Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15

tori
02-13-2016, 04:54
tori, toriiiii, живота е бас майката, сестро. Ако някой ден ти се прииска да се самоубиеш, първо пиши на мен, за да го направим заедно защото живота е баси майката...

Ся ,аз се чувствам разпран и отивам да спя че утре ме чака голям кошмар...
:lol: заБавно.

Ivaaaaa
02-13-2016, 04:59
В Лозенец индианци няма, ама за сметка на това е пълно с педали.

Има, тия дето чистят улиците, но са временно пребиваващи, предполагам :д
И подозрително, че знаеш сексуалната ориентация на цял квартал.

therichbitch
02-13-2016, 05:20
Санах в 5 часа. То оставаше да не стана- цял ден си почивах вчера, беше толкова хубаво нищо да не правиш, посля цяла нощ спах. Иска ми се днес да свърша поне няколко задачки, ама пак са от по- веселата част поне, не са някакви натоварващи.

А иначе- спадовете и качванията в настроението си ги има, добре че поне не са топли и студени вълни, че щях да е притесня :Д
Не трябваше да го гледам тоя филм, натъжих се.

Dagichka
02-13-2016, 07:22
толкова се ядосах че не мога да направя някаква плитка, която според всички TUTORIALS e SUPER EASY че си ухапах пръста

ахах познато, аз бях така с fish tail-a на моята си коса

чувствам се изморена психически, вчера щях да се срина, но не успях, той ме накара да си излея всичко, така че ми олекна по някакъв начин.. не знам, ново е и за двама ни, но все пак проблемите напоследък са много повече от хубавите моменти и това ме изморява и кара да се съмнява въобще какво правим.. поне сесията мина, макар средния успех да ми падна на 5.00, което е много зле, но майната му, ще се размина с пари от стипендия явно, добре че имам от заплатите още :д като цяло много нови изживявания за много кратко време, ама защо пък не, време ми е да порасна

Naive
02-13-2016, 07:31
Дори не си спомням как съм си легнала. :D
Ама това беше, безпаметни алкохолни нощи няма да имам възможността да си позволя в близките 6 месеца. :Д

tori
02-13-2016, 08:39
Абе, не ми е много чисто, че с толко малко го взех ама нали е взет... Довечера си позволявам чша вино.

Niakoitam
02-13-2016, 08:57
Утре го водят Свети Валентин. Ами ще го пропусна явно...отново...Ще го карам на Трифон Зарезан...Не всъщност май и него ще го пропусна...:)

ДОТА
02-13-2016, 10:11
И подозрително, че знаеш сексуалната ориентация на цял квартал.

написах 'пълно с педали' , а не всички са педали, което е доста близо до реалността.
Като живееш достатъчно дълго на някое място
почваш да забелязваш аномалиите в околните

lunacy
02-13-2016, 10:28

и аз за тая плитка говоря :D

:: добре съм иначе :О

tori
02-13-2016, 11:39
Хубаво е, че съм тук. Харесва ми цялото спокойствие, на което е способен дядо ми. Харесва ми да си мълчим, да не питаме другия нищо, да зяпаме телевизия и всичко да е в ред. Баба беше по-неспокойна, джаста-праста, както се казва. Ама това, ама онова... Нищо не ѝ се опираше. Малко се чувствам виновна, че последните години не говорех с нея, защото беше почти неадекватна. Май само я навиквах даже, че не си е изпила хапчетата, че иска да излезе на фас-пауза, че мисли глупости... От време на време ми се иска да бях по-мила. Стената, която изградих преди време, ми коства много откъм чувства. Където и да е, надявам се да ми прости за студенината. А сълзите все някак ще ги преглътна, нали?

jghgh
02-13-2016, 12:39
хубав ден. повъртях опашка на центъра 8-)

а кога ще седна да поуча?

Ewok
02-13-2016, 13:03
Въпрос към тези, които са без гадже - имате ли си някого, с когото си пишете ежедневно?

Fisherman
02-13-2016, 13:24
Въпрос към тези, които са без гадже - имате ли си някого, с когото си пишете ежедневно?

да

solo_
02-13-2016, 13:52

Да

NomNomNom
02-13-2016, 13:56

С Йордан. На периоди и с един друг приятел, но не го знаеш.
Иначе с момчетата си говоря всеки ден, Валери тъкмо кацна днес с приятелката си и сме пак весела къща :д

Edit: много ще ми липсват като се разделим, през какво ли не минахме заедно. ( включително истории с адвокати, заплашвания, лъжи, манипулации :Д )
Като семейство ги чувствам, направо не е за вярване, и когато семействата ни идват да ни видят, ни е едно такова весело на всички :Д

anonymous990763
02-13-2016, 14:00

2-3 неуспешни опита ме отказаха. С моята коса, никакъв начин.. :D

Ewok
02-13-2016, 14:08
да

Да

Бивши ли са?

И друг въпрос - има ли тактичен начин да ънинвайтнеш някого от партито за рождения си ден?

NomNomNom
02-13-2016, 14:10
Драсни у фб по някое време, заинтересова ме. Знам, че не съм аз, ахахаххах

anonymous990763
02-13-2016, 14:13
И друг въпрос - има ли тактичен начин да ънинвайтнеш някого от партито за рождения си ден?

Начини колкото искаш, но нито един не е тактичен. Освен ако не отмениш цялото парти.

Ewok
02-13-2016, 14:13
Направо като се видим :д

Бтв напоследък твърде много мъже отбелязват "стайлинга" ми
Да не е някво модно да се говори за дрехи?
Къде отиде старото "ти си страшно парче"?

NomNomNom
02-13-2016, 14:28
Тук, като видят добре облечена и гримирана жена, е чудо неземно и правят комплименти за грим и дрехи.
Иначе, да, обличаш се яко като съм те виждала последните пъти :Д
С наив като бяхме, имаше ти мн як панталон.

Ewok
02-13-2016, 14:49
Е, ок е ти (жена) да ми го кажеш. Обичам жени да ми правят комплименти за дрехите, по-авторитетно е.
Мъжете трябва да се радват на красивите ми очи и тънката ми талия, не да ми обяснява една минута колко страхотна е блузката ми

anonymous990763
02-13-2016, 14:51
Мъжете трябва да се радват на красивите ми очи и тънката ми талия, не да ми обяснява една минута колко страхотна е блузката ми

+1. Едно е да кажеш: Имаш хубава рокля.
И съвсем друго е да се обясняваш 1 минута.

Fisherman
02-13-2016, 15:29
Бивши ли са?

не

ДОТА
02-13-2016, 15:29
Мъжете трябва да се радват на големите ми очи и красивата ми талия, не да ми обяснява една минута колко страхотна е блузката ми

Радвай се, че ако беше поискал да я пробва
щеше да се чудиш дали наистина това ще направи
или те иска по без блузка

jghgh
02-13-2016, 15:39
Е, ок е ти (жена) да ми го кажеш. Обичам жени да ми правят комплименти за дрехите, по-авторитетно е.

зависи как го казва. дали подчертава че стилът изписва добре извивките ти, и т.н. ...
нз, зависи от много неща.

честно казано, мисля че всеки комплимент е добър, ако е идва истински от сърцето, а това се усеща

Niakoitam
02-13-2016, 15:52

На кои красиви очи? На горните или на долните? И може като ти говорят за блузката да ти намекват деликатно, че се кефят на долните ти очи...:D

solo_
02-13-2016, 16:00
Бивши ли са?

Да.

-Има начин ама зависи каква е причината
да не сте се скарали ?

corbV2
02-13-2016, 16:09
Ти едни очи и талия ли си? И какво значи "трябва"?
Проблемът е, че ти се ебе, нали? ;д

divergent
02-13-2016, 16:12
Казваш му, че си поканил някой, който той не може да понася и човека сам се изнася, а ти си невинен. :D
В този ред на мисли да споделя, винаги ми е бил адски омразен въпроса "Кой друг ще идва?", независимо дали става въпрос за рожден ден или излизане без повод. В 90% от случаите проверяват дали компанията ще ги изкефи и така решават дали ще присъстват... Мега тъпо е забавлението ти да зависи от някой друг, правиш си го сам и толкова... Ако на маса от десет човека не се разбираш с двама, няма да си изкараш вечерта приятно ли?
Иначе днес беше доста приятен и разнообразен ден, вече официално си имам рокля, братовчеда каза, че съм като принцеса, а мнението на седемгодишните винаги се зачита! :D

solo_
02-13-2016, 16:15
Вместо да се обясняваш, просто му кажи че отиваш някъде и рождения ден се отменя

lunacy
02-13-2016, 16:28
Ти едни очи и талия ли си? И какво значи "трябва"?

и аз това се питам

Ewok
02-13-2016, 16:42
Ами, ако ще се радват на нещо визуално, предпочитам да не е подбора на цветовете. Корб, ще скипна втората част на въпроса ти, но пък вече няма да се чудя зщо ми е такава репутацията тук ;д

-Има начин ама зависи каква е причината
да не сте се скарали ?

Ако се бяхме скарали, нямаше да търся тактичен начин

Вместо да се обясняваш, просто му кажи че отиваш някъде и рождения ден се отменя
Не е вариант, първо защото е мега тъпо, второ защото разтръбих надлъж и нашир колко се вълнувам и как ще поканя всички и трето, ами, просто много лесно ще разбере дали е имало нещо и ще стане още по-тъпо.

Иначе, проблемът е че би имало... хм, конфликт на интереси :д И понеже не искам някво напрежение тогава, предпочитам да не идва. Просто каних сульо и пульо на този рд, пък въпросния човек не ми е някакъв близък, дори никак, просто се срещнахме случайно преди няколко седмици и аз го поканих, но се случиха разни неща и сега не ме кефи идеята вече.
Ще го измисля, хаха

solo_
02-13-2016, 16:47
След като сте се скарали, мисля че той/тя няма да дойде и без да я/го ънинвайтваш

divergent
02-13-2016, 16:56
точно обратното написа.

Lilanda
02-13-2016, 16:57
Бо, към въпроса ти за VD - да, пиша си с някого по цял ден, не, не е бивш. :Д Предполагам не питаш за това, но ще допълня, че са 3-ма човека тези някого по принцип, но единият в момента е в сесия, другият започна нова работа И е в сесия (впрочем знаеш за кого говоря) и остава само третият, с когото напоследък си пишем. ;д

Интересно ми е защо питаш обаче. Драсни във фб/скайп, ако искаш.

ПТ: Скапан ден. Тоест първата половина хубав, после скапан. Много се радвам, че се видяхме, хубаво беше и вече ми липсва в интерес на истината. Само не беше нужно да го прави това накрая. Най-вече защото е започнал да учи чак когато аз си бях вече вкъщи...Както и да е, няма да помня лошите неща, хубаво беше, хареса си и подаръка. :3 Ако можех да отида с него в София, щеше да е супер хаха. Soon...

solo_
02-13-2016, 16:57
Ми след като са се скарали , той кво ще търси на нейното парти ?

Lilanda
02-13-2016, 16:59

Тя каза, че не са се скрали...>.<

ДОТА
02-13-2016, 17:00

Не само са се карали, а са се били с ножове, не четеш ли, какво е писала.

solo_
02-13-2016, 17:01
ДОТА може ли да си признайш че си papugai ?

ДОТА
02-13-2016, 17:02
мога, стига да не искаш да си призная, че съм мачока

solo_
02-13-2016, 17:06
Може ли паролата за papugai ?

ДОТА
02-13-2016, 17:08
аз ако можех безопасно да си я напиша, щях ли да си правя нов рег

solo_
02-13-2016, 17:09
забравил си я :( :( ?
мен помниш ли ме ? 8)

ДОТА
02-13-2016, 17:15
Ако си сложиш цици
ще те запомня
обещавам

Naive
02-13-2016, 17:15
Боряна, днес ще ти намеря мъж, който да оцени талията ти, а не цветовете на дрехите ти. :P

Иначе ние си наляхме по чаша вино и сега се мотая, чакайки да настъпи момента, в който ще изляза, ще се глезя с коктейлчета и ще разкърша по женски. :)

solo_
02-13-2016, 17:16
Ако си сложиш цици
ще те запомня
обещавам

AmxModx, съм аз уеееееееееееееееееее
където те защитавах

ДОТА
02-13-2016, 17:18
Боряна, днес ще ти намеря мъж, който да оцени талията ти, а не цветовете на дрехите ти. :P

Мадам, това прилича на чисто сутеньорство.

AmxModx, съм аз уеееееееееееееееееее
където те защитавах

Благодаря ти много
още нямам представа кой си
може би, защото никога не съм
имал нужда от защита
Всъщност даже аз предлагам защита
срещу вредители

anonymous990763
02-13-2016, 17:22
Всъщност даже аз предлагам защита
срещу вредители

Тъкмо антивирусната ми изтича. :D

ДОТА
02-13-2016, 17:23
Тъкмо антивирусната ми изтича. :D

Кога точно ?

solo_
02-13-2016, 17:24
Абе ДОТА !!!!
Знам те - Помниш ли като беше казал че си ебал без да се изкъпеш ?

помниш ли онази тема в която бях писал да не ти се подиграват защото са пикльовци ? В раздел секс!!!!
не помниш ли веее ?

anonymous990763
02-13-2016, 17:24
Кога точно ?

Скоро.

Ewok
02-13-2016, 17:26

Иначе ние си наляхме по чаша вино и сега се мотая, чакайки да настъпи момента, в който ще изляза, ще се глезя с коктейлчета и ще разкърша по женски. :)
Хаха :д
Замисляла съм се, че като съм с теб няма място за мъже, твърде много танци и красота и его

И кви коктейли, мислех да сме на бира :с

Бтв много ли ще се курвиш?

ДОТА
02-13-2016, 17:30
Абе ДОТА !!!!
Знам те - Помниш ли като беше казал че си ебал без да се изкъпеш ?

Аз ако се къпя преди всяко ебане
ще трябва по цял ден да вися в банята

http://www.blitz.bg/documents/newsimages/editor/201602/12729260_10153876022046382_8513853433579118123_n.j pg
бащата на божинов е пълен идиот

solo_
02-13-2016, 17:34
is that you ?

Ewok
02-13-2016, 17:36
между другото чак сега прочетох описанието

"Взехме си дълга и качествена почивка, пообиколихме тук-там и решихме, че е време да потанцувате отново! Който е прекарвал с нас напоителни, (без)паметни и (без)срамни нощи, постепенно преминаващи в сутрини, вече знае, а който е пропуснал - противно на всеобщоприетото мнение, нездраво любопитство няма!..."

хао кьот <3

Naive
02-13-2016, 17:58
Емииии, не, не много. Малко фдт, колкото да не е без хич, ама като цяло не мн покривно, щото вече не се кефя толкова, очна линия, спирала, червило (бтв май ще съм с розоВко). И ще съм с рокля ест. :Д

LoadRunner
02-13-2016, 19:07
И ще съм с рокля ест. :Д
задника ли си прикриваш с тая рокля или краката

Ivaaaaa
02-13-2016, 20:00
Не знам дали искам да споделя как точно се чувствам. Винаги съм имала проблем с това и до днес не мислех, че има значение. Отвратителна сутрин. От тогава започна много, ама адски много да ме цепи глава и ... Мразя онези блесващи /мразя светлината/ моменти на истината след които се чувстваш като идиот и се питаш как си могъл да пропускаш това през цялото време. Не бях такава преди, мамка му. Иска ми се да беше различно.

Seattle
02-13-2016, 21:54
Мразя онези блесващи /мразя светлината/ моменти на истината след които се чувстваш като идиот и се питаш как си могъл да пропускаш това през цялото време. Не бях такава преди, мамка му. Иска ми се да беше различно.

Когати си в ситуацията мислиш по един начин, когато гледаш от страни изглежда съвсем различно. Наскоро имах такава ситуация кадето се мъчих да обедя един приятел колко е по различен откакто станаха едни работи, а той настояваше че нищо не се е променило. Това че разбираш грешката си е много по важно от това че си я пропуснала да забележеш преди. Живота учи, са казали хората.

Днес ми е нормално. Ще ходя на РД довечера, обаче най много да става драма. Снощи беше доста добре, бях на събиране с Мария Илиева. Като цяло не пя нищо особенно, ама се видях с хора с които не се бях виждал отдавна.
Болен съм от ден-два, боли ме глава, гърлото ме къса. И след вчерашното викане (пеене) сега още по зле... Ама беше зававно. Лошото е че сега трябва да намеря енергия да ида на зала. Днес ще правя гръб, любимата ми мусклна група!

pandabear
02-13-2016, 22:13
пее ми се ;d

AnarchyBoy
02-13-2016, 22:17
Всички да го духате, щастлив съм. С нея! Пък! ХМ! ДА!

solo_
02-14-2016, 01:32
:lol: заБавно.

http://prikachi.com/thumbs/490/8591490.gif (http://prikachi.com/images.php?images/490/8591490L.gif)

Dagichka
02-14-2016, 07:22
Галаксинке, аз тука вече не чета, само пиша от време на време да си излея нещата :д
ще ти обясня по вайбър тези дни, целувам те :*

jghgh
02-14-2016, 07:52
Честит празник който каквото празнува.
Пожелавам ви да сте пияни от любов и много секс с чувства. 8-)

Ewok
02-14-2016, 07:59
добре беше, имаше един пич, който ни накупи алкохол и си тръгна, мн яко
само трябва да се научим да не ходим толкова рано, тъпо е, а и харчим излишни пари, докато се разтанцуваме и започнат да ни черпят
и не харесвам манекенки също така

гугъл се е развихрил с анимации днес, мн са свежи

Naive
02-14-2016, 08:43
Бтв такъв тип почерпка, в който го правят просто защото си млад, свеж и готин, са напълно окей. Щото този реално беше свежар, не очакваше нищо в замяна или поне не го показа, а не беше някакъв супер млад. Ако те черпят някакви досадни убитаци е доста неприемливо и не е добре дошло. :Д

Иначе партито генерално беше тъпо, добре че съумяхме да си го направим фън, очевидно вече не му се занимава толкова, пък е толкова добър дижей.
И кой по дяволите сервира сухо мартини с черешки...

Ewok
02-14-2016, 09:25
Бтв такъв тип почерпка, в който го правят просто защото си млад, свеж и готин, са напълно окей. Щото този реално беше свежар, не очакваше нищо в замяна или поне не го показа, а не беше някакъв супер млад.

мда, а и едва ли е питал онези кльощи и лелките какво мислят за партито

И кой по дяволите сервира сухо мартини с черешки...
Девствени бармани ;д

аре пз https://www.youtube.com/watch?v=ePqPJqiNpbc

IseeDEADbodies
02-14-2016, 10:19
Бахти иронията...

tori
02-14-2016, 11:49
Пак се изпокарахме и не си говорим. Знам, че балансите на всички избиват, но и яз пък си имам. И аз също съм мега натоварена, най-вече от чуждите прищевки и глупости. Писна ми, верно. Шибаните им простотии ми идат в повече, дано някога разберат всички до един, че нервите ми не са корабни въжета.

NomNomNom
02-14-2016, 12:34
Вместо нудистки спа, бяхме в болница, не успяхме да се приберем до 5-6 сутринта и рязко в 6 му звъннаха, че трябва да е в колумбия до края на вечерта.
Таковало си е майката, а се оплаквам от моето работно време, и си чудя дали се намерихме, или си създадохме още повече неприятности :Д

Изпих 2 чаши вино на обяд и съм готова, чудя се дали да не поспя ахаха.

Lilanda
02-14-2016, 15:19
Добре, хубав мач стана, оправихме си головата разлика ако не друго. :Д "Повече от половината отбор вкара гол". :Д

Иначе днес е хубав ден. Време е и за хубава музика. :3

solo_
02-14-2016, 17:56
Изпълнен със Злоба, Ярост, Гняв, Завист, Яд и Омразааааа !

LoadRunner
02-14-2016, 18:22
пее ми се ;d

да вадя ли микрофона?

ДОТА
02-14-2016, 18:42
и рязко в 6 му звъннаха, че трябва да е в колумбия до края на вечерта.

Съмнително, много съмнително.

NomNomNom
02-14-2016, 19:14
Съмнително, много съмнително.

да, мъжете бягат от мен в колумбия, или лъжат, че бягат там, тъжно ми е :Д
И единият ми съквартирант е там сега, оставам сама.

solo_
02-14-2016, 19:31
оставам сама.

Това е много кофти !
Тук от форума е пълно с млади момчета!

pandabear
02-14-2016, 19:33
да вадя ли микрофона?

за дует?

NomNomNom
02-14-2016, 19:35
ееееее

LoadRunner
02-14-2016, 20:42
за дует?

хаха нееe
соло ще си

Lilanda
02-15-2016, 03:24
Как можах да заспя без да си навия алармата?! :Х Добре, че е тати да ме събуди...

Иначе се чувствам доста добре, бих казала щастлива дори, което със сигурност не се е случвало скоро, или поне не в пълния смисъл на думата. ^.^

tori
02-15-2016, 09:02
Очаквах да съм по-добре след днес, чалко да се поосвестя. Ама не би. Очаквах да си върна пламъка някак. Очаквах добър преподавател, не човек, на който не му дреме и ни кара да го чакаме сто часа. Очаквах... Друго. Сега се опитвам някак да изкарам тъгата, драскайки си, защото в чантата ми нямаше място за книгата. Ще продължа да си драскам, малко от малко се успокоявам, мисля. Чувствам се по-... Не знам, май спокойна. Всички аромати ми напомнят на нея, диагнози, поведение, лекарства. Още веднага, когато разбрах, си знаех, че ще е дълго възстановяване. Дано нашите тоя път ме пуснат да ида при него, мисля, че ще има положителен ефект двудневният секс маратон, както и това да се отделя някак от тук. Липсва ми и искам да се сгуша в него.

solo_
02-15-2016, 10:43
Отчаян от живота

jghgh
02-15-2016, 11:42
вчера беше един от най-яките ми дни за тази година.
надявам се да има още много такива.

днес се събудих с усмивка. в детската ми надуха главата лекинко, ама нищо. сега ще дремна и оттам насетне ще правя други неща. трябва да седна да поуча (тоя път наистина) 8-)

nepowtorima
02-15-2016, 11:43
Трябва да съумея да вляза в релси психически. Ще намеря начин..

Ewok
02-15-2016, 15:33
6, 6, 6, 5, 6
сцепих тая сесия
жалко, че втория семестър няма да мога

AnarchyBoy
02-15-2016, 16:58
Chimichanga! :smt007

babity
02-15-2016, 17:46
Криво ми е. И от всичко ми става още по-криво. И ми е сиво, и само се филмирам повече. И като гледам новини се и депресирам. И т'ва ми се отразява физически.

Ewok
02-15-2016, 18:16
Измислих го. Няма да му пиша/отговарям до рд-то и може да забрави. А ако дойде - дойде, кот такоа, копон да става.

Fisherman
02-15-2016, 18:46
Измислих го. Няма да му пиша/отговарям до рд-то и може да забрави. А ако дойде - дойде, кот такоа, копон да става.

justgirlythings

divergent
02-15-2016, 18:51
бая тъп Понеделник беше, ама го понесох благодарение на мусаката

JustSomeone02
02-15-2016, 19:57
тъпо, объркано, глупаво, отчаяно, колебливо и т.н

LoadRunner
02-15-2016, 20:29
кви са тия противни аватари дето ги измисляте бе
тъкмо да кажа нещо и ме изгонихте

LoveInfect
02-15-2016, 20:35
болна

moonllightt
02-15-2016, 20:38
Ужасно. Разболях се и съм на голяма доза антибиотици. Но пържените картофи и ролца от раци правят положението някакси по - добре. :D

ДОТА
02-15-2016, 21:23
justgirlythings

6, 6, 6, 5, 6

а ако беше глупава, какво ли щеше да измисли, сигурно да го убие, за да не се налага да му отказва

Fisherman
02-15-2016, 21:35
http://www.vbox7.com/play:fc7ce61175

да не можеш да сметнеш един лимес за среден 3

диплома за нисше образование

Fisherman
02-15-2016, 21:39
Ужасно. Разболях се и съм на голяма доза антибиотици.

какви?

Rakshy
02-15-2016, 22:07
какви?

див фармацевт, чуе антибиотици и му светнат очичките :Д :Д

Ewok
02-16-2016, 04:52
а ако беше глупава, какво ли щеше да измисли, сигурно да го убие, за да не се налага да му отказва

Ко ми се подиграваш на шестиците, завиждаш ли нещо

Ivaaaaa
02-16-2016, 05:20
Моите изпити пък всички са взети с 6, което е О-Г-Р-О-М-Н-О постижение, имайки се предвид колко малко време имах за учене, заради спортове. Обичам си мозъка <34567
Чувствам се... добре. Мразя това преходно състояние между кофти и щастие/удовлетворение. Поне вече не сънувам кошмари, в които съм затворена в някво мазе с размножаващи се червеи. Явно стресът ги отключваше.

Lilanda
02-16-2016, 06:09
Би било хубаво да се пътуваше маааалко по-лесно хаха. Както и да е. Все пак животът е прекрасен. 8-) Което не знам защо ми напомня на "La vida es sueño", но както и да е. ¡Ay, mísero de mí! :D Усещам как днес ще е поредният лигав ден.

tori
02-16-2016, 06:11
Болна съм и аз, да. Ама съм на аналгинчета и витаминчета, няма антибиотици за мен. Чувствам се премазана и цялото тяло боли и ми е студено, докато другите умирят от жега.

LoveInfect
02-16-2016, 06:21
Моите изпити пък всички са взети с 6, което е О-Г-Р-О-М-Н-О постижение, имайки се предвид колко малко време имах за учене, заради спортове. Обичам си мозъка <34567
Чувствам се... добре. Мразя това преходно състояние между кофти и щастие/удовлетворение. Поне вече не сънувам кошмари, в които съм затворена в някво мазе с размножаващи се червеи. Явно стресът ги отключваше.

Какво учиш ?

divergent
02-16-2016, 08:47
от няколко дни заспивам супер трудно и резултата е проспана сутрин и супер малко свободно време. за такива неща ми е гадно после по цял ден, чувствам някаква вина, че си пропилявам живота с това спане до никое време... иначе днес се очертава само един учебен час заради теста, след това излитам да правя едни записи, дано да мине бързо

Fisherman
02-16-2016, 09:25
Какво учиш ?

стопанско управление учи

и ще защитава докторска степен за извръзване на домати в Германия

YSMF
02-16-2016, 12:20
Пак няма да има стипендии... отказвам се даже да поглеждам сайта. Поне да се научат стипендия за успех какво значи. / За УНСС не ме учудва, всичко мързеливо от моето училище отиде да учи там, за да живее у СофияТА. Но вярвам, че има и нормални студенти, които си берат гайлето заради такива като горните.
Поне другите неща почнаха да се нареждат.

jghgh
02-16-2016, 18:10
i don't practice what i preach
i suck at life

LoadRunner
02-16-2016, 18:12
Пак няма да има стипендии... отказвам се даже да поглеждам сайта. Поне да се научат стипендия за успех какво значи. / За УНСС не ме учудва, всичко мързеливо от моето училище отиде да учи там, за да живее у СофияТА. Но вярвам, че има и нормални студенти, които си берат гайлето заради такива като горните.
Поне другите неща почнаха да се нареждат.

то пък щото иконома във варна е голямата работа
и то пък едни стипендии..

YSMF
02-16-2016, 19:06
то пък щото иконома във варна е голямата работа
и то пък едни стипендии..
пускам сълза
и то пък хич не е яко да си изкарваш една пачка документи, за да може някой, дето едва е вързал 4.00 да те изпревари заради доходи

Kitty Bloom
02-16-2016, 19:16
изложих се като му писах, защото го накарах да си мисли, че целя да си го върна... засрамена, използвана, нежелана

LoadRunner
02-16-2016, 19:40
пускам сълза
и то пък хич не е яко да си изкарваш една пачка документи, за да може някой, дето едва е вързал 4.00 да те изпревари заради доходи

колко беше стипендията 400лв на семестър
за сълза си е
един месец не може да изкараш с тия пари

divergent
02-16-2016, 19:49
Няма да се науча значи и това е... За пореден път се убеждавам, че когато споделя за нещо хубаво, което ми предстои, на някого, то винаги пропада. Не знам колко пъти още трябва да се прецакам, за да си взема поука. Никога в живота си не съм се чувствала по-прецакана.

YSMF
02-16-2016, 19:55
колко беше стипендията 400лв на семестър
за сълза си е
един месец не може да изкараш с тия пари
*450 и всъщност мога... с малко икономии даже и два.

LoadRunner
02-16-2016, 20:08
*450 и всъщност мога... с малко икономии даже и два.

ауу
ти си била чудничка
готвиш ли?

YSMF
02-16-2016, 20:43
ауу
ти си била чудничка
готвиш ли?
готвенето е мъжка работа, Виктор Петрович го е казал

IseeDEADbodies
02-16-2016, 21:04
Искам в България...

divergent
02-16-2016, 21:19
готвенето е мъжка работа, Виктор Петрович го е казал не го познавам, но много ми харесва начинът му на мислене.

HollyGolightly
02-16-2016, 21:23
Всичко му се отдава, във всичко го бива освен в това да пусне пералнята без да ми развали някоя дреха. Хиляди пъти съм обяснявала кое къде се слага и как се сортира, днес докато бях на лекции пак ми прати снимка да пита в кое отделение се слага праха и в кое омекотителя. И резултата е любимата ми бяла тениска съсипана и не толкова бяла, отколкото сива вече.
Човек ще каже , че след като живее сам от 12 години вече, ще знае как да си изпере , но уви

LoadRunner
02-16-2016, 21:56
готвенето е мъжка работа, Виктор Петрович го е казал

и ти ли си от тия където вегетират само на вафли и солети ежедневно

Rakshy
02-16-2016, 22:18
изложих се като му писах, защото го накарах да си мисли, че целя да си го върна... засрамена, използвана, нежелана

ндааа, понякога е мега скапано с родата, все пак вуйчо ти е, семейство сте : //

NomNomNom
02-16-2016, 22:33
450 и на общежитие си е царски живот почти, лел.

---

Пълен обрат, трета чаша вино, кутия шоколадови бонбони и пълна неадекватност.

ForzaFelipe
02-16-2016, 23:35
Май вече много бавя нещата...но се чувствам се като весело малко детенце покрай нея и...Мисля прекалено много както винаги, дано и този път не изтърва коня у риката...

YSMF
02-16-2016, 23:40
и ти ли си от тия където вегетират само на вафли и солети ежедневно

То на това ядене ли му казваш :lol:

Lilanda
02-17-2016, 04:45
Друго си е да излезеш от вас в 6 сутринта и да видиш прозореца на къщата, в която от години не живее никой, да свети и една котка до седи почти неподвижно на него. И още по-хубавото - преди това да си си мислел колко отвратителен ден ще бъде. И после да срещнеш човека, когото най-малко искаш да срещнеш в тоя скапан ден, тъкмо когато си си помислил, че по-зле от това няма как да бъде. Вярно, че беше точно до тях, но всеки ден съм там и от месеци не съм го засичала. Нямам думи. И на всичкото отгоре ме боли корема...И ме е страх да се прибера, най-вероятно ще звънна на тати да ме вземе от спирката, колкото и нелепо да звучи. Ще бъде дълъг ден, особено както днес не мога да спя на обяд...

AnarchyBoy
02-17-2016, 07:10
От лудницата се обадиха, искат си пациентите обратно.
и успокоителните също.
шизофренци.

ДОТА
02-17-2016, 07:15
Айфон 7 с парашут - хахахахаха
https://www.youtube.com/watch?v=D3J7R6WBJJc

това е същото като америкаците, които дали няколко милиона, за да направят химикалка с мастило работеща в Космоса, а руснаците просто използвали молив за тая работа.

AnarchyBoy
02-17-2016, 07:28
Айфон 7 с парашут - хахахахаха
https://www.youtube.com/watch?v=D3J7R6WBJJc

това е същото като америкаците, които дали няколко милиона, за да направят химикалка с мастило работеща в Космоса, а руснаците просто използвали молив за тая работа.

Нали осъзнаваш, че това е просто concept art?

Като този клип, който преди се казваше Iphone 6. :D

https://www.youtube.com/watch?v=YbT0xy_Jai0

tori
02-17-2016, 07:34
Чувствам се като парцал. Боли ме всичко и ми иде да се метна отнякъде. Искам сок или някакъв плод. :( И си искам животинката да ме гушка и разтрие със обезболяващ спирт. :( Чувствам се като прегазена с валяк.

solo_
02-17-2016, 10:21
Така се чувствам! - https://www.youtube.com/watch?v=1DfbhdG0tEk

skate
02-17-2016, 11:10
lost

divergent
02-17-2016, 15:03
видях един човек, който ми напомни за един друг човек и ми стана малко гадно... иначе като цяло денят беше поносим.

alter ego
02-17-2016, 15:34
заобиколен съм от много хора, но проблемът е, че не са мои хора.. поне аз не ги чувствам като такива.. остана ми само един истински близък човек, с който за жалост се отдалечаваме и скапаният ми инат не ми позволява да го предотвратя..

jghgh
02-17-2016, 18:47
днеса постъпих мн. долно, но ще се опитам да си поправя постъпката.

LoadRunner
02-17-2016, 20:04
450 и на общежитие си е царски живот почти, лел.

на тебе не ти ли е ясно че 450лв са за цял семестър
това е половин учебна година

skate
02-17-2016, 20:16
и аз не знам вече...каквото ще да става

NomNomNom
02-17-2016, 20:23
на тебе не ти ли е ясно че 450лв са за цял семестър
това е половин учебна година

не ми е ясно, нито съм била в универститет, нито стипендия съм взимала :Д

Всъщност взимах 1 семестър стипендия, което ме подсети:
- ако имате отличен успех и странични постижения, нямате ли стипендии в местната община?

Naive
02-18-2016, 07:52
Този уикенд явно ще е доста академичен и няма да се случи така, че да пия. Всичките ми приятели заминават някъде, включително и Д. Викам си, ок, ще изляза с колегите, пиша им - единият ще пътува, другият е зле. :Д Така че ще се учи, което всъщност е прекрасно, защото ми е суперсуперсупер интересно.
Пък сама не обичам да пия. :Д

NomNomNom
02-18-2016, 09:27
Ела с нааас ^^ :D

an7raks
02-18-2016, 09:32
Адски ми е тъпо, че си губя времето... Хем нямам занимания в унито, щото не сме започнали още упражненията, хем времето е гадно и не става за излизане.

RiB
02-18-2016, 10:01
Голям рев ревах в съня си... :D

Lilanda
02-18-2016, 11:44
Ела с нааас ^^ :D

Разваляш й ученето ли?!?!?!?!

ПТ: Е, не бива просто ахахахаха. Сериозно, ако още веднъж го срещна някъде, се местя там, баси. 8-) Иии да, иска ми се. Четвърти път днес. Не е истина. :Х

След вчерашния отвратителен ден, днес ми е супер весело, жизнерадостно и тнт. И си намерих козметичка! Такава, която няма прекалено много клиенти и не се чуди как да ме вмести в графика и същевременно е добра. И ми е наблизо. Ииии дъа. Обичам В. <3

едит: Мда, хубаво е, че сам го забеляза. Мдаааа. :lol:

едит2: Бахти глупака. Не знам защо изобщо ме жегват такива неща. Тъй де, бахти глупака. :Д

KaliP
02-18-2016, 15:30
За пореден път се убеждавам, че понякога малките неща оставят голямо впечатление

AnarchyBoy
02-18-2016, 15:39
не ми е ясно, нито съм била в универститет, нито стипендия съм взимала :Д

Всъщност взимах 1 семестър стипендия, което ме подсети:
- ако имате отличен успех и странични постижения, нямате ли стипендии в местната община?

Зависи от университета и града в който си.
В СУ има 2 стипендии. университетната и европейската.

anonymous990763
02-18-2016, 16:10
И по-добре можеше да е.

jghgh
02-18-2016, 16:51
Пирогов майна.
Животът и моята собствена глупост ми помагат да си изкупя греховете 8-)
Днес направих алергичен шок от Манов мед. Not
Cool. Можех да не приемам повече от 1 лъжичка, но аз нали винаги трябва да експериментирам. Сега ми е много забавно като се сетя.
И оцених, че имам страхотни приятели, на които мога да разчитам...

LoveInfect
02-18-2016, 17:29
Мановият мед е ууууууниккааалееен !!!
Как може човек да направи алергия към такова нещо? И браво за приятелите !
Как ти се прояви алергичната реакция ?

LoveInfect
02-18-2016, 17:30
заобиколен съм от много хора, но проблемът е, че не са мои хора.. поне аз не ги чувствам като такива.. остана ми само един истински близък човек, с който за жалост се отдалечаваме и скапаният ми инат не ми позволява да го предотвратя..

Бях в подобно положение, но имаше и други фактори които правеха още по зле работата. Опитай се да си намериш нова среда, за да се спасиш. Човекът едва тогава ще се върне, ако те цени.

draid
02-18-2016, 17:39
Интереснооо.

therichbitch
02-18-2016, 18:09
Спокойничко ми е, няма да е задълго, знам си, ама се радвам за момента. Спя малко по- добре като че ли. Пак си имам някви епизоди, но не е като по едно време. Абе, не се чувствам зле поне.

tori
02-18-2016, 18:18
В гърлото си имам прекрасно стадо слонове. Много е зле положението ама поне не съм направила гнойна ангина. Утре!!! Ще си го видя и нагушкам! Нямам търпение!

divergent
02-18-2016, 18:27
В този живот за важните неща не можеш да разчиташ на никой друг, освен на себе си. Най-гадното е, че тези, които те прецакват, често са най-близките ти хора... Както и да е, мина и замина, оправих се сама, ще свикна и вече няма да търся помощ от никого. Останалата част от деня мина перфектно. Прекарах два часа в страхотна компания от млади и интелигентни хора, рядко явление е да откриеш толкова много на едно място. :)

jghgh
02-18-2016, 19:02
Мановият мед е ууууууниккааалееен !!!
Как може човек да направи алергия към такова нещо? И браво за приятелите !
Как ти се прояви алергичната реакция ?

Явно може. Търговецът ми каза, че е много силен и да не приемам повече от една лъжичка на ден, ако изобщо ще го пия всеки ден, защото е доста концентриран мед и най-добре се използва за лечение. Обаче аз нали вярвам в себе си, и днес около 3-4 лъжици изядох, щото усещах, че нещо ме лепи и да го пресека.
Ефектите се появиха почти моментално, цялото ми лице се изду, езика също, ларинкса.. Червенин, отоци, сърбежи по кожата. Много страшно беше, изглеждах доста зле, по едно време и леко почнах да се задушавам. Анафилактичен шок. Обаче екипът просто невероятен, чувствам се отлично, обаче не искат да ме пускат още..

skate
02-18-2016, 19:18
пф анафилаксията въобще не е шега работа...много трябва да се внимава
добре,че ти няма нищо

AnarchyBoy
02-18-2016, 21:01
Не знам чия беше мисълта, но ще цитирам някой от съфорумниците беше.

"В тоя форум всички сте ебати филмарите"

HollyGolightly
02-18-2016, 23:52
"That's one of the things you learn. In the end we're all alone and no one's coming to save you"
Мда ей такова ми е вече втори ден. И да, всички и всичко са ми в irrelevant списъка

Rakshy
02-18-2016, 23:58
"В тоя форум всички сте ебати филмарите"

каза режисьорът и започна да пляска

Rakshy
02-19-2016, 00:00
тва да ти липсва някой е като да те боли врата - нямаш особено какво да направиш и винаги го усещаш когато погледнеш в определена посока :D :D

AnarchyBoy
02-19-2016, 00:00
каза режисьорът и започна да пляска

Naah.

tori
02-19-2016, 04:21
В гърлото си имам прекрасно стадо слонове. Много е зле положението ама поне не съм направила гнойна ангина. Утре!!! Ще си го видя и нагушкам! Нямам търпение!
Хъ, не бях направила ама до вчера. Днес като се гледях в огледалото, видях, че нямам тоя късмет. Днес пак на доктор.

anonymous990763
02-19-2016, 16:06
Без повече игри!!

divergent
02-19-2016, 16:45
Хъ, не бях направила ама до вчера. Днес като се гледях в огледалото, видях, че нямам тоя късмет. Днес пак на доктор.

лелее... оправяй се бързо :)

divergent
02-19-2016, 16:46
Без повече игри!!

тъкмо щях да те поканя на Тривиадор...

divergent
02-19-2016, 16:51
Вчера като ставам и виждам, че е 18ти, се стреснах, че аз докато си лежа, децата си пеят на паметника на Левски и съм си проспала концерта... Все още не знам защо се чества днес, но и не искам да отварям темата, че ще стане един дебат... :D Таа, както и да е, днес пяхме, доста добре мина. Даже след това ме закараха до училище и не можах да направя поредното отсъствие... Все още крепим положението, няма да се дам! :)

anonymous990763
02-19-2016, 16:57
тъкмо щях да те поканя на Тривиадор...

Нямах предвид такива игри. :D

inewton
02-19-2016, 16:58
Без повече игри!!

"Sie haben mich immer als Propheten ausgelacht. Von denen, die damals lachten, lachen unzählige nicht mehr. Die jetzt noch lachen, werden in einiger Zeit vielleicht auch nicht mehr lachen."
"Zum erstenmal werden nicht andere allein verbluten, sondern zum erstenmal wird diesesmal das echt altjüdische Gesetz angewendet: Aug' um Aug', Zahn um Zahn!"

Започна да схващаш.

tori
02-19-2016, 17:28
лелее... оправяй се бързо :)
Мерси, мерси. Дано се оправя, че в понеделник трябва да съм с нови сили в болницата, иначе ще ме нижат на шиш и после ще въртяяяяяят, въртяяяяяяят...

anonymous990763
02-19-2016, 17:29
"Sie haben mich immer als Propheten ausgelacht. Von denen, die damals lachten, lachen unzählige nicht mehr. Die jetzt noch lachen, werden in einiger Zeit vielleicht auch nicht mehr lachen."
"Zum erstenmal werden nicht andere allein verbluten, sondern zum erstenmal wird diesesmal das echt altjüdische Gesetz angewendet: Aug' um Aug', Zahn um Zahn!"

Започна да схващаш.

Свързано е с немски..

NomNomNom
02-19-2016, 17:43
Продължавам да нямам никаква идея какво се случва, времето тече прекалено бързо и интензивно.

solo_
02-19-2016, 17:46
И аз съм така :(
Вчера бях на 8, а днес съм коч на 17 вече ми тежи това че остарявам и детството ми по площадките отмина :cry:

anonymous990763
02-19-2016, 17:46
И аз съм така :(
Вчера бях на 8, а днес съм коч на 17 вече ми тежи това че остарявам и детството ми по площадките отмина :cry:

Нали беше роден 2000-та?

solo_
02-19-2016, 17:47
Нали беше роден 2000-та?

Остави, остави...

Мога само да се ям от яд и да завиждам на теб ! и nomnomnom на вас нищо не ви личи а аз умирам!

Niakoitam
02-20-2016, 08:23
Сутринта бил роден 2000 година, вечерта вече е на 17. Утре може да стане и на 30, а вдруги ден дори и на 3. Така са форумните тролове. За тях времевите закони НЕ важат...:)

solo_
02-20-2016, 08:54
Сутринта бил роден 2000 година, вечерта вече е на 17. Утре може да стане и на 30, а вдруги ден дори и на 3. Така са форумните тролове. За тях времевите закони НЕ важат...:)

Не е вярно че съм трол!

weheartiit
02-20-2016, 09:06
От многоо време не съм излизала така.
Нямам никакви очаквания.Всъщност имам някакви ,но по - скоро негативни. :D
Само се надявам да не искам да си тръгна след 5-тата минута!

jghgh
02-20-2016, 12:19
изписаха ме. very happpy

anonymous990763
02-20-2016, 12:55
изписаха ме. very happpy

Вече ще знаеш, че всичко е полезно в определени граници. :D

kaRamella
02-20-2016, 13:09
Събирам гласове :) Утре е финала. Мерси на всички готини пичове и пички за гласовете предварително и за тези, които вече дадоха <3 http://www.teenproblem.net/sv-valentin-2016/view/4.html

ForzaFelipe
02-20-2016, 23:51
I
am
retarded
...
The
end

Rakshy
02-21-2016, 00:56
тази вечер общо съм -7 кюфтета и -7 филии хляб, бааааахти чуек

храната е най-злоупотребявания антидепресант :Д

divergent
02-21-2016, 10:27
Не съм клюкарка, но понякога просто информацията сама достига до теб, без да го искаш. Сега чак се чувствам гузно, че разбрах толкова строго секретна информация, която просто не трябваше да излиза от територията на случващото се. Вярно, че и аз бях в тази територия преди време, но сега се чувствам като външен човек и сякаш нямам право да знам тези неща. Но всъщност не аз трябва да се чувствам зле, а човекът, от който изтече инфото.

skate
02-21-2016, 11:24
don't fit in

jghgh
02-21-2016, 13:03
не знам как да го живея тоз' живот

DisappointedDreamer
02-21-2016, 13:58
не знам как да го живея тоз' живот

Мхмм.

anonymous990763
02-21-2016, 14:02
Мина по-добре отколкото си мислех.

espаdа
02-21-2016, 14:05
Мина по-добре отколкото си мислех.

Кое?

anonymous990763
02-21-2016, 14:06
Кое?

Едно посещение.

espаdа
02-21-2016, 14:14
Едно посещение.

Ама тайно посещение ли?

anonymous990763
02-21-2016, 14:16
Ама тайно посещение ли?
Не точно.

espаdа
02-21-2016, 14:18
Не точно.

Кой кого посещава? Или какво посещава?

Ivaaaaa
02-21-2016, 15:29
Налегнала ме е носталгията. Няма по-депресиращ сезон от пролетта, честно. Всички зимни спортове свършват през март и трябва да се приспособявам да живея без тях. Мразя слънцето, което по това време най-много изгаря кожата. Мразя, че е само привидно топло. Мразя влагата. Мразя дърветата, които се разпъпкват. И дъждовните червеи. Мразя пластмасовата надежда.
А носталгията ли? Искам да е както преди. Искам си старите моменти. Не. Дори да ми платиш, не бих се социализирала. Не е същото. Аз не съм същата. Отдавна надживях тези лапешки алкохолни вечери. Ъх.

divergent
02-21-2016, 16:09
много съм доволна от резултата, но се убедих, че трябва да гледаш, защото всеки си представя своята гледна точка в своя полза и не знаеш на какво да вярваш. а коментаторите са под всякаква критика, мисля си, че дори аз бих се справила по-добре... сега чакам да стане време да си измия косата и да видя дали съм уцелила цвета. :D

mayaaa
02-21-2016, 16:34
Пфф, чувствам се като парцал в момента, честно. По-объркана просто няма на къде да съм и щото преди това нямаше достатъчно филми, вчера трябваше да направя супер голямата глупост пияна, та да усложня още положението. Събудих се още по-крива, отколкото заспах. Искам да се наплача и да заспа пак, ама и т'ва няма да стане, все тая, де.
А стаята ми е с главата надолу и не знам от къде и как да я захвана. Все ще трябва бързо да реша, де, защото не е много яко частите от секцията да са ти разпръснати по средата на стаята, а съдържинието им да е складирано под леглото ти за дълго време. Като гледам няма да мине без да купувам от другата боя, че трябва да оправя пораженията по стената.
И физиката трябва да я захвана, че не останало време, ама това ми е най-малкия проблем точно в момента.
Пфф, много съм крива просто, много ми е кофти в момента. Ама айде, както са казали хората, утрото е по-мъдро от вечарта, ще се наспя хубаво и да видим на сутринта дали ще мога да измисля от къде да го захвана да си подредя живота и какво точно искам, че ако не направя нещо съзнателно скоро, усещам, че все по-объркани ще стават нещата. И при първа възможност ще взема да избягам от Пловдив за един ден, току виж съм си подредила малко мислите.

Lilanda
02-21-2016, 16:51
Когато си кажеш 'спирам мача, то няма кво да стане' и Азар вкара втория си гол за сезона. :lol:

Иначе много ме радва колко е щастлив, хубаво е да знаеш, че си причината за нечие щастие. :3 Трудно ми е да повярвам, че това се случва. :Д Щом аз съм останала без думи, положението е страшно. ;д

divergent
02-21-2016, 17:03
Когато си кажеш 'спирам мача, то няма кво да стане' и Азар вкара втория си гол за сезона. :lol:

понякога точно когато такива мисли ти минават, сякаш те чуват и на терена и почват да играят яко. :D

espаdа
02-21-2016, 17:04
Челси имат шанс да се спасят от отпадане. :D

mayaaa
02-21-2016, 17:15
П.С. Абе, замислям се, че като че ли най-добре ще ми дойде да се опитам да разкажа всичките филми на някоя неутрална жертва, поне да чуя от страничен наблюдател, че има измъкване от цялата бъркотия + някой и друг съвет. Ама всички са или пряко и косвено свързани със ситуацията, или не са ми достатъчно близки за да ги моля за такова нещо, или има няк'ъв друг проблем, ама ще видим, имам няколко индивида на ум, ще видим дяли ще се реша за някой от тях.

Rakshy
02-21-2016, 17:16
Челси имат шанс да се спасят от отпадане. :D

от кога FA cup имат общо с BPL :D

espаdа
02-21-2016, 17:20
от кога FA cup имат общо с BPL :D

Откакто са създадени, естествено...

divergent
02-21-2016, 17:34
резултатът ме удовлетворява, можеше и по-наситено да стане де, но явно косата ми не е достатъчно светла... следващия път смятам да си взема русо, белким го докарам тоя меден отенък най-накрая.

Lilanda
02-21-2016, 17:48
понякога точно когато такива мисли ти минават, сякаш те чуват и на терена и почват да играят яко. :D

Е, те си играха добре през целия мач по принцип. :Д

Иначе то не е понякога, то е направо всеки път. :Д

Шуш, нищо не разбираш, разбира се, че има общо, как може изобщо да се съмняваш?!?!?!

AnarchyBoy
02-21-2016, 18:15
Обадиха се от диспансера искат си психарите.

anonymous990763
02-21-2016, 18:16
Обадиха се от диспансера искат си психарите.

Бягай, че те издирват.

AnarchyBoy
02-21-2016, 18:36
Бягай, че те издирват.

Те на мен ми звъннаха вас да търсят бе, дрисло.

anonymous990763
02-21-2016, 18:40
Те на мен ми звъннаха вас да търсят бе, дрисло.

Защо са ти звъннали? Да не мислят, че можеш да знаеш къде се укривам? Ето, сам си призна, че преди са те издирвали.
И защо такива груби думи?

AnarchyBoy
02-21-2016, 18:43
Никога не са ме издирвали, просто знаят, че влизам тука да ви следя и ме питаха дали съм чул за теб, ти си била лидера на психарите.
грубите думи са за цвет, ако не мое го понесеш, не знам къде си тръгнала.

1337

anonymous990763
02-21-2016, 18:47
Никога не са ме издирвали, просто знаят, че влизам тука да ви следя и ме питаха дали съм чул за теб, ти си била лидера на психарите.
грубите думи са за цвет, ако не мое го понесеш, не знам къде си тръгнала.

1337

Какви мили думи. Ако аз бях лидерът, досега всичките психари да са на лечение. Да не съм някаква безотговорна, че да не се грижа за моите съпсихари..

AnarchyBoy
02-21-2016, 18:58
What ever.

LoadRunner
02-21-2016, 21:06
много страдам по една жена
имам чувството че нищо не помага а е от лятото още
нали уж времето не знам си кво си и нищо

AnarchyBoy
02-21-2016, 21:15
много страдам по една жена
имам чувството че нищо не помага а е от лятото още
нали уж времето не знам си кво си и нищо

Еби. търси други, главно еби де, че със заместител не става, но от ебането ще ти е по-добре, като си окей със себе си се влюби пак. деам стегни се.

LoadRunner
02-21-2016, 21:17
бях се стегнал от началото на февруари до миналата седмица траеше стягането а други няма на хоризонта

LoadRunner
02-21-2016, 21:24
не съм бягал и тренирал от началото на годината, увеличил съм цигарите, безсънието и джънка
а уж плана беше да спра да пуша и да тренирам повече

AnarchyBoy
02-21-2016, 21:24
кофти ;с

Rakshy
02-21-2016, 22:09
не съм бягал и тренирал от началото на годината, увеличил съм цигарите, безсънието и джънка

издънка си рънър, издънка ;///

lunacy
02-21-2016, 22:10
sick & tired of bringing up topics that interest me & feeling guilty afterwards
enough is enough

espаdа
02-21-2016, 22:55

И на мен това ми беше плана, Рънър, ама се пропих в последно време... :(

tori
02-22-2016, 05:37
Четвърти преглед при личните. Пич, аз съм човек, който трябва да изпълнява назначения от лекари, не човек, който да пие цялата менделеева таблица. Писна ми от доктори, рецепти и хапчета!!! Заобяснявали ми те, че ако не се махне тая гной от гърлото ми, ще увреди сърцето! А, добре дошъл!!! Писна ми на писнанката! Да еба болестите ти и глупостите... И днес няма практика за мен, пак. Отново. Аз съм човек, който толкова обича да кибичи по болници, но с друга цел - да помага на болни. Не трябва аз да съм болната. :( Мразя да съм болна.

divergent
02-22-2016, 08:22
Четвърти преглед при личните. Пич, аз съм човек, който трябва да изпълнява назначения от лекари, не човек, който да пие цялата менделеева таблица. Писна ми от доктори, рецепти и хапчета!!! Заобяснявали ми те, че ако не се махне тая гной от гърлото ми, ще увреди сърцето! А, добре дошъл!!! Писна ми на писнанката! Да еба болестите ти и глупостите... И днес няма практика за мен, пак. Отново. Аз съм човек, който толкова обича да кибичи по болници, но с друга цел - да помага на болни. Не трябва аз да съм болната. :( Мразя да съм болна.
То сърцето от какво ли не се уврежда вече... Ама не успокоява оная машинка дето ти го рестартира, медицината е напреднала. Не преувеличавам изобщо, имах чувството, че моето снощи нещо като ме сви и направи задно салто... :D Иначе не е шега работа тая гной, потърпи още малко с химиите, за да си спокойна, че след като оздравееш, няма да има афтър ефекти. :)
Аз иначе снощи уж се отказах да гледам филма, че ми се приспа, и точно започна секс сцената. След това чаках да покажат пак моя човек, та общо взето се замотах и днес пак не можах да се събудя. Първия час организирах едно кафенце, та след малко трябва да ставам да се приготвям.

anonymous990763
02-22-2016, 08:36

Писнало ми е лекарите да се отнасят с пациентите си като с експериментални зайци.

tori
02-22-2016, 08:47
Има я и другата страна от монетата, че те са учили сума време и опитват да излекуват някого, увреждайки организма възможно най-малко. Ама да ми лекуваш гнойни тапи с гаргара, не е пичовско. Някак трябваше да ми напише антибиотика още предния път, а не да ме влачи 100 години и да набутам лудите пари за лекарства.

anonymous990763
02-22-2016, 08:48
Има я и другата страна от монетата, че те са учили сума време и опитват да излекуват някого, увреждайки организма възможно най-малко. Ама да ми лекуваш гнойни тапи с гаргара, не е пичовско. Някак трябваше да ми напише антибиотика още предния път, а не да ме влачи 100 години и да набутам лудите пари за лекарства.

Аз пък съм си патила от грешно изписани антибиотици. И то няколко един след друг от една и съща група. Гледай после как завърши цялата история...

tori
02-22-2016, 09:23
Да чукна на дърво, миналата година пих 3-4 антибиотика в срок от, да кажем, 6 месеца. Нищо ми нямаше. Ама да, много съм за тестове на антибиотици, макар да става (вероятно) по-бавничко, отколкото да метнеш широкоспектърния след преглед.

DisappointedDreamer
02-22-2016, 09:36
Тори, ангина?

jghgh
02-22-2016, 11:30
Ангина минава мн. добре с жабурене с лимонов сок (прясно изцеден). Не питай. Просто работи.

Ivaaaaa
02-22-2016, 14:41
Той ми говори за секс, а аз тактично сменям темата. Омг. Понякога ми иде да са шибна.

Тъ, днес е един от онези дни, в които се чувствам просто отвратително. Уморена съм. Спала съм точно два часа. Гладна съм, но не ми се яде :о ебало си е майката.

jghgh
02-22-2016, 16:54
може би добро лекарство с/у лошото настроение е лопата, лозе, и тежък селски труд. яко селски труд.
вече сериозно си го мисля.

иначе само си пълниш главата с глупости.

anonymous990763
02-22-2016, 17:18
Да чукна на дърво, миналата година пих 3-4 антибиотика в срок от, да кажем, 6 месеца. Нищо ми нямаше. Ама да, много съм за тестове на антибиотици, макар да става (вероятно) по-бавничко, отколкото да метнеш широкоспектърния след преглед.

А аз бях приела 4 антибиотика за по-малко от месец... :D
Не се шегувам, като казвам, че бях експериментално зайче..

divergent
02-22-2016, 18:39
Това шибано коляно пак ми e** м****** и не мога да го трая вече. И като знам, че утре като ида на лекар и тъпака пак ще ми каже че нищо ми няма и ми расте крака, или е от лошото време, без да ми даде направление за ортопед, още повече откачам. Ако иска да изчакаме да ми се откачи тъпачката и тогава да ме прати при специалист... Ама каквато държавата, такива и лекарите.

Lilanda
02-22-2016, 18:51
"Ако те допусна, моля те, моля те, моля те, не бъди грешка." Това търся от 2-3 седмици насам. Точно това са думите, които описват настроението ми в близките няколко седмици. Иии да, само той може да ме развесели така след като съм изпаднала пак в онези мини-депресийки, през които се сещам за какви ли не тъпотии, включително и отдавна минали такива. Мда, определено го бива в това. ;д Не само че го бива, ами наистина не съм се смяла така от супер много време.

Иии да, мисля, че се чувствам малко по-добре относно това. Макар, че наистина се надявах да ми звънне. И се чудя наистина какво се промени в рамките само на няколко дена. Вече седмица. Дано да е само моментно, дано всичко да е в главата ми, наистина държа на този човек, но в момента не мисля, че аз съм тази, която трябва да се бори за другия...

tori
02-22-2016, 20:20
Тори, ангина?
Нда.
@jghgh, мерси, ще пробвам лимона и ще драсна утре, че сега имам на разположение само половин лимон, който ще иде в чая ми.

ForzaFelipe
02-22-2016, 21:39
За психолог съм честно...Аз съм тотален малоумник който не може да се държи нормално, станал съм безчувствено копеле. Честито на всички мой бивши, успяхте.

Най-накрая дойде нещо хубаво в живота ми и аз го отблъснах...because i'm fucking FREAK!!!!

Тези дни ще се напия като свиня, да натровя хубаво тази прогнила душа...

IseeDEADbodies
02-22-2016, 21:50
Чак не мога да повярвам,че го казвам, но от много време не се бях чувствал по този начин. Толкова разсеян, не можещ да си събере мислите за определен период от време, да мисли за едно и също нещо постоянно и по цял ден... хах.

Нямам търпение да се прибера.

Rakshy
02-23-2016, 04:37
когат си горд, че това ти е мнение номер 3000 и осъзнаеш къв калтак си и как имаш 3000 мнения и видиш някаква си тори с 13 хилки и си мислиш кво не ѝ е наред

#койтоползвазапетайкиепед л @ричибичи

tori
02-23-2016, 05:31
:lol: Ш ѝ кажа, щом тва те притеснява.

mincheto
02-23-2016, 07:40
Перфектно 8)

AnarchyBoy
02-23-2016, 08:16
когат си горд, че това ти е мнение номер 3000 и осъзнаеш къв калтак си и как имаш 3000 мнения и видиш някаква си тори с 13 хилки и си мислиш кво не ѝ е наред

:lol:

Niakoitam
02-23-2016, 09:59

Поне по дата на регистрация я биеш....:D
И не ти е излязло цялото мнение....:)

tori
02-23-2016, 10:06
Чувствам се като на посещение в лудницата. Тая нормална ли е, ве?! :ддд Кво става в тая лекция?! :дд Поне смеха е здраве та ще се оправя по-бързичко именно заради нея.

Ivaaaaa
02-23-2016, 15:16
може би добро лекарство с/у лошото настроение е лопата, лозе, и тежък селски труд. яко селски труд.
вече сериозно си го мисля.

иначе само си пълниш главата с глупости.

Много пъти ми се е искало да кажа майната му на всичко и да отида да живея в някоя студена планина далеч от цивилизацията, но уви, трябва да са 'развиваме'.

Настроението ми от вчера е аналогично с днешното. Не знам как да супресирам стреса. Три дни в сф и вече искам далеч.

divergent
02-23-2016, 15:22
И аз си мечтая как ще замина на някое ново непознато място, където ще си бъдем само двамата сред природата. :) Dreams are for free...
иначе както предполагах, нищо ми нямало, като стоя със свити крака и после било нормално да има дискомфорт заради кръвоснабдяването... булшит. Тогава що само аз го имам тоя дискомфорт?! Ама майната му, ще си я карам така. Поне бележка си взех, ама тъпата сестра ми обърка името така, както досега никой не си го е представял... Живи и здрави.

haritov
02-23-2016, 17:12

ми аз дето имам 20к изтрити

jghgh
02-23-2016, 18:33
днеска ми тръгна мн. на зле, всички се държаха мн. троснато с мен, дори няк'ви хора, дето не ги познавам, примерно продавачи, касиери. как да не вярвам в съдбата и в знаците 8-)
по път за уни видях мн. мн. пиян човек и се чудех дали да помогна, ама избрах да си хвана рейса (кофти човек, а), на връщане пък засякох някакъв плъх в градската джунгла.. постоянно изтървах рейсове днес, падаше ми и кръвното, абе ебаси.
и главата ме боли, и вина ме преследва.

като се наспя и утре като стана, мисля че всичко ще е много по-различно и дано :)

haritov
02-23-2016, 20:02
днеска ми тръгна мн. на зле, всички се държаха мн. троснато с мен, дори няк'ви хора, дето не ги познавам, примерно продавачи, касиери. как да не вярвам в съдбата и в знаците 8-)
по път за уни видях мн. мн. пиян човек и се чудех дали да помогна, ама избрах да си хвана рейса (кофти човек, а), на връщане пък засякох някакъв плъх в градската джунгла.. постоянно изтървах рейсове днес, падаше ми и кръвното, абе ебаси.
и главата ме боли, и вина ме преследва.

като се наспя и утре като стана, мисля че всичко ще е много по-различно и дано :)
ти някакъв фен на тарото ли си?

LoveInfect
02-23-2016, 20:27
Днес настроението ми е в минусувите зони.

divergent
02-23-2016, 21:29
Много ревлива вечер. Комшиите готвеха нещо с чесън и като се омириса целия хол, ми залютя и заревах.
После ревах от смях, от доста време не ми се беше случвало. Братовчедката гледала компилация на най-тъпите отговори във всички издания на "Семейни войни". Задават въпрос "В кой месец от бременността започва да личи корема на жената?" Отговорът ме размаза, по-тъпо нещо не бях чувала. :D

AnarchyBoy
02-23-2016, 21:53
ОТКАЧИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИХ ЗНАМ, ЧЕ НЕ БЯХА ЗАЛОЖЕНИ МОИ ПАРИ, НО ВСЕ ПАК ПРАВЕХ УСЛУГА И ЗАК'ВО?!

ИМАТ БРОД ТОП, КОЙТО ПУШВА, НЯМА ОЧИ, ГЕМ НИЩО, АЗ КЕРЯ БОТЪМА С ЕДИН ШАМАН КАТО ИЗТРЕЩЕЛИ 10 МИНУТА 13 УБИЙСТВА/ 0 умирания при мен , ЕМБЕРА ГО НАХРАНИХ КАТО ЖИВОТНО, ЗЕВСА ОТ МИД МИ КРАДЕ, ЛАЙНОТО РЕФРЕШЪР ЩЕ ПРАВИ И ЗАК'ВО? НАКРАЯ НИЩО НЕ ПРАВЕШЕ, СМЕНЯХ 3 БИЛДА, ПРИКЛЮЧИХ С 2 БФ, ТРАВЕЛИ 2ри левъл, МКБ, ДЕДАЛЪС, ДИВИАЙН и погълнат муунстоун, и пълен сташ с нещица като десолатор, мьорнир, асаулт дори и линкин... с 10к голд и к'во ЕДИН ФЕЙЛ ЗА ЦЯЛА ИГРА, ЕДИН ФЕЙЛ И ТОВА, ЧЕ 2МА ОТ ОТБОРА БЯХА АБСОЛЮТНИ ДЕБИЛИ МУ КОСТВАХА НА ПИЧА ПАРИЧКИТЕ, ЧАК ЖАЛ МИ СТАНА ДЕБА... 97 МИНУТИ КЕРЯ КАТО ИДИОТ, А МОИТЕ СИ БАРАТ КОСМЯСАЛИТЕ ТОПКИ МАЙКА ИМ ДЕБА.

Valve трябва да провежда тест за интелигентност при сваляне на интелектуални и стратегически игри като dota 2 & CS:GO

уж са му приятели, ама ако не можехе да си изкарат теста нямаше да играят и така ние щяхме да бием най-вероятно.
Трябваше ми САМО ЕДНО ДОБРО СЕМИ КЕРИ, С ЕДИН ДОБЪР ДЖЪНГЛЪР И ШИБАН НОРМАЛЕН МИД, НЕ ЗЕВС 1СТ ПИК. А той малко си заслужи загубата на парите, щото тъпака не е никакъв капитан да ги пита к'во им се играе.... ПИКВАЙ ИМ СПОРЕД СИТУАЦИЯТА БЕ ТЪПНАР. изпотих се. толкова напрегнато като знам колко пари висят. и накрая кур, утре реванш.

трябваше да изпсувам някъде, пишейки да не събудя орталъка.

mayaaa
02-24-2016, 10:15
Нда, когато си мислиш, че няма на къде по-зле да стане всичко и то става. Разбира се. Искам си филмите обратно. За тая тема май се сещам само когато ми е шибано.
Но наистина, не съм сигурна кога ми е било по-гадно. И в момента се надявам да се получи нещо, което вече е пробвано и не е сработило. Изплаках си очите вечерта, сутринта също, пропушип покрай всички гадости, но по-късно ще ги спирам. Ся само ми остава да се надявам на няк'во шибано чудо. Нда, супер.

Lilanda
02-24-2016, 10:51
Не го бях виждала в тая му светлина, малко ме стъписа. Къде е спокойното, свито момче, което познавам?

И оня другия и той, цял ден го срещам на супер нелепите места, по едно време си мислех, че ме преследва. :Д

Иначеее много се зарадвах, че го видях, направо ми оправи деня, който и като цяло не беше лош, нооо...Ще е хубаво да се видим и за по-дълго, не само "Кво праиш тука?!" :Д

Общо взето днес ми върви на едно име в лицето на трима човека - Георги. Остава довечера да пиша и на 4-тия и картината ще е пълна. :lol:

Без повече изненади днес, прибирам се, започвам да уча и после ще тренирам. Ако остане време и да почета, ще е супер. :3

divergent
02-24-2016, 16:06
Имам си вече входящ номер, остана ми само да ида да се изложа и нашите да си искат парите за изпита. :D
Ходихме до началното ми училище, доста спомени изплуваха, имам и папарашка снимка как решавам задачи на дъската с квадратчета. :) Следобеда като ми се приспа... И това гадно време ми стана още по-сдухано. Но пък се повозихме малко с мечката след часовете, та си направихме традиционния автомобилен купон.
Вече втора поредна нощ сънувам неща, които ми се случват след това през деня... Нямам навика да тръгвам да ровя по съновници или да разгадавам сънищата си, но пък като го пресъздавам едно към едно няма как да не ми направи впечатление.
Също днес научих много изненадващи факти за хора, които познавам от много време и винаги съм знаела, че тези неща са необичайни за тях.

KaliP
02-24-2016, 16:29
Толкова ми е сънливо цял ден, само един масаж ми липсва..