Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

dreamwalker
11-04-2015, 10:53
http://9gag.com/gag/anB3bDL осмата...нямам думи

Харесва ми как са включили пророческата снимка с Харис и Клеболд.

haritov
11-04-2015, 10:56
мда не пихме чай кафе беше

видяхме се след 6г я сякаш не е минал и час от последната ни среща

бързо ни обзе носталгията за миналото но бяхме с усмивка на уста

и е все така красива

от много време не се бях виждал с човек който да не крие своите мисли от мен

skate
11-04-2015, 10:59
Харесва ми как са включили пророческата снимка с Харис и Клеболд.

na men mi e int dali dvete malki momichenca zad tqh imat ne6to ob6to,za6toto mi se struva che i te se so4at kum kamerata
ednoto daje e kat hitman s tiq caisi

golemiq_korab_minava
11-04-2015, 11:04
Ма, аз мрънкам, щото на ден ни сменят нещо по 100 пъти. Пращат ни за зелен хайвер, отменят и прибавят лекции и упражнения, свободно избираеми дисциплини и ташаци. Организацията е под всякаква критика просто. А това да знаеш в коя стая си, е жив лукс. Обикаляш цял уни да разбереш какво и къде, щот и в канцеларията на факултета не знаят. Вчера уж ни отмениха едната лекция заради някакво събрание на преподавателския състав, след което звъннаха да кажат, че все пак ще имаме лекции. За да мрънка търпелив спрямо чужда простотия човек, значи има причина. Щот тва изпитване още предната седмица трябваше да е, но преподавателя е от Варна от МУ и бил зает, а после забравил, че ще има контролно със цял поток 70 човека в Русе. И уж в събота беше, после го направил в петък. Баси безхаберието. Първия път кибичихме в стаята за лекции час и половина докато дойде, щото не знаел, че има работа. Ма ти като влезеш след него и ти удря ебати разпита къде си бил.

ма то от мрънкане една жаба се пръснала

Beyo
11-04-2015, 15:38
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! :))

GuardianAngel
11-04-2015, 16:52
Много съм зле..сдухано ми е ,нищо не ми се прави нито полезно ,нито вредно..не ми се тренира ,не ми се яде..не ми се гледа нищо,не ми се чете...не ми се и лежи..неиздържам сам в себе си....плаче ми се ..сълзите ми потичат сами....чувствам се ужасно смачкан...а нямам право.. :(

ДОТА
11-04-2015, 17:32
прати я на тая дето поства чужди голи снимки

хехехе, много сериозно го приемаш, сякаш и на теб ти се е случвало.

LoadRunner
11-04-2015, 20:25
зле
защото има голям шанс това да е истина
http://lokumki.com/lokum/23726-shouto_na_slavi_e_zlatna_kokoshka_za_dylgiya_vijte _kolko_pribira_na_mesets_ot_btv.html

NomNomNom
11-04-2015, 21:21
Ядох спейскейк, и сега се прибирам и усещам как ме удря, не знам до вкъщи какво ще стане.
Не очквам да е туу мъч макар, че точно в момента с всяко копче става все по-трудно.

Денят ми мина ок, видях се след работа с колега от стара работа, за 4 дни тук. И се видяхме в кофи шоп. Което обяснява защо съм тук. Виздам буквите от дясно наляво. Сякаш са обърнати. Не трябва да си изпускам спирката. Намирам буквите по навика на пръстите. Дано не си изпусна спирката. Забравям пътя от време на време.та този колега ми каза за друг колега, че се е върнал да работи там, и се зарадвах, защото беше готин човек и го харесвах. Не мога да пиша всичко, което си мисля, защото не искам. Сега, като се прибера, трябва да чистя, или поне да се изкъпя. А очите ми се затварят вече.
Преди малко си мислех, дали ако съм нарушена, мога да разбера кои са другите на автобуса които са напушени ( последното го прочетох и са изсмях ), някак да се погледнем и да разберем. Въпреки, че като погледнах няколко човека и ми се стори, че работи, и те ми изглеждаха, че са напушени, сто процента не работи, защото сега ми хрумна. Както невидимите се виждат с другите невидими, но другите не ги виждат. Не мога да определя как се чувствам. Спи ми се. А трябва и да ям.някакъв човек ме погледна в очите, сякаш разбра, че съм напушена. А аз само си седях. Пада ми батерията. Дано не съм изгубила конзолните кабели. За момент се притесних въпреки, че тук е легално.гледах ел наблото в автобуса като документален филм от началото на века, този дето ме гледаше май ме видя. Пок ни се срещнаха погледите, ще умра от смях. Мислех си че тази спирка беше предишната и вече бях там. Чувстам самосъзнанието си стеснено. Омг, мисле си, че тази срирка беше предишната и я минаха вече 2ри път. Т
Е. Трета спирка, пътя е еднакъв
Баси толкова съм размазана
В нас съмо от 1 час.
Исках да кажа на солегите че съм ок, но не успях да спра да се смея и не можех да говоря. В леглото съм си и всичко ми бръмчи
Ето, заради това, не пия и не приемам нищо, дори кафе, щото после вигаги ми е зле. Направих си гуакамоле дори.
Може да пиша пак после

ДОТА
11-04-2015, 21:30
хехехе, ако не бях толкова добър човек, щях да се възползвам от неразположението ти

jghgh
11-05-2015, 14:51
Нещо нямам никакъв тонус. :/
Доста ми се яде junk food и едва се удържам :D

Ewok
11-05-2015, 15:07
Не се сдържах... столкнах :/
И сега въпроси от рода на "с какво се занимаваш""на колко години си""какво ти е образованието" са абсурдни, но нужни, за да не се получават куп неловки ситуации, при все че съобщенията се броят на пръстите ми

YSMF
11-05-2015, 17:26
Днес той ме дразни толкова много... подстригах се и пак не съм щастлива. Все същия храст си е косата ми, мисля да я скъся още.

що не учих по статистика?? :(((

npp
11-05-2015, 18:24
Нещо нямам никакъв тонус. :/
Доста ми се яде junk food и едва се удържам :D

това ме подсети за домашно приготвени френч картофки на фурна, бяло саламурено сирене, добър кетчуп и горчица, домашни сандвичи, но и ми напомни за химикалите в джънк храната от фаст фууд заведенията...

dreamwalker
11-05-2015, 18:31
това ме подсети за домашно приготвени френч картофки на фурна, бяло саламурено сирене, добър кетчуп и горчица, домашни сандвичи, но и ми напомни за химикалите в джънк храната от фаст фууд заведенията...

Това не е nppапрско.

Ivaaaaa
11-05-2015, 18:35
Pisna mi pri vyprosite 'kak si, dobre li si' ot horata, koito ne me vijdat da otgovarqm polojitelno. Naum si kazvam 'ne, ne sym. Depresirana sym'. I go podchertavam, zashtoto tova e istinska depresiq, a ne sinonim za vremenna tyga. Nz. Novite mi priqtelstva i poznanstva .. of.. zapoznah s cinichnoto mi, zabavno, jlychno i sarkastichno Az, koeto si e Az, no e chastichka ot nego. Pisna mi. Reve mi sa, a dori ne znam shto. I cikyla tr da mi doide. Zakysnqva. Ne, ne pozvolqvam na nqkakvi si himichesko-biologichni strukturi da nqpravlqvat nastroenieto mi. Sry, kalpazanke, no e tegavo na bege. Ne bydi drebnava :(

Ewok
11-05-2015, 19:19
Така е, като не можеш на кирилица... латиницата замазва :)

Иначе, днес бях цяяял ден в уни, от 9:30 до 20 ч. и хич не ми дойде много, явно просто трябва да ми е интересно :)
Доволна съм от този ден. Още повече, че утре планирам продуктивен ден без работа и без уни, да си понауча, да си свърша някои задачки пак за унито. Ще се видим най-накрая (стига да не ми пише пак сутрешно :/) и вече виждам как нещата вървят и ще си станем приятели и ще бъде прекрасно. Общо взето за момента нещата вървят добре.
Само ще видим укенда ко ше стане, защото не може ЦЯЛА седмица без... нали.
Би било прекрасно да си стане пълна седмица без гадости, но едва ли

ДОТА
11-05-2015, 19:42
защото не може ЦЯЛА седмица без... нали.

Всичко може, достатъчно е да го искаш силно и да се постараеш.

jghgh
11-05-2015, 19:47

да бе, дразни ме сега.
добре че до нас няма денонощни магазини наблизо, а и ме мързи, преодолях го.

тъгувам си тука и аз, гледам че и други са се разкиснали.

яко е, когато животът те принуждава да не си намираш щастието отвън, да не позволяваш на нищо външно да те атрибутира.
aw yeah.

вече даже не ми се бяга, само ми се понася.

Ewok
11-05-2015, 19:56
Всичко може, достатъчно е да го искаш силно и да се постараеш.

Достатъчно силно го искам и повярвай ми, старала съм се
За мое огромно съжаление не зависи от мен :)

ДОТА
11-05-2015, 20:07
Щом не зависи само от теб, значи говорим за различно нещо.
Пък аз реших, че с точките заместваш нещо пикантно.

Ewok
11-05-2015, 20:12
Комплексно е ; )

ДОТА
11-05-2015, 20:18
Значи има нещо интересно и за мен.

Ewok
11-05-2015, 20:21
Хубаво е човек да има богат вътрешен свят

ДОТА
11-05-2015, 20:27
Това за мен или за теб се отнася ?

Ewok
11-05-2015, 20:36
Хехе
Но като се замисля всъщност и за двамата :д

ДОТА
11-05-2015, 20:51
Това е комплимент за мен, всички други ме мислят за елементарен и прост.

LoadRunner
11-05-2015, 21:40
https://www.youtube.com/watch?v=FZk40J_drws
ей така съм си аз
след само 6 часа се гмурвам рутинно в гората
нямам търпения да си изпия кафето

jghgh
11-06-2015, 08:01
~~feeling addicted to pancakes

встрани от това, имам контролно. бла

GuardianAngel
11-06-2015, 09:57
Умирам вътрешно

aurissaaaaa
11-06-2015, 12:01
http://www.breitbart.com/tech/2015/11/04/feminists-are-trying-to-frame-linus-torvalds-for-sexual-assault-claims-open-source-industry-veteran/

Сериозно ... имам чувството, че от ден на ден става все по-зле.
От друга страна може и да намажем от цялата работа - като си напълнят ИТ фирмите с негри и пръдли, които имат познанията на секретарки, източна европа ще бутне доста напред. Поляците вече вадят доста прилични игри.

Дано погнат и филмовата индустрия с простотиите си. Не че не са го направили, де :

We wrote these characters but when we went to cast it, one of the things I had felt, having been to the Emmys a couple times — you look around that room and you see the whitest fucking room in the history of time. Its just unbelievably white. And I just thought, we’re casting this show and we have an opportunity to do anything we want, why not cast the show with actors of color? Like not for sure, and if we can’t find the actors who are great, we shouldn’t, but why don’t we make that effort because it wasn’t written that way and isnt that the cooler version of doing this as opposed to saying ‘this is an urban show’. It fucking kills me when they call something ‘an urban movie’ like its a separate thing, like ‘its that thing over there.’
http://www.slashfilm.com/star-wars-7-racially-diverse/

но говоря за техническата страна.

Интересни времена предстоят.

NomNomNom
11-06-2015, 16:14
Радикалният феминизъм е много грозно нещо. Като цяло феминизмът във 1st world страните.
Обаче и някои мъже много грозно/педерастки се държат, и заради такива като тях не можеш да си позволиш да си по-женствено толерантна и кротичка, а просто трябва да ги режеш категорично ( като става дума за технически дискусии ), или да им задаваш неудобни контра въпроси.
Пък вече става опасно да разчиташ на стереотипи, ролите и поведенческите модели толкова се размиха, не знаеш какво да очакваш и как да се държиш. Все по-малко стават типично женските и типично мъжките черти/интереси/навици.
Както и преди съм писала, представям си как имаме годишнина от брака с мъжът ми и той ми отваря вратата в ресторанта, той е по-голям от мен, аз съм с елегантна тъмно синя/черна рокля, с лек вечерен грим, той се е облякъл по-класически също, и влизаме вътре, където половината двойки са хомо, повечето са с расти и татуировки по лицето, всички облечени еднакво - мъже и жени с унисекс дрехи, унисекс обувки, мъжете с грим и изкубани вежди, жените без, и всички ни гледат странно и се подиграват, че сме със закостенели разбирания, че сме расисти и дискриминираме, защото щом по нищо не приличаме на тях, значи не ги приемаме, блабла.

едит: Бих си взела за мъж не-бял, много готини пичове има около мен. Но всички са се откъснали от родната страна мааксимум в пубертета.

therichbitch
11-06-2015, 18:31
Мн интересна въображаема случка, Номи, малко гнусна даже Д:
Редно е да си носиш часовник на изпит по принцип.

on: да ти цъфнат след 2 месеца изненадващо на вратата, безценно
По принцип нямам против изненадите, но това минава границите. И мисля да се разсея по тоя случай.
Тъкмо си направих някви планове.

ДОТА
11-06-2015, 20:27
http://www.blitz.bg/news/article/373186
Лишиха Адел от пряк достъп до Twitter
Всички постове на изпълнителката минават през двойна редакция заради пиянски публикации в миналото

хехехе, в такива моменти ми се иска да съм известен, за да има кой да ми редактира простотиите

galaxy29
11-06-2015, 22:17
мхм, не е идиотска инструкция да ти препоръчат да си носиш часовник

Rakshy
11-07-2015, 02:12
разказваха ми как майката на едно момиче учила вместо нея, буквално. Научила всички теми наизуст разказвала ги на дъщеря си и даже на 1-2-3 изпита отишла вместо нея.

Винаги когато те предупредят за нещо, което на пръв поглед изглежда малоумно знай, че някой тапанар го е направил :D

Dagichka
11-07-2015, 07:52
напушеният пост на номи много ме развесели :дд

иначе аз съм бясна и разочарована, подиграва се тоя французин, 6 смени по 12 часа за 2 седмици (като иначе се водя уж на половин работен ден, така де 8 смени макс на месец) и накрая ми плаща 180 кинта, честно ли?! жалко, че работата е толкова прекрасна иначе, бях толкова развълнувана в началото..

ДОТА
11-07-2015, 21:22
Дано погнат и филмовата индустрия с простотиите си. Не че не са го направили, де :
http://www.slashfilm.com/star-wars-7-racially-diverse/
но говоря за техническата страна.

Има и многоооооо по-зле
https://www.youtube.com/watch?v=mhhK0qHqpkc

http://www.imdb.com/title/tt3501492/ такива оценки са рядко срещани там

Blab
11-07-2015, 21:47
след години извън фейсбук днес зачетох някакви рандъм постове, които ми пратиха да се смея. час по-късно вече усещам онази забравена тежест за нещо нередно, което се случва, а не можеш самичък да поправиш. довърши ме анкетата със самопровъзгласилата се за интересна шизо. заболява ме главата от напомпана със самочувствие посредственост. не за друго, ами всички талантливи хора, които познавам, са далеч от всякакви прожектори и зелени екрани. баси наиграните хора са в общественото полезрение, жал ми става, яд ме хваща. положението е вазов доживот...

вчера имах прекрасна прекрасна прекрааасна вечер с ебаси талантливото същество, което ми разказа фамилията, та допреди малко още се усмихвах. социалномрежовото измерение на интернет е страшно вредно. едно явно вайръл момиче ме развълнува по темата с клипчето си преди седмица-две и сега пиша по темата. пиеса ли ще е или сценарий, още не знам, но усещам назряващия проблем с отгледаните с/в интернет деца/хора и ми е важно да се говори за това.

corbV2
11-07-2015, 22:29
довърши ме анкетата със самопровъзгласилата се за интересна шизо. заболява ме главата от напомпана със самочувствие посредственост.
Ти коя беше бе, смотло? Заври си критиката на влажно и дълбоко.

Blab
11-07-2015, 23:13
просто си приличате, няма лошо да се харесваш, даже е полезно;
когато подобен нарцистичен егоцентрик се занимава с твоята конкретна личност без да иска нищо в замяна, освен елементарна благодарност, ми се обади; видя ли приликата?:Д
малки неблагодарни агресорчета, ей, ще ви изям, бе!

а коя съм аз, Красене (?), не е трудно да разбере човек, защото никога и никъде не се преструвам на такава, каквато не съм, с което не могат да се похвалят повечето хора (тук), за съжаление.

бъдете добри и истински, и то не защото коледа наближава и санта клаус има списък, а защото си заслужава усилията! обещавам))

ДОТА
11-07-2015, 23:26
а коя съм аз, Красене (?), не е трудно да разбере човек, защото никога и никъде не се преструвам на такава, каквато не съм, с което не могат да се похвалят повечето хора (тук), за съжаление.

Интересно, а дано има и продължение.

NomNomNom
11-07-2015, 23:33
просто си приличате, няма лошо да се харесваш, даже е полезно;
когато подобен нарцистичен егоцентрик се занимава с твоята конкретна личност без да иска нищо в замяна, освен елементарна благодарност, ми се обади; видя ли приликата?:Д
малки неблагодарни агресорчета, ей, ще ви изям, бе!

Първо леко завоалирано ( далеч от безобидно ) критикуваш момиче Х.
Пантерата в прав текст казва, че смята, че изказът ти показва голямо самочувствие.
След това си пасивно агресивна си и набеждаваш друг за агресор? :д ( не говоря за Корб, който се е изказал агресивно наистина )

Надявам се наистина да можеш да се погледнеш адекватно отстрани и да се гмурнеш след това да потърсиш малко повече причини в себе си;
Много е лесно да се лепне етикет агресор и да се играе жертва.

Rakshy
11-07-2015, 23:37
след години извън фейсбук днес зачетох някакви рандъм постове, които ми пратиха да се смея. час по-късно вече усещам онази забравена тежест за нещо нередно, което се случва, а не можеш самичък да поправиш. довърши ме анкетата със самопровъзгласилата се за интересна шизо. заболява ме главата от напомпана със самочувствие посредственост. не за друго, ами всички талантливи хора, които познавам, са далеч от всякакви прожектори и зелени екрани. баси наиграните хора са в общественото полезрение, жал ми става, яд ме хваща. положението е вазов доживот..

пълни пръдли сте и двете. Не знам кво тръгваш да си мериш

ДОТА
11-07-2015, 23:39
Я за непишещите в груповия чат да обясните коя е шизо

therichbitch
11-07-2015, 23:42
Потребителка е тук, вече не пише, но можеш сам да я намериш ;)

ДОТА
11-07-2015, 23:47
Сетих се, тая с хороскопите.
Тя нали и блаб беше луда по това, защо и е толкова сърдита ?

Rakshy
11-07-2015, 23:49
Сетих се, тая с хороскопите.
Тя нали и блаб беше луда по това, защо и е толкова сърдита ?

е кой се радва на конкуренция, която уж печели пари от това, което другата прави безплатно :D

Vanchhh
11-07-2015, 23:51
Ракши-то сече с брадвата :D
aма нали ви е ясно, че "аз коля беся тука"?
;дд

ДОТА
11-07-2015, 23:54
е кой се радва на конкуренция, която уж печели пари от това, което другата прави безплатно :D

кви пари, жълти стотинки и дават в тубата и вибокса

Rakshy
11-07-2015, 23:58
кви пари, жълти стотинки и дават в тубата и вибокса

нищо. Тва е малко като със софистите у Гърция едно време ;д

Blab
11-07-2015, 23:59
Nom, къде се бъркаш и ти сега, сериозно?
Пантерата много добре разбра какво й казах (така че да не бъде достояние на всички сеирджии), няма нужда да я "защитаваш", нападайки. ВТФ?
Колкото до разликата между моето (форумно) поведение и това на Пантерата - тя се състои в това, че когато аз критикувам, критикувам поведение, а не личност, социално отличима тенденция и, смея да кажа, никога - частни практики. Докато с твоята приятелка е другояче, което е, най-малкото, проява на лош вкус, и винаги - агресия;
Толкова.

//бтв, първият ми пост е за неискреността на хората в съвременната действителност. това за писалите в темата. първият ми ник тук беше be_true и детето в мен още копнее и вярва, че е възможен свят, в който всеки е себе си и никой друг. това ми е темата днес, малко сълзи и сополи и утре наново;Д
хубава нощ ви желая, аз лягам и ви мисля доброто! чилвайте)

corbV2
11-08-2015, 00:33
а коя съм аз, Красене (?), не е трудно да разбере човек...
Видях, че се получи много грозно и съжалявам, наистина (не го казвам, щото ме е страх от бан ;д). Гуш и може да поговорим, ако искаш.

Rakshy
11-08-2015, 01:04
корб, мекошав faggot

Ivaaaaa
11-08-2015, 04:55
Wtf

Iiinache se chuvstvam umorena, no po neznaina prichina ne moga da spq. Imam da ucha. Of. I nz shto se dyrja kato gadnqrka s horata, koito nai-dyrjat na men. Chestno, az bih se otsvirila. O i btw, tova da bydem sebe si e dosta filosofska tema i nqma konkretna definiciq, so...

Ivaaaaa
11-08-2015, 05:04
https://youtu.be/u7K72X4eo_s
<3

jghgh
11-08-2015, 06:22
ако спра да сънувам странности, ще е прекрасно 8-)
встрани от това, неделно ми е..
ще се поразходя малко с роднини, после ще трябва да си налягам парцалките и да уча.

постоянно мисля за храна, not cool 8-)
тези дни трябва да отида да си взема допълнителна посуда и да се хващам да правя кексове, палачинки и подобни.
мога да се изхранвам само на захар..

и встрани от това, явно не съм я докарала много добре житейски, щом отделям цяла публикация по тая тема.
а може би в мен пък се крие прекрасен готвач, на който трябва да му се развият уменията..

изобретява ми се нещо
искам да пътувам, просто не мога да понасям ежедневието и всичките му задачи.
жалко, че се налага

Rafa7a
11-08-2015, 09:00
Вчера много се издразних, така и не ми звънна да излезем, при положение че ми обеща, била "забравила".. А и след като разбрах че я е срещнала и са си говорили, още повече се издразних, защото ако ми се беше обадила и аз щях да я видя..
Иначе сега съм по-добре.

nepowtorima
11-08-2015, 09:37
Окей, вече започвам да приемам нещата малко по-леко.
Майка ми обаче продължава да ми яде нервите.. направо вече откачам с нея.
Нямам желание да говоря, излизам, дишам направо :D
Искам да лежа и да гледам филми и да чета нещо.
Но не.. кой ще те остави на спокойствие един единствен ден? Никой...
Уж се опитвам да мисля позитивно, пък то май на обратно ми действа..
Майната му, ще се оправя :D

dreamwalker
11-08-2015, 10:04
Очертава се форумна драма без участието на анархиста... Отивам да приготвя пуканки.

Niakoitam
11-08-2015, 10:48
мхм, не е идиотска инструкция да ти препоръчат да си носиш часовник

Ти защо така само бягаш от публичния ни чат? :)

dreamwalker
11-08-2015, 10:51

И аз искам да го видя.

ДОТА
11-08-2015, 18:26
https://www.youtube.com/watch?v=P8_ZGn9LsLE

хехехехехе, не знам да се смея или да се гръмна, че направо е страшно, колко е тъпо младото поколение

Ewok
11-08-2015, 18:28
Маймай малко по малко започвам да се вълнувам, тази седмица ми предстоят две интересни срещи (всъщност втората е под въпрос, защото с всеки ден осъзнавам колко неадекватно се държах миналия път) и така))

Lilanda
11-08-2015, 19:21
Празно ми е. След всичките "той не те заслужаваше", "ще си намериш по-добро", "само се мъчеше с този идиот" уж се чувствах малко по-добре и в момента ми е супер тежко. Искам да си порева малко. И с Т. пак оплесках нещата. Дори не знаех, че мога да ги оплескам толкова...

Наистина имам нужда да се видя с Г. Радвам се, че ме потърси и че поиска да се видим. Малко с 1 месец закъснение, но мисля, че момента е точен. :Д Само да не стане като лятото, това ще е най-съкрушително за мен. Не че няма да си го позволя сама, ако стане, но като се знам...

galaxy29
11-08-2015, 19:57
не ми харесва

Naive
11-08-2015, 21:56
Обич.
Ами реших го и така. :))))
С доволно количество козметика се сдобих днес и ми е доволно.

Rakshy
11-08-2015, 23:30
от утре мисля да започна това, което мислех от толкова време насам. Този път наистина. Без повече несериозности.

“Self-doubt inflicts the deepest wounds.”
― Marty Rubin

tori
11-09-2015, 03:40
О, да, понаспах се, доколкото мога. Не е колкото идкам, но е нщо. Отивам на мнго бърза еъка да се влея кафе.
Липсва ми, ислам при него.

carrieee
11-09-2015, 06:15
Сама след уж сериозната ми връзка..с кредит и аборт преди няколко дни.. Но все пак гледам оптимистично на живота и знам,че просто е лош период. Усмихвайте се и бъдете щастливи :)

aurissaaaaa
11-09-2015, 11:43
https://www.reddit.com/r/europe/comments/3s46o9/pepper_spray_almost_sold_out_demand_for_pepper/

деа

мое ли един път поне да не съм прав

ей така

за разнообразие

//земи тая доза високомерие хаха

paradosou
11-09-2015, 13:25
Пак привлякох вниманието. Ми поласкана съм, как да е иначе xD.
Кухнята е ЦЯЛАТА в орехи 8-). Не може да има ред покрай мен и тва си е... И какъв безумен начин за чупене измислих...
Иначе - надявам се най-късно в началото на другия месец да съм почнала работа.
Ии моят човек е с лепенка на брадичката - стабилна размазвация в банята. Може би от бързане да ми пише 8-)
И са много сладки в другия форум, мисля да се преселя трайно там. Като някакво голямо, редовно заяждащо се семейство, хаха. Ама няма злоба.

jghgh
11-09-2015, 15:44
ще си опека солени мъфини, надявам се да ми се получат толкова вкусни, колкото оригиналните.

смляна се чувствам.. но е сладка умора.

nepowtorima
11-09-2015, 16:13
Мале чак се чудя на акъла си как може толкова години на ред да се занимавам с такъв човек. СЛАВА НА БОГА, че нищо не се е случило... егати несериозността, егати чудото. То едно нещо да има да свърши и да не може бе, такава голяма тежест да му е, че не е истина. Повече не искам да го поглеждам.. честно.. егати...
Аман от глупости и проблеми.. дано да се свърши скоро с всичкото тва, че ще убия някой честно...

ДОТА
11-09-2015, 16:36
Толкова го плюеш тоя човек, че сякаш те е забременил и след това е изял бебето пред очите ти.

Dagichka
11-09-2015, 18:02
Блаб е прекрасна бе

ох, не знам как се чувствам и какво да мисля, толкова съм уязвима в момента и не съм сигурна откъде ми изпада тва човече и с какви помисли въобще ми влезе в живота :д има добра енергия де, но.. нямам желание и за никаква академична дейност, курсови, чертежи, всичко протаквам във времето и накрая ще ми излезе през носа, знам си го, но не искам просто, едно такова безлично ми е.. уфф :д

tori
11-09-2015, 20:06
Повръща ми се. Бях написала ебати поста, но просто ще кажа, че ми се повръща.

Ewok
11-09-2015, 20:08
Интернет е прекрасно място :)

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:10
Очертава се форумна драма без участието на анархиста... Отивам да приготвя пуканки.

?

Ewok
11-09-2015, 20:16
Лол, как веднага цъфна

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:16
Tрябва да остана буден още 1 час и влязох да ви видя, че ми е скучно.. ;д

golemiq_korab_minava
11-09-2015, 20:21
Tрябва да остана буден още 1 час и влязох да ви видя, че ми е скучно.. ;д

pak li si gladen be drishlio ne se nahrani

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:23
Ахахах дришльо ще ми вика, абе ти нямаше ли да се самоубиваш заради момиче, което не си докосвал бе... КЛОУН.. :lol:
Влязох да видя к'во става и съм го написал най-нормално, ти идваш и се вреш в шамарите, смешник насран аутсайдър.

golemiq_korab_minava
11-09-2015, 20:33
Ахахах дришльо ще ми вика, абе ти нямаше ли да се самоубиваш заради момиче, което не си докосвал бе... КЛОУН.. :lol:
Влязох да видя к'во става и съм го написал най-нормално, ти идваш и се вреш в шамарите, смешник насран аутсайдър.

kvo mi se opravdavash lenivec, razreshil li sym ti da vlizash, tyrtei malak, izprajnenie na bobar.

do vchera s maloletni mi hodish stanal na sredna vuzrast

corbV2
11-09-2015, 20:36
Кво става, анарх4о? Близалката още ли ти скача на близалката или се осъзна най-накрая и избяга надалеко?

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:36
20 години е средна възраст? Лел, явно ще живееш г/д до към 28-32.. КРАЙ, ДЪЛБОКА СТАРОСТ! :lol:
Смешник, балама, отепляк. Ти нищо не трябва да ми разрешаваш, щото си един интернет плъх и не си от ник'во значение, смешен лабилен психопат виден лоботомист смешник надрусан.

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:37
Кво става, анарх4о? Близалката още ли ти скача на близалката или се осъзна най-накрая и избяга надалеко?

Не те засяга личния ми живот баце, сорка. ;д

golemiq_korab_minava
11-09-2015, 20:39
ако не бях аз поне в интернет някой да те крепи животеца, кой знае в коя пещера щеше сега да мръзниш гол и на3бан от мечки :D

corbV2
11-09-2015, 20:40
Не те засяга личния ми живот баце, сорка. ;д
Кво ти става? Да не си надрусан с райски газ? Нещо не е наред тук, не си на себе си.

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:42
Онтопик;
Утре най-после ми идва поръчката и съм мега хайпнът.. ;д ще се съберем с още две приятелчета и ще сглобим всичко докато пийваме бира.. нямам търпение да започна с новите и вълнуващи проекти.. Които са деазнам лайк 3-4.. ще съм бая зает идните месеци, а може и години (дал господ).. иначе съм добре, само ми е мега студено и носа ми тече като фонтан дейба. ;д
Гутоу кифленско инаф.

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:42
Кво ти става? Да не си надрусан с райски газ? Нещо не е наред тук, не си на себе си.

О напротив ;д

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:44
ако не бях аз поне в интернет някой да те крепи животеца, кой знае в коя пещера щеше сега да мръзниш гол и на3бан от мечки :D

Ти да ми крепиш животеца? ей плужек пропаднал, я се осъзнай бе льольо ти за собствения си кирлив задник не можеш да се оправяш и трябва да си под сурдинката на мама и тате, на мен си тръгнал да ми говориш. Келеш, айде ластик отивай да блъскаш кучето и да си мислиш за майка ти, гнусар с едипов комплекс, циркаджия, педал.

golemiq_korab_minava
11-09-2015, 20:46
само ми е мега студено и носа ми тече като фонтан дейба. ;д
.

за кво си говорим.... известно време те нямаше във форума, изключих системите ти и ти се тръшкаш с температура на мъртвец.. и се разпадаш

AnarchyBoy
11-09-2015, 20:54
за кво си говорим.... известно време те нямаше във форума, изключих системите ти и ти се тръшкаш с температура на мъртвец.. и се разпадаш

Не глупава дрисня, просто съм зиморничъв и като цяло не харесвам студените сезони и студа, добави и хроничен мигренен синозит и става ейбаси забавното..

Ма като те гледам ти пак си с нек'во психически разтройство и се мислиш за бог.. запомни не си бог, а мишок и всеки те мачка. deepshit.

ДОТА
11-09-2015, 21:01
добави и хроничен мигренен синозит

http://www.medik.bg/?page=cat&id=164

Пиши им да го добавят и да те пишат откривател.

AnarchyBoy
11-09-2015, 21:09
http://www.medik.bg/?page=cat&id=164

Пиши им да го добавят и да те пишат откривател.

Фронтален синузит – причинява главоболие, болка и напрежение над очите, където се разполагат фронталните синуси;

Това не е ли мигрена-лайк бе? Мама ти деба насрана. пълен нещастник си ти, глупав смешньо, пумияр.

AnarchyBoy
11-09-2015, 21:12
Ти обаче, не можеш да си затвориш кирливата уста дори и да не разбираш а? Майка ти я е срам да те нарече сине пред хора бе, лайнар.

ДОТА
11-09-2015, 21:17
Фронтален синузит – причинява главоболие, болка и напрежение над очите, където се разполагат фронталните синуси;
Това не е ли мигрена-лайк бе? Мама ти деба насрана. пълен нещастник си ти, глупав смешньо, пумияр.

научи ме, защото аз нямам още от преди да си бил роден, още от преди първата чикия на баща ти даже

AnarchyBoy
11-09-2015, 21:20
научи ме, защото аз нямам още от преди да си бил роден, още от преди първата чикия на баща ти даже

Ми тогава кво ми постваш нек'ви линкчета. Тъпанар

ДОТА
11-09-2015, 22:41
Помагам ти да стоиш буден, поне да ми беше благодарил.

jghgh
11-10-2015, 05:13
suga suga how you get so fly

добро утро и чао ^_^

NomNomNom
11-10-2015, 05:32
Добро и от мен,

Отново започнах да ставам в 6:30, хел йеа.
Сега остава само да успея да се завлека на работа до 9:30 :д

ДОТА
11-10-2015, 08:17
добро утро

Бащата на Ким Кардашиян стана „Жена на годината”
http://www.blitz.bg/news/article/373858

не случайно казват, че Америка е страната на неограничените възможности, то с толкова ненормалници е чудо как още не са самоунищожили

Ewok
11-10-2015, 09:01
http://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/MON-zatvaria-vratata-kam-chuzhdite-universiteti-za-detcata_588813.html

Потресена съм.
По принцип съм твърдо против емиграцията за постоянно, но това сериозно ме разколебава. Ще видим като стане време аз да имам деца, как ще стоят нещата.

ДОТА
11-10-2015, 09:12
Кое точно те тресе ?
Аз не знам някой да е научил език в училище, освен за езиковите, така че не виждам проблем.
Те от литературата искат Вазов и Ботев да махат, това вече е сериозно.

NomNomNom
11-10-2015, 10:28
Ewok, на първо четене мисля, че това е позицията на учителите, които ще останат без часове. Не реална заплаха. Ще дам доводи довечера.

NomNomNom
11-10-2015, 19:44
Прибрах се.

Новите планове дават часове за обучение по избираеми предмети, но учениците ще могат да избират само от предметите в задължителната им програма за годината (т.е. само български, математика, език, гражданско образование или спорт). Например ако искат да учат биология и химия, за да се подготвят за изпитите за медицина, няма да могат да посочат тези предмети като задължително-избираеми. Има и факултативни часове, в които могат да се учат и предмети извън предвидените в задължителната програма. Но тези факултативни часове няма как да са достатъчни, нито могат да допълнят хорариума на кандидатстващите в чужбина.

Второто изречение не знам как заключиха, и как го определиха, като общовалидно за всички държави.
Някой, учещ в UK, да каже дали е така, но предполагам, че ако не стигат часовете, ще трябва да караш А-левели, или както беше ( извинявам се, наистина не помня ).

За езика - то не всички гимназии в страната са езикови + не всички гимназии са с усилено изучаване на език първата година + toefl, ielts, sat - не се взимат с подготовка в училище, защото за първите два се изисква основно да познаваш формата. Хайде, fce и cae да кааажем, че можеш с подготовка в училище + допълнителна вкъщи за формата, ама пак доста опира до познаване на формата, и успех на втория с изкарването на А.
+ който има възможност да учи в "чужбината", често има пари и за уроци, и ги дава ( или родителите ).

Та, просто статията ми се вижда малко ей така пльосната, да предизвика смут и да вдига рейтинга на изданието, наистина очаквам смислен анализ за коя държава точно ще има проблеми с хорариума - не казвам, че няма да има такава.

По темата:

Празнувахме Индийската коледа в офиса ( Diwali), и понеже помолих да ми обяснят за обичая им, даже стана официална реч на мениджъра, беше много интересно и готино. Чувството да се съберете много хора и да уважите чужда традиция, и всички заедно да сте на "една маса", и да имате чудна комуникация, не просто толерантност, а интерес към културата на другите - изпълни ме с положителни емоции.
После си чатих с двама индийци и двамата бяха много хепи, разказваха ми и те за обичаите, абе - точно като на Коледа беше, всички в добро настроение.
Един колега канадец ми е казвал, че в Торонто не празнували Коледа в офиса, за да не обидят непразнуващите .. Тук се радвам, че всичко се празнува и че тези хора споделиха този свят за тях ден с останалите, които хал хабер си нямахме :Д

Даже се снимахме - https://www.instagram.com/p/95ncsgQ3nX/
И ни черпиха това - https://www.instagram.com/p/96EgWvw3i8/ ( извара, кардамон, кориандър , орех и подсладител успях да идентифицирам, сигурно и друго имаше :д )

---

Иначе, сдухах, че на 22 почти, мога да се "похваля" само с брутално фейлнали взаимоотношения, които могат да се нарекат връзки в някои случаи. Или, явно се опитват да ми вменят вина, ей така. Трябва да се сещам от време на време, че хората могат да са много гадни егоцентрични копелета, без да искат, или без да им пука, към всеки, дори по-слабите.
А аз никого и нищо не искам сега. Вече дори не искам това, което преди исках. Проблемът е, че вместо нещо ново, вече нищо не искам. Искам да бягам само, и да слушам за другите, и за другото, докато се самозабравя.

И, стана 10, и денят мина ей така.

Ewok
11-10-2015, 19:54
прочетох го отгоре отгоре, признавам

ДОТА
11-10-2015, 20:37
Иначе, сдухах, че на 22 почти, мога да се "похваля" само с брутално фейлнали взаимоотношения, които могат да се нарекат връзки в някои случаи. Или, явно се опитват да ми вменят вина, ей така. Трябва да се сещам от време на време, че хората могат да са много гадни егоцентрични копелета, без да искат, или без да им пука, към всеки, дори по-слабите.
А аз никого и нищо не искам сега. Вече дори не искам това, което преди исках. Проблемът е, че вместо нещо ново, вече нищо не искам. Искам да бягам само, и да слушам за другите, и за другото, докато се самозабравя.

И, стана 10, и денят мина ей така.

https://scontent-ams3-1.cdninstagram.com/hphotos-xpt1/t51.2885-15/e35/12224603_204936616504756_2018514509_n.jpg

Нали е нова снимка, на мен ми изглеждаш щастлива, ако сравняваме с два месеца назад, само торбичките под очите са проблем, но ще лягаш по-рано.
В инстаграм намаляват резолюцията на снимките и за това да сложих директен линк, извинявай.

NomNomNom
11-10-2015, 21:10
https://scontent-ams3-1.cdninstagram.com/hphotos-xpt1/t51.2885-15/e35/12224603_204936616504756_2018514509_n.jpg

Нали е нова снимка, на мен ми изглеждаш щастлива, ако сравняваме с два месеца назад, само торбичките под очите са проблем, но ще лягаш по-рано.
В инстаграм намаляват резолюцията на снимките и за това да сложих директен линк, извинявай.

Цялото лице ми е много подпухнало на снимката, точно сутринта на закуска е.
А торбички имам от 2-3 месеца, ранното ставане ме съсипва, въпреки, че лягам рано.
Чудя се на теб как не ти излизат.

paradosou
11-10-2015, 22:56
Евок, тва ако наистина се приеме...
Пх. МОН така или иначе са си неадекватни де. "Турско присъствие", делегирани бюджети, учебници с правописни грешки, аз като завършвах заобсъждаха по средата на учебната година дали да не вкарат втора ЗАДЪЛЖИТЕЛНА матура по математика... (тук допускам да е имало преекспониране и всъщност сеирджии да са разбунили духовете), по едно време мъдреха дали да не съкратят времето на матурите, понеже това щяло да повиши мотивацията и резултатите (?!)... Мисля, че съм безмълвна xD.

Rakshy
11-11-2015, 01:27
ех лошо, ех лошо, а може по-иначе, може

Ivaaaaa
11-11-2015, 04:25
Нещо не мога да спя. А реших да ми е свободен ден, дейба. Нищо, поне ще наваксам с филмите, че отдавна не съм гледала нищо. И дъаааа, стана ми кеф :>
Как мразя сбогуванията...

AnarchyBoy
11-11-2015, 07:34
HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Супер невероятно много доволен съм от новият си комп. :D Малко отне време при (козметичното) сглобяването, но си струваше и на външен вид и на performance се представя брутално за сега.
Отначало мислех за по-слаба машина, ноо..
VidCard 4 GB high class (ще слагам още една)
32 GB RAM x duo
16 Core Processor 3,5 GHz
4 TB HDD
2 TB SSD
Hype Hype Hype Hype Hype Hype Hype Hype
Само ще сваля единия вентилатор, че са ми дали бъгав, но гаранцията го покрива и ще си го сменя... екстра екстра. ;д
Захващам се за работа, адиос.

ДОТА
11-11-2015, 09:34
Отначало мислех за по-слаба машина, ноо..
VidCard 4 GB high class (ще слагам още една)
32 GB RAM x duo
16 Core Processor 3,5 GHz
4 TB HDD
2 TB SSD

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-compute-stick,4126.html
Това е точно като за теб.
Бих ти написал някои неща за хардуера, но първо трябва да спра да се смея, геймърска му работа, с лопата по тиквата трябва да ви се налива акъл.

haritov
11-11-2015, 09:40
майтап да е направил като един познат да си вземем хард с 16мб буфер :D

после ще се чуди що само ю торента му хаби 12гб рам :D

AnarchyBoy
11-11-2015, 12:34
http://www.tomshardware.com/reviews/intel-compute-stick,4126.html
Това е точно като за теб.
Бих ти написал някои неща за хардуера, но първо трябва да спра да се смея, геймърска му работа, с лопата по тиквата трябва да ви се налива акъл.

Да? Компа е изграден за стрийм, гейминг, видео обработка, записване и като цяло за тежко натоварване. към това добави яка механична клавиатура + рейзър нага мишка, стийл серия сиберия слушалки и за сега само 3 (като имам втората видео карта 6, което е другата седмица.) еднакви монитора с риакшън тайм 1 сек на стената.
Не виждам защо с моите си пари не си направя какъвто желая комп? Т'ва, че ти си прошляк или, че имаш различно хоби/работа от моето не е мой проблем. решил съм, направил съм го.
За сега върши това, за което е изграден, а на мен това ми е достатъчно. Парите не са зле похарчени, а и след 2 дни ще почна да ги избивам, тъй че съм доволен.

AnarchyBoy
11-11-2015, 12:34
майтап да е направил като един познат да си вземем хард с 16мб буфер :D

после ще се чуди що само ю торента му хаби 12гб рам :D

учудващо се правиш на интересен и на разбирач, ама не си видял, че има ССД? трябва ли да ти обяснявам какво е и зак'во се ползва или?

haritov
11-11-2015, 12:40
учудващо се правиш на интересен и на разбирач, ама не си видял, че има ССД? трябва ли да ти обяснявам какво е и зак'во се ползва или?

написал си само че е 4тб нищо друго това далеч не дава идея до каква степен ще е полезен

AnarchyBoy
11-11-2015, 13:09
написал си само че е 4тб нищо друго това далеч не дава идея до каква степен ще е полезен

4 TB HDD
2 TB SSD

Глупак оправи си очилата.
4 TB HARD DRIVE и 2 TB SSD = 6 TB space.

HDD - HardDisc
SSD - FlashDisc (скоростта му е много пъти над тая на хард диска + няма движещи компоненти в устройството и е по-малко.)

Оригинално трябваше да е с 1 ТБ ССД, но реших да са две, за да ми стигат за всичко.
4та ТБ ХАРД (безполезно бавна и стара технология) са за съхранение - ще се занимавам с обработка на клипве (пак) и стриймване, там ще складирам всичко нужно без да си товаря ссд-то.
От друга страна ссд-то ще ми държи целия комп, там са всички игри/програми/ уиндоус и прочие.

За да осъзнаеш колко по-бързо буутва от ссд, отколкото от хард ще ти обясня.

Говоря по скайп с някой приятел - рескам компа от копчето, след 6 секунди ми е заредил отново и съм обратно в скайп, разговора не е прекъснат, а на него просто му е показало, че за тия 6 секунди съм нямал нет, макар, че реално компа е бил изключен.
На харда му трябват бая повече отколкото на ссд-то.

ДОТА
11-11-2015, 13:15

HDD - HardDisc
SSD - FlashDisc (скоростта му е много пъти над тая на хард диска + няма движещи компоненти в устройството и е по-малко.)

Оригинално трябваше да е с 1 ТБ ССД, но реших да са две, за да ми стигат за всичко.
4та ТБ ХАРД (безполезно бавна и стара технология) са за съхранение - ще се занимавам с обработка на клипве (пак) и стриймване, там ще складирам всичко нужно без да си товаря ссд-то.
От друга страна ссд-то ще ми държи целия комп, там са всички игри/програми/ уиндоус и прочие.

Говоря по скайп с някой приятел - рескам компа от копчето, след 6 секунди ми е заредил отново и съм обратно в скайп, разговора не е прекъснат, а на него просто му е показало, че за тия 6 секунди съм нямал нет, макар, че реално компа е бил изключен.

Да? Компа е изграден за стрийм, гейминг, видео обработка, записване и като цяло за тежко натоварване. към това добави яка механична клавиатура + рейзър нага мишка, стийл серия сиберия слушалки и за сега само 3 (като имам втората видео карта 6, което е другата седмица.) еднакви монитора с риакшън тайм 1 сек на стената.

Успя да задминеш ония истории с 10 литра кола на ден, контузия от опасното плуване и раменца като на балерина.
Съветвам те следващия път да пишеш ЛС на харитов, поне да не се излагаш като малоумник тук пред всички.

jghgh
11-11-2015, 13:21
Честно казано ми е малко криво, доста време загубих, понякога не знам защо съм толкова мекушава. А съм си индивидуалист. И в това няма спор, обичам нещата да стават по моя начин и ако може минимално да се съобразявам. Ама все си вървя срещу природата и се съобразявам ли, съобразявам.... Както и да е. Другият път просто ще си намеря някакво оправдание :D

Прекалено многото информация ме бъгва, изнервя...
Huh

Сега ще се отпусна малко и ще се хвана да почета. ^^

haritov
11-11-2015, 15:42

HDD - HardDisc

пич ето ти примерни параметри които ти трябва да пуснеш за да видим става ли за нещо това ссд или хард

това колко побират нищо означава

Performance
32GB Performance (ATTO) :
Read: Up to 280MB/s
Write: Up to 260MB/s
Multimedia Data Transfer (AS-SSD)
Read : Up to 200MB/S
Write : Up to 40MB/S
MAX 4K write IOPS up to 40K

не се ругай и не се излагай с неща които не разбираш

Dagichka
11-11-2015, 16:18
оо Анархи, как са татуировките?

добре ми е, изпуснах си лекцията със секси докторантчето заради пиене на бири в парка.. :д но това време е просто прекрасноо, радвам му се докато мога ;3

LoadRunner
11-11-2015, 17:34
къв ти е процесора бе цървул
сигурен ли си че можеш да ги използваш тия 32ГБ рам?
дори и да можеш то няма с кво да ги натовариш...

NomNomNom
11-11-2015, 17:57
Трябваше да ми дойде на 24.10
Идва ми днес - 11.11.

Не съм сигурна дали ми закъсня, или подрани :lol:

LoadRunner
11-11-2015, 18:01
беше ли се притеснила от непорочно зачатие

NomNomNom
11-11-2015, 18:04
Знаеш, че не си за тийнпроблем, ако когато ти закъснява не се притесняваш дали си бременна, а да нямаш киста или проблеми с щитовидната жлеза :Д

AnarchyBoy
11-11-2015, 18:20
къв ти е процесора бе цървул
сигурен ли си че можеш да ги използваш тия 32ГБ рам?
дори и да можеш то няма с кво да ги натовариш...

Цървул ще казваш на баща си, смотаняк.
Сериозно ли мислиш, че 16 ядрен процесор няма да хендълне 2 платки по 16 рам на 1860?
Уот т'ва да не е като смешните ви двуядрени лайна..
А и мислиш ли, че при сглобяването на такава конфигурация,
няма да проверя колко рам ще изпозвам?
С-Е-Р-И-О-З-Н-О-?

И от къде знаеш колко РАМ ще използвам?
4 от мониторите ще са ми главния екран, другите 2 са сплит скрийн.

Като едновременно върви.

OBS (live stream program)
media player
chrome s baq poveche ot 3-4 prozoreca
steam
dota 2
adrenaline.exe (bot program)
14 + .exe na lineage 2 (kydeto prodavam gear, koito e izboten, realno ne si murdam prysta)
Sony vegas
adobe affter effects
fraps
zranger (bot program)
auto-clicker

yeeeeeep :)

kolkot poiche tolkova poiche.

LoadRunner
11-11-2015, 18:56
аз съм с 8 ядра амд и повече от 16рам май не може да се ползват
ама ти си живееш американската мечта в българия бе, това ти ли си?
https://www.youtube.com/watch?v=wwST7leB0Sc
оп, май не, излез от палатката и някой може и да ти повярва
ама аз пак не разбрах къв ти е процесора
започвам да си мисля че те е срам да го кажеш

ДОТА
11-11-2015, 18:59
Като едновременно върви.

OBS (live stream program)
media player
chrome s baq poveche ot 3-4 prozoreca
steam
dota 2
adrenaline.exe (bot program)
14 + .exe na lineage 2 (kydeto prodavam gear, koito e izboten, realno ne si murdam prysta)
Sony vegas
adobe affter effects
fraps
zranger (bot program)
auto-clicker

хахахаха, вероятно скайп е единственото, което знаеш как се ползва.
АЕ и Вегас - хахахахахаха, а кретена навсякъде се хвали как се занимавал с видео едит

П.П.
Коментирам само това, което съл сложил като цитат, за останалите ти малоумщини в поста нямам достатъчно нецензорни и обидни думи, те друго не заслужават.

dream1707
11-11-2015, 19:08
Мъчителен ден. Чувствам се психически изтощена. Пък как ме боли гърба, а имам ваучер за масаж, който ще изтече скоро, ако не се сетя да си запиша час. Свърши ми руската салата, а беше домашна и вкусна.. тъгувам.

AnarchyBoy
11-11-2015, 19:09

Mojesh.

ама ти си живееш американската мечта в българия бе, това ти ли си?

Prosto si subrah pari za comp? Ne e tolkova trudno, prodadoh si laptopa (16 ram/i7) koeto mi dade okolo polovinata ot cenata za segashniq.. drugata chast q sabirah 4 meseca. "Amerikanska mechta, ne, prosto harcha mnogo pari za gluposti." ;d

Ivaaaaa
11-11-2015, 19:22
Знаеш, че не си за тийнпроблем, ако когато ти закъснява не се притесняваш дали си бременна, а да нямаш киста или проблеми с щитовидната жлеза :Д

Ahahahah. Tru ztori. I az tei : (

ДОТА
11-11-2015, 19:23
Ядрата нямат никво значение, само вида на ОС определя, колко Рам може да се ползва и не това дали е 32 или 64 битова.
Плюс това АМД няма процесор с 8 ядра, а тия 16 на анархито са три пъти по-малко от тези на единия ми процесор в машината, която си правя сега и говоря за реални, а не някви хипервиртуални

Prosto si subrah pari za comp? Ne e tolkova trudno, prodadoh si laptopa (16 ram/i7) koeto mi dade okolo polovinata ot cenata za segashniq.. drugata chast q sabirah 4 meseca. "Amerikanska mechta, ne, prosto harcha mnogo pari za gluposti." ;d

4 месеца на вода и трева/пасял си/ ли си карал, а нали уж някви анаболи и всякви добавки плюскаше, ще се развалиш фигурата без тях.

Мъчителен ден. Чувствам се психически изтощена. Пък как ме боли гърба, а имам ваучер за масаж, който ще изтече скоро, ако не се сетя да си запиша час. Свърши ми руската салата, а беше домашна и вкусна.. тъгувам.

Щях да дойда да ти направя масаж, но по тъмно в Ст. град ме е страх да се разхождам.
Щя вляза по-късно да си поговорим, ако не си заспала.

AnarchyBoy
11-11-2015, 19:37
Отказвам дори да говоря с дървен философ като теб. ;д кретен.
плужек.

ДОТА
11-11-2015, 19:41
Отказвам дори да говоря с дървен философ като теб. ;д кретен.
плужек.

Като почнеш да пишеш така и се сещам за тоя полковника от сериала 'Ало Ало' , и той по същия начин обиждаше французите, пък и си приличате външно.

LoadRunner
11-11-2015, 19:45
няма нищо, случва се
http://prikachi.com/images/300/8459300k.png

ДОТА
11-11-2015, 19:59
няма нищо, случва се
http://prikachi.com/images/300/8459300k.png

4 реални ядра са, подобно е на HT технологията при Интел. Най-много ядра имат Оптерон на АМД, но при десктоп сегмента максимума е 6 за Phеnom

http://www.tomshardware.co.uk/forum/355325-28-should-8320-vishera-show-cores-windows

LoadRunner
11-11-2015, 20:15
8 ядра е, вече каква му е архитектурата и как е направен мен няма как да ме интересува и да знам, знам отгоре отгоре за интелската архитектура
в таск мениджъра ми показва 8 ядра и колко се товарят
той ако не е 8 няма как да го лансират че е толкова

golemiq_korab_minava
11-11-2015, 20:18
turn of za kompiuturnata vi pupara

LoadRunner
11-11-2015, 20:23
търн оф и аз твойте кремвериши с майонеза

pandabear
11-11-2015, 20:33
хахахахаах

jghgh
11-11-2015, 20:37
Ууу вече се чувствам добре, прекрасно, заредих се.
Добра компания ^^

ДОТА
11-11-2015, 20:41
8 ядра е, вече каква му е архитектурата и как е направен мен няма как да ме интересува и да знам, знам отгоре отгоре за интелската архитектура
в таск мениджъра ми показва 8 ядра и колко се товарят
той ако не е 8 няма как да го лансират че е толкова

http://www.amd.com/Documents/Cores_vs_Threads_Whitepaper.pdf

http://ark.intel.com/products/41447/Intel-Core-i7-930-Processor-8M-Cache-2_80-GHz-4_80-GTs-Intel-QPI

Сравнение между реалните ядра на АМД и реални 4 /с HT стават 8/ при Интел

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1798367/true-amd-8350-cores-cpu.html

corbV2
11-11-2015, 22:15
Има ли белотаджии за игра във фортето ;д? Двама сме.

edit: намериха се хора, ама да си знаете за друг път ;д

Rakshy
11-12-2015, 02:27
иии след няколко часа пак ще съжалявам, че не си легнах малко по-рано ;/

NomNomNom
11-12-2015, 05:01
Аз си легнах в 22:30 и се чудя дали ми се спортува .... май днес не, толкова е топло в леглото.

Едит: въпреки това отидох, така или иначе по-добре един час там, от колкото още един час мотаене.

Fisherman
11-12-2015, 07:51
Никога не си купувайте козунак от магазин.Слагат боя за яйца,която при термична обработка се превръща в отрова.

dream1707
11-12-2015, 15:27
Щях да дойда да ти направя масаж, но по тъмно в Ст. град ме е страх да се разхождам.
Щя вляза по-късно да си поговорим, ако не си заспала.
Снощи раничко си легнах. Пиши като влезеш.

Записах си час за масаж. Наядох се. Абе щастлива съм с две думи. :D

SpiritInBlack
11-12-2015, 21:33
Вече хич не се чудя дали ми се повръща повече като я видя нея или несобствени интеграли с безкрайни граници. Определено второто.

Rakshy
11-12-2015, 21:41
Никога не си купувайте козунак от магазин.Слагат боя за яйца,която при термична обработка се превръща в отрова.

при кво количество е смъртоносна таз отрова

aurissaaaaa
11-12-2015, 22:33
http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2012/01/HyperThreading-new-e1422389076626.png

по спора ви за хайпъртрединга

Rakshy
11-13-2015, 00:30
какви чудеса може да свърши едно просто кафе, не вярвам

Също така съм изключително разочарован

Vanchhh
11-13-2015, 01:00
Не мога да заспя нещо..
Спим ли?

Fisherman
11-13-2015, 08:30
http://prikachi.com/images/316/8461316R.jpg

Fisherman
11-13-2015, 08:31
при кво количество е смъртоносна таз отрова

създават се някви нитрати там,които са цитотоксични

при всякакво количество

Smrazqvashta
11-13-2015, 08:52

при всякакво количество

Аз не разбрах как се чувстваш?

по темата:
*супер

Ewok
11-13-2015, 09:05
Обичам нар.
И интернет.
И Lamb.

И не знам какво се случва в момента :)
Отново неща.

NomNomNom
11-13-2015, 09:05

при всякакво количество

Веднъж правих лилав кекс и на боята пишеше, че е за храна, но ставала и за яйца.
А кексът беше лилав но с вкус на банан и какао ( сложих банани и какао, и шоколад ), и всичке сие изненадваха, че не е горски плод:Д

Ewok
11-13-2015, 09:07
Защо ме игнорираш в скайп?
Имам важни неща да ти говоря и да обсъдим.
Нужно е да се подкрепяме в лудостта си.

Ewok
11-13-2015, 09:09
Или по-скоро все пак да проникне някакъв разум в главицата ми/ни (не обща, две различни си имаме)

pandabear
11-13-2015, 09:33
Грее слънце като за лято. Всички листа са изпопадали като за една прекрасна есен. А пък на мен вече ми е зимно и си мечтая за сняг, камина, топъл шоколад, коледни филми, и гушкане по цял ден и цяла нощ. Ех.

Fisherman
11-13-2015, 09:40
Кажи ми каква беше боята,говоря стриктно само за тази за яйца.Тази за храна сигурно е безопасна.

NomNomNom
11-13-2015, 11:56
Защо ме игнорираш в скайп?
Имам важни неща да ти говоря и да обсъдим.
Нужно е да се подкрепяме в лудостта си.

Евок, не съм в скайп ! Пиша във форона от телефона, вчера не съм сядала на личния комп. Довечера ще седна, за да те проверя, пиши ми във фб ако ме искаш в скайп, за да знам да сядам на пцто :д

skate
11-13-2015, 14:32
https://www.youtube.com/watch?v=VxKrskPyBuI

jghgh
11-13-2015, 14:59
~~feeeeeeling gooooooooood~

aurissaaaaa
11-13-2015, 16:40
http://www.liveleak.com/view?i=cb0_1447249820

Аз забравих да ви го пусна това. От Ютюб вече го цензурираха веднъж като беше набрало над 1млн. гледания за 3 дни, вероятно ще го изтрият пак, та ако ви се гледа - вижте го. В общи линии сумира случилото се през последната година по повод въпросните мигранти.

Някои от клиповете съм ги пускал тук точно след като се случваха въпросния събития, но други едва ли сте виждали.

Наскоро се оказа също, че на Refugees welcome активистите им се е плащало от разни сенчести организации. Ясно откъде са се научили родните политици да плащат за протести и контра-протести.
Май май накрая Европа ще се превърне в Б-я, вместо Б-я в Европа.
Почвам да си мисля, че не сме последни в Европа, а първи. Първи в културно отношение - готови за кочината, в която се превръща светът.

едит: лол, на това пък му махнаха звука докато ви го пусна :Д !

Линк към лайвлийк слагам наместо този в тубата

golemiq_korab_minava
11-13-2015, 17:09
Силните държави ще се справят, ама България няма.

Иначе Волен що го съдят? Единствената пречка на американците.

LoadRunner
11-13-2015, 17:11
бахти гадните нахални чернилки, бацили
да си стоят в гадните прашни пустинни страни и да си ги развиват, като цигани са, като си осерат колибите най-лесно е да се преселят другаде на чисто и да го направят отново

golemiq_korab_minava
11-13-2015, 17:24
бахти гадните нахални чернилки, бацили
да си стоят в гадните прашни пустинни страни и да си ги развиват, като цигани са, като си осерат колибите най-лесно е да се преселят другаде на чисто и да го направят отново

осраха ги твоите хора

LoadRunner
11-13-2015, 17:27
ами аз нямам мои хора
не знам кво визираш
аз симпатизирам на развитите страни да, ама никога не съм казвал нещо конкретно и особено америка

LoadRunner
11-13-2015, 17:30
а аз да те питам умнико, мозъците и ръцете им къде са били навряни на тия номади че не са успели да впрегнат и използват всички блага които имат и които целия свят иска?
значи са тъпи и неграмотни, такива хора винаги биват използвани, и точно това става
ти ко искаш

golemiq_korab_minava
11-13-2015, 17:32
ами аз нямам мои хора
не знам кво визираш
аз симпатизирам на развитите страни да, ама никога не съм казвал нещо конкретно и особено америка

те тея развитите правят тая кочина, за някое милионче в повече.

aurissaaaaa
11-13-2015, 17:36
остаи не се занимавай с тоя мухльо

кажеш че не харесваш джуджета диктатори - той почне да ти обяснява демокрацията кво било порно
кажеш му че в Русия живеят като плъхове - той почне да ти мрънка за щатите ...

Що се отнася до маймуните - над 1 трилион $ (това са хиляда милиарда) е получила централна и южна африка за последните 20 години.

1 ТРИЛИОН $ ! Просто пауза и опитай да го асимилираш тва човек ...

// от 'развитите' впрочем, не е като Б-я, Русия или Китай да са ги дали ...

aurissaaaaa
11-13-2015, 21:00
http://www.bbc.com/news/world-europe-34814203

Je suis ... ?

golemiq_korab_minava
11-13-2015, 21:23
ауриса ся рисува карикатури

aurissaaaaa
11-13-2015, 21:48
що да рисувам като мога да те снимам

NomNomNom
11-13-2015, 21:50
http://www.theguardian.com/world/live/2015/nov/13/shootings-reported-in-eastern-paris-live

Едит: ауриса вече е постнал

Deadlock
11-13-2015, 22:41
чета и аз за Париж....
И НЯМАМ ДУМИ, БЯСНА СЪМ

jghgh
11-14-2015, 05:09
И аз съм бясна.
Заслужава ли си стотици хора да измират, защото едно племе не може и не иска да разбере западната цивилизация?
Когато нещо не ти харесва, не се буташ там...

Ако ще да ме обявят за расистка, ама тези хора нямат място в западните държави.
Те са доста изостанали, войнствени, пълна измет.

Просто нямам думи. 21 век сме и уж всички сме много толерантни, а още има подобни атентати, кланета и други.
Явно толерантността е много еднопосочна.

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 05:33
И аз съм бясна.
Заслужава ли си стотици хора да измират, защото едно племе не може и не иска да разбере западната цивилизация?
Когато нещо не ти харесва, не се буташ там...

Ако ще да ме обявят за расистка, ама тези хора нямат място в западните държави.
Те са доста изостанали, войнствени, пълна измет.

Просто нямам думи. 21 век сме и уж всички сме много толерантни, а още има подобни атентати, кланета и други.
Явно толерантността е много еднопосочна.

И ти неразбрала. Това е джихадитски атентат от ИД. 21 век било, ама като почнете така направо...
Пс : 153 най- малко станали.

jghgh
11-14-2015, 05:38
ИД не са влезли току-така във Франция.
За съжаление ще стане, покрай сухото да изгори и мокрото.

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 05:49
ИД не са влезли току-така във Франция.
За съжаление ще стане, покрай сухото да изгори и мокрото.

Влезли са като нелегални имигранти, заедно с другите. Иначе напиши в уитюб battle in syria.. War.. Да видите трета световна война. А преди 4 години беше развита държава.

dreamwalker
11-14-2015, 09:45
http://2.bp.blogspot.com/-WX_vEEY59Sw/TZz-NHSDPJI/AAAAAAAACjE/NVGwQFcrEAg/s1600/01-hypocrisy-meter-e1286440629625.png

http://www.theguardian.com/world/2015/nov/13/lebanon-families-mourn-victims-beirut-bombings

aurissaaaaa
11-14-2015, 09:53
тъпометър:

http://i.imgur.com/22PMpug.png

бтв тоя парцал гардиън дори до гъза не бих си го доближил.

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 10:02
http://btvnovinite.bg/article/svetut/asad-francija-izzhivjava-tova-koeto-stava-pri-nas-ot-5-godini.html

https://www.youtube.com/watch?v=rsHsgAQcGac

за две години дами и господа - може държава да изчезне и цял народ да бъдат под Земята.

Никой не е защитен.

Най-големите глупости, които чувам от хора са тези, че при цивилозованите държави в 21 век не можело да се случи.

Германците май са забравили дядовците им какви са ги вършили.

Югославия и Грузия да не би да бяха по-тъпи от нас?

Либия и Сирия да не са по-тъпи от нас?

Бях чел една книга, от професор във Франция, във време, когато сме били под Турското робство.... Описваше, че е било невъзможно някога Франция и Германия да се сбият по между си, защото дълго години се градяло обща дружба и демокрация... Е, 100 години по-късно е Първата световна.

Римската империя. В Рим до последно, при разпадането на империята е имало ред и ДЕМОКРАЦИЯ. Управляващите до послено си мислили, че светът е техен. 20 години по-късно Римска империя нямало..

ДОТА
11-14-2015, 10:22
Сееш ветрове - жънеш бури
както са казали старите хора.
Тия френски политици са толкова нагли шибаняци, че покрай политиката им ще страдат нормалните граждани.

бтв тоя парцал гардиън дори до гъза не бих си го доближил.

Защото BBC и ройтерс са нещо различно и нямат абсолютно същите шефове.

aurissaaaaa
11-14-2015, 10:48
Римската империя. В Рим до последно, при разпадането на империята е имало ред и ДЕМОКРАЦИЯ. Управляващите до послено си мислили, че светът е техен. 20 години по-късно Римска империя нямало..

Това при останалите глупости които написа ли го прочете ?
https://en.wikipedia.org/wiki/De_Officiis

Някой ден може и да се подлъжеш да прочетеш някоя книга. Дотогава - чукча писател.

Демокрация в Римската империя няма. Демокрацията е в Римската република, която си отива със смъртта на Цезар още преди новата ера.

Чукча.

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 11:00
Аурисе, чети малко през редовете и си напъвай логическите мисли.

jghgh
11-14-2015, 12:52
Кораб, интересно, даваш примери от близкото минало, ама сега някой германец да е тръгнал да подновява Холокоста?
Без такива примери, моля.
Говорим си за СЕГА.

СЕГА няма кръстоносни походи, сега има някакъв много див либерализъм без всякаква логика, просто ТРЯБВА да си толерантен и приемащ
А отсреща йок, не е реципрочно.

Моля, не ми давай примери и за кръстоносците едно време, СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.

Ако искаш ме наричай расистка.
И ми писна когато постоянно се изтъкват някакви минали аргументи. Германците специално трябва да се от търсят от чувството на вина. Иначе всеки втори претенциозен, необразован, и нежелаещ да се интегрира емигрант, ще им се качи на главата. Което вече се и случва.

Спирам, че се паля, ядосвам се.
Светът е едно много, много несправедливо място.

dreamwalker
11-14-2015, 12:57
СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.

http://risovach.ru/upload/2013/12/mem/kakoy-pacan_36604109_orig_.jpeg

https://news.vice.com/article/leaked-report-alleges-french-troops-raped-starving-children-in-th

http://www.wsj.com/articles/u-n-stalled-probe-into-allegations-of-child-rape-by-french-troops-says-prosecutor-1431024227

http://www.theguardian.com/world/2015/may/07/france-criminal-inquiry-alleged-sex-abuse-french-soldiers-un-central-african-republic

Ядосвай се и на това.

Защо се ядосваш избирателно?

dreamwalker
11-14-2015, 13:08
Кораб, интересно, даваш примери от близкото минало, ама сега някой германец да е тръгнал да подновява Холокоста?

https://en.wikipedia.org/wiki/National_Socialist_Underground

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 13:33
Говорим си за СЕГА.

СЕГА няма кръстоносни походи, сега има някакъв много див либерализъм без всякаква логика, просто ТРЯБВА да си толерантен и приемащ

Моля, не ми давай примери и за кръстоносците едно време, СЕГА това нещо го няма никъде, само при тези варварски племена.

И ми писна когато постоянно се изтъкват някакви минали аргументи. Германците специално трябва да се от търсят от чувството на вина. Иначе всеки втори претенциозен, необразован, и нежелаещ да се интегрира емигрант, ще им се качи на главата. Което вече се и случва.

Много по-сложно е от колкото изглежда. И какво е това СЕГА? Да не сме еволюирали за две поколения? Защо тогава въобще се учи история се питам аз, щом продължаваме да повтаряме грешките си?

Аз съм сигурен, че стане ли напечено положението в Германия, отново може да появи някой крайно-радикален елемент в правителството, който също толкова успешно да промие мозъците на народ, та германците отново да се върнат в миналато си мислене. Докато има обаче стабилност, това не се случва. Бедните и слаби държави като нас обаче са по-уязвими, по-лесно се разпалват конфликти (етнически, социални, общестествени и всякакви др. ) от външни сили (САЩ, Русия, Израел и дори от съседни приятелски страни - Турция ).

В Сирия положението започна с това, че Запада искаше да свали режимът на Асад (както в Либия с Кадафи и Ирак с Хюсеин), с цел разбиване конкуренция (това което сториха и със страните от СССР, взимане на пазарите.

Най-лесния начин беше с провокирането на демокрацията и създаването на вътрешно държавни граждански войни, които по-късно се превърнаха (отново умишлено, изкуствено) в елемент на джихадизъм и екстремизъм. Те не се провалиха с демократичното налагане, те го направиха нарочно (най-вече САЩ, който е далеч оотвъд океана)...

Каква толерантност бе...

aurissaaaaa
11-14-2015, 13:55
Ква ти е тезата изобщо, климатик ?

Аз искам затваряне на границите, заключване по затворите на радикалните имами и забрана за финансиране на религиозни институции от чужди държави.

К'ъв проблем виждаш с това и за чий пищиш в момента ? За кво се бориш изобщо ?

В същото време чета разни 'интелигенти' от ООН да обясняват, че расовата хомогенност на европейските държави трябвало да бъде подкопана.
http://www.breitbart.com/london/2015/09/25/un-migration-envoy-believes-eu-should-undermine-national-homogeneity/
Бих го взел с насмешка ако това вече не се случваше в България. К'ъв си ти, че да определяш кой с кого ще прави деца ми е просто непонятно.

Пак си в грешния лагер, пич.

Ядосвай се и на това.
Защо се ядосваш избирателно?
А защо да се ядосва на едното, а на другото - не ? К'ъв е проблемът да те дразнят тъпаците и от двата лагера ?

Разликата е, че едните можеш да не си ги 'внасяш' в държавата, а другите вече са тук. Трудно ли е да се сгрее ?

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 13:57
Из обясненията на французи:

,,друг от пътниците - Виктор Иванов, който живее на 150 км от Париж смята, че случилото се ще се отрази на отношението на французите към чужденците, които живеят и работят там. "Французите реагират доста агресивно на случилото се. Трудно ми е да го обясня. Реакциите са остри, доста са засегнати. Нямах много време да говоря с мои приятели. Атентатите със сигурност ще се отразят на отношението на французите към чужденците и то сериозно", каза Иванов.

Именно? Какъв извод си правите? Ох, колко лесно се провокират страстите на обществото. Колко лесно могат да се втълпяват вини или агресия не от друг, ами от собствените власти на държавата, които държат и медиите.

Защото дори интелигентни хора, започват да мислят емоционално , тоест да не мислят.

А камо ли едно дете, отрасло с убити родители при бомбандировки.

dreamwalker
11-14-2015, 13:59
интелигентни хора

Къде ги видя?

aurissaaaaa
11-14-2015, 13:59
бонбандирофки имаж предвит сигорно, интелегент такъв

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 14:05
Ква ти е тезата изобщо, климатик ?

Аз искам затваряне на границите, заключване по затворите на радикалните имами и забрана за финансиране на религиозни институции от чужди държави.

К'ъв проблем виждаш с това и за чий пищиш в момента ? За кво се бориш изобщо ?

В същото време чета разни 'интелигенти' от ООН да обясняват, че расовата хомогенност на европейските държави трябвало да бъде подкопана.
http://www.breitbart.com/london/2015/09/25/un-migration-envoy-believes-eu-should-undermine-national-homogeneity/
Бих го взел с насмешка ако това вече не се случваше в България. К'ъв си ти, че да определяш кой с кого ще прави деца ми е просто непонятно.

Пак си в грешния лагер, пич.

А защо да се ядосва на едното, а на другото - не ? К'ъв е проблемът да те дразнят тъпаците и от двата лагера ?

Разликата е, че едните можеш да не си ги 'внасяш' в държавата, а другите вече са тук. Трудно ли е да се сгрее ?

Въобще не съм изявявал отношение по темата с границите първо.
Не е въпроса какво мисля аз, защото аз съм никой. За сега така разсъждавам, като гледам събията от страни.

И това, което казваш, че трябва да се случи строг контрол по границите и въобще навсякъде - трябва и ще се случи.

Малко вероятно е обаче, да се спре имигранския наплив. Това означава край на свободите и на стария континтент, защото ще се наруши самата идиология, самата структура на която съществува и е изградена Западната цивилизация.

Иначе, да - Шенген за мен вече го няма. Очкаваше се от година, 2.

А атентатите също бяха ясни, че ще се случат, защото Франция води такава политика . http://news.ibox.bg/news/id_351542580

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 14:11
Къде ги видя?

това, че не се интересуват достатъчно от геополитика не означава, че са глупави хора.

Rakshy
11-14-2015, 14:18
Говорим си за СЕГА.

искрено ме забавляват коментарите ти по темата

LoadRunner
11-14-2015, 14:56
дримок мечтата ти още ли е гей брак с дюнерджията пред блока ти?

jghgh
11-14-2015, 15:02
Rakshy, и твоето форумно присъствие изцяло ме забавлява, както и безбройните ти комплекси, и безличната ти, като цяло доста злобна персона, ама.. не е ставало дума де, освен днес, сега, в момента, в този час. 8-)

Ако имаш някакви аргументи, както имат dreamwalker, golemiq_korab и т.н., дай ги насам. С ирония и подигравателно отношение всеки може. :)

LoadRunner
11-14-2015, 15:03
хахаха

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 15:29
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5112793

Заглавието е лъжа.
Франция е във война още от преди миналото покошение на карикатуристите.

И сега ще ви кажа нещо много интересно.

ЕС няма да има ресурса за наземна (земна, с пехота и танкове) операция в ИД. Такава може да направи само САЩ.
Русивя в момента използва Сирийската армия и за нищо няма да позволи САЩ да се разположат в Сирия.

След това - търсете по-големи социолози от мен. за повече въпроси хахах

LoadRunner
11-14-2015, 15:39
някой има ли идея защо тоя сайт бълва ежедневно по 5-6 нови изключително тъпи и безполезни статии които никой не чете и никой не коментира?

LoadRunner
11-14-2015, 15:40
И сега ще ви кажа нещо много интересно.

ей тука ме изгуби :/
не за друго ами те знам отдавна кви ги пишеш

Fisherman
11-14-2015, 16:24
задавам си въпроса,може ли човек да подкрепя Франция без да си слага френското знаме на профилната снимка във фейсбук

paradosou
11-14-2015, 16:39
'Аз не обичам изхода фатален
и няма да ми писне да съм жив.
Насилието както ненавиждам,
така и ненавиждам слабостта.
Аз мразя и манежи, и арени -
там сменят милиона за петак.
Дори след най-големите промени,
аз няма да ги заобичам пак.'

*харесах си малко ракъсани части, ама нейсе xD
Одобриха ме на няколко места, и то все са такива, на които имах желание да почна. Доволна съм.
Мисля да си пооцветя още ежедневието. В крайна сметка живеем ограничено - чисто откъм време. Нямаме 1000 години. Даже и да разполагахме с толкова, пак нямаше да е оправдание така да се мотаем с истинските си желания... :)

paradosou
11-14-2015, 16:46
А атентатът в Париж... чак днес научих, и то преди малко, понеже не бях ползвала нет и от търчане почти не говорех с когото и да е. Вероятно наистина е второто най-голямо нападение след сриването на кулите ... Много жалко за загиналите и ранените. Конспиративни теории - колкото искаш, а целта, мисля, е ясна.

NomNomNom
11-14-2015, 17:39
А атентатът в Париж... чак днес научих, и то преди малко, понеже не бях ползвала нет и от търчане почти не говорех с когото и да е. Вероятно наистина е второто най-голямо нападение след сриването на кулите ... Много жалко за загиналите и ранените. Конспиративни теории - колкото искаш, а целта, мисля, е ясна.

Не трябваше да го пишеш, сега ще те погнат, че си лицемерна и че ти пука само за Европа.

dreamwalker
11-14-2015, 17:55
някой има ли идея защо тоя сайт бълва ежедневно по 5-6 нови изключително тъпи и безполезни статии които никой не чете и никой не коментира?

Ще ми се да знаех.

dreamwalker
11-14-2015, 17:57
Не трябваше да го пишеш, сега ще те погнат, че си лицемерна и че ти пука само за Европа.

Може да си лицемерен и без да ти пука за Европа.

P.S. Да не си се почувствала засегната поради някаква причина от коментарите ми?

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 17:58

човешко лицемерие ( да ти пука за твоето, защото се чувстваш застрашен ти) а чуждите да мрът

LoadRunner
11-14-2015, 18:17
ама аз на вас 2мата не мога да ви разбера филма
вие кво точно правите, защитавате терористи ли или просто не харесвате хора които не обичат терористи с мозък на амеби
има сапуни по дяволите, мюсулманите да се научат да си ги купуват между пратките с оръжие
дримок ти не беше ли някакъв лудо влюбен в бог християнин

LoadRunner
11-14-2015, 18:19
доказано е че човек когато е по-чист е и по-щастлив

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 18:20
аа, аз нищо не защитавам.
излагам фактите

че хората страшно се делят и най-вече всичко се прави, когато личния ти задник е по-застрашен.

golemiq_korab_minava
11-14-2015, 18:22
съпричастие имало, ама при едни повече, при други по-малко

dreamwalker
11-14-2015, 18:24
ама аз на вас 2мата не мога да ви разбера филма
вие кво точно правите, защитавате терористи ли или просто не харесвате хора които не обичат терористи с мозък на амеби
има сапуни по дяволите, мюсулманите да се научат да си ги купуват между пратките с оръжие
дримок ти не беше ли някакъв лудо влюбен в бог християнин

http://media.giphy.com/media/11XiZTEwZe15Mk/giphy.gif http://gifoteca.es/wp-content/uploads/2015/02/facepalm37.gif http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/04/Facepalm-GIF.gif?gs=a

NomNomNom
11-14-2015, 18:32
Може да си лицемерен и без да ти пука за Европа.

P.S. Да не си се почувствала засегната поради някаква причина от коментарите ми?

Аз ли, боли ме фара като цяло какво пишеш, не знам защо може да помислиш, че бих се засегнала.

LoadRunner
11-14-2015, 18:37
аз не знам този да има коментари като цяло

menew
11-14-2015, 18:40
Здравейте. Точно преди 20-30 мин.съм се регистрирала и по дяволите не мога да разбера и да намеря къде и как да пусна собствена тема или по точно как да задам въпрос?Понеже темата е ,,как да постъпя'' реших, че ако си драсна тука, никой няма да ме насмете :D
Да искам съвет относно лесбийките.От един месец горе долу си отрязах косата, смисъл къса прическа и част от приятелите ме подиграват, че съм лесбийка, преди не бих обърнала внимание, но сега ми е влезнала мухата в главата.
Напоследък си мисля за едно момиче. Знам че тя е ,,гей'', лично не се познаваме, но имаме общи познати. От както ме подиграват се сетих за нея, и не спирам да си мисля за нея. До сега не ми се е случвало и няма кого да попитам нито на кого да споделя. Най-добрата ми приятелка също пуска шеги относно това и не мисля че ще е уместно да й го споделя.Аз лично се харесвам и не мисля така. До сега съм харесвала само момчета и всички гаджета са ми били момчета. Не съм като част от момичетата дето се целуват по устата, аз не правя така, може би някой път по бузата, но това е. Не съм сигурна дали я харесвам, защото все пак не се познаваме и логично не мисля, че е възможно.Онзи ден бях на кафе и случайно я видях и от тогава се чудя дали и аз не съм като нея? Моля за мнение ;-(

dreamwalker
11-14-2015, 18:46
Аз ли, боли ме фара като цяло какво пишеш, не знам защо може да помислиш, че бих се засегнала.

Добре, след като прочетох това, вече мога да пиша спокойно.

corbV2
11-14-2015, 20:15
Има ли белотаджии за игра във фортето ;д? Двама сме.

edit: намериха се хора, ама да си знаете за друг път ;д
Търси се едно човече за форумна партия белот ;д. Моля ви, добри хора.

Vanchhh
11-14-2015, 20:16
^ФъФ форте-то ли?

corbV2
11-14-2015, 20:17
Да. Дай скайп на лично за по-удобно, ако искаш.

SHPAIdURmeN
11-14-2015, 21:10
Здравейте.
Напоследък си мисля за едно момиче. Знам че тя е ,,гей'', лично не се познаваме, но имаме общи познати. От както ме подиграват се сетих за нея, и не спирам да си мисля за нея. До сега не ми се е случвало и няма кого да попитам нито на кого да споделя. Най-добрата ми приятелка също пуска шеги относно това и не мисля че ще е уместно да й го споделя.Аз лично се харесвам и не мисля така. Не съм сигурна дали я харесвам, защото все пак не се познаваме и логично не мисля, че е възможно.се чудя дали и аз не съм като нея? Моля за мнение ;-(
Здравей.
Може това момиче да ти е просто интересно, особено ако си в крехката възраст, в която склонността към експерименти е от любопитство. Като добавим шегите, които ти пуска най добрата ти приятелка, е нормално да започнеш да си задаваш такива въпроси, все пак тези шеги идват от човек на когото се доверяваш.
Но прическата не определя дали си гей или не. Всъщност когато една жена се носи с къса коса, означава и други неща, например, че е борбена и независима, или поне опитваща се да бъде такава, и т.н.
Според мен, ако беше лесбийка, щеше да си го знаеш от по ранна възраст. Решението дали да си задоволиш любопитството си остава твое.

П.С. Вярвам че най-добрата ти приятелка не е кон с капаци, така че й сподели за какво си мислиш.

paradosou
11-14-2015, 21:44
Да заповядат с погването. Така или иначе ако ми го каже някой ще е говорене наизуст.

Uncia
11-14-2015, 22:19
Да заповядат с погването. Така или иначе ако ми го каже някой ще е говорене наизуст.
Тогава защо, въобще, го написа този коментар.
Твоето действие също е наизуст.

paradosou
11-14-2015, 22:22
Много ги разбираш xD.

aurissaaaaa
11-14-2015, 22:44
https://www.youtube.com/watch?v=g7TAAw3oQvg&feature=youtu.be

заслужава си гледането

Rakshy
11-14-2015, 23:19
Rakshy, и твоето форумно присъствие изцяло ме забавлява, както и безбройните ти комплекси, и безличната ти, като цяло доста злобна персона, ама.. не е ставало дума де, освен днес, сега, в момента, в този час. 8-)

Ако имаш някакви аргументи, както имат dreamwalker, golemiq_korab и т.н., дай ги насам. С ирония и подигравателно отношение всеки може. :)

хахаха, наистина ли? Е, радвам се, че съм успял да изградя толкова добро мнение.

Безбройните ми комплекси? Интересно. Жалко, че никъде темата на разговор не е била дори близка до това, което мога да приема като комплекс. Но пък ти все пак знаеш моите недостатъци. Това е похвално. Сигурно си го видяла на кокали от пиле, разхвърляни върху червена покривка на 28 число от месеца, или пък го видя в звездите, знае ли човек...

Целият ти изказ е един такъв комерсиален, ориентиран около чуждото мнение. По това, което ти написа спокойно се вижда, че нямаш реално мнение по въпроса. Използваш "заучените" фрази от рода на: "интеграция" и "толерантност", които просто биват изнасилвани последната година.

А тази твоя западна цивилизация, в която не бива да бъде допуснато "арабско присъствие" или от където и да идват другаде, е такава пародия, че няма на къде. Искаш да кажеш, че Франция и Германия са най-великите страни, или пък може би Великобритания? Защо мислиш, че те изобщо представляват нещо хубаво?

И джихада започва толкова отдавна и продължава до наши дни, а ти се опитваш да кажеш, че той не е от никакво значение. Доста повърхностно мислене. Жалко е, че акълът, който имаш е насочен в грешна посока.

aurissaaaaa
11-14-2015, 23:22
намерихме арабина, хора :Д

май са си дружки с дримока и оня изнасиления с тъпото име

NomNomNom
11-15-2015, 00:24
02:30 почти.
С причина си лягам преди 12, мине ли 12, правя глупости от типа на ... да го отблокирам.
И за съжаление нямам нищо друго, освен самообвиняване и гняв, защото нещата не са иначе, и няма да бъдат.
Не исках да се променям. Не мога да си избера каква искам да бъда.

Rakshy
11-15-2015, 00:51
Не мога да си избера каква искам да бъда.

правило номер 1 от HIMYM нищо хубаво не се случва след 12 ;Д !!

не решавай каква да бъдеш, а просто бъди !

#JeSuisDEEPasFUCK

hardstaily
11-15-2015, 01:08
случва си се
и просто не се насилвай да решаваш, то ще си дойде само
ако е натрапване (хмм .. тук трябва ли да има запетайка..) си представи, че поста ми не съществува

GuardianAngel
11-15-2015, 10:56
Хората не са верни на даден човек,хората са верни на нуждата си от този човек..когато нуждата им се промени,то и верноста и отношението също им се променя !

Всичко е една шибана игра ! Фък на играчите ! Дано да им преседне от тяхната собствена помия и сган ..пожелавам им с тях да постъпят по същият начин по който те постъпват с другите хора ! Такива жалкарски същества не заслужават да са обичани ..само страдание за тях от което да им пресяда...

Затова любов няма има шибан интерес и използвачество ! И после тея хора четат морал на другите,всякаш тяхното мнение е закон за правилен живот ..всякаш такъв има...
В хората има една развала да поставят себе си пред всичко дори пред това което твърдят с нож опрян в сърцето им че ''обичат''..когато хората се научат ,че обичта е да направиш другият щастлив и да го приемат такъв какъвто е ,тогава ще разберат нейният смисъл..
Повдига ми се ...толкова ми е зле ,че даже и болка не чувствам вече..

jghgh
11-15-2015, 11:13
Целият ти изказ е един такъв комерсиален, ориентиран около чуждото мнение.

Искаш да кажеш, че Франция и Германия са най-великите страни, или пък може би Великобритания? Защо мислиш, че те изобщо представляват нещо хубаво?

И джихада започва толкова отдавна и продължава до наши дни, а ти се опитваш да кажеш, че той не е от никакво значение.

Да, може би по тази тема имам "комерсиална" гледна точка.
Ама знаеш ли какво? СЪЩО толкова комерсиално е да се измества фокуса с изречения като: "Ама то и другаде има трагедии". Това го видях и тук, и в др. социални мрежи. Еми ок, това не е пречка да си състрадателен и да можеш да покаже съпричастност към конкретната трагедия. Това не те прави безразличен към другите страдания на други места по света.

Аз какво мисля за Германия, Франция и Великобритания не виждам каква връзка има, нито изобщо разбирам какво искаш да ми кажеш ти. С какво спориш точно? Имам право да харесвам (или не) тези държави. В случая съм ги използвала като пример за страни с високи достижения, богата история и култура. Тези държави имат постижения, отлични социални системи, чисти градове, добра инфраструктура. Нали затова сума ти народ се бута там да им се ползва от благата.. Със спорна реципрочност и даване нещо насреща. Тук не изключвам и българската общност, изобщо голяма част от емигрантите, които не дават нищо насреща, но иначе искат да ползват блага. И предявяват претенции, и си налагат своите обичаи и идеи, и някакви собствени правила.

Не се опитвам да кажа, че джихадът е почнал от вчера, или че "няма никакво значение". о.0 Къде го казвам това, бе?
Точно обратното.

И не ме интересува вече. Невинни хора, бягащи от терора има много, но сред тях има и опасни елементи и именно такива правят подобни атентати и разрушават европейските градове и подриват чуждите култури - с безбройните си искания, претенции, и желание за ислямизация. Имам роднини в европейски държави. Знам хора от какъв произход най-често биват задържани с експлозиви, или пък предявяват претенции да се учи Коран в у-щата, или да се покриват учителките поне със забрадки (това се случи мин.година във Виена), щото видиш ли, техните момчета щели да се развратят, ако е иначе.

Този текст (http://www.ploshtadslaveikov.com/koj-dnes-ne-e-parizhanin/) е чудесен, отразява гледището ми по въпроса, относно цялото това умуване, философстване, омаловажаване на страданието, български или френски знамена във фейса, абе... аман от интелектуалци иначе. Безплодно мъдруване.

LoadRunner
11-15-2015, 12:05
..
що се чувстваш длъжна да отговаряш/преговаряш с терористи

golemiq_korab_minava
11-15-2015, 12:13
що се чувстваш длъжна да отговаряш/преговаряш с терористи

ти париж ли си?

гавори Маскваа, Москвааа съм :Д

aurissaaaaa
11-15-2015, 13:43
^ аз тебе някой ден ще те натикам в затвора, помни ми думите ;} Да не се чудиш след 20-ина години като те връхлети.

golemiq_korab_minava
11-15-2015, 14:13
^ аз тебе някой ден ще те натикам в затвора, помни ми думите ;} Да не се чудиш след 20-ина години като те връхлети.

Това след като преплуваш Балтийско море ли?

aurissaaaaa
11-15-2015, 14:34
https://cdn.liveleak.com/80281E/ll_a_s/2015/Nov/15/LiveLeak-dot-com-06d_1447585266-1447580314930_1447585311.jpg?d5e8cc8eccfb6039332f4 1f6249e92b06c91b4db65f5e99818bdd3914b44d8d0ecbd&ec_rate=230

Снимка на последствията

Ivaaaaa
11-15-2015, 15:32
Whatever our souls are made of his and mine are the same.

Niikoga ne sym imala takova zversko glavobolie. Ide mi da si prysna cherepa. Nadqvam se da e ot intenzivnoto chetene, a ne shtoto snoshti spah s mokra kosa... i mislq, che limfnite mi vyzli sa poduti. Of, pak se filmirah.
Kakto i da e.
Tolkova mnogo emocii! Az estestveno gi asimiliram po negativniq nachin, makar che syznavam, che vsichko e v imeto na DOBRATA kauza to be happy.
Sboguvahme se. Kolko nenavijdam tazi duma. Tove e edno ot nai-trudnite neshta za men. Mrazq promqnata i po shibana ironiq nqmam nikakva konstanta v jivota si.
Iiii da, milichyk. Vyv edna vryzka trqbva da ima balans na egoto nqma znachenie v kakvo syotnoshenie e, shtom ni utroiva i pylim chashata bez da razlivame, no kogato zapochvash da naslagvash egoto si vyrhu men, chashata shte prelee i shte te pratq na mainata ti.

dreamwalker
11-15-2015, 16:34
Да, може би по тази тема имам "комерсиална" гледна точка.
Ама знаеш ли какво? СЪЩО толкова комерсиално е да се измества фокуса с изречения като: "Ама то и другаде има трагедии". Това го видях и тук, и в др. социални мрежи. Еми ок, това не е пречка да си състрадателен и да можеш да покаже съпричастност към конкретната трагедия. Това не те прави безразличен към другите страдания на други места по света.

Джейджиейчджиейч, проблемът е, че народът е десензитиран към страданията на други места по света (и информационното затъмнение/безмълвието на медиите по някои въпроси играе роля).

На други места по света атентати като този се случват почти всеки месец.

Причината някои слоеве да скочат срещу френските флагове е, че едва ли не политиката на Facebook и медиите предава посланието, че животът на французина е по-важен от този на ливанеца примерно. Мои приятели от Ливан (които са християни, между другото, за информация на регулярните ислямофоби тук) изживяват същото, което и французите.

P.S. Никой не обича да бъде критикуван. Но да се отбележи двуличното поведение не е нещо, което не трябва да се прави от време на време. Няма безгрешни хора.

Kitty Bloom
11-15-2015, 17:40
Скапано ми е някакво. Гледам във всяка свободна минута да съм с мъжо, че ни остават две седмици преди да замине. Чувствам се по-щастлива от всякога когато съм с него, като се разделим ми става едно тегаво, страх ме е, че няма да се получи връзката от разстояние и така. Реве ми се, ама преди няколко дни ревах яко цял следобед и явно съм пресъхнала, понеже оттогава и една сълза не мога да пусна. Когато съм сама само се търкалям у нас на дивана, гледам филми, ям, или спя. Не ми се учи, нищо не ми се прави. Но продължавам да отговарям, че съм добре на всеки, който ме попита. :/

гост-07
11-15-2015, 17:45
... само се търкалям у нас на дивана, гледам филми, ям, или спя. ...

Не е за смях, но на мен смешно ми звучи. (:
А асоциацията, която правя, е за една разплута персийска котка, която се търкаля на дивана, яде или спи... (:

dreamwalker
11-15-2015, 17:52
Не е за смях, но на мен смешно ми звучи. (:
А асоциацията, която правя, е за една разплута персийска котка, която се търкаля на дивана, яде или спи... (:

Охо, някой се върна.

tireheb
11-15-2015, 17:56
Причината някои слоеве да скочат срещу френските флагове е, че едва ли не политиката на Facebook и медиите предава посланието, че животът на французина е по-важен от този на ливанеца примерно.

"think about things before you post some bullshit saying; "in Beirut X amount of people died and we heard nothing about that" etc.
Here is the reason why certain things get more column inches in different territories, other than simple geography, let's call it
media proximity
News/media and it's impact is still localised right? a good example is the Boston bombings, when that happened 2 people were killed and our media (here in the Uk/Ireland) concentrated on that and not on the 30 people killed in Kabul that day (yet we were aware of that), the reason? Irish people live in Boston, they have history in Boston, we share language, ethnicity and on all levels (other than just being human) are 'closer' to what happened in Boston, hence it got more column inches. If a bomb exploded in Manchester for example (which it did in the early 90) I'm sure it got way more press in the UK and Ireland than it did in the Afghani Herald or the Middle Eastern press.
Proximity to an event is defined by several things, and that explains why you hear more about Paris for example than Beirut.
I've never been to Beirut, in fact I don't know anyone from Lebanon.....but I've been in Paris many times etc.
I'm sure on the Lebanese version of Facebook (or whatever social networking medium is most popular there) what happened there is top of the newsfeed. Here it Paris. One of the many reasons Paris has more proximity to me and to 'us' in the West. It does not demean any tragedy but this explains why"

dreamwalker
11-15-2015, 17:59
"think about things before you post some bullshit saying; "in Beirut X amount of people died and we heard nothing about that" etc.
Here is the reason why certain things get more column inches in different territories, other than simple geography, let's call it
media proximity
News/media and it's impact is still localised right? a good example is the Boston bombings, when that happened 2 people were killed and our media (here in the Uk/Ireland) concentrated on that and not on the 30 people killed in Kabul that day (yet we were aware of that), the reason? Irish people live in Boston, they have history in Boston, we share language, ethnicity and on all levels (other than just being human) are 'closer' to what happened in Boston, hence it got more column inches. If a bomb exploded in Manchester for example (which it did in the early 90) I'm sure it got way more press in the UK and Ireland than it did in the Afghani Herald or the Middle Eastern press.
Proximity to an event is defined by several things, and that explains why you hear more about Paris for example than Beirut.
I've never been to Beirut, in fact I don't know anyone from Lebanon.....but I've been in Paris many times etc.
I'm sure on the Lebanese version of Facebook (or whatever social networking medium is most popular there) what happened there is top of the newsfeed. Here it Paris. One of the many reasons Paris has more proximity to me and to 'us' in the West. It does not demean any tragedy but this explains why"

Too tired to explain, bro.