View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
Защо винаги трябва да се държи толкова отвратително? Веднъж не съм чула добра дума - или съм дебела, или съм излязла на снимката като олигофрен, да не съм се надявала на хубави оценки на матурите, понеже и в седми клас съм щяла да имам шест, ама съм се осрала... А винаги аз излизам тази, която се държи зле и се заяжда. Писна ми от такива хора, честно. Ако ще говориш само обиди и критики, по-добре въобще не говори с мен! Никога няма да чуя похвала за успехите си, обаче като нещо куца задължително трябва да ме закопае още по-надолу...
За кого говориш? Мисля, че ми е сродна душа.
divergent
03-30-2016, 19:35
Кое ви е сродното? И ти ли ме смяташ за толкова деградирала и неуспешна?
И ти ли ме смяташ за толкова деградирала и неуспешна?
Не си ли ?
LoveInfect
03-30-2016, 20:07
Толкова ли си отвратителен? :D btw виж си скайпа.
divergent
03-30-2016, 20:19
Не си ли ?
Тези епитети перфектно описват твоето положение и стоят далече от моето. ;)
golemiq_korab_minava
03-30-2016, 20:33
Най-после някой друг да го каже!
http://vbox7.com/play:4e865639&start=465
LoadRunner
03-30-2016, 21:12
трап и чалга
най-долните стилове музика
IseeDEADbodies
03-30-2016, 21:51
I'm here for a good time not a long time, you know I
I haven't had a good time in a long time, you know I
I'm way up I feel blessed, way up I feel blessed (straight up)
I'm way up I feel blessed (straight up, straight up), way up I feel blessed.
точно така се чувствам..
Hello depression, my old friend,
I've come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of sadness.
#springmood
Шуш, стига си садвал. *гушка*
Аз съм с много приповдигнато настроение днес, бъбриво ми е и усещам как няма да досаждам само на един човек. :Д Осъзнах как Той е единственият човек, на когото изобщо съм си позволявала да говоря такива простотии. Усещам, че с него мога да бъда себе си във всеки един момент. Не мога да повярвам, че това се случва...
Niakoitam
03-31-2016, 10:39
Да не би да ни дразниш нещо? ;)
Тези епитети перфектно описват твоето положение и стоят далече от моето. ;)
Защо мислиш, че съм деградирал ?
LoveInfect
03-31-2016, 16:48
Hello depression, my old friend,
I've come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of sadness.
#springmood
От коя песен е?
Обичам софия, но дойде ли края на седмицата съм като отвързано куче :д. Нвм, най-после имах време да се разходя без да бързам в старите си конвърски <69. Всичко щеше да е ток и жица, ако нямах темература и не ме болеше гърлото, но тва са вече екстри.
От коя песен е?
https://www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4
divergent
03-31-2016, 18:20
насметоха ме днес, че съм вкарвала алкохол в училище... ама това е сайдер, бе, човеко, студено чайче просто... за уискито миналата година как никой не примрънка, сега за това :д а мъниците ме размазаха от смях... още откакто аз бях първи клас всяка година се прави едно и също тържество, ама този път беше много по-различно и интересно. добре, че отидохме на кафе, бях ѝ забравила физиономията на тази. от снапшита пък още ми се реве от смях... като казах снапшит, някой да има? ако искате да се добавим, да си гледаме скапаните животи :д
https://www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4
именно, с леката корекция, която съм направил :Д
LoadRunner
03-31-2016, 19:07
и нека да се образоваме малко за домашния въздух и кво точно дишаме
https://www.youtube.com/watch?v=8uovMU1HoCY
alter ego
03-31-2016, 19:40
малко по малко всичко се обръща с главата надолу.. за последната седмица не знам вече кой път се карам с нашите, и сякаш нарочно го правят че да ми бучат просто ей тей, да убият скуката, "приятелчетата" ми ме търсят само като имат нужда от нещо, ама като е време аз да ги помоля за нещо, никой не може, за даскалото да не говоря, отивам там сякаш да убивам време и да общувам с неприятни за мен хора, които трябва да търпя по 6-7 часа на ден, омръзна ми надменното държание на малки "принцески", които си мислят че едва ли не светът се върти около тях.. омръзна ми щастието ми да е моментно състояние и зависещо от другите.. а сега ще си взема един душ и лягам
Мисля, че ми се получава с мацката, на която се кефа от известно време. Много ми е гот :D.
HollyGolightly
03-31-2016, 23:03
Може ли да помрънкам малко? Що пък да не може
Не стига, че си разбих и счупих ръката в перваза, ами днес за малко и да се пребия. Как може да ми гръмне гумата докато карам по магистралата? Добре, че колата ми е като мен и си тежи на мястото, защото иначе щеше да се обърне и да направи голяма беля.
А раната на ръката още не се затваря, може би трябваше да им дам да ме зашият, ама нали съм инат и правя само каквото искам. Сега поне всявам респект с този бинт около нея 8-)
Възможно ли е да имам алергична реакция САМО и ЕДИНСТВЕНО когато пипам нещо сготвено, но не когато го ям или пипам сурово? Или е заради солта, с която е сготвено? Храна за размисъл. :ддддддд
Иначе искам навън и излизам след точно пет минути. Всъщност, един молив във водната линия на окото. :дд Може би прекалих с кафето, само това ще е! :дд
Събудих се с отвратителното чувство на тотално размазано и уморено тяло. Тоя вирус и мен ме тръшна и просто нямах сили да мръдна от леглото до обяд. Мускулна треска + обичайните болки в тялото заради тва, от което съм болна, подуто и болезнено гърло и толкова много цифки, че не мо'ош да дишаш през носа. Добре, че имаше кой да се погрижи за мен, за да се освестя малко.
Не съм много добре, но пък в момента вече си почивам.
divergent
04-01-2016, 18:55
След като си сънувах двойката цяла нощ, се размазах от кеф при реалния резултат. Поканиха ме да отпразнуваме изпита с едно караоке, няма как да откажа.
След като си сънувах двойката цяла нощ, се размазах от кеф при реалния резултат. Поканиха ме да отпразнуваме изпита с едно караоке, няма как да откажа.
Нали не ти е важен тоя изпит. Можеше да си намериш друго оправдание за празнуване.
Предните 2-3 дни се чувствах като лайно. Днес бях доста по-добре, защото още се чувствам радостен за вчерашната тренировка. Добил съм повече сила, отколкото мислех. Или пък просто съм се хванал за нещо позитивно, за да ме държи далеч от лоши мисли, деазнам.
Ако не друго, това преживяване ми напомни и ми даде ресурса за нещо, което си спомням като малък как гледах в анимациите :Д Когато на Супермен му беше скапано, отиваше в пещерата си в Антарктида, където имаше някъв пингвин и се чувстваше ок. Размишляваше си, спомняше си, преживяваше си и се връщаше в Метрополис, за да е Супермен. Това е доста добро mental cue. Преди серия просто си повтарям "happy place" и имам за какво да мисля, а и се чувствам по-добре след това. #дасепрограмираш
HollyGolightly
04-02-2016, 01:35
Петък вечер вече не носи същото усещане със себе си както преди. Целият уикенд ми е зает, добре поне че успях да си взема понеделник почивка от работа, понеже малко много щеше да ми се насъбере. А тази колежка и тя не се спря да почива, тя толкова и работи като е там де, но сега е голям проблем, че трябва да замества на мое място и почна дори да ме пита дали не можело да работя за 2рата половина на деня. Не стига, че всеки ден ми закъснява с по 15-20 минути и после влиза в стаята все едно е на runway, само че с кифла и кафе в ръка, ами и сметка сега ми държи.
mincheto
04-02-2016, 07:38
Сънливо
divergent
04-02-2016, 17:22
Нали не ти е важен тоя изпит. Можеше да си намериш друго оправдание за празнуване.
Абе не е важен, ама това не означава, че не трябва да се радвам, нали? Пък и ме поканиха останалите от училище, които ходиха на този изпит, а не трябва да се цепя от колектива.
divergent
04-02-2016, 17:24
Вечерта беше прекрасна, но днешния шибан ден ми отнесе цялото хубаво настроение от снощи.
Не знам защо цял ден се чувствам така. Най-вече не знам защо го показвам...Усещам, че скоро ще се повторят разни случки от миналото, което не е готино. За днес го карам по течението. Утрото е по-мъдро от вечерта.
майка му д**а
Много ебеш, малко четеш... Какво ти се е случило пак, че си гневен ?
divergent
04-03-2016, 10:08
Свикнала съм да съм с променливи настроения, но напоследък започнаха да се сменят много много рязко. Обожавам ги тези хора, които умеят само за час да те заредят с толкова прекрасни емоции, че въобще да не си мислиш как си се ядосвал през целия ден. Пък и никога не съм получавала такова искрено признание и толкова приятни изненади наведнъж. Хората действително могат да се променят и развиват в положителна посока, стига сами да го поискат. Винаги съм уважавала онези, които открито поемат пълна отговорност за действията си и застават зад думите си.
Времето си лети..., а аз нямам нито физическата, нито психическата нагласа да свърша нещо (по-)значимо през днешния ден. :/ Някаква пролетна летаргия ме е обзела и в момента съм се отдал на пълно бездействие. :/
ужасно се чувствам. пролетна умора ли е, що ли е... ебало си е майката. а имам много контролни и чудесии
divergent
04-03-2016, 11:17
Матилда загина геройски осем минути преди финала, оставяйки след себе си море.
Много флиртаджийски ден хд
Айде, автобуса и да отивам при тях. Дано си прекараме яко. Само, колкото и зле да звучи, ми се щеше неговата да не идва... Ся, вярно, че не я пазнавам добре, но има и причина през тези години да не сме движили заедно, че да се опознаем. И все пак, главата горе, настроението на max и предобежденията си ги оставям вкъщи.
Aw shte vzema nai-nakraq da se pusna na nqkoi blqdcho ot tuka pone kato she me ebat v Turnovo da ne sa mangali tozi put ahahah
LoadRunner
04-03-2016, 16:39
ами аз всъщност си мисля че да си имаш гадже е много скучно нещо, толкова гадно че направо по-зле от затвор
пропускат се толкова много свалки а живота е прекрасен
Разходката пак беше хубава, но аз нещо скофтих. Чаках си рождения ден като 5 годишно дете, нищо че никога не е било нещо специално, но май като дойде, няма да кажа на никого в унито, а след това ще се изпокрия и ще се преструвам, че не съм се раждала. :дд И искам да си видя момчето следващата седмица, тая ми стига тук, че ми и остава. :(
Много съм била крива... Е, шегаджия! Сигурно се ебава. Къде ме видя крива не знам. Не ми е присъщо да съм крива, особено когато съм обидена. Не...
Много съм била крива... Е, шегаджия! Сигурно се ебава. Къде ме видя крива не знам. Не ми е присъщо да съм крива, особено когато съм обидена. Не...
ахахаххаахаххахаахха
ахахаххаахаххахаахха
Какво, бе? :дд
LoveInfect
04-04-2016, 18:04
ами аз всъщност си мисля че да си имаш гадже е много скучно нещо, толкова гадно че направо по-зле от затвор
пропускат се толкова много свалки а живота е прекрасен
Че някои си имат по няколко гаджета наведнъж...
LoveInfect
04-04-2016, 18:05
Половинката изчисти и подреди цялата къща от-до, след което се захвана да ми прави палачинки. Съкровище ми е той.
А на мен ми е твърде спокойно за предстоящите близо 3 седмици, да взема да се активизирам освен? Мисля да си планирам едно пътуване след този период да се възнаградя за усилията, пък и ми е време да я видя. <3
Повече женска компания ми трябва определено. Има няколко много свестни мацки наоколо, пък аз все отлагам да се видя с тях. Трябва да си създавам повече положителни емоции, а новите контакти, като цяло контактите, определено са източник на такива.
Откъде имаш нови контакти, нещо ново ли си почвала?
LoadRunner
04-04-2016, 18:10
Че някои си имат по няколко гаджета наведнъж...
на мен по ми допада хармонично позннство със любовни влкючвания
забележи че не казвам точно приятелство
или там както му казват с привилегии
LoadRunner
04-04-2016, 18:12
а този канал 1 как може още да съществува и кой изобщо го гледа
аз лично не съм го заглеждал от 15 години минимум (освен под прикритето което не се брои)
LoveInfect
04-04-2016, 18:14
на мен по ми допада хармонично позннство със любовни влкючвания
забележи че не казвам точно приятелство
или там както му казват с привилегии
Хаха... ами то и зависи какво ти се прави в момента. Предполагам е забавно за някакъв период. Ама да го караш на хаймана цял живот :D...
???
LoveInfect
04-04-2016, 18:15
а този канал 1 как може още да съществува и кой изобщо го гледа
аз лично не съм го заглеждал от 15 години минимум (освен под прикритето което не се брои)
А ти ли питаше за Столичани в Повече?
LoveInfect
04-04-2016, 18:16
Не знам защо цял ден се чувствам така. Най-вече не знам защо го показвам...Усещам, че скоро ще се повторят разни случки от миналото, което не е готино. За днес го карам по течението. Утрото е по-мъдро от вечерта.
Какви случки отпреди се опасяваш че ще ти се случат?
LoadRunner
04-04-2016, 18:19
А ти ли питаше за Столичани в Повече?
не
divergent
04-04-2016, 19:43
Съсипва ме този лекарски хумор, лафовете са направо култови. И отново ставам свидетел на хорската злоба близо до себе си и хич не ми харесва. Момичето си е изкарало 6,00 на изпита, евала. Ама не, няма как да мине номера без да се каже как е преписвала. Действително е малко вероятно на такъв тип изпит точно да изкараш такава космическа оценка, но в никакъв случай не е невъзможно. Пък и като вземем предвид месеците без никакъв контакт с компанията, в които си съдираше задника от учене... Възхищавам се на амбицията ѝ, откъде го намира този стимул? Винаги ме е било яд, че не мога да си дам зор, не и когато е заради мен. Ако кажа, че ще направя нещо заради някой друг, правя го, но обещания към себе си не правя. Точно това да не излизам никъде толкова време и да ходя на 3-4 различни урока няма как да си го причиня. Точно затова се кефя на хората, които правят нещата, на които аз не съм способна.
Пуснаха варна трафик... оргазъм.
IseeDEADbodies
04-05-2016, 00:00
Аз съм безмълвен. За пореден път се убеждавам, че това е... нямам думи да го опиша. В момент като този тя успя да ме развесели и да ме накара да се усмихна, уникална е !!! Самият факт, че е до мен в такива моменти, наистина не мога да опиша с думи това нещо. И това което ми каза.... Адски много я обичам !!! Нищо не ме радва повече на този свят от това да видя усмивката й, или да чуя как се смее. Дори сега лежейки, затварям очи и си представям лицето й.
Fisherman
04-05-2016, 07:00
курвите развалят приятелства и тренировки
От две седмици и нещо не се бях занимавала с латински и вчера като имахме лекция беше такова удоволствие... Толкова по-приятен е. И въпреки че гръцкия вече не е чак такава мъка, просто не ме грабва. Не знам защо така ме дразни, а май преводите ми вървят по-леко. Ще видим догодина като стигнем кофти частта на латинския как ще е.
Мърче, <3!
Какви случки отпреди се опасяваш че ще ти се случат?
То мина и замина вече, но все пак благодаря, че попита.
Песен на деня: Нели Петкова, Слави Трифонов и Ку-ку Бенд - Само мен (https://youtu.be/Jq7F81spx24)
divergent
04-05-2016, 14:37
Уляля, събудих се даже преди ранната аларма, въобще не бях сънена. Обаче си изпих кафето и ми се приспа... дъаа. Матурата беше пълна пародия, тестовите задачи усещам, че са чук, обаче за първи път се осирам на съчинение. Принципно пиша много по-дълги интерпретации, сега се получи доста кратко, ама ще видим.
Чувствам се повече от ПРЕКРАСНО !!! Преди броени минути елиминирах още един изрод !
sl1nceetoo
04-05-2016, 19:40
Последните 2 дни бяха прекрасни...
Ядохме сладолед в един парк, взехме си шоколадови пурички, бяхме в народната библиотека, после се разходихме в старата част на града, после обикаляхме Царевец, прибрахме се, направи ми макарони, вечеряхме, гледахме филм, гушкахме се и беше супер сладко. Толкова ми липсваше.
На другия ден се прибрах, цял ден бях с приятелите ми и да. Много съм щастлива.
Fisherman
04-05-2016, 20:08
https://www.youtube.com/watch?v=5-2nByd2cr4 поздрав граждани на европа
ForzaFelipe
04-05-2016, 23:30
Ако не направя нещо по въпроса, ще съжалявам отново...Всичко е ясно, химията е видима и аз пак не поемам инициативата. Стоя и се чудя, как може да съм толкова смотан. Абе хубаво от доста време не ми се беше случвало да има нещо между мен и някоя девойка, но това е жалко...При положение как започна всичко, какво се случи през времето, вече трябваше да съм направил мноооооооооого повече...Ако утре просто трябва да се видим и да я посрещна с цветя...Щото просто ако купя цветя, без повод или причина, ще ми остане само да ѝ кажа какво изпитвам. Жалка работа, а преди колко ми знаеше балалайката и ми вързваха...а сега... Стягай се копеле!
https://www.youtube.com/watch?v=5-2nByd2cr4 поздрав граждани на европа
мн яко, we
Как може да се става толкова рано, ве?! Спи ми се... :(
курвите развалят приятелства и тренировки
Гадно е, мн е гадно. Явно не съм само аз дето има "приятели" със слаба психика които се оставят да ги разиграват.
Go6eto00
04-06-2016, 06:22
ОК.
Толкова съм уморена. Искам почивка.
Оцелях!!! За щастие и нещастие, оцелях днес. Награждавам се с фрапе и шоколадов сладолед. Няма по-хубава награда!
YoungBloodZ
04-06-2016, 11:41
Оцелях!!! За щастие и нещастие, оцелях днес. Награждавам се с фрапе и шоколадов сладолед. Няма по-хубава награда!
браво Тори! заслужаваш дори повече от това!
anonymous990763
04-06-2016, 11:57
сладолед.
Внимавай с гърлото.
divergent
04-06-2016, 12:51
Очаквах злото да ме насмете, че не съм ѝ била в часа, а тя изпратила децата на кафе и им казала да се върнат в девет... Не съм се успала напразно значи. Ама след такъв сън как да ти се става... Сънувах си цяла нощ 50те бона от лотарията, а после цяла сутрин ме сърбя лявата ръка. Когато една птица ми се изака на чантата, братовчедката реши, че всичко било на пари, и изтърча да ми купува билетче... Йок пара. :D
Иначе след матурата се лигавихме на успоредката и лоста в парка, не знаех, че мога да правя кофички, даже и на лоста се набрах. :D Естествено, в аматьорската лига съм още, но в нашата си компанията минавам направо за спортна гимнастичка. :D Днес пък била годишнина от първите Олимпийски игри, тренировката ни е била много тематична...
Внимавай с гърлото.
Внимавам, внимавам. :дд
Fisherman
04-06-2016, 14:12
Толкова съм уморена. Искам почивка.
а пенис
Умората и пенисът не вървят ръка за ръка хд
golemiq_korab_minava
04-06-2016, 15:42
не вървят ръка за ръка хд
,,
golemiq_korab_minava
04-06-2016, 16:19
Буквално и преносно.
а ските
golemiq_korab_minava
04-06-2016, 17:05
Ските пасват навсякъде.
за пениса не са му нужни ръце, за ските са необходимост :Д
Fisherman
04-06-2016, 19:23
Умората и пенисът не вървят ръка за ръка хд
https://adventingdifferentimaginationsadi.files.wordpress. com/2014/10/sad.png
LoveInfect
04-06-2016, 19:32
Говорите за пениси
LoadRunner
04-06-2016, 19:42
Говорите за пениси
огладня ли
LoadRunner
04-06-2016, 19:55
+...+...
айде
още един гладен
айде
още един гладен
Tu quoque.
LoadRunner
04-06-2016, 20:13
Говорите за пениси
+...+...
Внимавай с гърлото.
~
IWannaBeSedated
04-06-2016, 20:30
Полагаш усилия и накрая един голям кур. Скоро не съм била толкова разочарована от себе си.
LoadRunner
04-06-2016, 20:49
един голям кур
хм
Изключително сладко е, че питат „Тя кога ще идва насам с теб?“, „Нали ще я вземеш еди-кога-си?“ или „Къде е момата, що не я взе?“, вместо „Тя нали няма да идва?“ или „Ти нали ще си дойдеш сам за еди-кога-си?“ Буквално съм на седмото небе от кеф! Просто не го очаквах това. :3
Инак деня в болницата беше сложен, аз бях разконцентрирана и уморена, НО не убих никого И оцелях! Освен тва наградите от мен за мен бяха супер. А и намерих начин да разпускам, стига само да могат да ме изтърпят наоколо, защото съм доооооооста шумна. :ддд А колко гаври ще отнеса, не ми се мисли! :дддддд Поне намерих начин.
А пък той колко ми липсва, не е истина! Иска ми се да идва вече петък, че да го гушкам. :(
до преди 1-2 години бях вдигал температура под 10 пъти, за последните година и малко вдигам около 3-4 пъти. Доста неприятна тенденция :Д Минеш ли 38 градуса нещо в теб се променя :Д Мега ташак
И къв е тоя карък да се разболея на боклук за няколко часа - буквално цялата лява част на главата ми - венците от лявата страна, синусите ми от лявата страна са леш, лявото ухо и лявата страна на гърлото - всичко ме боли и е суууупер неприятно. Плюс че имах такива планове за днес, а вдигнах температура и спах от 18;30 до към 23 и са пак лягам, че неам power.
Но пък осъществихме няква комуникация, което е чудесно.
Писна ми от безсмислено страдание и молене на богове...
Време е да се живее истински. Това са 10ж.
:)
Мразя да мирише на алкохол. Но пък е толкова сладък пиян.
Честит празник на всички бивши, бъдещи и настоящи здравни професионалисти, лекари и хирурзи, също така на всякакъв помощен персонал в болниците и здравните заведения. Желая на всички ви страшно много оздравели пациенти и дано всички, освен патоанатомите, забравят къде се намира моргата. :)
YoungBloodZ
04-07-2016, 10:48
Честит празник на всички бивши, бъдещи и настоящи здравни професионалисти, лекари и хирурзи, също така на всякакъв помощен персонал в болниците и здравните заведения. Желая на всички ви страшно много оздравели пациенти и дано всички, освен патоанатомите, забравят къде се намира моргата. :)
мерси подобно!
Мерси и аз. Ти кво учиш в тази сфера? Или работиш вече, де. :дд
YoungBloodZ
04-07-2016, 11:15
Мерси и аз. Ти кво учиш в тази сфера? Или работиш вече, де. :дд
не уча и не работя нищо свързано с медицина но работя в момента и имам свободно време в работата та се чудех какво да правя и реших да те бъзна 8-)
Отзиви за Алианс или Интелект? (езиковите школи)
YoungBloodZ
04-07-2016, 13:43
Отзиви за Алианс или Интелект? (езиковите школи)
о Евок
здравей
divergent
04-07-2016, 15:33
Мързеливо, изморено и самотно
Тъкмо някакво раздвижване да има, а то какво стана... много надежди давах, уви напразни :)
ForzaFelipe
04-07-2016, 21:12
Ако още някой ми каже, че съм влюбен....ще му повярвам.
kalpazanka
04-08-2016, 01:11
Ш са чуСтвам поздравена, мерси! :smt111
Не щете ли нов vol? Или ш чакате бай ви Шадоу да намине :-D
нямам търпение да си видя фармацевта
Снощи заспах като труп хд. Беше хубаво да се видим, но май липсваше тази естественост, с която общувахме. Отдавам го на това, че сме се позабравили.
Април се очерта адски натоварен. Оф.
Пф, един ден имам да спя и те ш вземат да ме събудят пак, бахти коврите. Ужас. Ш се гръмна!
Днес опитах нещо и се сетих защо не го правя ппц. Може би след няколко месеца/година ще пробвам пак...
Какво хубаво си се разхождах само по халат,ще ми звънят тука на вратата да ме карат сега да се обличам.
anonymous990763
04-08-2016, 09:49
Да кажеш "Чао." и да ти отговорят с "Мерси, подобно." :razz:
divergent
04-08-2016, 11:37
Ш са чуСтвам поздравена, мерси! :smt111
Не щете ли нов vol? Или ш чакате бай ви Шадоу да намине :-D
щем, щем :D а ти имаш ли още функциите на модератор, или като останалите си премахната от ръководството? :D
divergent
04-08-2016, 11:38
мега яко миксче ми изскочи в тубата, точно от това имах нужда
https://www.youtube.com/watch?v=a-YbWu_t46U
резултатите от пробните матури са повече от прекрасни. по бел на майтап си поръчах едни точки и толкова и съм изкарала...
Niakoitam
04-08-2016, 13:47
щем, щем :D а ти имаш ли още функциите на модератор, или като останалите си премахната от ръководството? :D
Те се самопремахнаха добровoлно....:D
divergent
04-08-2016, 13:54
Те се самопремахнаха добровoлно....:D
разбирам ги напълно :D
Не знам какво сдухах толкова...
Реално ще се справя, дори хич не е зле, просто... хм, май просто ми се искаше безгрижно и пълноценно лято, което по-скоро няма да се случи сега, а можеше.
Ще го преспя и утре се надявам да съм малко по-ведра.
Feelin guilty. Мразя да объркват съзнанието ми, да се колебая за някои действия. По-добре ми беше, когато не мислех за това. Съвестта е кофти нещо. От друга страна съм права за себе си, защото не аз започнах. Не че правя кой знае кво, но съм чувала, че игнорът е дори по-болезнен. Ъх.
kalpazanka
04-08-2016, 20:17
Имайте търпение, след малко ви пускам новата темичка.