил да те депортират в тая Палестина, Сирия или Арабските емирства. Бих си продал 1-ния бъбрек да го видя.
Тези постове ги прочети пак след време.
dreamwalker
11-15-2015, 21:32
Ти вече си спрял.
Какво значение има къде живея? Никога не съм казвала, че живея във Финландия.
golemiq_korab_minava
11-15-2015, 21:38
да имаше нещо смисленно, логично, вярно от кючека, който ми въртиш, за да напиша нещо, защото ти си НЛО направо.
Отричаш ми цял народ, защото ... не се разбра. Значи тея там палестинци ей така са се пръкнали и дразнят евреите.
За това евреите трябва да им бъде простоне, че ги избиват?
golemiq_korab_minava
11-15-2015, 21:41
Както и да е, не ме засяга.
Ама друго е по-важно?
Къде е Хелзинския комитет бе?
Къде са санкции те бре?
хахха
dreamwalker
11-15-2015, 21:46
дримок аре пиши в темата за "какво мислиш... " че имам да ти казвам нещо
Кажи го тук, бъди енергоспестяващ.
dreamwalker
11-15-2015, 21:47
Както и да е, не ме засяга.
Ама друго е по-важно?
Къде е Хелзинския комитет бе?
Къде са санкции те бре?
хахха
Ще го пратят в Хелзинки.
В мотичката има пост от мой познат, който храни бившата си (също я познавам), щот му лепнала трипер. Насрах се! Русе не е скучен, връщам си думите назад! :ддд
NomNomNom
11-16-2015, 07:22
В мотичката има пост от мой познат, който храни бившата си (също я познавам), щот му лепнала трипер. Насрах се! Русе не е скучен, връщам си думите назад! :ддд
Верно ли го познаваш този, тъкмо вчера лолвах и се чудех как е възможно някой да напише нещо подобна :д
Бе, тва... София ден и нощ, хората може да казват, че е тъпо и че играят зле актьорите, ама аз точно тея ситуации ги виждам всеки ден по същия начин. Същите думи, реакции, действия. Така че актьорите си играят много добре, щом като ги гледах се чувствах, все едно съм в моята компания - трагично :D
Ми не знам, но аз предпочитам да ми е скучно, отколкото да имам трипер.
Ама аз нямам трипер... :ддд Просто не ми е скучно никога и си лолвам стабиуно. Ном, верно го познавам, да. И не е като да е някакъв кофти човек, по дифолт си е пич, явно тая бая си е насрала пътеките...
РиБ, и аз го харесвам тва Сф ден и нощ, забавничко е. Сега ме подсети, че не съм гледала последния епизод...
Днес имах свръхемоционален ден, ебасиииии и ревливото същество съм, честно. 8-)
Обаче мисля че направих добро впечатление и ще ме вземат на работка. Стискам си палци!
NomNomNom
11-16-2015, 16:40
В момента съм във влака амстердам - парис норд. Няколко пъти се замислих дали да не пропусна да се кача. ( ще слизам в брюксел по план иначе, а не мога да преценя къде е по-опасно в момента )
Номичка, дано оцелееш.
Искам само да ти кажа, че много оценявам, че съществуваш. Основно заради егото си, но и защото светът печели от една такава страхотна особа като твоята.
Също така, лудостта се утвърждава и ще стане едно весело някога.
;*;*;*
И да си кажа, че си изгубих котето, което е живо и здраво за щастие, но е изплашено и ме гледа нагло и утре сутринта се надявам да си го събера вкъщи.
NomNomNom
11-16-2015, 16:54
Ахахаха Еуокина, ако има нещо ново, информирай ме :д а иначе - котката-беглец с нагъл поглед мисля, че е често срещан сценарий в столицата, пожелавам ти успех и дано се видим скоро // ако оцелея успешно, мисля да си идвам след 1 седмица за малко.
омгомг развълнувах се <3
леко съм пийнала, да си кажа, но днес доста емоции
а иначе, надявам се като си дойдеш да я видиш у дома да ти досажда
NomNomNom
11-16-2015, 17:29
Наздравее, ако стигна, мисля да пия една бяла бира.
Бтв, тук ( а'дам) на летището за влака не ти сканират багажа ( а в испания на всяка гара минаваш скенер ), няма проверки никакви, но ме разминаха пич и мацка полицаи с автоматични оръжия с оптика.
Пък сега както си чатех спокойно, в купето минаха 4ма полицаи с пистолети по тях, явно дежурно си се возят.
Всеки е извадил лаптоп в купето.
Не усещам паника, а сигурност- средна работа .
В антверпен съм вече, първа спирка в Белгия, на следващата слизам, дано не се качат алах акбари.
LoadRunner
11-16-2015, 18:04
Насрах се! връщам си думите назад!
соре брад
това не виждам как може да стане :/
weheartiit
11-16-2015, 19:41
"Уникално".И той заминава и пак съм преебана.
Не съм ревала скоро,май е време.
А бях толкова доволна от себе си в последно време...
оле хора
намерих рандъм скрийншотове
ще ги постна да си спомните за доброто старо време с гостоприемния топъл форон
http://i.imgur.com/R9w5f.png
http://i.imgur.com/Ix2eN.png
http://i.imgur.com/5daJY.png
http://i.imgur.com/wNgwr.png
няма нищо, случва се
http://prikachi.com/images/300/8459300k.png
http://hardwarebg.com/37587-amd-%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%B1/
AMD отиват на съд за подвеждане относно броят на ядрата в процесорите Bulldozer
================================================== ====================
Надявам се, че ще се ограмотиш малко, но си е лично твой избор.
оле хора
намерих рандъм скрийншотове
ще ги постна да си спомните за доброто старо време с гостоприемния топъл форон
http://i.imgur.com/wNgwr.png
4 отворени таба в тийна, ти си няква луда фенка, но пък са предлагали влизане в тялото, аз бих отворил поне десет.
Ebasi. Pisna mi. Monogamiqta qvno e nqkvo praistorichesko jivotno. Ne, ms. Polzvai si rykata, ako nagona e mnogo... nagonist.
Ebasi. Pisna mi. Monogamiqta qvno e nqkvo praistorichesko jivotno. Ne, ms. Polzvai si rykata, ako nagona e mnogo... nagonist.
8-)
Дам. ама нали знаеш с какви вицове и оправдания излизат, не може цял живот да ядеш патешко, трябва и фазанско,
то било биологична нужда и т.н.; някакво чувство за самоконтрол - йок
и идентификация с животни - думи като инстинкт, нужда. Лолз !
Аз се чувствам добре, чистих си днес апартамента почти основно, скипнах малко лекции, мислих си за нещата от живота, ще сядам да поуча малко и така. Yeaah.
дам дам
харесва ми как разсъждавате
продължавайте
виждам се като лудата дама с котките на 40
но нищо, по-добре така
AnarchyBoy
11-17-2015, 16:11
Папугейче, надушвам фенбоизъм на интел, прав ли съм? :D
Като съпоставиш различни продукти на интел и амд, единствената разлика е в цената, външния вид, името и понякога шума.
Производителността варира между двете и наистина не може да се каже, коя е по-добрата марка..
Пък и АМД е по-бюджетно, което си е супер. Понякога еднакви като клас части амд е по-добро, понякога интел.
А това за пича дето съди, то и на мен интел да ми дадът пари и аз ще ги осдя лел ;д
/nohate.
Бту стария ми комп е с интелска конфигурация (под стар, не разбирай античен, ами година и нещо-две агоу), новия е с АМД конфигурация, като перформънс съм наистина доволен, а и дадох сръвнително малко пари, спрямо това, което трябваше да дам, ако ми се беше наложило да сглобявам пак интелска конфигурация.
Да не говорим, че моя клас АМД видео-карта е с 25 % по-добра производителност от същуя клас джи-форска. Но АМД-то е почти два пъти-по евтина.
О и интел дават 2 години гаранция, при мен са 6, рамта ми е 8 (HyperX) .. 8-)
Та престани с булшита "интел > амд", не е така.
И двете имат и плюс и минус. Лъжели били за процесорите, мда уе, то щото няма кой да ги следи и да им налага контрол, нали ако лъжат, не друг ами директно интел ще ги осъди на тях им е в най-голяма полза, но знаят, че няма да издържат в съда, щото това е просто с анти-маркетингова цел, да се очерни АМД.
Да те питам, на какво ти е базирано мнението за АМД/ИНТЕЛ?
Имал ли си и от двете? какви части? Какви характеристики?
Има ли нещо като мъжки мензис, щото съм адски раздразнитеолен, искам да пребия всички и да се изпокарам с всички?!
golemiq_korab_minava
11-17-2015, 16:15
https://youtu.be/-YF700Lnu4c
ей не се научиха, че с въздушни удари освен цивилни друго не убиват.
То голямо торнадо бяха и руските въздушни атакаки, само дето нещо замлъкнаха. Е, те поне бяха открито като подкрепа на сирийската армия поне.
AnarchyBoy
11-17-2015, 16:17
^ Там проблема е, че не знаеш кой е цивилен и кой не е.
Всички на ред трябва. 1 милиард са, изчисти ги до 100 милиона и да видиш к'ви агнета ще станат, спокойни добри и послушни, а за 100 години ще си се размножът пак до 1 милиард, ма спокойни люде и гутоу.
О, брат, натъпках сА. Мислех, че съм разочарована като цяло, а то било щот съм била гладна. :дд
golemiq_korab_minava
11-17-2015, 16:21
Всички на ред трябва. 1 милиард са, изчисти ги до 100 милиона и да видиш к'ви агнета ще станат, спокойни добри и послушни, а за 100 години ще си се размножът пак до 1 милиард, ма спокойни люде и гутоу.
Ти заместваш глупостите на ауриса ли?
Освен провокиране на омраза, друго не може да се случи.
Дори ядрено оръжие да се използва, пак няма полза, защото не е един град, или едно село. От там следва, че не може да се използва ядрено оръжие, защото замърсяването с радиация ще бъде много високо за всички.
:d
AnarchyBoy
11-17-2015, 16:30
Не ничии глупости не замествам.
Ще ти го обясня (даже без да хейтя)
Понеже Исляма е изкуствено създадена религия, под една обща цел (война), защото е трябвало по някакъв начин всички арабски племена да се обединят, в една обща цел (война). Та, те проповядват война, което по презумция ги прави много, МНОГО лоши.
Втората причина е, че понеже те са създадена сръвнително късно религия, в духовен аспект, Исляма е в своето средновековие.
Ние сме минали през това време и го наричаме "тъмните векове" (не само защото е било тъмно, а то си е било тъмно.), какво ти помага да излезеш от такъв период и да израснеш духовно? Холокост, голяма трагедия, тъга, скръб, осъзнаване.
Всъщност като се замисля, всички религии (с изключение на Будизма) са минали през такъв аспект от развитието си.
Нас са ни оправили многото войни, бедствия и прочие, за жалост някои са се случвали по естествен път. КОЕТО е забавяло процеса многократно.
Не твърдя, че трябва да ги третираме зле, а че трябва да избием 90 % от тях и да интегрираме останалите 10.
(Сега това е напълно възможно.) 10 %, се контролират много по-лесно, особено знаейки какво може да им се случи, ако не се интегрират.
След 100 години, пак ще са с брой милиард (запомни, тук не говорим за поробване или потъпкване на човешките права, целта е да ги интегрираме), но ще са научени на смирение, разбиране и прочие.
И готово.
Да те питам, според теб как се преговаря, с човек, отказващ да го прави?
Крещейки "Алах Акбар", омотан с 40 кг експлозив? Ходещ към теб и тълпата около теб.
Сега ще ти кажа, с патрон в черепа му. Един мъртъв, стотици спасени.
Ако убиеш един, само ги дразниш, а те все пак искат да постигнат maximum maximum casualties in the name of their "god".
За това убиваш милиони. Останалите ще се учат.
/Не, не е това начина, но Исляма наистина си е в своето средновековие и трябва да бъде спрян.
Папугейче, надушвам фенбоизъм на интел, прав ли съм? :D
Като съпоставиш различни продукти на интел и амд, единствената разлика е в цената, външния вид, името и понякога шума.
Производителността варира между двете и наистина не може да се каже, коя е по-добрата марка..
Пък и АМД е по-бюджетно, което си е супер. Понякога еднакви като клас части амд е по-добро, понякога интел.
А това за пича дето съди, то и на мен интел да ми дадът пари и аз ще ги осдя лел ;д
/nohate.
Бту стария ми комп е с интелска конфигурация (под стар, не разбирай античен, ами година и нещо-две агоу), новия е с АМД конфигурация, като перформънс съм наистина доволен, а и дадох сръвнително малко пари, спрямо това, което трябваше да дам, ако ми се беше наложило да сглобявам пак интелска конфигурация.
Да не говорим, че моя клас АМД видео-карта е с 25 % по-добра производителност от същуя клас джи-форска. Но АМД-то е почти два пъти-по евтина.
О и интел дават 2 години гаранция, при мен са 6, рамта ми е 8 (HyperX) .. 8-)
Та престани с булшита "интел > амд", не е така.
И двете имат и плюс и минус. Лъжели били за процесорите, мда уе, то щото няма кой да ги следи и да им налага контрол, нали ако лъжат, не друг ами директно интел ще ги осъди на тях им е в най-голяма полза, но знаят, че няма да издържат в съда, щото това е просто с анти-маркетингова цел, да се очерни АМД.
Да те питам, на какво ти е базирано мнението за АМД/ИНТЕЛ?
Имал ли си и от двете? какви части? Какви характеристики?
Приятно ми е да те чета, толкова нови неща научавам, например сега разбрах, че машината ти е с AMD, което е страшно интересно, защото си имал 16 ядра, а те подобни процесори нямат, само оптероните имат повече, но не вярвам някой като теб да разбира достатъчно, за да си събере подобна сървърна машина.
Аз съм фен на AMD, защото парите не ги копая и предлагат почти същото качество като на Интел, та въобще не се опитвай да ми обясняваш за разликите между тях, знам ги много по-добре от теб.
не може цял живот да ядеш патешко, трябва и фазанско
То патешко веднъж се хапва, след това никой не повтаря.
виждам се като лудата дама с котките на 40
Стига да живееш на място без високи дървета, направо без дървета.
golemiq_korab_minava
11-17-2015, 16:52
хХАХХахАХаххаХахахАХХа
Аз смятам, че ислямът също е по-лесно провокираща се към агресия религия, но ти в момента не заместваш глупостите на аруиса, ми направо надминаваш по идеология глупостите на веганите.
Те Турция се мъчиха да приемат в ЕС, Иран, Сирия и още 10 ислямски държави са най-близки приятели на Русия. ;)
От цялата простотия нищо не каза, хайде отивай да правиш кръстоносен поход.
Спроред мен е много вероятно, след време да създадатъ европейска наборна армия, армия от промити мозъци и да ги пращат на война в Близкия изток - съвременния кръстоносни походи, защото с бомби от крилати ракети се видя, че нищо не правят. хахахах
AnarchyBoy
11-17-2015, 16:54
Multi-threading still counts though. ;)
И фен си на АМД, ма хвалиш интел като дърта циганка? ;д
Защо?
Къде точно хваля Интел, много ще се радвам да ми го покажеш, пък нямам против и да ми обясниш как не десктоп машина с нормално дъно си успял да забучиш два процесора.
AnarchyBoy
11-17-2015, 17:02
С дъно от ASUS [AMD], което е дву-процесорно ;д -_-
Иначе оставам с впечатление, че си луд фен на ИНТЕЛ, някак така пишеш и оплюваш АМД.. ;д
пък аз съм доволен, почти същото си е като нвидиа (в някои аспекти даже по-добро...) ;д за много по-малко пари.. лел ;д
Като четях по разни форуми за части и прочие, когато трябваше да поръчвам, интел фенчетата се насираха да ме убеждават, че гЕфОРСЕ е много по-добра и бла бла май асс.. ;д
С дъно от ASUS [AMD], което е дву-процесорно ;д -_-
Иначе оставам с впечатление, че си луд фен на ИНТЕЛ, някак така пишеш и оплюваш АМД.. ;д
пък аз съм доволен, почти същото си е като нвидиа (в някои аспекти даже по-добро...) ;д за много по-малко пари.. лел ;д
Като четях по разни форуми за части и прочие, когато трябваше да поръчвам, интел фенчетата се насираха да ме убеждават, че гЕфОРСЕ е много по-добра и бла бла май асс.. ;д
Мдаааааа, забавното става все повече.
Аз пиша за процесори, ти ми пишеш за видео карти, добавяш и как интелски маниаци се кефели на Нвидия, което въобще пък няма общо тук и да не забравим как спокойно сътвори няква пълна глупост с това, че на сървърно дъно си бучнал процесор, който е за нормалните дъна.
AnarchyBoy
11-17-2015, 17:20
Za Nvidia се обърках щото си мислех и за видео карти ;д имах предвид интел.. ;д то си интел/нвидиа вс амд/сапфайър ;д
Ще ти дам приятелски съвет - изтрий си всички коментари, в които си писал за хардуер или софтуер, по-малко ще ти се смеят.
LoadRunner
11-17-2015, 18:40
значи аз специално мойто амд не съм го хвалил а точно обратното даже пусках някви оплакващи теми че уж е незнам си къв си пък е много тъп тоя процесор за работа
иначе аз го взех щото беше по-евтин от интелския реципрочен, 5 или 7 не знам, ама май за и5 ставаше въпрос щото и7 отиваше някъде към 450лв или нещо нагоре, което е много
и сега ми става ясно що не си върши работата както трябва тоя процесор
FX са добри за цената си, но тия 8 ядра/които са всъщност 4/ издишат яко пред някой по-стар Phenom II X6 1100T с 6 реални ядра.
LoadRunner
11-17-2015, 20:19
той ставаа
ама не и за това за което го взех, и все пак положението е добре, макар че аз си мислех че ще лети за тея работи
но ако имах пари щях да си взема и7 понеже него го дават като подходящ за програми а амд-то е малко геймърски
и както и да е миналата година може и началото на тая да е било бях пробвал последната версия на Асасин криид и не вървеше (ама повече не съм пробвал, може и версията да е била бъгава щото беше от първите)
Егати напрегнатите два дни.
За щастие всичко приключи повече от благополучно, малката е герой, стоически издържа на всичко и сега си нанка сладичко.
И си имаме нов ректор, да ни е честит!
Имам честта да ми преподава и е чудесен преподавател :)
едит: и Диков е подал оставка, въобще страхотен ден
Niakoitam
11-18-2015, 09:08
После ще дочета. Само да кажа. Смятам,че е леко тъпичко дори и твърде детско и животинско да дойдат да сринат твоята къща със земята и да избият всичките ти роднини,защото комшията ти Пешо нещо се е правил на мъж и следователно щом Пешо ти е комшия и ти заслужаваш да бъдеш взривен. :)
AnarchyBoy
11-18-2015, 09:47
Ислямска държава има актив от към 50 000. Искаш да ми кажеш, че за държави като Русия, Китай, САЩ и т.н е трудно да сринат 50 000? :lol:
AnarchyBoy
11-18-2015, 09:48
той ставаа
ама не и за това за което го взех, и все пак положението е добре, макар че аз си мислех че ще лети за тея работи
но ако имах пари щях да си взема и7 понеже него го дават като подходящ за програми а амд-то е малко геймърски
и както и да е миналата година може и началото на тая да е било бях пробвал последната версия на Асасин криид и не вървеше (ама повече не съм пробвал, може и версията да е била бъгава щото беше от първите)
Unity? Rouge (Dlc на 3)? Black Flag? :D
Какъв ти е процеса?
Може да е било от релийза.
Ей, медицина под няква форма да учиш на тоя свят, бе! :дддд Цял ден на почерпки ми върви, не само от пациенти, а и от колеги. :дд Диабет ще хвана днес. :дд Ама е мега мило просто, смисъл самият жест.
чувствам се лятно, утре може и на плаж да отида
Kitty Bloom
11-18-2015, 13:17
Чувствам се разбита, депресирано ми е някакво, супер тъжно, носталгично, ревливо, ама не мога да ревна. Не мога да приема, че животът е толкова скапан и нечестен, поднася ти нещо, за което дълго време си мечтал, а после изведнъж ти го отнема...
в този форум има ли някой да се чувства добре 8-)
не питам иронично
Kitty Bloom
11-18-2015, 15:02
Е има бе, как... tori, даже и ДОТА :D Само аз съм се отдала на депресарски словоизлияния. :)
Dagichka
11-18-2015, 16:18
как така след месеци затишие и шибана самота и интертност сега всичко това ми се стоварва на главата?? толкова хора, емоции и чувства, чувствам се тотално объркана, страх ме е да се зарадвам дори, защото знам, че накрая пак аз ще съм преебаната
оф..
alter ego
11-18-2015, 16:46
Може да се каже, че съм добре, като изключим факта, че съм изморен.. Днеска ще си легна по-рано, че напоследък не се наспивам.. Нямам търпение да дойде събота, че имам много неща да ѝ разказвам като се видим.. :))
Kitty Bloom
11-18-2015, 17:00
Ядох тирамису, пуших, пооправих се малко. Осъзнах, че е излишно да се тормозя, така вредя най-вече на себе си, а и изнервям другите около мен. Колкото и да е банално, ако ни е писано да сме заедно, едното разстояние няма да попречи. Ако не е, живота продължава, догодина нов град, университет, ще срещна много нови хора и там някъде сред тях може и да е човекът за мен. Като замине ще се разбере дали такава връзка има бъдеще или всеки е с различни приоритети и страницата просто трябва да се затвори. Брей, много мъдра станах, ще ям тирамису по-често. ^_^
golemiq_korab_minava
11-18-2015, 17:00
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5121911
аз съм Нигерия
Ei, ne che neshto, ama ai siktir. Stiga s tezi politiko-socialni i religiozni neshta. Ima si razdeli i obsyjdaite, deiba.
Ta, pak me e udarila hipoglikemiqta i sym kato narkoman za shikolad, a dori ne sym mu fenka. TreperiM. Izmoreno mi e. Imam mnogo za chetene i si e ebalo maikata.
golemiq_korab_minava
11-18-2015, 17:54
ми ивче, имам лошото чувство, че и у БГ като стане нещо, та тогава и на теб щи ти стане интересно
golemiq_korab_minava
11-18-2015, 18:14
detski glasove
https://youtu.be/HWveLHVG7mo
golemiq_korab_minava
11-18-2015, 18:18
https://youtu.be/rFgmeA5wdK0 ей и франсетата имали ракети
Ei, ne che neshto, ama ai siktir. Stiga s tezi politiko-socialni i religiozni neshta. Ima si razdeli i obsyjdaite, deiba.
Ta, pak me e udarila hipoglikemiqta i sym kato narkoman za shikolad, a dori ne sym mu fenka. TreperiM. Izmoreno mi e. Imam mnogo za chetene i si e ebalo maikata.
Да набиваш шоколад е възможно най-голямата глупост - казвам го като човек, който също често има твърде ниска захар, а обикновено си е нисичка в граници. Като ти падне захарта, хладичка/леко топла вода и захар (няма количество, колкото сложиш), бъркаш ги с лъжичка и пиеш. Това е възможно най-бързия начин да се почувстваш по-добре, различен от банката глюкоза във вената. Шоколада изкуствено вдига и после рязко смъква зяхарта.
Шоколада вдига и после рязко смъква захарта в кръвта. Точно заради това диабетиците си носят захарчета по чантите, а не мед или шоколад.
therichbitch
11-19-2015, 00:46
:lol:
В нас специално са двама диабетика с високазахар, двама сме и с ниска, но не сме ходили на ендокринолог, не приемаме лекарства, инсулин, нямаче диета. Като си сбъркаш инсулина, щото не виждаш, свикваш да си носиш захарчета. Не случайно при диабетна кома първата стъпка в лекарската намеса е глюкозата - защото на някой с високи нива, можеш да я смъкнеш. На рандъм намерен припаднал,болен винаги се прави така, не ходиш да му биеш инсулин при намирането. Щото ниската захар е по-опасна, от нея се умира. Високата имаш времето да я смъкнеш, защото от нея не се.
А захарта е лесна - както казах с топла вода я разтварям и за 10 минути съм 69. Усвоява се бързо, за дълго в организма. Освен това не цапа, не може да се разтече/спука пакетчето и да олее с мед/шоколад. Меда също е добър вариант, наистина, но е кофти за ползване, щото не знаеш къде ще се пукне и какви бели ще ти направи.
NomNomNom
11-19-2015, 09:29
Слушам bbc по телевизора и не съм amused.
Едит. Имам брейктру последните 2 дни:
- разбрах как хората ме лъжат
И вече хванах лъжи само в последната седмица ей така, като разбрах как точно минават лъжите при мен; понеже винаги се признавам за виновна дори и да не съм, и ако някой ми твърди, че черното е бяло, се съгласявам, и сега осъзнах, че от 3 месеца съм първо под долна манипулация, второ явно ме лъжат в очите.
Ей така, някой като ми каже - луда ли си, или въобразяваш си нещо, това е,веднага решавам, че греша. А не разбирам как не ти е гузно да лъжеш като те хванат в крачка, не ми го побира главата какъв урод трябва да си, и как се понасяш, като си такова гнусно човешко същество.
Мамицата им на всички, ( с извинение, че съм вулгарна), но вече няма как да ми държат самоувереността на -100, и на ме мачкат, защото такива нечестни похвати не се броят за геройство.
Едно такова никакво ми е, чувствам силна душевна умора и ми е толкова тъпо емоционално и спя повече за да се откъсна и само става по-зле, уж за да не мисля за любовните си несполуки и душевни терзания, а сънищата ти ебават майката на психиката още повече, но в такива моменти винаги се опитвам да мисля колко жалки са проблемите ми в сравнение с тези на тежко болни или хора живеещи в размирици и тн. колкото и клиширано да е в общи линии всичко ми е наред. Най-лошото нещо е че наистина никой не може да те спаси от това, което искаш . Дори не мога да опиша добре как се чувствам и какво точно искам.
aurissaaaaa
11-19-2015, 11:58
Аз съм фен на AMD, защото парите не ги копая и предлагат почти същото качество като на Интел, та въобще не се опитвай да ми обясняваш за разликите между тях, знам ги много по-добре от теб.
Аз само да спомена, че като си взимах ксеона, струваше 450 лева в магазина, дъно струваше 90. Т'ва прави 540.
Амд 8350 струваше 350 лева, свястно дъно поне 130, охлаждане още 3-40. Цената става същата, консумацията на ток и вероятно живота на процесора (щото ще трябва да го клокна, че да си струва) - не.
Не се заяждам, просто наистина не виждам никакви плюсове от финансова гледна точка.
8320 + евтино дъно и сток охлаждането вече е приемливо като цена / производителност.
Бтв има http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xintel+con fidential.TRS0&_nkw=intel+confidential&_sacat=0
наскоро бяха пуснали някакви ксеони е3 серия нисък волтаж, бяха със 7000 бенчмарк, продаваше ги пича по 100$ парчето. Много се замислих дали да не си купя 3-4, че да си направя рендър фермичка в нас.
edit; ето ги даже същите - http://www.ebay.com/itm/New-Intel-Confidential-E3-1260L-v5-L512D083-QJGT-2-9GHz-OEM-/221944389145?hash=item33acea9e19:g:W7AAAOSw5VFWMjr z
eto i tuk nqkvi benchove : http://www.cpu-monkey.com/en/cpu-intel_xeon_e3_1260l_v5-604
е ти и дъно за 100 лева http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128873&cm_re=1151_motherboard-_-13-128-873-_-Product
и чупиш АМД-то по всички показатели
Не знам, какво му е дъното, но ако е Socket G34/защото поддържа FX/ и сложи за 150лв оптерон
http://www.ebay.com/itm/AMD-Opteron-6276-2-30GHz-Sixteen-Core-CPU-16MB-L3-Cache-Socket-G34-OS6276WKTGGGU-/141762282666?hash=item2101b0c4aa:g:zYoAAOSw3ydV5s4 S
тоя ксеон ще му прави свирки по 24 часа на ден
За това не давам цени в amazon или ebay, защото там нямат нищо общо с официалните, а да ми показват бенчове между ксеон и FX е такава глупост, че рядко може да се види.
aurissaaaaa
11-19-2015, 12:45
е брат те тия сървърни дъна за по 2-4 процесора струват майка си и баща си ... иначе съм съгласен, че има стабилни сървърни ЦПУта на АМД
Дъното е най-важната част в един компютър, малко хора го осъзнават и взимат евтин боклук, който след това им излиза двойно по-скъпо.
Същото е като да тръгнеш да строиш къща в блато, каквато и да я направиш, без здрава основа не става за нищо.
АМД не просто имат добри сървърни процесори, те имат най-добрите в сравнение с цена и качество, за това огромна част от сървърите са точно с оптерони. Интел по същата причина създадоха Xeon Phi, но все още не съумяват да го наложат, има някои неприятни недостатъци с него.
Най-лошото нещо е че наистина никой не може да те спаси от това, което искаш .
Tova mi haresa. Inache, tori, az ne razbrah kakyv e mehanizmyt na rqzkoto svalqne ot shokolad. Smis? Pak si sydyrja zahar + kakao, mlqko i razni shitni. Ne vqrvam da e zaradi nqkoe ot tqh ,a usvoqvaneto na glukozata e po-...hm, udobno, zashtoto shokoladyt se topi pri telesna temperatura, pri koeto pyk osvobojdenieto i e ravnomerno.
Днес беше ползотворен ден. Отидох за втори път на езикознание и май много жестоко подцених преподавателката първия път, но пък и обстоятелствата бяха такива. Преоткрих любовта си от 9-10. клас по тази материя. Може би допринася и това, че минахме скапаната фонетика и вече сме на по-интересната част. Ениуей, ще трябва и фонологичните термини да си понауча, че явно не можело без тях.
И все пак не съжалявам, че не я записах, по-добре ще ми е с един изпит по-малко.
Презентацията мина... добре, като изключим факта, че съм супер зле в представянето и в организацията на материала. Каза ми, че съм имала изключително добър баланс на припокриване между това, което е на екрана и това, което говоря. Също така съм подбрала интересни факти и красиви картинки. Другото се усъвършенствало с времето.
И мисля това да ми е последният път, в който пропускам лекция на Герджиков. Първо, че материалът, който ни дава ни е доста нужен, второ, че е супер добър преподавател и трето - нз дали ще ни преподава и по друго, а искам да попия максимума от него, много е интересен.
А как се чувствам... чувствам се добре, доволна съм от пътя си, харесва ми да се въодушевявам от разни неща, харесва ми на работа, харесва ми да се чувствам полезна и така нататък и така нататък.
// нямам търпение да започнем Омир :Д а е чак в трети курс :/
и бум
много яко как може да ми се промени настроението за супер кратко време
emotional as fuck
и дори не съм в пмс
някои хора просто заслужават мъчения :)
Да си жена е много, много тъпо :/
paradosou
11-20-2015, 07:08
Животът е срещи и раздели...
Нямам против. Само си философствам.
Ии тая нощ ще пътувам. Добре ми звучи.
Да си жена е много, много тъпо :/
Да.
В момента си размишлявам разни неща за живота и мисля че ще стигна до нещо съществено и, ако го осъзная напълно, ще е доста кофти, но в същото време облекчаващо. Не ми се иска да го вярвам, обаче ще ми е доста по-леко за в бъдеще.
Просто трябва да си променя мирогледа за някои неща, хах, толкова е просто
paradosou
11-20-2015, 09:31
^Сори за любопитството, ако те дразни, ама кое би било кофти и в същото време облекчаващо?
AnarchyBoy
11-20-2015, 10:19
^Сори за любопитството, ако те дразни, ама кое би било кофти и в същото време облекчаващо?
Тъщата ти да умре катастрофирайки с новата ти кола.
да не се чудиш после защо никой не те добавя във фейса, а добавилите те махат
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:19
Не съм столквал личен профил мойче ;) ;д
Излезе ми на една страничка ;дд
И по кое я позна, по килима ли ?
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:23
Втори хинт; виждал съм я много пъти под този ъгъл. ;д
Все пак ако не вярваш и се сетиш коя е (обвиъс) разгледай фейс/инстаграм и сравнявай. ;д
Аз съм 100 % сигурен, че е човека за който си мисля ;д
Даже 1000 хД
Просто не очаквах, че ще се появи по такива страници и места ;д
Но явно веднъж курва, винаги курва. ;д
Аз пък съм 100% сигурен, че това не е тя.
Бедрата и са по-стегнати, а гръдите и имат друга форма като е по гръб.
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:29
Не съм ъпдейтвал тая информация от година и нещо.. ;/ възможно е да е по-стегната, но може просто снимката да е стара, тя е 100 % ;д
pandabear
11-20-2015, 11:32
Жал ми е за теб.
разгледай и добре тялото, имат голяма разлика и не с неща, които с времето се променят
Жал ми е за теб.
нарочно ли се набута сега
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:34
Жал ми е за теб.
Да съм те питал? ;д
Твоето мнение не е от никво значение за мен, както и на някой от форума с изключение на няколко човека, другите сте просто некви аватари дето си дрънкат клавиатурата и пишат празни приказки ;д
айде бегай ся, отрепка малоумна. ;д
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:35
разгледай и добре тялото, имат голяма разлика и не с неща, които с времето се променят
Всъщност ако на снимката не бяха закрити зърната 1000000000 % щях да съм сигурен, сега е само скромните 100 ;д
Но всъщност от това, което имам в нас като снимки и това, което е качено на тази, си е прити мъч същата... ;д
по едни зърна няма никакъв шанс да познаеш жена, дори и с твоите две бройки
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:40
по едни зърна няма никакъв шанс да познаеш жена, дори и с твоите две бройки
Нали осъзнаваш, че съм бил с 3-4 момичета от форума, нз къде ги броиш тия 2 бройки ;д
И това е само от форума ;ддд
И повярвай ми по зърната се разпознава. ;)
Щото имам снимки на които се виждат ясно.. :D
pandabear
11-20-2015, 11:42
нарочно ли се набута сега
Не е нарочно. Милостив човек съм...просто ми е жал за хората с неизлечими проблеми.
Нали осъзнаваш, че съм бил с 3-4 момичета от форума, нз къде ги броиш тия 2 бройки ;д
И това е само от форума ;ддд
Нямах предвид момичета, в които си бил влюбен, а те са те отрязали грубо.
И повярвай ми по зърната се разпознава. ;)
Щото имам снимки на които се виждат ясно.. :D
знаеш ли, каква резолюция и dpi трябва да имат тия снимки, за да успееш да разпознаеш нещо от тях ?
Не е нарочно. Милостив човек съм...просто ми е жал за хората с неизлечими проблеми.
мдааа, значи спокойно коментара ти може да се отнася и към мен, щом не го цитира
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:43
Значи трябва да ти е жал за теб. ;/
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:45
Нямах предвид момичета, в които си бил влюбен, а те са те отрязали грубо.
Да и аз. ;д пък и тука съм бил "влюбен" само в 2 ;д
знаеш ли, каква резолюция и dpi трябва да имат тия снимки, за да успееш да разпознаеш нещо от тях ?
Да? ;д в момента ги разглеждам ;д и чакам пича от Курволяк да ми прати оригинала ;д и ще кажа със сигурност.. ;д каза че само трябва да я намери ;д
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:47
Бту най-обичам некви тъпи пикли на които им е влизал три пъти кур между краката да почнат да ми се правят на оборотни..
Живее с мама и тати под сурдинка и не може сама гъза да си избърше ама не можеш устата да й затвориш. Смешка. ;д
AnarchyBoy
11-20-2015, 11:49
https://www.youtube.com/watch?v=pGMojZB0Lm0 <3
Да и аз. ;д пък и тука съм бил "влюбен" само в 2 ;д
Късметлийки са, само с тях май не си спал и само за тях знаем, другите по няква причина не се "хвалят"
Да? ;д в момента ги разглеждам ;д и чакам пича от Курволяк да ми прати оригинала ;д и ще кажа със сигурност.. ;д каза че само трябва да я намери ;д
Никъде не съм написал оригинал, за съвсем друго говорех, но ако ти пратя снимка на моите гърди, сигурно и мен ще излезе, че си ме виждал някъде.
Станах твърде рано днес :(
.....................
грам уважение не показваш към жените, сякаш не майка те е отглеждала, а в някоя пещера си живял
AnarchyBoy
11-20-2015, 12:02
Уважение имам към нормалните. Към долните курви с двойни стандарти, тъпи, противни, манипулативни малки лайна и прости не.
Ако пред мен застане силна, оправна, интелигентна жена, естествено, че ще я уважавам.
Ама към нек'во леке с путка и празна глава, никога. ;)
Ако пред мен застане силна, оправна, интелигентна жена, естествено, че ще я уважавам.
такава пред теб не би застанала, освен ако не се е изгубила и те пита за посоката
Ти не си в състояние да водиш нормална комуникация с жена, каквато и да е жената.
AnarchyBoy
11-20-2015, 12:15
Добър психологически профил ;д жалко, че не ме познаваш и не е дори близко до остината. ;)
Ами, да осъзнаеш нещо :)
Кофти е защото не ти харесва, но е облекчаващо, защото поне няма да имаш очаквания и после да се разочароваш 1000 пъти.
И искам да кажа само, че анархи е такава отрепка, че ако му бях майка щях да се отрека от него. Щеше и да ме е срам де, че съм възпитала такова същество.
Не знам как живееш със себе си, наистина.
//знам, че се чувстваш длъжен да ми отговориш, но няма смисъл
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:15
И искам да кажа само, че анархи е такава отрепка, че ако му бях майка щях да се отрека от него. Щеше и да ме е срам де, че съм възпитала такова същество.
Не знам как живееш със себе си, наистина.
//знам, че се чувстваш длъжен да ми отговориш, но няма смисъл
А ти защо се чувстваш длъжна да си отваряш грозната мутричка? ;д
Наистина не знам защо си мислите, че ми пука какво мислите за мен спрямо държанието ми тук във форума, когато то няма нито капка (смисъл простащината поне) с това в истинския живот ;д
Ако бяхте поне малко важни за мен щях да се държа добре и възпитано с вас, аз просто ви троля ;д
Иии, да поствам гола снимка на съфорумка постната във фейсбук ;д лел съч драма мъч лол.
Проблема ви тука плиткоумци е, че вие правите от мухата слон ;д ако никой не беше обърнал внимание на ОЧЕВАДНАТА провокация (иначе щях да я поставя в линк, не на снимка) вече щеше да е друга страница и никой нямаше да говори за това ;д
Ох, ма сте толкова предвидими и лесно маниполируеми. ;д
А относно майка ми, тя самата знае, че съм джентълмен с жени, които го заслужават. ;) Винаги мога да се държа мило, добре, възпитано с уважение и да съм кавалер.
Въпроса е, че тука не е истинския живот и вземете се осъзнайте, в моменте вие/ние - всички тука, сме просто аватари и думички на стойност точно 0, естествено, че нямам предпоставка да се държа добре с вас, а и прибави щипката "влизам тук за да се гавря".
За това и хората, които познавам в истинския живот и влизат тук (всъщност са доста) знаят, че тук само се ебавам и не ми обръщат внимание.
Тесногръдите като теб обаче, все много им знае устата. Лапетия.
И какво постигна с това си действие и обидите към нежната половина на форума?
alter ego
11-20-2015, 13:22
Очудих се, че не ги покани на бой 1в1, както обикновено правиш/еше.. А и наричайки всички лапета, дето посмяват да ти кажат що за утрепка си, те прави още по-голяма утрепка..
Винаги мога да се държа мило, добре, възпитано с уважение и да съм кавалер.
То всеки може да се държи мило и добре с момичетата, но това не означава, че всички го правят. Утрепка.
Еми не мога да се сдържа, чак малко ме е яд на себе си.
Не ти прави чест да унижаваш някого, с когото си делил един креват и сте били инловчи. Да, снимката може да не е била в личния ти архив (въпреки че столкнах в страницата и не я виждам, може ли директен линк към страницата, за да се уверя, че е от там или просто е поредната измекярщина от твоя страна?), но това е бившата ти (ако е тя), недостойно е да дойдеш и да я пльоснеш тук, мамка му. Говори лошо за теб най-вече като човек, интригантско е и напомняш на недоебана, злобна и комплексирана лелка, която се чуди как да завърти поредната интрижка на дребно. А за нея - хората допускат грешки, не може да ги съдим доживот за тях; като си малък и наивен, можеш да сгрешиш много и да се довериш на грешния човек.
И аз ще заключа като Ewok, не ми отговаряй, няма смисъл.
А ти защо се чувстваш длъжна да си отваряш грозната мутричка? ;д
Наистина не знам защо си мислите, че ми пука какво мислите за мен спрямо държанието ми тук във форума, когато то няма нито капка (смисъл простащината поне) с това в истинския живот ;д
Ако бяхте поне малко важни за мен щях да се държа добре и възпитано с вас, аз просто ви троля ;д
Иии, да поствам гола снимка на съфорумка постната във фейсбук ;д лел съч драма мъч лол.
Проблема ви тука плиткоумци е, че вие правите от мухата слон ;д ако никой не беше обърнал внимание на ОЧЕВАДНАТА провокация (иначе щях да я поставя в линк, не на снимка) вече щеше да е друга страница и никой нямаше да говори за това ;д
Ох, ма сте толкова предвидими и лесно маниполируеми. ;д
А относно майка ми, тя самата знае, че съм джентълмен с жени, които го заслужават. ;) Винаги мога да се държа мило, добре, възпитано с уважение и да съм кавалер.
Въпроса е, че тука не е истинския живот и вземете се осъзнайте, в моменте вие/ние - всички тука, сме просто аватари и думички на стойност точно 0, естествено, че нямам предпоставка да се държа добре с вас, а и прибави щипката "влизам тук за да се гавря".
За това и хората, които познавам в истинския живот и влизат тук (всъщност са доста) знаят, че тук само се ебавам и не ми обръщат внимание.
Тесногръдите като теб обаче, все много им знае устата. Лапетия.
Благодаря ти, че си направи труда да ми изпишеш такъв дълъг пост, обяснявайки колко не ти пука.
И вземи вникни в думите на Naive, 'щото то и ти трябва да заслужиш нещо, за да го получиш.
pandabear
11-20-2015, 13:34
Момичета, не искам да ви разочаровам, но току-що изгубихте ценно време, обяснявайки на този индивид неща, които не е способен да осъзнае. Мисля, че е време да се научите, че когато анар4и пише нещо тук единственото, с което трябва да му отвръщате, е искрено съжаление или смях до сълзи.
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:35
Не ти прави чест да унижаваш някого, с когото си делил един креват и сте били инловчи. Да, снимката може да не е била в личния ти архив (въпреки че столкнах в страницата и не я виждам, може ли директен линк към страницата, за да се уверя, че е от там или просто е поредната измекярщина от твоя страна?), но това е бившата ти (ако е тя), недостойно е да дойдеш и да я пльоснеш тук, мамка му. Говори лошо за теб най-вече като човек, интригантско е и напомняш на недоебана, злобна и комплексирана лелка, която се чуди как да завърти поредната интрижка на дребно. А за нея - хората допускат грешки, не може да ги съдим доживот за тях; като си малък и наивен, можеш да сгрешиш много и да се довериш на грешния човек.
Измекяр е баща ти бе боклук. https://www.facebook.com/845226512260900/photos/pb.845226512260900.-2207520000.1448030074./845369165579968/?type=3&theater
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:36
Не и когато този човек, всеячески напълно целенасочено е опитал да те злепоставя, за такива хора няма двоен стандарт. Всички са глупаци, независимо женско,мъжко независимо дали си делял с тях едно легло или не. ;)
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:36
Благодаря ти, че си направи труда да ми изпишеш такъв дълъг пост, обяснявайки колко не ти пука.
И вземи вникни в думите на Naive, 'щото то и ти трябва да заслужиш нещо, за да го получиш.
От кога това, че си убивам свободното време пишейки (независимо какви и колко дълги неща) е мерило за това колко му пука на човек? ;д
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:37
И какво постигна с това си действие и обидите към нежната половина на форума?
Мина ми времето ;о
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:38
Очудих се, че не ги покани на бой 1в1, както обикновено правиш/еше.. А и наричайки всички лапета, дето посмяват да ти кажат що за утрепка си, те прави още по-голяма утрепка..
То всеки може да се държи мило и добре с момичетата, но това не означава, че всички го правят. Утрепка.
"лапета" лел колко ОБИДНО, край т'ва е! самоубивам се, щото някакъв в интернет ме нарече лапе.
Dude get real.
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:38
Момичета, не искам да ви разочаровам, но току-що изгубихте ценно време, обяснявайки на този индивид неща, които не е способен да осъзнае. Мисля, че е време да се научите, че когато анар4и пише нещо тук единственото, с което трябва да му отвръщате, е искрено съжаление или смях до сълзи.
Така е и аз ти се смея на начина и стила на живот, прошляк. Понякога и те съжалявма, но после се сещам, че имаш голяма уста и заслужаваш само подигравки.
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:39
Айде да се закачаме и псуваме де. :(
Няма ви, а аз имам още 20 свободни минути. :(
#Kогатосипродуктивен.
Анарчо анарчо освен простащина друго не показваш
Малък си още да го правиш
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:48
Анарчо анарчо освен простащина друго не показваш
И се гордея!
Добър психологически профил ;д жалко, че не ме познаваш и не е дори близко до остината. ;)
Трябваше да допълня и че страдаш от шизофрения, защото няма как държанието ти тук поне в малка степен да не се доближава да реалното.
Тук единствено съм те виждал да се мазниш и да псуваш, да не забравя и камарата измислици, които лесно се доказват.
Ако така си запълваш свободното време, сигурно водиш напрегнат живот, но понеже си споделял за живота си, ще приема, че наистина имаш шизофрения.
В живота сигурно го тъпчат и не го имат за нищо
Той още си мисли за компютри само вие искате човек да стане
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:51
Забравяш, че във форума има хора с които съм приятел и в истинския живот ;д
Което значи, че там явно не съм такъв задник ;о
Аз например не бих търпял такъв човек в истинския живот.. ;д
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:52
В живота сигурно го тъпчат и не го имат за нищо
Той още си мисли за компютри само вие искате човек да стане
Това, че съм си сглобил хубав комп значи, че не съм човек? :lol:
Мухльо компа е изграден първо за работа, второ за забавление. Какво лошо има вечер като съм в нас след 10 (трудно си лягам преди 2, проблеми със съня н шитс.. главно стрес) да седна на компа? Изключваме петък и събота, когато се излиза ;д
Забравяш, че във форума има хора с които съм приятел и в истинския живот ;д
Което значи, че там явно не съм такъв задник ;о
Аз например не бих търпял такъв човек в истинския живот.. ;д
Кои са тия хора ?
Някой познава ли ги тук ?
Това, че съм си сглобил хубав комп значи, че не съм човек? :lol:
Мухльо компа е изграден първо за работа, второ за забавление. Какво лошо има вечер като съм в нас след 10 (трудно си лягам преди 2, проблеми със съня н шитс.. главно стрес) да седна на компа? Изключваме петък и събота, когато се излиза ;д
Посъветвах те да не пишеш за компютри, защото си пълен идиот, който даже не знае как да се похвали така, че да не го хванат за секунда, че лъже.
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:53
Да?
AnarchyBoy
11-20-2015, 13:55
Засегнах го
Много, отивам да плача. :(
анархи, осъзнаваш ли, че само 2ТБ SSD ти струва повече, отколкото всички останали части в компютъра ?
А че няма как да сложиш два FX и да имаш 16 ядра, ако примем, че те са с по 8, а всъщност са с по 4 ?
Всеки четвърти мъж има... месечен цикъл
http://www.blitz.bg/news/article/376003
обяснението защо анархи се държи така
golemiq_korab_minava
11-20-2015, 15:24
"лапета" лел колко ОБИДНО, край т'ва е! самоубивам се, щото някакъв в интернет ме нарече лапе.
Dude get real.
Самоуби се.
Свърши му времето за нас
ПМС, знаеш как е.
Пак дефекирахте на темата -.-
Инаааче аз усещам как пак започвам да изпадам в хипогликемия. Все вечер, бе, мамка му. Измерих си кръвната захар и се оказах права. Как не съм припаднала :д оф
И тъй. Хубаво е у дома.
LoadRunner
11-20-2015, 18:50
Уважение имам към нормалните. Към долните курви с двойни стандарти, тъпи, противни, манипулативни малки лайна и прости не.
Ама към нек'во леке с путка и празна глава, никога. ;)
ами мисля че всеки читав човек ще се съгласи с това
и съм казвал че жени с актив само една путка и червило в чантичката, кухи и без една стинка в джоба да се правят на оборотни ми е просто изключително нелепо
от де го намират това самочувствие просто не знам
LoadRunner
11-20-2015, 18:51
абе тази изтипосаната да не е лиланда бе ХD ;x
Fisherman
11-20-2015, 18:59
Свърши му времето за нас
изтекло му е времето в компютърния клуб
AnarchyBoy
и съм казвал че жени с актив само една путка и червило в чантичката, кухи и без една стинка в джоба да се правят на оборотни ми е просто изключително нелепо
+1
AnarchyBoy
абе тази изтипосаната да не е лиланда бе ХD ;x
+10
golemiq_korab_minava
11-20-2015, 19:00
Абе... По тая логика, ако дойде по-развита раса от нас трябва да ни смачка, щото всички сте тъпаци. Или да кажеш на дете да се метне през покрива. Идеята обаче е да можеш да придадеш част от знанието към другия, или поне да не се занимаваш. А вие сте трагедия.
AnarchyBoy
11-20-2015, 19:10
Абе... По тая логика, ако дойде по-развита раса от нас трябва да ни смачка, щото всички сте тъпаци. Или да кажеш на дете да се метне през покрива. Идеята обаче е да можеш да придадеш част от знанието към другия, или поне да не се занимаваш. А вие сте трагедия.
Кажи го на мазната ковра, която не приема и дума от това, което се опитвай да й кажеш, щото в главата й са само курове и азис.
AnarchyBoy
11-20-2015, 19:11
От загорели пичове, които им се кефят, щото пускат лесно.
Истинската жена не пуска лесно дори и на най-добрите ;д
Смисъл то си е забавно да се "гоните" с човека, малко.. да има нещо заигравка, не да й каже. Ай са ебем и тя да каже ок.. ;д то е ебати скучното.
LoadRunner
11-20-2015, 19:15
ми то малко ли поговорки има бе корабе
той мозъка да не е уй че да ти го набиват
то ако беше всички момичета щяха да са вундеркиндчета с лещи с диоптри а не със сини лещи без диоптър, сещаш се
LoadRunner
11-20-2015, 19:18
ма на мен лиланда не ми е направила впечатление да е толкова зле че и да дава да я снимат, те тия раоти тайничко се правят :Х
ми значи докато не го опровергае значи е тя хаха
или тактично е спряла да влиза във форума
не че много я знам как изглежда ама косата и не беше ли права бе, туй не е тя :/
AnarchyBoy
11-20-2015, 19:19
Мисля, че второто ;д
golemiq_korab_minava
11-20-2015, 19:38
Както казах в противен случай умния човек приема за даденост по-глупавия, проявява толерантност, не се занимава. Дори би направил по косвен начин така, че да не се чуватва зле и да води по-лек живот, вместо да го експлоатира и подиграва. Често обаче мислещия се за повече довежда най-големите мръсотии, защото е реално е глупак, идиот.
Fisherman
11-20-2015, 20:12
Кажи го на мазната ковра, която не приема и дума от това, което се опитвай да й кажеш, щото в главата й са само курове и азис.
и пак ти си тоя,който си е лягал с нея,не ние
с твоите камъни по твоята глава
LoadRunner
11-20-2015, 20:19
Както казах в противен случай умния човек приема за даденост по-глупавия, проявява толерантност, не се занимава. Дори би направил по косвен начин така, че да не се чуватва зле и да води по-лек живот, вместо да го експлоатира и подиграва. Често обаче мислещия се за повече довежда най-големите мръсотии, защото е реално е глупак, идиот.
да приемем че ти си по-умния човек от него по начина по който говориш, ама виждам че някак си не си замълчаваш и не го подминаваш като по-умен, мислещ човек
значи да приемам ли че ти реално си глупак и идиот?
AnarchyBoy
11-20-2015, 20:27
и пак ти си тоя,който си е лягал с нея,не ние
с твоите камъни по твоята глава
Не съм си лягал с курви които мислят за азис ;д говорех образно казано
Kitty Bloom
11-21-2015, 01:13
Да се върнем на темичката...
Чувствам се леш. :D Сега се прибрах, бях в трима барове ;), пуших наргиле (оо да), пях на караоке, похарчих си всички пари за следващата седмица и ще карам на филийки с лютеница и сирене. :D Сега чувам моите приятели от брокс да тракат... Днес не успяхте да ме събудите, гадняриии! Общо взето беше уникална нощ! ^_^ Сладки сънища, или добро утро, ама много ви обичам всички! :*
golemiq_korab_minava
11-21-2015, 06:29
да приемем че ти си по-умния човек от него по начина по който говориш, ама виждам че някак си не си замълчаваш и не го подминаваш като по-умен, мислещ човек
значи да приемам ли че ти реално си глупак и идиот?
Аз в момента не споря с безмозъчна курва ами изразявам форумно мнениние към всички. Анки не е толкова тъп, но се държи като говедо. Като тези, които уж мислят, но не им достига, та правят лайна като политиците ни, нямат философия над живота. Който, чете се досеща.
Fisherman
11-21-2015, 07:22
Айде стига говорихте за това безгръбначно,не ви ли омръзна?
Айде стига говорихте за това безгръбначно,не ви ли омръзна?
Искаш ли на стола?
paradosou
11-21-2015, 07:40
Докладвах я тая малоумна страница.
И чакам М. да се прибере, би ми било интересно мнение. В неделя ще гледам презентация и така.
NomNomNom
11-21-2015, 07:54
Да се върнем на темичката...
Чувствам се леш. :D Сега се прибрах, бях в трима барове ;), пуших наргиле (оо да), пях на караоке, похарчих си всички пари за следващата седмица и ще карам на филийки с лютеница и сирене. :D Сега чувам моите приятели от брокс да тракат... Днес не успяхте да ме събудите, гадняриии! Общо взето беше уникална нощ! ^_^ Сладки сънища, или добро утро, ама много ви обичам всички! :*
Хаххахахаха дат'с дъ спирит
Бтв всеки път като видя дръпнати азиатки с бурки се обърквам.
Защо, в нея никой не влиза, снимките имат по 2 харесвания от създателите и това е.
Fisherman
11-21-2015, 08:08
Искаш ли на стола?
не
Dagichka
11-21-2015, 08:23
Анархи ти си най-жалкото същество, което имах нещастието да срещна, макар и само онлайн (и слава богу)
не знам какво се случва иначе, как може за 20 дни тва човече да стане такава важна част от нещата и мислите ми? не знам накъде ще отидат нещата, само знам, че ми е добре с него, че е много по-различен (в добрия смисъл) от това, което мислех, че е.. и в крайна сметка е нещо ново. и това е прекрасно и вълнуващо, макар и малко плашещо
paradosou
11-21-2015, 09:03
Защо, в нея никой не влиза, снимките имат по 2 харесвания от създателите и това е.
Не ме интересува колко харесвания имат, не ме кефи идеята такива недоразумения да циркулират във фейсбук или където и да е.
Смешна история... Що ли се съмнявам така наречените създатели да откажат на някое от момичетата в страницата, иначе морални съдници едва ли не го играем (по-скоро гавраджии де, тук преувеличих) xD Самата идея да създадеш подобен профил е комплексарска.
paradosou
11-21-2015, 09:26
Отделно е унижение спрямо момичетата, което не виждам на кого кво би донесло, отделно айде да пропуснем 6 годишни хлапета да вземат по случайност да попаднат на тая 'красота' някъде из нета...
LoadRunner
11-21-2015, 10:19
Защо
май я е страх да не попадне в нея
http://novatv.bg/gamechangers/finalist/7?code=AQAEe5R3buXGV7gmiuIYcOMb9kLpGdh0WLmKPqbw5Qe QD0QPQ1V8d68F5enwZm6ERfW5g7aTQoPw-lxSehdwNpfVl8FgqzN2QAYuHcAPGrE_A5Z_4LFpjGepjWXqzws sreyljkmap98xsrVwcyzILilyLB_MSG1uYtC0S4GQt8OiBODla AbvAuN8BOR3kaUgHYyiGYJG00qPM1HZchF2Us6dq0VJh4gVmbn iMx8BIRz0q_22pnaEOVqdLztqx8GEv48l2YhQ49fiWZfXPrf8R eWQt-G8hAEAkKwZ-qJto-pOd1G8LoQ_ByRQZ2e6pycrMLg&state=75a448f6f854df3413d08391ca2288a3#_=_
спамамам
гласувайте плс ((((((:
новата ми любима картинка
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/4c/c1/c3/4cc1c3fa3b0bade699f732cb06ceab4c.gif
golemiq_korab_minava
11-21-2015, 11:34
Отделно е унижение спрямо момичетата, което не виждам на кого кво би донесло, отделно айде да пропуснем 6 годишни хлапета да вземат по случайност да попаднат на тая 'красота' някъде из нета...
аз веднъж докладвах клип, как изтезават циганче в една група и 20 дена по-късно клипа дори не беше изтрит, лайковете - умножили.
там само големи гърди слагат, няма никаква опасност да попадне
aurissaaaaa
11-21-2015, 12:17
странно, аз съм докладвал няк'ви крайни порно снимки и са ги трили - даже съобщение ти пращат, че е изтрито :Д
paradosou
11-21-2015, 13:01
Изчезни бе, озлобен малоумник. Бях ти казала, че няма грам смисъл да се занимаваш с мен. Да си 'лек' е състояние на духа и няма пол, така че спокойно се причисляваш към графата ;).
Който иска да се види с купчина съфорумци тая зима в София може да се запише тука. От бая време не е има форомна дейба.
http://goo.gl/forms/rvMPWSjPwv
paradosou
11-21-2015, 13:06
А, и ест те блоквам и няма да се занимавам с четене на помия повече, ама по желание, ако благоволи комплексираната риба от аватара ти, може да отговори - кое момиче от форума намираш за симпатично, точно, приятно и т.н? Понеже аз имам някакви спомени, че всичките ги хейтваш. И не, номерът, че е така само в тийнпроблем няма да мине.
Което сещай се за кво говори.
хехехе, как тръгна да му се обясняваш, сякаш наистина има шанс да те видим там
щастлива съм, когато съм със семейството си <3
да, добре се чувствам..
paradosou
11-21-2015, 13:37
Сега и на теб ли очакваш да пиша по 5 реда? 8-)
Нямам кво повече да кажа, просто е смешен със злобата си към доста хора. И достоен за съжаление.
golemiq_korab_minava
11-21-2015, 13:45
като дитенце ;д
Тоз Цецо голяма работа бе, пак запали форума. Тоя път не можахте да го ядосате дори, значи той е победителя ;/, макар и баннат ;д.
pandabear
11-21-2015, 14:19
Завиждаш ли му? Недей. Още малко и ще го достигнеш.
Ти сериозно ли? Сдухла ;д.
Който иска да се види с купчина съфорумци тая зима в София може да се запише тука. От бая време не е има форомна дейба.
http://goo.gl/forms/rvMPWSjPwv
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/578129-%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0!
LoadRunner
11-21-2015, 15:20
кое момиче от форума намираш за симпатично, точно, приятно и т.н?
хехехе ма парадо ти тука за това ли си била бе :д ясноу, аз ако знаех отначалото че те сърби щеше друго да е ;/
и аз не мога да разбера кво ми говориш като изоставена либовница, кво ли не правел един игнор, понеже знам че не си разработена горко му на първия ти като те остави, после ше има 2 месеца да му пукаш гумите и да му чупиш чистачките
иначе само тебе харесвам, бих ти дал морковче, знам че на чифтокопитните им е любимо ;}
иначе виж антракс може да те вземе, като няма други желаещи :/
все пак прасетата ядат квото им сложиш а не квото си поискат, то иначе щеше да стане една анархия
и на мене ми мина през акъла, ама ти онази видя ли я ква беше, малко си приличаха като че ли
по късите белите кълки я познах
и това че звездичките на зърната заемаха половината тяло също накланя везната
И все пак ако туй не е била нито лиланда нито парадото и ако някой си я познае тази Пепеляшка да казва :д
leadyflame
11-21-2015, 15:30
Тъжно ми е, усещам, че сякаш нещо се случва и ще се случи. Може би напразно си хабя нервите и много натежавам на моменти. Дано да е само период, който идва към своя край и хармонията се вързвърне, че ми е ташкън вече.
иначе виж антракс може да те вземе, като няма други желаещи :/
все пак прасетата ядат квото им сложиш а не квото си поискат, то иначе щеше да стане една анархия
Ся, ако ми кажеш за чии ме намесваш в простотиите си, ще съм ти много благодарен.
paradosou
11-21-2015, 15:49
(rofl) (rofl)
Тоз Цецо голяма работа бе, пак запали форума. Тоя път не можахте да го ядосате дори, значи той е победителя ;/, макар и баннат ;д.
Нали яде бан след мой доклад доволен съм
И все пак ако туй не е била нито лиланда нито парадото и ако някой си я познае тази Пепеляшка да казва :д
Само анархи би разпознал жена по зърната, подобно има и при животните. Едно теле можеш да го пуснеш сред 10 000 крави и то пак ще намери вимето на майка си.
При анархи е същия принцип - виждал е едни цици и ги помни, не е като да е виждал повече отблизо.
Той има цицовизионна памет
След лекциите днес никак не бях добре - можех да помета някого със все покъщнина от бяс, но после излезе, че няма да ходим утре и ми се избистри. Нахраних се, наспах се, налафих се с баща ми и аверката, само един човек ми липсва... И щях да се виждам с един боклик, че от две-три седмици все ще излизаме да бирим и все се сбъркват плановете.
Ся си слушам музиката и ми е супер. Само ми се набива шоколадец ама... ме мързи да сляза. :ддд Ако някой прояви желание да ми купи оня якия от Лидл, нямам НИЩО против, абсолютно нищо.
А, и бтв имам покана да гледам „мача на годината“ с един познат и компанията му. Аз и футбол = магаре и космос. :дд
LoadRunner
11-21-2015, 17:02
Ся, ако ми кажеш за чии ме намесваш в простотиите си, ще съм ти много благодарен.
ми нещо като задачка от 3ти клас ще се получи
еми разбрахме че парадото си търсила мъже по форумите
за тебе и анар4и е публична тайна че си търсите жените по форумите
ма анарчи бил зает
кой ше земе парадото?
а ся де?
Ужс, как може да сте такива филмари, ве?! :дд Точно ви четох булшитите и малко си повърнах в устата.
една шибана книга и призмата, с която УСЕЩАМ се промени буквално за секунди, минути, часове, докато поглъщах без да спирам този еретичен за ума ми текст. някак бях свикнала с битуването си досега и буквално допреди минути, когато настъпи този катарзис, бях... нормална. и сега ми е трудно да материализирам в текст начинът, по който се чувствам. нещо в мен се пречупи; промени и знам, че никога повече няма да е същото. а не искам да е така. сякаш прогледнах, но тази светлина ме заслепява и ми харесваше повече, когато бях без очила. иска ми се да имаше нещо, за което да се хвана...
Рънърчо, пожелавам ти да си дори наполовина толкова смел с мацките в реалния живот, ама да го канализираш в правилната посока, защото е очевидно, че този подход няма да ти свърши работа. Но не вярвам да се случи.
ми нещо като задачка от 3ти клас ще се получи
еми разбрахме че парадото си търсила мъже по форумите
за тебе и анар4и е публична тайна че си търсите жените по форумите
ма анарчи бил зает
кой ше земе парадото?
а ся де?
Гледай да не ме включваш повече в идиотските си задачки.
//На всичкото отгоре, ти е сбъркано условието. :lol:
alter ego
11-21-2015, 18:52
Чувствам се супер.. видяхме се с компанията, и навън случайно видях толкова познати и най-вече с нея се видяхме, прегърнахме се, поговорихме си и така.. Това беше сигурно най-позитивният/ната ми ден/вечер от началото на месеца.
LoadRunner
11-21-2015, 19:09
Рънърчо, пожелавам ти да си дори наполовина толкова смел с мацките в реалния живот, ама да го канализираш в правилната посока, защото е очевидно, че този подход няма да ти свърши работа. Но не вярвам да се случи.
до сега не бях предполагал че това си е дефакто сайт за запознанства
иначе не знам кво искаш да кажеш но не се старая, с която си паснем си пасваме, не всички можем да сме като тебе и да сваляме звезди и да целуваме крака, това си е цяло изкуство
Гледай да не ме включваш повече в идиотските си задачки.
//На всичкото отгоре, ти е сбъркано условието. :lol:
а на тебе нищо не ти обещавам
но ако си все още под русенска протекция получаваш още малко имунитет
Хах, имунитет вика, смешката...
Стига се заяждахте един-друг, ве.
Рънърчо, жесток си, браточка. Добре ги мъдриш, евала.
http://i839.photobucket.com/albums/zz318/camelnicole/GIFs/brofist.gif
Доживотен форумен имунитет за Рънъра! Такъв самороден талант трябва да ни радва, виждам бъдеще като сценарист в "Комиците".
aurissaaaaa
11-21-2015, 21:35
http://www.pewresearch.org/files/2015/11/FT_15.11.19_speechEurope.png
http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/11/20/40-of-millennials-ok-with-limiting-speech-offensive-to-minorities/
Аз направо нз кво да кажа .....
Не съм се чувствала толкова странно на концерт никога. Беше мн странно. Хората бяха някви неадекватни спрямо ситуацията, абсолютно незаинтересовани 80% от тях, гледаха накриво тези, които танцувахме, имаше някви чужденци, които според мен се бяха озовали там случайно, и като цяло обстановката ми се стори адски враждебна. Отделно, че вокалът също се беше напрегнал нещо, цялата група всъщност, не свириха комерс парчетата си, ами някви по-неизвестни г/д, но пак от стари албуми. Доста различни бяха. Нямаше го онзи дух. Нещо се е случило :/
therichbitch
11-22-2015, 04:00
Хубаво ми е, слънчево, още не са ме гръмнали, добре е. Не разбирам грам какво се говори около мен, но си имам дружка, която да ме забавлява :Д
И данодано успея да убедя колегите да правим 8ми декември в Гърция :cool: Всичко ще се подреди перфектно, ако стане това.
И хванах мега якия шлифер на намаление, искам точно такъв от мн време, даже още днес ще го поднося.
NomNomNom
11-22-2015, 08:24
Ричи, кде сии ?
---> https://youtu.be/sc0mi0Ei1CQ
Тоя форум съвсем умря... :/ :/ :/
Nonetheless
11-22-2015, 17:02
been better
Сейм :/
https://youtu.be/mdrAdcxFB9c
Пия едно уиски за здравето на дребния. Опитвам да приема нещата, нищо че сме се виждали само един път. Добре съм.
black_swan
11-23-2015, 05:20
Бивам... Като изключим това, че ми се спи ужасно много.
Цял ден не съм тук, където и да е това „тук“. И пак ревнах, щото слушах песен, която бях забравила. Искам да идва по-бързо, да се гушнем, да се наприказваме или намълчим и да заспим. Дори секс не ми се прави.
Мисля ей сега да хапна и да ходя на упражнение, поне да избягам някак. Трябва да свикна с идеята - това ще съпътства работата ми цял живот. Обаче все още не мога. А като знам и, че няма да е последния, боли още повече.
Трябва да дойда на мене си.
pandabear
11-23-2015, 12:23
ей така съм от сутринта ;д
http://i.imgur.com/bNtPoTr.gif
vuh taq kakva golqma usta ima
IWannaBeSedated
11-23-2015, 14:00
В главата ми е каша, не знам какво искам и се дразня.
Все се чудя къде бъркам, а май ще се окаже, че самата аз съм цяла грешка...
paradosou
11-23-2015, 14:05
Взеха ми снакс и ми беше подарен определено по иновативен (кк, даже диабетично лепнещ) начин :D. Колко му трябва на човек да е щастлив, хаха.
И мога да чета лекции на горните курсове.
Ама много бързо си сменям настроенията от известно време, просто доста кофти постъпки се насъбраха. Точно вчера коментирахме, че може и да има нещо шизофренично 8-) 8-).
Афектирана.
Иначе изкарвам много добро време с малката ми племенница.
@към всички момичета/жени във форума, които днес се чувстват зле -> click me (http://prikachi.com/images/325/8479325r.png) (поздрав с усмивка за повече "+"-ни емоции). ;)
DoubleDMG
11-23-2015, 16:57
ного преиграх май иии не тряяше да се заигравам изобщо,няма смсл, ааа мхммм
Пернишкият университет се уреди с акредитация от Германия и президент от Италия
http://www.blitz.bg/news/article/376674
нямам думи, тия в Перник са по-прости и от маймуните в Свищов, което е показател и за германското съсловие
aurissaaaaa
11-23-2015, 21:49
https://www.youtube.com/watch?v=_4F-bv9zTpo
2 седмици без лаптоп при положение, че ми почват курсовете... плаче ми се. Парите за ремонт са другата красота.