View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
LoadRunner
03-11-2016, 17:59
Hi
На стадиона съм и тичам ама си правя почиваща обиколка, няма никой
Ебахти самотното занимание и не моа си намеря никой на мойте обороти вече втора година
Ко да правя вече не знам
Някой знае ли от такива самотнзанимания дали се полудява
Аз мисля че мога да издържа поне още 5години преди да почна да стрелям в някое начално училище
В дни като този, съм благодарна, че главата ми е закачена за рамената иначе вероятно и нея щях да изгубя. Помислих, че съм си загубила студентската книжка. За секунди ми стана жега докато преровя навсякъде, откажа се и после се сетя, че я забравих в другата чанта като ги смених. Хубаво, нали, няколко часа по-късно пак при търсене осъзнах, че си забравих нещо важно, няма значение кво и няма никъв шанс да си го върна. Сад. Мн е досадно да си разсеян и постоянно да ти изчезва нещо. Забавното е, че се сещам, че го няма, когато ми потрябва :д нвм, поне след малко ще гледам петър нортхуг <69
Fisherman
03-11-2016, 18:53
ако някой ветеринарен лекар чете това,моля да ми каже разтвора на Кетамин в каква концентрация е (какво пише на опаковката)
не питам как се дозира на животното,ами каква е изходната концентрация
divergent
03-11-2016, 19:59
Отдавна не бях играла, размазахме се два часа днес, оказа се, че не съм изгубила форма. Вечерта се събрахме една компания от пет човека и обиколихме буквално целия град с мега якия баварец. Доста забавен ден беше.
LoveInfect
03-11-2016, 20:01
Отдавна не бях играла, размазахме се два часа днес, оказа се, че не съм изгубила форма. Вечерта се събрахме една компания от пет човека и обиколихме буквално целия град с мега якия баварец. Доста забавен ден беше.
Блазе ти. :)
https://www.youtube.com/watch?v=yYYp5-mGQRI
искам любооов, споделена, и най-вече от моя страна...
иначе днес имах доста добър ден, продуктивен, тренирах за 1-в път от мн. време, мисля че ще имам и треска утре 8-)
LoadRunner
03-11-2016, 21:33
и аз
ама това как става
знаеш ли
е тва е бате - единия ден съм дроб, др ден съм си аС. Деби въшливия вирус
изпита ми е назначен за след по-малко от 2 седмици - к*р
Niakoitam
03-12-2016, 00:40
Абе то и аз искам споделена любов ама на...:)
)
Точно същото обяснявах преди няколко дни :д
И реших го вече, ще постя. Дано помогне да се unload-на от товара на изминалата година. Ще се пречистя и животът ми ще тръгне. This is the plan.
ако някой ветеринарен лекар чете това,моля да ми каже разтвора на Кетамин в каква концентрация е (какво пише на опаковката)
не питам как се дозира на животното,ами каква е изходната концентрация
Не зависи ли от самата форма/фирма? В нета видях, че е 500мг на 10мл.
Днес има скокове, биатлон и ски бягане. Омг <3
pandabear
03-12-2016, 09:32
20мл флакон -> 100мг в 1мл
/интересен ден ще е, дано не завали пак
притеснена, мхм
мхммммммммммммммммммммммм м
да се надявам че момичеТО няма да забележи, мхм
все още не съм хлътнала
или поне така си мисля
https://www.youtube.com/watch?v=I0MT8SwNa_U
Niakoitam
03-12-2016, 12:52
Katy Perry-Kissed a girl.
Иначе аз се кефя на лесбийки попринцип,но ако съм на мястото на гаджето на тази от клипа,ще ги вържа за косите със сезал и ще ги бутна във басейна....:D
sl1nceetoo
03-12-2016, 14:19
Всичко е с главата надолу.
Сигурна съм, че ще е психология. Друго не знам.
Повечето са прекалено развълнувани около бала. Кво толко?! Поне вече имаме дата за фотосесията.
И съм влюбена, а нещата се получават ужасно и никоя от нас не може да ги оправи, щото не зависят от нас.
Не искам да е на майната си.
А и тоя е супер затресен да ходим на разходка, да ходим на вечеря. Чакаше ме оная сутрин даже. Супер крийпи.
и съм тъжна. и имам да уча ужасно много и така. сад-сад-сад.
Мое ли само да попитам, какви са твоите схващания за "мега якия баварец", че подозирам не се припокриват с мойте :)
да знаеш, че няма да си оправиш проблемите
pac0line
03-12-2016, 14:48
Щастливо ми е , дано не се урочасам, но си мисля че и още по-щастливо ще ми е в края на следващата седмица.
Ъммммм след 3 дни съм в Барселона, нали така, е как да не ми е щастливо ^^
Ъммммм след 3 дни съм в Барселона, нали така,
Ко ще ми донесеш?
sl1nceetoo
03-12-2016, 15:10
да знаеш, че няма да си оправиш проблемите
изреченията, които си цитирала не се отнасят за едно нещо, не знам как стигна до този извод
^абитиурентка ли си ? мислих те за по-малка ;д
иначе бала не е кой знае какво найстина...прекарвал съм си 100 пъти по-добре при сабирания без повод
да, предположих, че не са свързани, но се почувствах длъжна да оригиналнича. 8-)
не го приемай много лично, просто е така
sl1nceetoo
03-12-2016, 16:18
не го приех много лично, само малко споко :д
и да, скейт, вече съм стара
и ми омръзна всеки втори да ме пита купи ли рокля, запази ли час за това, за онова :д баси, никой не ме пита какво ти се учи, къде ще кандидатстваш :д ама по- добре, щото до вчера нямаше да мога да отговоря
LoveInfect
03-12-2016, 16:42
И сега какво реши ?
Някво никво ми е. Бях забравил за тоя форум :D.
divergent
03-12-2016, 17:38
Повечето са прекалено развълнувани около бала. Кво толко?! Поне вече имаме дата за фотосесията.
И съм влюбена, а нещата се получават ужасно и никоя от нас не може да ги оправи, щото не зависят от нас.
Не искам да е на майната си.
А и тоя е супер затресен да ходим на разходка, да ходим на вечеря. Чакаше ме оная сутрин даже. Супер крийпи.
и съм тъжна. и имам да уча ужасно много и така. сад-сад-сад.
Welcome to my world. :D
divergent
03-12-2016, 17:39
Мое ли само да попитам, какви са твоите схващания за "мега якия баварец", че подозирам не се припокриват с мойте :)
А защо си решил, че трябва да се припокриват с твоите? :)
Welcome to my world. :D
Слънчице, аз добре дошъл ли съм ?
mincheto
03-12-2016, 19:54
He:!:
Ще те посрещтнеме с бухалка на вратата. :lol: :lol:
He:!:
Ще те посрещтнеме с бухалка на вратата. :lol: :lol:
Защо си изливаш злобата върху мен ?
divergent
03-12-2016, 20:04
Ще те посрещтнеме
кои сме ние? аз общо с минчето нямам, не обичам котки. :д
divergent
03-12-2016, 20:05
само защото си позволи да ме наречеш така - не.
Имам абсурдна тема и още по абсурдна теза по тази тема, и със сигурност няма да се гледа с добри очи от някои хора, НО аз съм много доволна как се получи, първо, че свърших работа за 2 седмици и повече в рамките на 2 дни и второ, че дори и да се приеме от някой за неуместна, темата е много интересна според мен и определено е актуална. Чак нямам търпевие да я представя утре. Тази година наблюдавам как притестеното пред публика момиченце малко по малко изчезва и това много ме радва.
от тоя живот съм с впечатлението, че добро и зло има и те са в постоянна битка, и че няма значение колко много лъжеш или криеш, истината винаги излиза наяве, и дори да боли, тя те лекува, тя те прави свободен.. и те така 8-)
Много е жалко от нейна страна. Много. Вчера цял ден бях разстроена заради нейните глупости, няма да си позволя и днес да е така, но наистина съм разочарована. И не че вчера не бях, просто днес вече чашата преля.
divergent
03-13-2016, 11:15
Просто когато Коселчо си науми да прави нещо, нещото се случва. Супер много се кефя на тези на пръв поглед дребни успехи, които всъщност са големи постижения за индивидуалната личност. :)
anonymous990763
03-13-2016, 11:19
Прави ми се нещо, но не съм сигурна точно какво.
divergent
03-13-2016, 12:33
За пореден път съм изумена от простотията във фейсбук... Колко висок трябва да е коефициента ти на интелигентност, за да постваш статуси на кой прощаваш и кой молиш за прошка? Много ми е тежко, че не съм на това ниво и аз и никой няма да ми прости. Простете ми, съфорумници, за обиждащите Ви или смущаващи мнения, и аз Ви прощавам. И моля не публикувайте такива статуси, ами идете на гости на баба и дядо. :)
Indulgentiam absolutionem er remissionem omnium peccatorum vestrorum.
alter ego
03-13-2016, 19:09
Винаги нещо се преебава, нищо не мога да направя като хората, от некадърност ли е, карък ли е не знам.. Утре пак на даскало, пак трябва да ги трая цял ден.. В момента искам да си лежа, да си слушам музика и да си мързелувам.
Fisherman
03-13-2016, 19:49
какво мислиш над факта,че всичко е изградено от 99,99999% празно пространство
хмхмхм
имам си идейка
но ще мога чак лятото да я осъществя
и ще трябва да се пазя от вредни мисли за нея, защото ще спра да уча, а не бива
обаче ще е яко, ако стане, трябва да го помислим и изпробваме и да го доизмислим най-вече, де
ох, развълнувах се днес
Хахахахах, ся ш го играем обидчиви. Ей, боклук, не помниш кой ти бърса гъза сумати години. Много се е взела на вътре като харчи чужди пари, ми се струва. ДОВИЖДАНЕ! Хубаво е боклука сам да се изхвърля.
IseeDEADbodies
03-14-2016, 13:22
Обичам я.
какво мислиш над факта,че всичко е изградено от 99,99999% празно пространство
Това е равновесното състояние на Вселената.
pac0line
03-14-2016, 14:56
Ко ще ми донесеш?
Ко искаш, кажи до утре сутринта, нали инвестирах в 22% от хубавата ти рокля :(
И от другия понеделник започвам работа, обичам да ми говорят в четирицифрени числа <3
Happpyyyyy happppyyyyy
Юхууу, зъбите ми са в прекрасно здраве. Ползотворен ден. Чакам планица <69
LoveInfect
03-14-2016, 17:25
За пореден път съм изумена от простотията във фейсбук... Колко висок трябва да е коефициента ти на интелигентност, за да постваш статуси на кой прощаваш и кой молиш за прошка? Много ми е тежко, че не съм на това ниво и аз и никой няма да ми прости. Простете ми, съфорумници, за обиждащите Ви или смущаващи мнения, и аз Ви прощавам. И моля не публикувайте такива статуси, ами идете на гости на баба и дядо. :)
:D хихи подкрепям.
Като отидете у баба, ако я убедите че не сте гладни, знайте че можете да промените света !
divergent
03-14-2016, 17:34
Не съм аз виновна, че не съм програмирана за ранно ставане и се зъбя на всеки, който ме закачи. Снощи си довърших книжката, така ревах, че не знам как не успях да накапя страниците. :д Днес на писменото ми се падна да пиша за своя възлюбен. Всичко си написах, много съм доволна. Много пъти съм изпитвала симпатии към определени герои в книгите, но този път чувството е почти равносилно на влюбване, тоя човек е съвършен направо. Поне с книжния любовник се разсейвам и не си мисля за предстоящия уикенд.
тая не знам за каква се мисли но ако мисли че ще я питам какво мога и какво не лъже се жестоко
готов съм на момента да поставя под въпрос позицията си където е и съм сигурен че никой няма да застане срещу мен
и всичко от едната завист че изведнъж ми попадна в сянката
тая не разбра че като ме смачка света ще умра с усмивка и високо вдигнат среден пръст
Лафа на деня: „Хората по поводи си мацат Голдън Роуз по лицата, а ние от скука мажем Naked 2/3... В същото време, ако нещо много ни хареса, можем да ядем камъчки.“
И не е като да не осъзнавам колко кифленско и надуто звучат разговорите ни за козметика отстрани, но пък е приятно да имаш с кого да говориш за такива неща. Хубаво е да имаш някого, с когото си на една вълна. И когато някой каже „Ебаси кифлите, хората нямат крака, те за гримове дават пари... ТСЪТСЪТСЪ!“ стайл швейцарски часовник, ми иде да го питам защо, след като толкова хора нямат крака, той не отреже своите от съпричастност. Всъщност, не че ми/ни се е случвало някога, просто така бих отвърнала. Щото негрите в Африка нямат кво да ядат ама той маа джънк фууд и хвърля храна, щот не е могъл да я изяде в срок. Правилно е, че щом за нещо са дадени пари (от мамините, бабините или свои), трябва да се използва и че ако реално знаеш, че не ти трябва, не е добре да пръскаш пари, за да го имаш.
От друга страна се чувствам някак странно - тя никога не е подарявала подобни неща на друг. С какво съм по-„специална“? Нечия държанка ли съм в смисъла на приятел наоколо или съм изпълнила желаното? Някой ми е свършил на лицето метафорично или не чак толкова? Или някой изкупва вина задето съм звъняла като побъркана докато спи?
Всъщност, тоя път не ми се мисли в някаква насока, важното е, че някой слуша и чува какво искам от повече от година. Важното е, че за този някой желанията ми не са ей така, щот ми е кеф да се харчат пари по мен, не е прищявка. Важното е, че някой знае, че дори да не е изненада, подаръка за рождения ми ден ще бъде особено харесан, искан и ценен. Чувствам се специална, защото някой ми търпи искането на козметика, а друг някой - на книги и чаши. Чувствам се специална, защото някой слуша и чува на всичкото отгоре. Пък нека е кифленско, че говоря за палитра сенки като за светия граал.
http://cdn.makeagif.com/media/9-09-2015/LQGZub.gif
http://i.imgur.com/3Ofe32a.jpg
divergent
03-15-2016, 15:41
Много ги обичам тези дни!
Много ги обичам тези дни!
Радвам се за теб !
LoveInfect
03-15-2016, 16:43
Имам лилав отенък на косата, но много добре седи.
anonymous990763
03-15-2016, 16:52
^ Браво!
На моята от време на време й хрумва да изкара на показ няколко оранжевеещи косъма, но какво да се прави. :D
divergent
03-15-2016, 16:55
Абе шарено да има! :)
Aaaaaaall round the fieeeeelds on Anfield roooooad...<3 Не знам защо се надъхвам два дена предварително, ама все тая. :Д А иначе е хубаво да гледаш филм, в който е замесен любимият ти отбор и да мислиш за другото си любимо нещо през цялото време. ;д <3 Супер ентусиазирано ми е за идната седмица. Пффф...То направо не остана...
Не знам аз ли съм твърде критична към отношението спрямо мен, другите ли са станали по-дебелокожи и дебелооки. Тъпо ми е, че и двамата не разбират колко обидно ми стана от цялата работа. Не знам деня ли ми е крив или аз като цяло. Вярно, че не постъпих добре, но и тоя парцал не ме пожали. Била заебана... Ми, когато лъжеш човек, който ти е бърсал гъза 15-6 години, ще си носиш последствията. И аз нося моите и кажи-речи не се оплаквам. Само да не ми я оправдават и да не ми излизат с нонера, че било грозно - да, ситуацията и подхода ми към нея беше грозен, но съм права да се обиждам. Възта!
Ш ми разправя той, че съм се чувствала самотна и ме било страх точно сега още някой да си тръгне... Ш ми обяснява, че вътрешно съм искала да се извиня... Глупости на килограм! Всички да си ходят, не ме е страх да остана сама!
Будят ме и бааам нова съквартирантка. Момичето изглежда свястно, не е ненормално като рускиня. Но искам да живея с него в общежитие, квартира, да му готвя, да му суша косата..........упорито магаре съм. И сигурно ще се омъжа. Яд ме е, че ми надъниха 4 проекта и се чудя какво да направя за да може след март да съм свободна и да излизаме по - често.
aurissaaaaa
03-16-2016, 11:35
https://www.youtube.com/watch?v=RB3g6mXLEKk
Имали сте тежък и труден ден? Имате да пишете сложно и дълго есе или да решите целия сборник по математика. А така искате да си починете. Точно тук и сега можете лесно да се възползвате от тази единствена по рода си услуга, която не се намира никъде другаде. Можете да ни пишете за да ви напишем всякакво домашно.
Гарантирано качество пишат се само от отличници с срдноаритметичен успех над 5.92 за всяка година. Нищо не се копира от wikipedia при нас!
Ако сте недоволи можете да ми пишете.
Предметите на които предлагаме услуги са - Всякакви науки на български и английски -География, История, Физика, Химия,Биология. Български и Литература, Математика.
Физика и всичко което се сетите.
Също така и Англииски език-ниво Б2
Немски език - Б2
Латински език-основни знания
(Руски език - Ниво А2)
Независимо дали е проект, домашно или упражнения които ви дразнят просто пишете отговаря се почти веднага и в зависимост от това колко ви е спешно варира и цената. За дълъг проект примерно варира от 10 до 20 лева. За по кратък 5 а за обикновенни домашни 2 лева. Ако имате проблем и не ви се плаща за учител бихме могли да помогнем.
Плащането става чрез импулсивен номер или чрез превеждане на парите. Цената на импулсивния телефон е 2.40 лв на минута така че може вместо да ми преведете парите да ми звъннете за 40-50 секунди и така лесно и бързо всичко се превежда.
Niakoitam
03-16-2016, 12:56
За пореден път установих какъв съм наивен глупак...
Но за сметка на това пък разбрах нещо,което живо ме интересуваше.
divergent
03-16-2016, 16:18
Пак станах с гъза нагоре, ама вече не обръщам внимание. Нещо сметките все ми излизат на минус и този факт супер много ме изнервя и даже май ми се пуши, а това не е добре. Излезе ми и разпределението за изпита и ми стана още по-лошо, вече официално сме в играта, плашещо е. Единствената хубава новина е, че съншайн най-накрая си взе изпита, толкова съм горда и щастлива, все едно аз съм го изкарала.
Fisherman
03-16-2016, 17:01
Имали сте тежък и труден ден? Имате да пишете сложно и дълго есе или да решите целия сборник по математика. А така искате да си починете. Точно тук и сега можете лесно да се възползвате от тази единствена по рода си услуга, която не се намира никъде другаде. Можете да ни пишете за да ви напишем всякакво домашно.
Гарантирано качество пишат се само от отличници с срдноаритметичен успех над 5.92 за всяка година. Нищо не се копира от wikipedia при нас!
Ако сте недоволи можете да ми пишете.
Предметите на които предлагаме услуги са - Всякакви науки на български и английски -География, История, Физика, Химия,Биология. Български и Литература, Математика.
Физика и всичко което се сетите.
Също така и Англииски език-ниво Б2
Немски език - Б2
Латински език-основни знания
(Руски език - Ниво А2)
Независимо дали е проект, домашно или упражнения които ви дразнят просто пишете отговаря се почти веднага и в зависимост от това колко ви е спешно варира и цената. За дълъг проект примерно варира от 10 до 20 лева. За по кратък 5 а за обикновенни домашни 2 лева. Ако имате проблем и не ви се плаща за учител бихме могли да помогнем.
Плащането става чрез импулсивен номер или чрез превеждане на парите. Цената на импулсивния телефон е 2.40 лв на минута така че може вместо да ми преведете парите да ми звъннете за 40-50 секунди и така лесно и бързо всичко се превежда.
трийте го тоя акаунт,учениците са станали достатъчно тъпи
търпението май не ми е много силна черта, ама заеби 8-)
доволна съм от себе си в професионално отношение
трийте го тоя акаунт,учениците са станали достатъчно тъпи
Човечеството продължава умственото си развитие, Рибешкимъж !
Fisherman
03-16-2016, 19:16
Човечеството продължава умственото си развитие, Рибешкимъж !
има развития на познания не и умствено
Не е готино да вървиш с/у природата си, но пък, ако резултатът ще е такъв <69
Unfathomable
03-17-2016, 06:01
отдавна не съм влизала тук -все същото е, единствено повече тролове са се навъдили.
Живота си тече еднакво. Голяма скука. Малко нови приятели , дано
https://www.youtube.com/watch?v=RB3g6mXLEKk
хахаххахахахах много див канал
има развития на познания не и умствено
Всяко поколение е по-умно от педишното.
divergent
03-17-2016, 16:36
Не ми пука, че не беше до мен в такъв момент, а че въобще не се поинтересува как съм. Принципно не търся внимание и никога не правя проблеми за такива неща, но сега се ядосах, понеже твърди, че съм важен за него човек и се интересува от нещата около мен - на думи добре, ама не се забелязва. Тоест дразня се не защото не му пука за мен, а защото не застава зад казаното. Явно се впрягам излишно, но няма как да не се забележи това разминаване между думи и действия.
Предложиха ми работата, за която винаги съм си мечтала и то точно на мястото, на което съм си се представяла. Обаче в неправилния момент. Направо имам чувството, че пропускам шанса на живота си.
LoadRunner
03-17-2016, 18:15
отдавна не съм влизала тук -все същото е, единствено повече тролове са се навъдили.
Живота си тече еднакво. Голяма скука. Малко нови приятели , дано
и сега е моментът да кажеш кой си бил
и кога си бил тук
преди или след христа
Fisherman
03-17-2016, 18:23
Всяко поколение е по-умно от педишното.
да явно няма да ме разбереш,яж си кашкавала от лидъл
NomNomNom
03-17-2016, 20:44
Почти на край света ( от утре ), с малко повече емоционален товар и време да размисля върху него.
darkneesssss
03-17-2016, 21:34
Здравейте височайши персони . Чувствам се като такси - шарен от двете ме страни изпитвам гняв на себе си от друга страна се почитам ,като крал или лидера на Северна Корея . Тук съм от скоро ,да трол съм ето че ушите ми растат това е така наречения миши ген ;) и като цяло съм един прост идиот скромен от суета и малко песимистичен щото живея в България .
Ето как се чувствам ,ко ще кажете ,яжте "мясо" преди да ми пишете . Нали знаете доказано е ,че когато хапнете кръвта отива в стомаха току виж някоя пеперуда се е завъдила там .
Баси, гладно ми е. :( Искам пица, спагети и палачинки. :дддд И си искам жУвотното тук.
Баси, гладно ми е. :( Искам пица, спагети и палачинки. :дддд И си искам жУвотното тук.
Тоже :(
И си чакам телефона, отказах се, че ще дойде в събота, нека поне понеделник ми го донесат, повече лекции не не мога да изтървам. И отделно не съм била никога на научна конференция и не знам какво ще правя.
велик е този спорт! няма друг толкова атрактивен и красив. великите словенци просто залепиха усмивката на лицето ми до последния кадър, който евроспорт излъчи. краняц се утвърди като летец и постигна поредната си победа в ски полетите пред родна публика в планица. накрая даде интервю пред репортер на фис и в ръцете му беше малката му дъщеря, която ми приличаше на мулатка. веднага, нали, са разтърсих да видя жена му, обаче ми излезе няква руса, което вероятно означава, че може би е осиновена или нз кво, не разбирам словенски. още повече го харесах. много се набива на очи това задружие в отбора на горан януш и резултатите са налице. същото е и при младите викинги. а този фрайтаг така ме товарииии. писна ми от киселите му изражения, недоволство и пухтене. снощи сънувах петър превц <69 успя да направи най-дългия скок от 242м във втория кръг, но аванса, който съотборника му имаше от първия, не стигна на великия словенец да запише още една победа и да направи много трудно преодоляването на рекорда му за най-много победи в един сезон. нориаки касай е велик! няма по-внушителна шанца и атмосфера от тази в планица. около зоната за приземяване имаше сигурно 25-30хил души. намам търпение да се освободя и да мога да обикалям по състезания. ех <3333
парите доста помагат за щастието 8-)
опитвам се да живея в реалността..
Колко е хубаво, че пак сме си заедно. :3 Два днес-два дни. Все е нещо. :3 Обичам си го пък!
Положението е въй. :Д Защо се усмихвам на някакви рандъм снимки, при положение че до преди минута ми се ревеше? :Д Какво се случва?! И то на някакви снимки, на които едва се вижда. Пффф. Не, сериозно, какво се случва?! И влязох във форума "да си излея мъката", пък се случи така, че пиша глупости в момента. :Д И като се замисля, че в началото дори не бях сигурна дали искам това да се случва, а в момента се радвам като циганче на баничка?! Леле....
darkneesssss
03-19-2016, 00:12
Раздвоен все едно цял живот съм водил два живота . Дори не два повече от два са определено .
Утре свършва сезонът за ск по биатлон, ски скокове и алпийските. Обзела ме е страшна носталгия. Не бих казала, че е един от онези впечатляващи, защото бяхме в тази част от цикъла, при която липсваше голямо първенство при северните дисциплини, но разбира се беше адски интересно. Имахме два големи тура, четирите шанци, шампионат по полети и най-голямото - световно в меката на белите спортове осло холменколен. Ъх :((((
divergent
03-19-2016, 13:11
Колкото и да вярвам, че парите не са всичко и в тях не се крие щастието, снощи мами ме финансира и настроението ми се завърна.Да кажем, че те са едно от необходимите средства за щастие. Рождения ден беше екстра, въпреки че не слушам чалга, беше що годе приятно. Сега само ми се казва, че трябва да се отбележи в календара датата, в която Косел стъпи за първи път в Планета (гарантирам, че ще е и последен!). Събудих се в отлично състояние, сега слушам Ъпсурт - загряваме за довечера. Очертава се тотална разбивация, направо не знам как ще отида на изпит утре. И май се вълнувам повече от срещата с новооткрития братовчед, отколкото с Ицо Хазарта. :D
LoveInfect
03-19-2016, 20:18
Имах страхотен! Страхотен ден днес! :* :) :)
Бах, как не ми се ходи пак в университета... Другата седмица пак и събота, и неделя. Дейба.
Сори за дабъл поста, но няма как да не се похваля. Точно сключих супер сделка с ейвън, много съм доволна!!! Такива пари са смешни, обикновено минитата им са на по 7-8 лева единия, аз за 6 вземам два. Ляляля! И дори не си прескочих лимита. :3 Доволно съм пък!
Сърцето ми се къса като се сетя за снощния разговор. И хем искам да говоря с някого за това, хем не съм съвсем сигурна дали трябва. Не защото нямам нужда, а защото е прекалено лично, прекалено наше, за да го споделя с когото и да е. Уф...
https://youtu.be/QHNmTpatv1Q
Велико! Кралско! Разчувствах са, пич. Баааси, официално заявявам, че това е новият ми любим спорт. Петър Превц е прекрасен. Влюбена съм.
IseeDEADbodies
03-20-2016, 15:38
Пфф, още не мога да се отърся. Дори сега докато пиша не мога да намеря точните думи и само трия написаното... Това което се случва е просто... уникално. Не помня кога за последно съм се чувствал така, наистина. И като виждам, че и тя се чувства по същия начин ме кара единствено да се усмихвам. Обнадежден съм за бъдещето.
mincheto
03-20-2016, 16:47
Перфектно.
Перфектно.
Радвам се за теб, mincheto !
АгентМура
03-20-2016, 17:26
:D :D Тука всеки сам на себе си говори в тая тема. :D Никой не откликва на другия. Луди сте.
:D :D Тука всеки сам на себе си говори в тая тема. :D Никой не откликва на другия. Луди сте.
Защото не е тема за взаимопомощ?
divergent
03-20-2016, 19:11
Коселчо оцеля. Ъпсурт бяха... майкооо, никога не съм се разбивала така! След два часа сън не знаех къде се намирам, принципно си пия кафето без захар, а на машината натиснах с допълнително, та пих шербет. До обяд вече се бях събудила, доста се изнервихме да чакаме един час пред унито, ама като влязохме се поуспокоихме. Темата беше доста гадна, но най-малко гадна в сравнение с другите. :д Много съм доволна от това, което написах, дано и проверяващите да са доволни.
therichbitch
03-20-2016, 19:33
Слабо психически, леко апатично и малко тъжно.
тва ми е най-тъпата тема
pandabear
03-20-2016, 20:35
откакто съм на колони танцувам по-често
ненормална работа ;д
Fisherman
03-20-2016, 20:42
https://youtu.be/QHNmTpatv1Q
Велико! Кралско! Разчувствах са, пич. Баааси, официално заявявам, че това е новият ми любим спорт. Петър Превц е прекрасен. Влюбена съм.
прилича на речна риба в лицето
Супер гаф стана и съм мега тъжна. Дано успее да ни прости за обувките, защото ѝ бяха подарък за 8ми март от баба и дядо. Много ми е тъпо, наистина. Не знам как ще успея да се извиня. :( А който знае как се чисти черна боя от вътрешността на бели маратонки, нека да каже, моля. Драснах едно любовно писмо на масата, но се чудя дали да не я почакам да стане, за да се извиня лично. И другия път като дойде, ще ѝ купим някой букет, за да се извиним заедно. Да бяха някои мои обувки там... Нямаше да ме е яд въобще. :( Супер кофти се получи, направо нямам думи. :(
Имам... някои неща, които имам да доизбистря със себе си, но като цяло върви много добре. Май се помирих с когото трябваше и стига този човек също да е помирен с мен, няма да стават повече проблеми, надявам се. Ще видим до края какво ще стане. Хах, силна воля, мда. Но не за храната)
https://youtu.be/g3Rf5qDuq7M Тия малките са прекрасни. <3 Бих си взела единия, ако си нямах вече мъж. 8-) Да, шегувам се, разбира се.
Остават броени часове, вече не мога да си събера мислите, искам само да минават по-бързо, а като знам как точно тия часове ще се влаааааачат...Нищо де, ще потърпя. Какви ли не глупости ми се въртят в главата в момента...Прекалено ми е емоционално, цяло чудо ще е, ако издържа до края на деня без да ревна /това на видеото от по-горе не се брои!!!/.
едит: Когато ги наречеш малките 3 пъти и осъзнаеш, че са колкото теб в момента...
едит2: Един месец ли мина?!?!? Имам чувството, че е 1 час. ;д
прилича на речна риба в лицето
Речна, морска... се тая. За мен афродизиак са способностите му.
Niakoitam
03-21-2016, 09:51
Изестно количество тъпо и предимно апатично. Нищо ново под Слънцето...
Тези три дни падна яко прекопаване.Има и още. Но пък за сметка на това работа тепърва ще си има.
Младо (това е вече под лек въпрос) фермерче селянче и помощник строителче изпълняващо разни чужди капризи и желания. Явно това ми е отредила съдбата поне на тоя етап от живота ми.
Някога,ако имам възможността вероятно не бих...не пипнал,а помирисал подобни инструменти.Евентуално само на игри и евентуално бих при възможност си снимал разни строежи на инфраструктурни обекти и бих ги качвал в разни форуми за лайкчета или направо в сайт...
А иначе да,тъпо е когато на човек някой му е, хммм....симпатичен, да блокирва алтернативните мостове с него просто поради някакъв вид страх и/или желанието да контролира цялата ситуация около себе си и да я диктува според своите собствени желания...
aurissaaaaa
03-21-2016, 16:16
https://www.youtube.com/watch?v=MD8GSyLaxrI
anonymous990763
03-21-2016, 16:44
Ядосана съм.
divergent
03-21-2016, 16:56
Леле, обожавам ги тези инициативи! И не заради факта, че съм си спестила един лев от кафето, а защото те карат да си раздвижиш мозъка и да сътвориш някоя мъдра мисъл, било то в рими или проза. Прочетох доста от листчетата, имаше толкова красиви мисли! А когато сервитьорката прочете моето листче и ми каза колко е хубаво, ме зареди с още повече позитивизъм. На мнение съм, че по-често трябва да се организират такива неща, а не само в деня на поезията. Вярно, нека мислим и от гледната точка на шефа - оборота не е задоволителен, но прекрасен вариант би било след като споделиш нещо на листчето пак да си дадеш и пари за кафето, но да получаваш някакво намаление. Така ти мотивират мозъчната дейност. ;)
Въздържам се да не си създам драми сама, нещо, което много обичам да правя. 8-)
Просто искам нещо интересно да ми се случи, но внимавам... За да не стане от играчка плачка.
Саморазрушителна работа..
HollyGolightly
03-21-2016, 21:53
Изморена съм, уикенда мина и замина, а беше толкова забързан и изпълнен със задължения, че с радост го отпратих. Следващите 2 месеца трудно ще ги избутам, и най-гадното е, че тази така дългоочаквана "ваканция" ще мине и отмине бързо и след това трябва да се връщам отново към рутината си.
Днес го сметнах, ще имам "живот" като стана на 65+ 8-)
ForzaFelipe
03-21-2016, 23:48
Днес го сметнах, ще имам "живот" като стана на 65+ 8-)
Толкова рано...блазе ти :lol:
HollyGolightly
03-22-2016, 01:05
Толкова рано...блазе ти :lol:
ъм, не съм споменала 65+ колко точно 8-)
galaxy29
03-22-2016, 01:43
не се правя на тъпа, тъпа съм си
anonymous990763
03-22-2016, 05:48
Малко по-добре от вчера, но още ядосана.
не се правя на тъпа, тъпа съм си
но поне си жива.
В дни като този искам да си остана вкъщи и да не виждам хора. Само мами. Не е за мен всичко...това. Не е клише, че някои са родени за определено нещо и липсата му ги потиска.
LoveInfect
03-22-2016, 09:13
Малко по-добре от вчера, но още ядосана.
От какво се ядоса?
От какво се ядоса?
Заради inewton.
divergent
03-22-2016, 17:09
От три дни търся време за това голямо наспиване, чак днес ми се получи! Събудих се в 12:20, а в 1 трябваше да съм на центъра... Екип ракета влезе в действие, само десет минути закъснях, но даже и време за кафе намерих.
Снощи си открих още един роднина, толкова е яко така случайно да се срещаме! Такива запознанства ме правят супер щастлива, но понякога ми става кофти като се замисля, че вече на никого не му пука за кръвните връзки. Някога са се организирали родови срещи, всички са се знаели... От нашия род само една леля на баба ми се грижи за такива неща и само ми минава гадната мисъл през главата, че когато тази жена си отиде, вече няма кой да пази родовите ценности и да поддържа историята на рода ни. Сигурно съм със супер остарялото мислене за тези неща, не знам, но наистина ме наранява този факт, че малко хора днес, конкретно от младите, се интересуват от миналото на предците си.
hardstaily
03-22-2016, 19:14
но поне си жива.
радваш се, че е жива или се съгласяваш с написаното.. защото, ако е второто, само аз мога да я обиждам :/
"Дядо Петър се усъмни в резултатите от реформите в образованието, чак когато видя написано на стената "ХОЙ"." :cool:
Niakoitam
03-22-2016, 20:28
радваш се, че е жива или се съгласяваш с написаното.. защото, ако е второто, само аз мога да я обиждам :/
Давай!. Приготвил съм пуканките....:D
Пипилота как си ?
но поне си жива.
каза тя и се усмихна ехидно
ForzaFelipe
03-22-2016, 21:39
Пих едно, успокоих се. Страхотна разходка си направихме, можеше и да не ми се развали колата баш като я взема, но хайде... Обичам да гледам как ми мъкнат колата с пътна помощ...Чудя се дали ще се случи да излезем и аз да съм в състояние да мисля, независимо дали аз съм спрял или нещо друго... Горкото момиче, срещна най-забилия тип...
hardstaily
03-22-2016, 22:22
Пипилота как си ?
trezva, za syjalenie. ti?
hardstaily
03-22-2016, 22:24
Давай!. Приготвил съм пуканките....:D
ei sega, samo da si doqm bezkrainiq sandvich
Niakoitam
03-22-2016, 23:06
ei sega, samo da si doqm bezkrainiq sandvich
Тебе не ти требе жокер....ти си от там.
You can do it! :)
Баси, тва, където го направих, беше мега тъпо! :ддддд Толкова ми се стопли и разби старата спирала, че стана сууууууууупер течна, а аз не мога да ползвам течни спирали. :( Баси, как се прецаках... Не е истина! :дддд Тъпо джудже си е баш за мен определение.
Niakoitam
03-23-2016, 12:49
Втори опит.Да видим....:)
Та след като преди 10тина години тази съученичка дето в определени периоди често я сънувам прояви иниациативата сама да ми предложи да ме уреди в един университет,но тактично отказах...днес отново ми издири телефона и ми се обади да ми каже че имало някакви програми за трудова заетост и ако искам утре можело да отида и да и се обадя.Тя била там.Сетила се била за мен.А мен преди няколко месеца ме "баннаха" така да се каже.Преди около половин година в един разговор си говорихме на подобна тематика,но честно казано ми влезе през едното ухо и ми излезе през другото.А тя се върти в обкръжението на кмета ни още от първия му мандат.Дали пък наистина не е писано да ме подбутне в правилната посока,за която споменах в друг пост тук преди време.Или просто...ще си минат и отминат нещата тихомълком.Ще поживеем и ще видим...:)
As above so below
Човекът не трябва да пита защо на мен, а по-скоро "как се стигна до тук?"
Встрани от тези философстваници, много съм гладна, а днес съм и като удряна с мокър парцал, не знам що така, може би от пълнолунието..
Пожелавам си да изчистя всичко старо и да дам път на новото.. 8-)
LoveInfect
03-23-2016, 17:13
As above so below
Човекът не трябва да пита защо на мен, а по-скоро "как се стигна до тук?"
Встрани от тези философстваници, много съм гладна, а днес съм и като удряна с мокър парцал, не знам що така, може би от пълнолунието..
Пожелавам си да изчистя всичко старо и да дам път на новото.. 8-)
И аз съм така днес. И аз подозирам пълнолунието.
divergent
03-23-2016, 17:46
Не мога да го понасям това пълнолуние, баси, как може да съм толкова подвластна на Луната... В такива дни се въртя по два часа и не мога да заспя. И днес мами чак ми вика, че изглеждам уморена. Ами да, бях на училище... Офф, ако не беше това скапано ограничение на отсъствията, нямаше да ме видят, ама да мина на самостоятелна означава да си проваля целия живот, та съм буквално вързана.
LoveInfect
03-23-2016, 18:01
Ама и аз не можах да спя! Въртях се 2 часа! :( И щяхме по - принцип и на НДК да излизаме, но дъждът ни провали плановете, и направи така че едва да се прибера :D , такситата - всичките бяха заети.
LoveInfect
03-23-2016, 18:02
Утре е чрдто на мама :)
Вие какво подарявате на майките си са рождения им ден?
divergent
03-23-2016, 18:07
Утре е чрдто на мама :)
Вие какво подарявате на майките си са рождения им ден?
козметика, китка в саксия, миналата година диск с любимата ѝ музика. а като е криза шоколад с бележка "Обичам те!"
IseeDEADbodies
03-23-2016, 18:43
Апфффф. Беден ми е речника да опиша как се чувствам. Важното е, че тя си знае :д
Тъжна. Тоя път ще ди го кажа. Не съм скофтена или крива, просто останах будна сума ти време, след като легнах, съответно и мислих глупости. Тъжна съм, баба ми липсва. Искам да е тук, да я видя, да говорим. Искам да правим палачинки. Тъжна съм. Липсва ми. Вероятно и моето късо дойде. Вероятно и моето късо дойде. Липсва ми да знам, че като отида у тях, ще я видя, пък било то и неадекватна. Ако можеше да я видя, щях да я прегърна и да не я пусна поне час. Искам поне на гроба да ида, да занеса цвете. Как? Искам да ме бяха пуснали на погребението. Искам подледния път, в който я видях жива, да бях опитала да общуваме някак. Искам я тук, жива. Искам си черния шал, пък било то и два месеца след това.
Както казах, тъжна съм и ми липсва. И както добре знам, утре ще се мразя за дето съм написала всичко това, щото мразя да се чувствам слаба.
не знам от кое ме е страх повече - от факта, че утрешната тренировка ще е тегава; от факта, че не се притеснявам, а като си помисля, че не се притеснявам, започвам да се притеснявам или пък от факта, че се притеснявам повече за някаква си тренировка отколкото за нещо толкова важно :Д :Д
сееба в тапака прос'
divergent
03-24-2016, 13:31
Много ми беше скапано, една камара тестове имах днес, пък и тоя гаден дъжд... Но дъждът спря, направих си контролните и се изнесох. Да знам, че прекалявам с отсъствията, ама обичам да ме возят, мамка му. Като надуем Ocean Drive както си въртим из града, си прекарвам прекрасно с компанията, като за последно. А пък двете ми другарчета от дюнерите направо ме разреваха от смях с мохабетите си. След малко ще се приготвям за концерта, не съм си виждала хората от почти месец, нямам търпение.
Баси, бе. Толкова нечистоплътни души съществуват (не говоря буквално, макар че и тва важи). Честно, писна ми от интригантство, дребнавост и низост.
Днес са премерих :/ качих три кг при наличието, че напоследък ям супер малко и рядко. И дъа, цикъла ми се е забравил вече месец. Не, не е станал гаф.
http://images.chronicle.bg/uploads/2016/03/24/photoshop-troll-james-friedman-41__880.jpg
хехеххе
открих си нов изпълнител :д
ForzaFelipe
03-24-2016, 23:46
Току що видях нещо супер мило, което не бях забелязал до днес...Не мислех, че се е трогнала толкова, но ето че е така. Това сякаш завършва деня ми по един много хубав начин, въпреки че днес ми беше едновременно много хубав и лош ден. Важното е, да има емоция.
HollyGolightly
03-25-2016, 01:48
Боли ме ръката, и започна да оттича, предполагам е нормално... и все още ме е яд, че по такъв глупав начин си пукнах кост, то не че има "умен" начин за това, но все пак...
Днес цял ден си седя у нас, чета някакъв клюкарски блог и се тъпча с бонбони. Имам 14 скици за вторник, ама не виждам как ще стане.
Лежа си, слушам музика и ми е добре. Щях да спя ама нещо не успях. Дали да не се смъкна до долу до кафемашината? :о Харесва ми много да им идвам на гости. :3
Niakoitam
03-25-2016, 11:39
Готово. Регистрирах се в бюрото по труда отново.
Беше ми и обяснено за програмата за хора до 29 години. С допълнението,че това важи за хора до 29 години и 11 месеца.
Демек ми оставали още около два месеца аванта и кепенците за мен окончателно хлопвали по тая програма.Каза ми жената че трябва да подам още малко документи и да съм си гледал отвън търсените неща,но били за София. Е сори,но аз ако ми е за Софията въобще няма да се занимавам с бюра по труда. В нашия град нямало нищо по тая програма и никой не търсел в момента.Да съм ходел да се подпиша след един месец пак.
След като казах,че съм разбрал от една съученичка за работните места дето се търсят в общината....ооооо чудо....още по-сериозен поглед и ела с мен в другата стая.Още уговорки и ме пратиха при някаква няколко етажа по-нагоре дето тази при,която се регистрирах не била знаела къде е,защото не била оттук. Оказа се че била същата дето съученичката ме запозна вчера с нея.Пък даже и тя беше в стаята и и пак поговорихме. Защо забравям много бързо имена,факти и лица,когато съм притеснен ?!? Та по стечение на обстоятелствата и съученичката лекинко сякаш понадникна под тази маска дето я бях градил много години пред класа ми. Видя сякаш нерешителността и притеснението ми.Та в бюрото по труда май ще си пусна в Понеделник едно заявление за въпросната позиция пък ще видим какво ще стане....
Ако благодарение на нейната помощ за втори път изляза от "дупката",в която се намирам без даже да разбира,че съм в нея,защото заедно със целия ми последен клас някога....преди 11-12-13 успяха дори и без да знаят да ме изкарат от една "много голяма дупка",....направо Иконостас ще и направя вече.:) Не,всъщност се бъзикам. Но пък обмислям ако нещата потръгнат както трябва,да заделя от първата си заплата за едни готини бонбони и да и ги подаря на сбирката на випуска с благодарност за това,което е направила. Но пък....твърде се размечтах....засега гадната реалност е съвсем друга. Още си спомням странните сънища с рязката граница,още си спомням и думите на онази ясновидка казани ни от майка ми за пълната ми реализация в живота около 30тата ми годишнина,а нея многократно съм я сънувал сякаш....ще изиграе важна роля в живота ми някога,но....както казват руснаците....Поживьом увидим...:)
Edit: Всъщност сега се сетих,но да не пиша втори пост,ако нещата се получат както трябва ще се радвам не само за себе си. Ще се радвам и че носа на баща ми така да се каже ще бъде понатрит първо ако се окаже,че се справям и второ,задето преди време ми обясняваше,че хората често не били това,което изглеждали от даден ъгъл и говори с някаква предубеденост за всички богаташи защото видял едикакво си с едикой си....:)
Frutelimix
03-25-2016, 15:11
Скапана съм и не си чувствам краката, но за сметка на това получих доста бакшиши днес :Д
хах
Frutelimix
03-25-2016, 15:13
Апфффф. Беден ми е речника да опиша как се чувствам. Важното е, че тя си знае :д
хаха разби ме
Цял ден чил. Гледах разни статистики, интервюта и кви ли не глупости в скоковете. Не може ли да уча/работя тва?! За съжаление трябва да са стягам :/ ей затва мразя пролетта. Всичко свършва, досадно бавен преход към почивката. Още... три месеца и малко
:(
LoadRunner
03-25-2016, 17:07
кво учиш бе иво
и за пръв път засичам някой да мрази пролетта
трябва да си доста кофти персона
Всъщност не ми дреме дали и колко кофти персона съм, но ок. Лято - почивка, книги, филми, секс, а-о; есен - мрак, романтика, уют, започване на зимните спортове; зима - в разгара на споменатите спортове, чист въздух, по-дълги нощи, поече секс; пролет - край на зимния сезон, противен ръмящ дъжд, непостоянно време, дъждовни червеи, слънце, което много гори кожата, умора, КРАЙ НА ЗИМНИТЕ СПОРТОВЕ. За кво да я харесвам?
LoadRunner
03-25-2016, 18:42
ти пък секс кога си виждала ;д
ааа за нат гео ли говориш
и аз съм ги засичал тия загорели хиени
Ew, не знаех, че си падаш по зоофилията. Сякви хора, сякви извращения.
divergent
03-25-2016, 19:13
Леле, тези романи... Много обичам дългите съобщения със задълбочени разсъждения, ама снощи си беше психологически сеанс. Надявам се наистина да съм помогнала и човечето да е оценило, че го разбирам, а да не го е казало просто ей така. Не ми е за четкането, аз си имам стабилна самооценка и никога не търся чуждото одобрение, но когато се появява, му се кефя като всеки нормален човек.
LoadRunner
03-25-2016, 20:08
Ew, не знаех, че си падаш по зоофилията. Сякви хора, сякви извращения.
ама аз знам че ти си падаш
дисекциите на крастави жаби винаги са те възбуждали
http://i.imgur.com/xS1eCcY.jpg
Всъщност не ми дреме дали и колко кофти персона съм, но ок. Лято - почивка, книги, филми, секс, а-о; есен - мрак, романтика, уют, започване на зимните спортове; зима - в разгара на споменатите спортове, чист въздух, по-дълги нощи, поече секс; пролет - край на зимния сезон, противен ръмящ дъжд, непостоянно време, дъждовни червеи, слънце, което много гори кожата, умора, КРАЙ НА ЗИМНИТЕ СПОРТОВЕ. За кво да я харесвам?
начи сех само лето и зиме, иначе не?
Ключови думи, асоциации... Why so bukvalno
Пролет и есен секс правят животните, викат му размножаване.
^едит: по-добре да са обичаме само с език.
when your friends are also your role models
http://media.tumblr.com/tumblr_m3hnpy5zP41r7ifqv.gif
when your friends are also your role models
http://media.tumblr.com/tumblr_m3hnpy5zP41r7ifqv.gif
ако е така, значи трябва да си завишиш идеите
Niakoitam
03-26-2016, 10:05
2 дни преди....
Едното родителско тяло....ха да се сетим кое от първи път...пак и отново нещо не му изнася, целия свят и хората са му криви, надига, беснее и ми се обяснява как едикакво си. Другото родителско тяло ми дава пълната си подкрепа за това начинание...
Имам странното усещане, че вече стоя на прага на границата от моите сънища дето все имам забрана преди това да я преминавам и поради вчерашното развитие на събитията в нас.
Което пък от своя страна ме кара даже и напук, защото ми писна яко вече от всичко, да искам да го направя и нещата да потръгнат.
А след това....ще има един с натрит нос та било то и да няма евентуално признаване за това. Или родителското тяло или пък аз. Този път мисля да си поема отговорността.
След тези събитията има две възможности.
Или нещата ще потръгнат, аз ще мога да се справям и живота ми ще потръгне както трябва вече. Или хептен ще загубя вяра в себе си и ще се срина напълно психически просто чакайки писаното настъпване на сетния ми час с известна доза нетърпение.
Така че..., който ми желае доброто да ми стиска всичките си палци колкото може по-силно...:)
Така че..., който ми желае доброто да ми стиска всичките си палци колкото може по-силно...:)
стискам палци да ти дойде акъла, че без него и наследство от няколко милиона да получиш, ще си си все на същото положение
Niakoitam
03-26-2016, 10:29
стискам палци да ти дойде акъла, че без него и наследство от няколко милиона да получиш, ще си си все на същото положение
Ти това ми го пожелай. И ако се сбъдне, лично ще ти намеря координатите и ще ти дойда на крака да ти подаря един от тях заедно с бутилка 30 годишно скъпо марково уиски и някоя доста елитна проститутка в комплект...;)
LoadRunner
03-26-2016, 10:43
Ти това ми го пожелай. И ако се сбъдне, лично ще ти намеря координатите и ще ти дойда на крака да ти подаря един от тях заедно с бутилка 30 годишно скъпо марково уиски и някоя доста елитна проститутка в комплект...;)
уоуу ми и аз да ти пожелавам тогава
ама ми е мъчно че ще ти иде цялата чиновническа заплата така
pandabear
03-26-2016, 13:44
хванал ме грипът, бацили дебнат отвсякъде
постоянно мрънкам, дори когато се смея
влизам тук само, когато имам нужда да разбера, че има хора, на които им е по-зле
това прави ли ме лош човек?
почти съм сигурна, че не съм лош човек.
любов, мир и вкусна храна ви желая <3
влизам тук само, когато имам нужда да разбера, че има хора, на които им е по-зле
не си лош човек, а само объркан
да виждаш някой болен тук, щом търсиш по-зле от теб
divergent
03-26-2016, 17:41
Само си пропилях деня, не можах нищо от планираното да свърша. И тоя магазин изглеждаше толкова обещаващ, а то и консултантите едни, и асортимента... Разочарована е меко казано начинът, по който се чувствам. На всичко отгоре ми падна батерията в най-неподходящия момент, когато тъкмо трябваше да проведа един супер важен разговор... Изобщо шибан ден.
Окончателно мога да кажа, че надживях парти енимъл годините, макар, че всички около мен са по-големи и се държат като пубери. Тази вечер я пиша като пропиляна. Само ме е яд, че трябваше да лъжа майка ми къде ще съм, щото никъв шанс да изляза на спокойствие без да ми звъни през пет мин и да ми осигури превоз. Супер ненамясто се чувствам. Слагам край на социализирането. Сега.
LoadRunner
03-26-2016, 20:25
Ех, Ивано, Иванке...И аз те дома чекам, дома да ми дойдеш,а ти не довадяш душо... сърце мое, Ивано
А те чекам
ПС: Ивано, Иванке, твоята майка мори тебе не те пуща при мене да дойдеш душо сърце мое Ивано
IseeDEADbodies
03-26-2016, 20:41
Пффф... от къде да започна?
Последните няколко дни бяха може би най-хубавите в живота ми до момента. Така не се бях чувствал никога. Макар че същото мога да кажа и за днес. Но въпреки всичко аз съм щастлив, че това се случи и продължава да се случва. Чак след като се качих в колата осъзнах колко много значи за мен и колко ще ми е трудно да си тръгна. А за утре дори не искам и да си помислям от сега. Колкото ще ми е хубаво, толкова и ще ми е кофти..но няма, ще се фокусирам в/у хубавото защото знам, че това е само началото. Най-хубавото тепърва предстои.
хванал ме грипът, бацили дебнат отвсякъде
постоянно мрънкам, дори когато се смея
почти съм сигурна, че не съм лош човек.
любов, мир и вкусна храна ви желая <3
да го духаш бе пандо
Супер съм крива, искам да спя. :( Кретена не разбира, че мрънкам не толкова, че ми се спи, а щот ми се гушка с него. :( Кретен. Искам да спя.
Кретена / Кретен
Ами ако той разбере, че го обиждаш ?
В продължение на една седмица "отлагам" да напиша каквото и да е тук, просто не мога да си събера мислите, но мисля, че сега е най-доброто време да опитам да го направя. Ако трябва да обобщя, бих казала най-хубавата седмица в живота ми. За пръв път смея да го кажа категорично, без да се замисля. И като се замисля, че утре ще стана и няма да видя "след еди-колко-си-време те чакам на гарата", а "след малко си хващам полета"...Не мога да си представя живота ми без него. За толкова малко време казвам дори това. Да, много време остава до следващия път, в който ще го видя, но ще бъда силна. Все пак не съм сама в това. Ще се справим заедно.
В продължение на една седмица "отлагам" да напиша каквото и да е тук
Ако трябва да обобщя, бих казала най-хубавата седмица в живота ми.
така прочетено придобива съвсем различен смисъл
така прочетено придобива съвсем различен смисъл
Затова не съм го написала така? Но да, щом искаш, чети между редовете. ;д
divergent
03-27-2016, 13:56
Може и на някого да му се струва, че преувеличавам, понеже го слагам на едно ниво с предишния ужас, но смятам, че това е втората най-голяма травма в живота ми. Никога не съм очаквала, че мога да си причиня такова нещо. Действително това беше най-удачния избор, спор няма. Но просто изневерих на принципите си, това беше част от категоричните ограничения, а сега се превърна в избора ми. Майка ми ме попита защо какво ми е толкова смешно, а аз просто се смеех, за да не ревна. Шокът беше огромен. Мисля да не травмирам останалите с решението си, понеже със сигурност ще реагират по-бурно и от мен, а не искаме такива емоции точно сега... когато дойде момента сами ще разберат.
Снощи прекрасната вечер компенсира целият отвратителен ден. Обожавам тези дълги и искрени разговори, в които няма увъртания, тайни и лъжи, а всеки си споделя каквото мисли и усещаш човека толкова близо до себе си.
След малко отивам да си взема билети за филма, доста е обещаващ, пък и имам нужда от нещо разтоварващо. За първи път в живота си обаче изпитвам необходимост от тениска с логото на супергерой, все пак трябва да сме тематично облечени. :д може би в скоро време ще се сдобия с такава, кой знае.
Да ми свири и пее бтр. Ооообичам.
Каква е тази тема пълна с откачени хора "роботи" ? Всеки споделя и никой не се интересува от другия... Нито коментари, нито въпрос... W.. T... F...
Какъв е смисъла на темата ? Всеки да мине да си направи +1 мнение и това ?
По темата: Чувствам се прекрасно ! Днес успях да елиминирам още една нещастница.
anonymous990763
03-27-2016, 14:32
Изнервена съм. Ако още веднъж ми кажат "Пикасо би го харесал, но аз не съм Пикасо" просто си събирам нещата и си тръгвам.
+ От последните часове: Най-накрая се отървах от онзи нещастник. Дано да е за по-дълго от обикновено.
Изнервена съм. Ако още веднъж ми кажат "Пикасо би го харесал, но аз не съм Пикасо" просто си събирам нещата и си тръгвам.
+ От последните часове: Най-накрая се отървах от онзи нещастник. Дано да е за по-дълго от обикновено.
Хехехе...
НЕ ставаше дума за теб, НЕ ставаше дума за теб !!!
Защо си мислиш, че като пиша нещо, то винаги се отнася за теб ? Имаш ли отговор на въпроса ?
ПП: Вземи си Аналгин...
anonymous990763
03-27-2016, 14:40
0,75% било голямо число.
0,75% било голямо число.
Защо все търсиш повод да се заядеш с мен ? Да не би да искаш да умра ?
anonymous990763
03-27-2016, 14:44
Няма нужда да се стига до подобни крайности.
Няма нужда да се стига до подобни крайности.
Ами тогава ? Какво съм ти направил, че да се заяждаш с мен ?
недоспала съм и с махмурлук.. явно това допринася да се почувствам ужасно и психически, толкова безсилна, толкова слаба вече.. писна ми да ме е страх, повтарям го от години.. малко временце е да поема живота си в ръце
^В 19:00 ч. и с махмурлук? о.О Явно е била много тежка нощ! (:
edit: по темата: възможно е часовата смяна да е причината, но до преди малко спях 2-3 часов следобеден сън, което много от отдавна не е характерно за мен.
ем да цял ден ме държи обикновено след почерпки, утре ще съм ок сигурно :)
Аз пък никога не съм имал махмурлук, но и никога не съм пил в големи количества. (:
AnarchyBoy
03-27-2016, 19:03
Някой са го трещяли седмица-две и ся си мисли, че няма да дънят на другото място, ане знаят, че ннякои хора се подвизават с никове тип путкоразбивач3000 и не им пука.
Омирам. Тази наивност. леле-мале.
А си мислих, че аз съм наивен. :lol:
divergent
03-27-2016, 19:03
Супермен умря. Да живее Батман.
AnarchyBoy
03-27-2016, 19:08
Ще го върнат в justice league. :D
LoadRunner
03-27-2016, 20:33
абе мааму къде изчезнаха столичани в повече 3ти епизод
нищо никъде няма бахти, изтрили са от замунда и първите 2
аз 9 сезона изгледах онлайн те сега се сетили да правят контрол в интернет тия продуценти
LoveInfect
03-27-2016, 20:37
абе мааму къде изчезнаха столичани в повече 3ти епизод
нищо никъде няма бахти, изтрили са от замунда и първите 2
аз 9 сезона изгледах онлайн те сега се сетили да правят контрол в интернет тия продуценти
Кой сезон си търсиш? :D леле и аз съм изпадала в такива състояния зареди този сериал.
LoadRunner
03-27-2016, 20:44
ми как тъй кой, 10ти естествено
С10Е3 ?
давай го бързо
http://big-boss-tracker.net/index.php?page=torrent-details&id=e5c76ea4f16c9439b100a1fadccb87e974b4baf7
LoadRunner
03-27-2016, 21:41
ооо ама аз исках да кажа 4ти значи
тоя от петък май дето е бил
Супермен умря. Да живее Батман.
ще умреш
Ами ако той разбере, че го обиждаш ?
Хахах, той си знае. А на вси.кото отгоре, вижда какво пиша тук.
ОН: Станахме и не ни се спи чак толко. :д Снощи като ходихме да го изпращаме, им правих сеири, сигурно целия квартал е разбрал, че отиваме някъде тримата. Освен тва разходката беше супер, обаче някак си съм се разлигавила. Който е свикнал на гледки из Варна, почва въобще да не харесва Русе. :ддд Тая седмица няма да го видя и ми е криво, даже ден нямам свободен. :( Другата по-вероятно да се видим, но да забравят да ходя на лекции събота или неделя в седмицата по РДто си. Ама да забравят! Никой присъствен списък не ме вълнува и грам, няма да ида!
Мъжки курви колкото искаш на тоя свят!!! АМАН, чесно... Говори се едно, прави се точно обратното. Как може да съм такъв кърък... все на такива хора попадам. Лоялност, има ли хора които да държат на това все още? Дали има въобще такива които знаят какво даже значи...
АМАН.
IseeDEADbodies
03-28-2016, 07:28
Направо не знам к'во да напиша. Толкова скапано не помня от кога не ми е било. Искам да върна времето назад. искам отново да е вторник... Мамка му, стига съм писал.
Четвърти ден и уж щеше да ми спира. Изведнъж започна да ме боли пак и направо си тръгнах. Отиам да са къпя.
pandabear
03-28-2016, 10:40
да го духаш бе пандо
днешната младеж само вулгарно може да си поискате
някаква мода ли е това или рецепта за гарантиран успех?
не разбирам... ):
Хахах, той си знае. А на вси.кото отгоре, вижда какво пиша тук.
ОН: Станахме и не ни се спи чак толко. :д Снощи като ходихме да го изпращаме, им правих сеири, сигурно целия квартал е разбрал, че отиваме някъде тримата. Освен тва разходката беше супер, обаче някак си съм се разлигавила. Който е свикнал на гледки из Варна, почва въобще да не харесва Русе. :ддд Тая седмица няма да го видя и ми е криво, даже ден нямам свободен. :( Другата по-вероятно да се видим, но да забравят да ходя на лекции събота или неделя в седмицата по РДто си. Ама да забравят! Никой присъствен списък не ме вълнува и грам, няма да ида!
Защо нямаш свободен ден, tori ? Какво работиш ?
Защо нямаш свободен ден, tori ? Какво работиш ?
Щото уни, за тва... Не бачкам.
даже и аз не знам защо се ядосвам след като нищо не могат да ми направят
AnarchyBoy
03-28-2016, 21:43
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10561587_785419744836647_4396198725384203182_n.jpg ?oh=a2b3cc917baa50303d954bd3ae0cd493&oe=5785539E
ForzaFelipe
03-28-2016, 22:14
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10561587_785419744836647_4396198725384203182_n.jpg ?oh=a2b3cc917baa50303d954bd3ae0cd493&oe=5785539E
Това се опитвам да обясня на хората покрай мен...не всички го осъзнават, не всички искат да го разберат. За жалост човека в който ще си най-влюбен и този с който ще си най-щастлив, в повечето случай не са една и съща личност....
днешната младеж само вулгарно може да си поискате
някаква мода ли е това или рецепта за гарантиран успех?
не разбирам... ):
рецепта за гарантиран успех е, лека жено
хуля те и си готова ; ) )) ) ) ))
divergent
03-29-2016, 08:41
Това се опитвам да обясня на хората покрай мен...не всички го осъзнават, не всички искат да го разберат. За жалост човека в който ще си най-влюбен и този с който ще си най-щастлив, в повечето случай не са една и съща личност....
Така е, ситемата е скапана. :D
divergent
03-29-2016, 08:43
Отхвърлям идеята, че тричасовия разговор е погубил телефона ми, но всъщност друг заподозрян като извършител на престъплението няма. Единственото нещо, в което вярвах, ме предаде. Само от телефона не го бях очаквала, а то какво... Просто не се доверявайте на нищо и никого в този живот.
anonymous990763
03-29-2016, 08:53
Отхвърлям идеята, че тричасовия разговор е погубил телефона ми, но всъщност друг заподозрян като извършител на престъплението няма. Единственото нещо, в което вярвах, ме предаде. Само от телефона не го бях очаквала, а то какво... Просто не се доверявайте на нищо и никого в този живот.
За първи път чувам Нокия да предава някого. Ще трябва да проведа сериозен разговор с моята, да не би да кръшка. :D
И мен майкрософт на моменти започва да ме предава. :( Ще му запаля свещичка да се излекува. :дд
Ще си удуша една от колежките в университета. Писна ми от нагли, зависими личности, които мислят, че някой нещо им е длъжен. Направо съм в шок, как може да си толкова примитивен. И то жена на близо 50, дееееба идиотката, сериозно о.0
Това е ненормална работа, наистина, още съм в шок.
divergent
03-29-2016, 16:27
За първи път чувам Нокия да предава някого. Ще трябва да проведа сериозен разговор с моята, да не би да кръшка. :D
От старите нокийки по-добри няма. Ама с тази операционна система се прецакаха, пък и след като и името им заличиха от земята, съм тотално разочарована...
sl1nceetoo
03-29-2016, 17:34
Объркано ми е. И съм тъжна за провалената екскурзия. Не, ядосана съм. Как може да са толкова ограничени и глупави. Преебаха всичко с овчешкото си поведение. Стадо тъпаци.
Имам такива планове за тая седмица... дано не се обърка нещо, че този път вече е е пагубно. Искам просто да ида, времето да е хубаво, да оползотворим целия ден, после да ме гушне, да заспим и на другия ден да се прибера. Мн сложно.
Роклята остава в плановете за другата седмица.
Не чувствам нещата правилни. Няма нищо, квото стане.
anonymous990763
03-29-2016, 17:38
Перманентен маркер, изписана дъска от горе до долу, много мокри кърпички и маркери за почистване - изхабени. Хубав ден като цяло.
LoveInfect
03-29-2016, 17:42
Днес ми се случи нещо хубаво и съм добре! Дано не стане нещо.
LoveInfect
03-29-2016, 17:44
Объркано ми е. И съм тъжна за провалената екскурзия. Не, ядосана съм. Как може да са толкова ограничени и глупави. Преебаха всичко с овчешкото си поведение. Стадо тъпаци.
Имам такива планове за тая седмица... дано не се обърка нещо, че този път вече е е пагубно. Искам просто да ида, времето да е хубаво, да оползотворим целия ден, после да ме гушне, да заспим и на другия ден да се прибера. Мн сложно.
Роклята остава в плановете за другата седмица.
Не чувствам нещата правилни. Няма нищо, квото стане.
Всяко зло за добро. Можеше да отидеш на екскурзията и да стане пътен инцидент. Така че помисли... кой знае...
Кофти ми е некво, оня пак крив. Пфф, не знам дали няма да се наложи да го лежа. :дд
divergent
03-29-2016, 17:56
Цял ден ми е гадно, заради скапания телефон сигурно. Въобще не ми пука за машинката, не съм толкова привързана към самия апарат, то се очакваше да загине скоро - просто ме е много яд заради изгубените контакти и някои снимки, за които не съм сигурна, че имам на компютъра. Няма ли откъде да паднат едни 300 кинта, толкова ли много искам... Сигурна съм, че нашите биха могли да ми дадат, но с тези извънземни разходи покрай бала въобще не ми е удобно да им искам.
Имам спешна нужда от помощ по математика за класното следващата седмица, ако имам шестица, завършвам със шестица, ставам много щастлива и обичам всички.
Нямам търпение да идва Петък и да си видя оценката, надявам се, че няма да има нужда от записване за втората сесия.
LoadRunner
03-29-2016, 19:07
офф днеска голяма тъпотия
заговорих се с една във фитнеса, и ква беше тая химия кво беше това нещо, от пролетта ли е не знам
ама като взе да ми става и не мога да го спра, чудя се да седя седнал ли да си вързвам якето през кръста ли
кой знае кво си е помислила
sl1nceetoo
03-29-2016, 19:08
Перманентен маркер, изписана дъска от горе до долу, много мокри кърпички и маркери за почистване - изхабени. Хубав ден като цяло.
следващия път робвай с лакочистител.
И Loveinfect точно защото всички ги е страх от евентуален инцидент няма никъде да се ходи.
Он: говорих си с непознат дядо по телефона. Правеше бартер за старата си кола с няква друга. Случайно попднах на него и му вдъхнах надежда, че може да мина да я видя, без значение, че е от Варна :д
Ама още съм тъжна. Ще ям царевица.
кой знае кво си е помислила
Че си извратен дегенерат-сексманиак. То това е от пролетта. Обадило се е дивото в теб, разгонил си се като кучка.
divergent
03-29-2016, 19:13
И Loveinfect точно защото всички ги е страх от евентуален инцидент няма никъде да се ходи.
Турция ли пропускаме? :д
Dagichka
03-29-2016, 19:15
баси, тук вече не е същото и даже не ми се споделя, ама айде по навик :д
нова и непозната територия ми е като цяло, но пък е хубаво, надявам се да трае дълго, ама си имам едно на ум :дд очертава се да пътуваме и се вълнуваам, като малките деца съм, само че ще ме пои с бира и сладко по пътя :д
колегите ми масово са ограничени, тъпи хорица, ама съдба, трябва да се търпим взаимно, но все се сещам за оная поговорка - ако ти си най-умният в стаята, значи си в грешната стая.. мда мда
sl1nceetoo
03-29-2016, 19:36
Турция ли пропускаме? :д
Мда :д
divergent
03-29-2016, 19:52
Мда :д
и в нашия град всички гимназии отказа екскурзиите, за мен е доста глупаво. то ако ти е писано да те гръмнат и тук могат да ти хвърлят бомбата. :д
IseeDEADbodies
03-29-2016, 21:04
много ми липсва :/
Вероятно изпуснах единствения си шанс за аутопсия и след време ще съжалявам, но смятам, че ако бях влязла, щях да скофтя. Вероятно ми е прясно още, не знам. Силна се надявам когато съм готова, да успея да "избачкам" втори шанс. А упражнениято ще го отработя с друга група, не искам да съм тъжно джудже след тва.
Медицина ли учиш, we, tori? Баси якото.
Аззз, не го очаквах. I mean, приятна изненада.
кур за тоя сезон. Природата се съживява, тварите се съживяват, всичко е прекрасно, става топло и т.н. а аз се чувствам като най-изпитото лайно. Винаги е така. Да му се изтръскам и на пролетната умора и на човешките решения и разбирания. Мощен пенис за всичко : ) ) ) )
Най-после някой друг да го каже!
Чак сега осъзнах колко ми е безличен тоя човек. И че може би, макар и подсъзнателно, нарочно съм предизвикала този развой на събитията. Не знам дали си е проличало само, надявам се да не е, чак толкова груба не съм.
Чудя се докога ще търпя наглостта на някои хора. Колко много ядове и мъки в по-мекия смисъл на думата бих си спестила, не е истина. Дори като видях К. днес, се замислих как с него отношенията ни са същите като с ония тричките, но той никога не би си позволил да се случи подобно нещо. Продължавам да се чудя откъде идва това. Възпитанието ли играе водеща роля тук, или си е просто чиста доза непукизъм?
Да, няма смисъл от тези размишления, имам да мисля за по-хубави неща. Продължавам да си пресъздавам миналата седмица в главата и още не мога да повярвам, че се е случило. ;д Искам да върна времето назад...Липсва ми.
Медицина ли учиш, we, tori? Баси якото.
Аззз, не го очаквах. I mean, приятна изненада.
Да, нещо подобно... Медицинска сестра. :дд
ОН: Нда, и мен ме изядоха тварите ей ся. Много тъжно. В тва време и комари - потрес. Амя разходката си я биваше. Знам си, че пролетта като тръгна да излизам, дори обиколката на парка ми иде много ама трябва да се тренирам, че преходчето инак ще ме прекине на половината. Обаче нямам търпение. А колко ми е тъпо, че тати няма да си дойде за рождения ден... Не е истина просто... :( И ми е тъпо некво, тварта ми липсва супер много.
заболя ме...
не трябва никога да се stalk-ват бивши, ама никога! щото резултатът винаги е неприятен :Х
divergent
03-30-2016, 19:01
Защо винаги трябва да се държи толкова отвратително? Веднъж не съм чула добра дума - или съм дебела, или съм излязла на снимката като олигофрен, да не съм се надявала на хубави оценки на матурите, понеже и в седми клас съм щяла да имам шест, ама съм се осрала... А винаги аз излизам тази, която се държи зле и се заяжда. Писна ми от такива хора, честно. Ако ще говориш само обиди и критики, по-добре въобще не говори с мен! Никога няма да чуя похвала за успехите си, обаче като нещо куца задължително трябва да ме закопае още по-надолу...