Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34

Страници : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Sh@d0w
09-26-2015, 20:10
Ба завръщам се и търся темата с дневника, ма гледам сте ядосали нещо шефката и я е заключила.

Понеже трябва да постна, темата се отваря предстрочно, ама гледайте да не ядосвате пак калпазанката :D

Та, тъй. От доста време не бях влизал тук, гледам положението си е все така .... изоставено.

Тия глупави реклами все още ми скриват половината раздели във форума, има по една - две нови теми на ден и доста нови потребители.

Гледам и още от старите пишат тук, та здрасти и на тях.

Ewok
09-26-2015, 20:34
ms

Rakshy
09-26-2015, 21:44
объркал си номера на волумето, практически е вол 32 ;/

Blab
09-26-2015, 22:40
Зеландия;

//нещо не мога да заспя пак...

YSMF
09-26-2015, 22:41
Професорът по финанси също е далеч от впечатляващ дори и след следване в Австрия, Америка и Нова Зенландия, освен че самият той е доста скучна персона.

Подобно, отделно самият му глас не е от най - разбираемите дори и на български. Не е нещо ужасяващо, но ме учудва за човек следвал в англоговорящи страни.
Трябва да спра да се сравнявам с хората, това някой ден ще ми изяде главата.

Rakshy
09-26-2015, 23:28
чувството на няква безпомощност е тъжно и депресиращо ;/

DisappointedDreamer
09-27-2015, 00:14
Скапана съм и не си чувствам краката, но за сметка на това получих доста бакшиши днес :Д

therichbitch
09-27-2015, 08:58
nekles, minwhile... не че искам да се правя на интересна, ама това е просто срамота.
и Нова Зенландия
just saying.. иначе съм съгласна, смятам да принтирам такава картинка (http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--e5dfb4AR--/17w58fprki9x8jpg.jpg) във формат А1 и да я залепя на муцуната на тези, на които "table им звучи като маса, не катот таблица" или "това subscriber някъде са го виждали, но се сещат".

on: толкова ми е студено, трябва да се разхожам да си взема дебелите дрехи
и нищо не ми се прави на всичкото отгоре
май ще си пусна някой филм и утре ще му мисля, само се чудя кой

Ewok
09-27-2015, 10:55
доста е... интересно да видиш с очите си как някой достига дъното на дъното и отдолу
супер гнусна и жалка история, супер неприятно ми е, че станах част от това
без думи съм просто

Rafa7a
09-27-2015, 11:26
Класът ми е много як, както и випуска ни като цяло, това е единствената причина да ходя с желание, но учителите.. надявах се в 8-ми клас да си почина малко, но като ги гледам май яко ще ни тероризират тази и следващите 4 години.. ;хх

Lilanda
09-27-2015, 11:38
надявах се в 8-ми клас да си почина малко
:lol:

Това беше виц, нали?

ПТ: Малко ми е замаяно, но това да ми е проблема. Беше много готин ден вчера, малко беше напрегнато покрай взимането на булката, но иначе всичко беше 6. Ех, спомени...А вчера го заведох до олтара. Дано да са много много щастливи, заслужават го. Нямам търпение да видя снимките. ;с

Rakshy
09-27-2015, 12:23

Това беше виц, нали?

нинам, но моя 8ми клас беше пълен ташак и загуба на време. Напълно юслес година :D

ДОТА
09-27-2015, 12:25
доста е... интересно да видиш с очите си как някой достига дъното на дъното и отдолу
супер гнусна и жалка история, супер неприятно ми е, че станах част от това
без думи съм просто

Не ни дръж в напрежение, а разказвай с подробности.

Lilanda
09-27-2015, 12:57
нинам, но моя 8ми клас беше пълен ташак и загуба на време. Напълно юслес година :D

А нинам, при мен беше пълен гърч.

galaxy29
09-27-2015, 13:05
Скапана съм и не си чувствам краката, но за сметка на това получих доста бакшиши днес :Д
проституирането не е за хвалене

galaxy29
09-27-2015, 13:10
Зеландия;
залагам че го е объркала неволно тъй че гтфо

kalpazanka
09-27-2015, 14:00
Шадоу, благодаря ти за уважението, което проявяваш към решенията ми.

Fisherman
09-27-2015, 14:01

нея ли имаше предвид,като каза че ще поръчаш момиче

paradosou
09-27-2015, 14:56
Закривай с тва раздаване на справедливост.
Калпазанке, следила ли си й безкрайните изцепки? Бан и да се приключва.

По темата: спокойна се чувствам. Все повече изглежда, че с мацето ще си станем дружки. Може и да съм забравила да свърша нещо в бързината, ама се басирам, че няма да е фатално. И утре сутринта ще се видя с П. :) Пълна симпатяга, мега рано ще става заради мен.

galaxy29
09-27-2015, 15:05
нея ли имаше предвид,като каза че ще поръчаш момиче
фиш, забравил си, че казах луксозна, т.е. няма как да съм имала предвид нея

Fisherman
09-27-2015, 15:17
(monkey)

ДОТА
09-27-2015, 15:26

Aз съм ги следил, мога да гарантирам, че цикъла и е редовен, само веднъж закъсня с два дни и се притесних да не е мърсувала някъде.

Ако се питате къде са всички и защо никой не пише, това е причината
http://gospodari.com/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D 0%B5-%D0%B2-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B8%D 0%B5-%28%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29-video85556.html

galaxy29
09-27-2015, 15:37
:д не се притеснявай, асексуална съм ;/

Fisherman
09-27-2015, 17:02
язък

therichbitch
09-27-2015, 17:15
"Жалко, че лошата организация и мудните служители на гише продължават да бъдат част от всички системи за обслужване у нас, докато по света всичко върви към дигитализация. Надяваме се един ден, макар и след години, да стигнем нивото на обслужване в Европа."

хахахха, поне не трябва да играеш театри и да рониш крокодилски сълзи, за да получиш общежитие

jghgh
09-27-2015, 17:37
За нти път пиша и изтривам мнение, защото както и да го пиша, звучи страшно драматично.

Искам само да кажа, че ми се пътува.
Страшно много. И да не се върна много, много време.
В момента това е единственото, което ми носи удоволствие.
Всичко друго го смятам за много излишно и губене на време, и безсмислено.

Dagichka
09-27-2015, 17:44
не мислех да пиша повече тук, ама пък ми залипсва дневника и сега като отново си имаме темичка ще я уважа :д

този месец ми е превратен, не знам сатурнова ли дупка какво е, но много ми се насъбра, чисто физически особено
но пък и си променям малко социалната среда, което ми харесва, вече нямам излишно време за губене просто.. с колегите съм в делови отношения, не искам драми и интриги, просто да си слушам музика в почивките или да си чета книжка, а не да ме натоварват с глупостите си :д търся си и работа усилено, макар и само за уикенда, надявам се, че нещо ще изскочи, трябва да си занимавам с нещо мозъка, че иначе изпадам в дупки и депресии и дам, хубаво беше, че споделих :д

и не ми закачайте галаксина :*

paradosou
09-27-2015, 19:28
За нея обаче е напълно окей да сипва както й падне, така ли излиза? Брутален двоен стандарт.

LoadRunner
09-27-2015, 19:42
Бан за парадото

ДОТА
09-27-2015, 19:48
трябва да си занимавам с нещо мозъка, че иначе изпадам в дупки и депресии

Судоку

Rakshy
09-27-2015, 23:21
трябва да си избера нова програма за идните месеци ;/

дано това ми даде някакъв по-позитивен поглед над света

skate
09-27-2015, 23:37
https://www.youtube.com/watch?v=2Ce-LQet-b8
malko relax sled mnogo div den;d

tori
09-28-2015, 03:57
Чувствам, че нее ми се става - тялото и мозъка ми спят. Искам една дълга седмица почивка, в която да се наспя в ръцете му за сто години напред. Може да е от обед, но аз ще звънна да го чуя сслед малко. Ей така, щото мога.

NomNomNom
09-28-2015, 11:40
Пропуснах тренировка тази сутрин ( за първи път от две седмици ) , бях умряла за сън, а на добро утро съм отговорила с "update" ( чета целия уикенд и всяка вечер след работа, и вече съм като рутер :д )
Имам си локално егн и банкова сметка вече.
Осъзнах отново, че съм единствената жена на етажа сред 30 човека ( някак си не ми направи впечатление, докато един поляк не ми написа, че всички ме известяват за всичко, защото съм единственото в женски пол ). Ама е мнооооого необичайно, от 20+ проджект мениджъри да няма жена ( инженерите сме ясни ), познавам извън тук мацки ПМ-ки основно.
Вчера ми липсваше.

Официално почти съм включена в два проекта.
Тази седмица се нанасяме в къщата, йей.

Липсва ми много.

А пък това, което съм тръгнала да правя, винаги съм си мислела, че съм подготвена за него, докато .. не се появиха колегите ми, с по 15г. опит, които се скъсват да четат ( единия си ляга в 19-19:30 UK време и става в 4, за да чете ), и в момента ми е лошо, че освен, че няма да стана от учебниците ( и конзолата ) още няколко месеца, ами и някакви луди пари ще трябва да налея за bootcamp, достъп до лаборатория, книги, видеа.
Но поне не съм сама.

бтв, от 1 месец насам не говоря и не мисля на английски постоянно и започна да ми деградира, тр да си намеря ново гадже. ( примерно днес исках да заменя responsible с in charge of по време на разговор и мислих 1 минута, и си го повторих после изречението :д )

tori
09-28-2015, 13:00
Официално до сряда вечер оставам без пукнат социален живот, защото имам да чета по анатомия. И не вляза ли на аутопсия, няма да съм Виктория.
Бъркам си думите от бяс. Допивам кафето, разглеждам си програмата и се мятам. Да го духат другите с по 1000000000 мед. кадъра в сечейството - АЗ съм на аутопсия. Точка.

jghgh
09-28-2015, 13:46
Nom, събрахте ли се? Освен ако не е твърде лично, де...

Аз имам нови обувки и много обичам мама, за което ;D

skate
09-28-2015, 14:00
http://9gag.com/gag/azVZgBB
badass

Niakoitam
09-28-2015, 14:47
Nom, събрахте ли се? Освен ако не е твърде лично, де...

бтв, от 1 месец насам не говоря и не мисля на английски постоянно и започна да ми деградира, тр да си намеря ново гадже. ( примерно днес исках да заменя responsible с in charge of по време на разговор и мислих 1 минута, и си го повторих после изречението :д )

Не вярвам да си сглабя мъжки харем. :D

kalpazanka
09-28-2015, 15:56
Закривай с тва раздаване на справедливост.

И е предупреждавана даже.

sl1nceetoo
09-28-2015, 16:22
Много хубави неща се случиха последните две/ три седмици.
Пълен катарзис претърпях.
Освен това и съм хлътнала af.

Dagichka
09-28-2015, 18:24
Судоку

това е идея :д

вчера и днес наистина са шашави дни, не знам дали е от цялата енергия покрай затъмнения, пълнолуния и тн :д но вдигнах кръвно за пръв път, още по-тегаво и гадно прилошаващо чувство беше от това когато ми прилошава като падна под 90/60 :д

ForzaFelipe
09-28-2015, 22:29
Къде се върнах...2 дни и вече искам да се връщам в Щатите. Трагедията тук е пълна...Не вярвах, че толкова бързо ще видя бг реалността...

Rakshy
09-28-2015, 22:36
седя и си се чудя - в какво по дяволите се превърнах :D :D

Deadlock
09-29-2015, 00:10
Ракши, сподели! :Р

в някакви противоречия съм както обикновено напоследък, ще взема ли да фокусирам върху каквото трябва или...

Ewok
09-29-2015, 09:07
Видях си програмата, доста съм доволна.

tori
09-29-2015, 13:44
Уморена. И съм нещо крива. Искам да спя, еби мааму на другото. Супер много ми се прибира вече да спя.

jghgh
09-29-2015, 14:52
Леко, ама много леко, се разболявам! Daaaamn!! : (

Ще го надвия аз, ще види то.

//Най-накрая си пуснах нет. Знам, че не се подписват договори точно сега, ама ми писна да си щъкам от телефона, крайно неудобно е..

Искам да идва 1ви и да почва учебната година, че да се свършва.
Май ще почвам шофьорски... Ако някой има инфо за добри автошколи в София, около южните квартали за предпочитане (или център) - ще се радвам да сподели.

Mwah! Mwah my precious! :-)

an7raks
09-29-2015, 16:00
Другият път, когато ми се оплаче, че е уморена, ще купя една права лопата, ще хвана влака и ще я халосам по коравата черепка. Горко й на лопатата...

golemiq_korab_minava
09-29-2015, 16:11
Другият път, когато ми се оплаче, че е уморена, ще купя една права лопата, ще хвана влака и ще я халосам по коравата черепка. Горко й на лопатата...lol

galaxy29
09-29-2015, 16:27
{hug}

потресена съм, просто нямам думи, в каква държава живеем, Боже мили ... тъмнокож брадясал субект (мда, бежанец..) се приближи към мен, каза ми 'чантата или Аллах ще те накаже', аз уплашено му я връчих, той неуплашено я взе и тръгна, изведнъж получих пристъп и започнах да се задушавам, започнах да викам безпомощно зад гърба му 'инхалаторът ми е вътре, подай ми го, моля те, моля те, ехоо, моля те', към мен се прибилижи лице от силите на реда и ми каза 'госпожице, не смущавайте горките изстрадали бежанци, достатъчно са травмирани' и ме заведе в болница, не му казах, че ме е ограбил, защото ме беше страх, че онзи ще ми отмъсти ........ толкова съм ядосана, бива ли такова нещо, на какво прилича това .... ПЪЛНА анархия

galaxy29
09-29-2015, 16:28
и на ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ми се счупи нокът

haritov
09-29-2015, 16:34
{hug}

потресена съм, просто нямам думи, в каква държава живеем, Боже мили ... тъмнокож брадясал субект (мда, бежанец..) се приближи към мен, каза ми 'чантата или Аллах ще те накаже', аз уплашено му я връчих, той неуплашено я взе и тръгна, изведнъж получих пристъп и започнах да се задушавам, започнах да викам безпомощно зад гърба му 'инхалаторът ми е вътре, подай ми го, моля те, моля те, ехоо, моля те', към мен се прибилижи лице от силите на реда и ми каза 'госпожице, не смущавайте горките изстрадали бежанци, достатъчно са травмирани' и ме заведе в болница, не му казах, че ме е ограбил, защото ме беше страх, че онзи ще ми отмъсти ........ толкова съм ядосана, бива ли такова нещо, на какво прилича това .... ПЪЛНА анархия

ти сериозно ли?

an7raks
09-29-2015, 17:49
lol

:D

Rakshy
09-29-2015, 20:51
Ракши, сподели! :Р

в някакви противоречия съм както обикновено напоследък, ще взема ли да фокусирам върху каквото трябва или...

еми, начина по който мисля и как действам. Разбирането ми за света. Начина, по който приемам ежедневната информация. Нещата, които забелязвам. Всичко това някак се промени. Чувствам се като различен човек ;/ И съм в нещо като депресия/дупка, и аз не знам кво е ;/

Deadlock
09-29-2015, 22:24
не е неочаквано, като ти предстоят големи решения и промени; те ли отключиха тази промяна?
ще излезеш по-мъдър.

corbV2
09-29-2015, 22:31
Баси, не може ли човек да се оплаче без да го разпитват и да дават непоискани съвети?? Това е шибан дневник! Много на сериозно сте се взели ;/.

Deadlock
09-29-2015, 22:37
някои хора пишат във форуми, за да комуникират :Д
корб, агресивен си, на какво се дължи?

Rakshy
09-29-2015, 22:40
не е неочаквано, като ти предстоят големи решения и промени; те ли отключиха тази промяна?
ще излезеш по-мъдър.

вчера, днеска, утре пак, аз съм същия тапак... :D

и сигурно е от това, не знам, не мога да преценя. Смисл не е само това, но и то допринася. Знае ли човек...

corbV2
09-29-2015, 22:43
някои хора пишат във форуми, за да комуникират :Д
корб, агресивен си, на какво се дължи?
Не съм агресивен, а заядлив ;/. Тъмната страна взима превес. По-удобната политика ми е ;д.

jghgh
09-29-2015, 22:47
дължи се на това, че може би си свикнал с десислава и е време да смениш.

но поне си естествен, де.
по-малко липсваше онова "харесвам те, но..", "много те харесвам, но.."
сега поне няма превземки и мазналък.

corbV2
09-29-2015, 23:05
Ма ти верно много си си повярвала :lol:. Опитваш се да поучаваш и пръскаш безполезна философия навсякъде под формата на някакви готови общовалидни формули. Не си сама в това де. Дойде ми в повече, нямам нищо лично.

П.С. Добре, извинявай. Ти се явяваш невинната жертва, просто си го изкарах на теб.

Deadlock
09-29-2015, 23:10
ракши, горе главата и горе щангите, мое малко форумно другарче

корб, ето непоискан съвет специално за теб ;р - не давай на тъмната страна да взима превес, не заслужава(ш)

haritov
09-29-2015, 23:36
по принцип знам че трябва да избягвам тези часове

това едно на ръка

другото е че утре ще трябва да се пръсна да въртя шашката

Niakoitam
09-29-2015, 23:39
Английски ММА боец вилня с краден мотокар в Слънчев бряг
https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/anglijski-mma-boec-vilnja-s-kraden-motokar-v-slanchev-brjag.html&ved=0CBsQqQIwAGoVChMI5Kj5zbSdyAIVhH4aCh3gOwxm&usg=AFQjCNHyb29-VGUL2ACDxkjUmktL8weVHA&sig2=QztmgXBZ6PQJhmZ47xufHQ

tori
09-30-2015, 05:37
Другият път, когато ми се оплаче, че е уморена, ще купя една права лопата, ще хвана влака и ще я халосам по коравата черепка. Горко й на лопатата...
Мога да ти кажа, мойто момче, че даже и съм хремавичко та днес няма да ида на практика. И без друго имам да върша сто неща за унито, та ще си и допочина след 11те часа сън вчера. :д Пък ти ако щеш и супурнайсе лопати си купи и идвай да ме блъскаш.

Ewok
09-30-2015, 05:48
Баси, не може ли човек да се оплаче без да го разпитват и да дават непоискани съвети?? Това е шибан дневник! Много на сериозно сте се взели ;/.

Мда
Това е още една причина, поради която стремглаво се затварям в себе си.
А физически дневници не обичам.
Трябва да си намеря форум, където нямам приятели.

paradosou
09-30-2015, 08:11
Баси, не може ли човек да се оплаче без да го разпитват и да дават непоискани съвети?? Това е шибан дневник!
Може. Отваря си страница в уърд и споделя до припадък без някой да има възможността и една буквичка да напише като коментар :D.
И аз съм сe включвала ей така от нищото, ама дневникът в крайна сметка е публичен, та не ми се струва голям грях.

Naive
09-30-2015, 08:30
Аз си имам папка-дневник на компа с уърдовски файлове, понеже винаги си мисля н на брой неща и като цяло ми е тъпо да занимавам другите с мислите си, а и е физически невъзможно, защото ще се налага да говоря само аз. Та, пиша си цели чаршафи, подреждам си мислите, философствам си, много е хубаво. Никой не те чете, никой не натоварваш, никой не те разпитва, но пък се освобождаваш по някакъв начин. :Д

Много си харесвам специалността. Знам, че все още е рано да се каже, затова гледам да не говоря с цялата категоричност на света, но съм доволна от избора си, смятам, че е правилен и че това, което го мислех, е точно така. Добре, че не послушах другите и не избрах ФМИ. Нямаше да ми даде това, което търся. Също така вече ми се оформя идеята с какво точно искам да се занимавам и в кое съм добра със сигурност. Иначе... чета с интерес, много е приятно. Малко ме мързи да си върша другите неща, но ще се вкарам в ред. Също - време е да приключа с тези шофьорски, много ги прокрастинирам, супер тъпо.
И много си харесвам работата, много ми е удобна.:))

ДОТА
09-30-2015, 08:46
Чете ми се нечий дневник, по възможност да е на Ewok и да има снимков материал.

Ivaaaaa
09-30-2015, 13:21
от снощи не мога да спра да се усмихвам на милите пожелания и съм малко изненадана от
дъаа..........
:))))))))))))))
коремчето ми се е свило и нямам търпение

Ewok
09-30-2015, 13:25
Оф, да идва неделя и да се свършва целият този ад. То всъщност при единия от вариантите гадното ще си продължи, но поне ще има няква завършеност.
От години не съм ревала толкова, колкото последните 4-5 дни

skate
09-30-2015, 13:55
basi cherveniq kod cql den sa potvam ot jega na rabota :d

jghgh
09-30-2015, 14:36
имах няк'ви големи планове за днес, които не извърших, въпреки, че още има време.
само ми се лежи и спинка, и ми се яде 8-)

трябваше да съм подготвена за такъв вид мързел, май patrick ми обясняваше, или близначките ли, да не се насилвам през седмицата, че е нормално да ме мързи към края й, ама чак толко' ли...

все едно нямам утре лекции, нещо не ми е университетско като настроение
head in the clouds as always..

jghgh
09-30-2015, 17:14
Малеее... Днес съм в Марс Ретърн бе о.0

И после защо се карам в нета //Не само тук, ми и водя едни "дискусии" в youtube..., хахах

Марс в 3ти дом (дом, който управлява и онлайн комуникацията) в знака на твърде критичната и ориентирана към детайли Дева, опозиция Сатурн (авторитети, професионалисти, възрастни или опитни хора) в 9ти (дом на духовността, но институционализираната такава, доктринизираната -> в случая астрология).

Досега водех спор, ама Марсов такъв, (все пак сме в Mars return), с една астроложка (9ти дом) под клипа й в youtube (3 дом). Спорът се състоеше в това, че критикувам начина й на презентиране на информация (Марс в Дева), и изобщо работата й (Сатурн), влизайки в някакви ебаси детайлите, честно, чак се почувствах, че правя нещо излишно, въпреки че смятам че съм права. Но определено прекалих де.. Все пак говорим за Марс (агресия като архетип).

Марс в секстил и със слънцето и с луната ми, от там и сълзливите емоции, но аз съм си такава - fucking whiny little bitch.

Интересна картинка 8-)
Знам че този пост би бил оценен само от двама-трима човека във форума, но няма как да не споделя, доста интересно ми се стори и то особено като осъзнах, че днес съм в Mars return.:)

skate
09-30-2015, 17:33

И после защо се карам в нета //Не само тук, ми и водя едни "дискусии" в youtube..., хахах

Марс в 3ти дом (дом, който управлява и онлайн комуникацията) в знака на твърде критичната и ориентирана към детайли Дева, опозиция Сатурн (авторитети, професионалисти, възрастни или опитни хора) в 9ти (дом на духовността, но институционализираната такава, доктринизираната -> в случая астрология).

Досега водех спор, ама Марсов такъв, (все пак сме в Mars return), с една астроложка (9ти дом) под клипа й в youtube (3 дом). Спорът се състоеше в това, че критикувам начина й на презентиране на информация (Марс в Дева), и изобщо работата й (Сатурн), влизайки в някакви ебаси детайлите, честно, чак се почувствах, че правя нещо излишно, въпреки че смятам че съм права. Но определено прекалих де.. Все пак говорим за Марс (агресия като архетип).

Марс в секстил и със слънцето и с луната ми, от там и сълзливите емоции, но аз съм си такава - fucking whiny little bitch.

Интересна картинка 8-)
Знам че този пост би бил оценен само от двама-трима човека във форума, но няма как да не споделя, доста интересно ми се стори и то особено като осъзнах, че днес съм в Mars return.:)

Абсолютно нищо не разбрах,освен че спориш с няква ;д ,ама right on! радваш ме ;д

dreamwalker
09-30-2015, 17:53

Интересна картинка 8-)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d6/b4/6f/d6b46fdcf58d487cb02eec34420b0025.jpg

aurissaaaaa
09-30-2015, 18:00
искам и аз така да те бия по нослето дримуокърче <3 <3

dreamwalker
09-30-2015, 18:04
искам и аз така да те бия по нослето дримуокърче <3 <3

Така е в живота, Аурисче, ти си обичаш котката, тя упражнява насилие върху теб.

aurissaaaaa
09-30-2015, 18:08
мяу ;;))

Vanchhh
09-30-2015, 18:08
Уни-та, муни-та(особено второто), много учене ще е. Иначе бива. [:

dreamwalker
09-30-2015, 18:11
мяу ;;))

https://38.media.tumblr.com/24ef39f391f3b91ba6f375dbe6086ef2/tumblr_mjmufo5Nil1r4g1p5o1_500.gif

http://media0.giphy.com/media/11asUfEdsBsIcU/200.gif

SHPAIdURmeN
09-30-2015, 18:45
мяу ;;))

Въх, тигрица!

tochko
09-30-2015, 18:53
Имах големи очаквания за днес. В училище тотално обърках всичко по два предмета. В английския беше няква боза, а тренировката вечерта повече от скучна без нея <3

GuardianAngel
09-30-2015, 19:27
Най-накрая далече от града....телефона е изключен 7 дена ..сън и мързелуване пред камината...бях забравил колко е хубаво и колко ми се отдава..ся да имаше и некоя дружка да си споделим лентяйството и айряна :Д нямаше да е лошо..

Rakshy
09-30-2015, 19:39
нимоа повече ;/

an7raks
09-30-2015, 19:56
Изумен съм как тамаааан си мислиш, че на някой му е дошъл акъла, пък то било само моментен пристъп...

galaxy29
09-30-2015, 19:59
стоя облегнала се на парапета с червена роза в ръка, късайки листенце след листенце и се питам 'да скоча или не'

galaxy29
09-30-2015, 20:07
офф, мъжкараната от горния етаж се изплю и нещото падна в/у мен ... сега трябвада се изкъпя, не мога да умра в този вид

ДОТА
09-30-2015, 20:28
Позволяваш ли да те изчукам след като умреш ?

П.П.
Обещавам да съм нежен.

Lilanda
09-30-2015, 20:36
Разговарях с един мексиканец днес, доста ми допадна, да не повярва човек. Мисля да си го харесам за приятелче.
Аз имам един в класа тази година и седи до мен. :Д Много е срамежлив милия, почти не сме си говорили за тези 2 седмици...

therichbitch
10-01-2015, 09:15
тъпичко ми е и леко носталгично

Rakshy
10-01-2015, 09:35
реве ми се.

Ewok
10-01-2015, 12:31
Домашна майонеза - not going to happen again. Просто, едно голямо nope. Ще си ям тази от магазина с боклуците в нея.

ДОТА
10-01-2015, 12:35
Домашна майонеза - not going to happen again. Просто, едно голямо nope. Ще си ям тази от магазина с боклуците в нея.

Не ти се е получило, пробвай пак, а тая купешката е 90% изкуствени неща, сигурно е най-вредния продукт на пазара.

therichbitch
10-01-2015, 12:46

и на мен преди не ми се получи, май не сложих достатъчно мазнина и сипвах прекалено бързо
пусто търпение

Ewok
10-01-2015, 12:47
Първо - беше гадна
Второ - върнах я пет минути след това :д
Трето - не ме кефи идеята за сурови яйца

По принцип ям супер малко неща с изкуственяк вътре, така че мога да си позволя една майонеза. А като забогатея ще си взимам и тази, lesieur, или както там се казваше :д

Ewok
10-01-2015, 12:48
и на мен преди не ми се получи, май не сложих достатъчно мазнина и сипвах прекалено бързо
пусто търпение

А, тя си стана добра на консистенция и цвят, и не се пресече, просто... :д
Може и да ми е била скапана рецептата, въпреки че ми е препоръчана от човек, който я прави редовно

ДОТА
10-01-2015, 12:59
Вкуса на домашната е същия като на тая от магазина, в която има много сол, плюс изкуствени съставки.

Ewok
10-01-2015, 16:19
da no da oera tvota maka i9 togava he ti kaja koi sm as t9i zneh ot kav bolna makati razbrali ma kuhko nechasna i porkteta panala as do te4beli sm istignal sm as ma as simj oppo krasiva ot tebe e me zalimavi s tvote deckiharen bamoi akliicha razbrali ne me teruuvah izobehe da no da se vrnena matati da omera bestova nikoi ne te teruva ne e kari pak dte nkaram da sejelavah razbrali tova kumitrane be he ot damna ako sm zabelasl as hiqh da istrioq tozikometar ne se ebavai a ne si sloja s tebe klahe ako si slagam akla s tebe a trebe da sm uttetivaskote i kojitoiskah men ne me teruva atebe dalihe se ebeh dali svrki he napravihtova men ne me zasiqga nemakari da na praviq strara pesnnanov glasnhe zneh ne mekaria napraviq fesive zat4be sihi da drpna sihkte slimkii da tenapraviq po dulnai ohe edpat da pih za makmi he perukvam sihkte slimki uri makati kae sl;iman bahativiki ade viki ne e obiditekanamaka amti si rasruna mumice nitot8 pioha nito tizvakam niam duri dfasm v bgeda tevgijdam nikade izobheovrtitelana si mi date pertsnavam ne mai ti pak zapohna mojehe da mi kajebehlou zaho mi pihtakivi neha as heiqh da poglenai da striq sihko ane vednaga s porgletiti teputi ako imah kap neka da se vidm ida si pogvrim mejdu hetri uhi tova kometra e star ot tamna am nenah he ohe b8l ako neh heiqh ohe prviq den dahgomaham am ti a ako jeleh vuonaimahiq ako9 iskah suiz ako iskah pak pireteli zmen niqma zanehene kiavo toi iskah tirehava vona sui pireteli eli sis men v piretel ako ne abravi za sihko i spiri da me obijah nedai si bje ko se strehn b vbge m,oga da tehamarosvam neme strah ot nikoi koi i da e bilo as nesm ti vasko asm behlou mie imto i po malo spirkaskte tovae za sega ot men i mimavi9 kavio he mi pih

Naive
10-01-2015, 16:22
da no da oera tvota maka i9 togava he ti kaja koi sm as t9i zneh ot kav bolna makati razbrali ma kuhko nechasna i porkteta panala as do te4beli sm istignal sm as ma as simj oppo krasiva ot tebe e me zalimavi s tvote deckiharen bamoi akliicha razbrali ne me teruuvah izobehe da no da se vrnena matati da omera bestova nikoi ne te teruva ne e kari pak dte nkaram da sejelavah razbrali tova kumitrane be he ot damna ako sm zabelasl as hiqh da istrioq tozikometar ne se ebavai a ne si sloja s tebe klahe ako si slagam akla s tebe a trebe da sm uttetivaskote i kojitoiskah men ne me teruva atebe dalihe se ebeh dali svrki he napravihtova men ne me zasiqga nemakari da na praviq strara pesnnanov glasnhe zneh ne mekaria napraviq fesive zat4be sihi da drpna sihkte slimkii da tenapraviq po dulnai ohe edpat da pih za makmi he perukvam sihkte slimki uri makati kae sl;iman bahativiki ade viki ne e obiditekanamaka amti si rasruna mumice nitot8 pioha nito tizvakam niam duri dfasm v bgeda tevgijdam nikade izobheovrtitelana si mi date pertsnavam ne mai ti pak zapohna mojehe da mi kajebehlou zaho mi pihtakivi neha as heiqh da poglenai da striq sihko ane vednaga s porgletiti teputi ako imah kap neka da se vidm ida si pogvrim mejdu hetri uhi tova kometra e star ot tamna am nenah he ohe b8l ako neh heiqh ohe prviq den dahgomaham am ti a ako jeleh vuonaimahiq ako9 iskah suiz ako iskah pak pireteli zmen niqma zanehene kiavo toi iskah tirehava vona sui pireteli eli sis men v piretel ako ne abravi za sihko i spiri da me obijah nedai si bje ko se strehn b vbge m,oga da tehamarosvam neme strah ot nikoi koi i da e bilo as nesm ti vasko asm behlou mie imto i po malo spirkaskte tovae za sega ot men i mimavi9 kavio he mi pih

DELIRIIUM TI SI GROZEN TUP USHAT MANGAL TVA ZA USHITE NQMA KAK DA NE GO NAPISHA TO PROSTO TIQ USHI DURPAT DURPAT .ABE BRAT TI KATO VURVISH TAM PO CENTURCHETO SIGURNO BUTASH HORATA S TIQ GOLEMI USHI A ??? AMA TAKA KATO TI GLEDAM PICA MISLQ CHE SI DOSTA DEBELICHAK , TO DA PUSKASH SERVERCHETA SAMO NE E LESNO I DA QDESH TOR PRED PCTO TO OT TVA SE KACHVAT DOSTA KILOGRAMI NO NA TEB TVA NE TI PRECHI TI SI EDIN TUP PLUJEK .OPREDELENIETO KOETO BIH DAL ZA TEB E : CHIFT OCHI , EDNI GOLEMI USHI I GUZ DRUGO NQMA PO TEBE PO PRINCIP NE SUM HATER-CHE NO TAQ VECHER SUM RESHIL DA TE HRANQ. I TAKA ISKAM SUSHTO DA KAJA CHE ISKAM DA TI PIKAQ V GOLEMITE USHI SHTOTO TIQ GOLEMI SATELITI LI NE ZNAM KAK DA GI NAREKA V SLUCHEQ SHE IM KAZVAM REZERVOARI SHTOTO VSE PAK SHE SABIRASH NQKFA TECHNOST >> PIKNQ , I TAKA SLED KATO USHITE TI SA TOLKOVA GOLEMI MISLQ DA VIKNA VSI4KI KOITO SI BANNAL DA GI NAPULNEM S SLED TOVA DA TI SEREM NA GLAVATA I SHE VIKNA MAIKATI I SHE Q KARAM DA QDE LAINA DOKATO NE UMRE A SLED TVA SHE VIKNA I BASHTA TI SHTOTO CHOVEKA I TOI SHE ISKA DA HAPNE NESHTO OT TORTATA NO SLED NOVA GODINA GAZA TI SHE PRILICHA NA EDNA GOLQMA QMA SHE SLOJA C4-KATA TAM I SLED KATO MINAT 35 SEC OT TEBE SHE STANE EDNO GOLQMO LAINO I SHE KARAM BASHTA TI DA GO QDE DOKATO I TOI NE UMRE POSLE SHE VLEZNA V SAITA TI SHE PUSNA 2 SMS I SHE SABERA OKOLO 4.80 I SHE TE SUJIVQ AKO OOSHTE NE SI SE OPRAVIL PAK SHE POVTORIM FAZATA . Ako ne si me razbral pitai me pak az she ti otgovorq s nqkolko reda otgore. Tup impotenten travestit.Puskai si tam serverchetata i budi vse taka poten i poten i poten i mNogo poten.ZAMISLI SHE SUSHTO ZASHTO USHITE MI PRODULJAVAT DA RASTUT ? EMI OT JEGATA SHE E TO SAMO PCTA OKOLO GLAVATA TI TQ GOLQMATA TI KAFA SE SPARVA VECHE I PO TOQ NACHIN TI RASTAT USHITE.. SUSHTO MOJE DA E OT TOVA CHE NE SI GI CHISTISH TO 5 Litra piknq kato sabira sledovatelno she sabira 4 5 kg ushna kal IZCHISTI GI I SHE SE OPRAVISH.ISKAM DA TI NABIQ 1 GOLQMA PIRATKA V GAZA CHE DA MI PUSNESH 1 SERVERCHE ZA 2 MESECA d/g TAM SHE VIKAM MAIKA TI I SHE I SERA NA GLAVATA PO 5 PATI NA VRATKA DOKATO NE SE OSUZNAE CHE TQ E VINOVNA ZA vsICHKO . OPS GRESHKA 1vo E VINOVEN BASHTA TI CHE TE E NAPRAVIL , 2RO MAIKATI CHE E TOLKOVA TUPA DA TE RODI , A TI PROSTO SI 1 UNIKAT TI SI CHOVEKAT SLON ,,, MISLQ CHE IMA FILM ZA TEBE :((( DA IMA !!! > > http://zamunda.net/details.php?id=111198&hit=1 I TAKA LEKA NA VSICHKI MISLQ CHE IZABIH GOLQMA CHAST OT SVOBODNOTO SI VREME ZA DA TI RESHA PROBLEMITE S USHITE MOI SKUP USHAT PRIQTEL . BTW SEGA MI ZVANNA MAIKA TI KAZA CHE USESHTALA STUD MISLQ CHE DOKATO PUSNESH OSHTE 2 3 SERVERA I VECHE SHE E IZSTINALA NACQLO I R.I.P NA CQLATA RODA DELIRIUMKA DANO RAZBERESH CHE IMA I DRUGO NESHTO OSVEN PCTO. ISKAM DA DOBAVQ CHE AKO NAPISHESH NESHTO SLED KOMENTARA MI OSVEN >>> AZ SAM GOLQM USHAT OLIGOFREN I MAIKA MI UMRQ DOKATO PUKAH SERVERA " SHE TE POSRESHNA S OSHTE PO GOLQMO KOMENTARCHE I TAKA DOKATO RAZBERESH KVA IZPLQSKANA SARMA SI.

DOBRE LI TI IDVA DELIRIUM V GOLEMIq SATELIT ????????????????????????????????????????//??????????

LEKA NA VSICHKI DELIRIUM SEGA NAUCHIH CHE SI BQGAL KUM VAS SLED KATO TI SUOBSHTIH CHE MAIKATI VZIMA DA I STAVA STUDENO NO PO PUTQ SI SE SPUNAL V UHOTO I SEGA SI V BOLNICA >>> SHE UCELEEEEEEEESH PRIQTEL , SHTELI DA TI REJAT OT DRUGOTO UHO I SHE UCELEEESH SHE BUDESH VSE TAKA USHAT :))) LEKA ALL

ISKAM SUSHTO DA KAJA CHE KATO LEGNE DA SPI DELIRIUM SE ZAVIVA S USHITE SI I STAVA KATO EDNA GOLQMA MIDA

Ewok
10-01-2015, 16:24
ех... ^
добри времена бяха :д

Как я правиш тази майонеза ? :D

П.П. Явно знам друга рецепта, понеже не слагам мазнина.

да го цитирам преди да си едитнал :ДДдддд

SHPAIdURmeN
10-01-2015, 16:26
ех... ^
добри времена бяха :д

да го цитирам преди да си едитнал :ДДдддд

Ах, тии....
И сега ще се повтори същия диалог :D

Deadlock
10-01-2015, 16:41
много стрес, малко любов,
мразя четвъртъците и
обичам да свършват(ш).
много работа, малко поезия,
затова мисълта ми се тътри
стихотворно във форума.
и бтв, есен е!

an7raks
10-01-2015, 19:00
Мда, яко си копая надолу...
Наздраве за това! :D

jghgh
10-01-2015, 19:31
чувствам се добре и замечтана.
наслаждавам се на това чувство.

LoadRunner
10-01-2015, 20:51
мисля че този форум се е превърнал в едно много враждебно място за пребиваване

tori
10-01-2015, 20:54
мисля че този форум се е превърнал в едно много враждебно място за пребиваване
А, добро утро, Пенке, как спа?!

skate
10-02-2015, 00:09
omg ne moga da zaspq sumati vreme,nabi mi sa v glavata kak utre 6e si vzema na obqd golqma pica i sq samo za taq prokleta pica milsq 3 4asa stana bah

RiB
10-02-2015, 06:27
обръснах се

Dagichka
10-02-2015, 07:40
omg ne moga da zaspq sumati vreme,nabi mi sa v glavata kak utre 6e si vzema na obqd golqma pica i sq samo za taq prokleta pica milsq 3 4asa stana bah

ахахаха

няма и две седмици уни и вече се чувствам скапана емоционално и физически, а трябва и работа да почвам (ако отнякъде благоволят да ме наемат де :д).. стоя си сгушена в блузата на рън дмс, която мирише на него и се ядосвам, че е толкова прекрасен, а аз просто.. не изпитвам нищо повече към него

Ivaaaaa
10-02-2015, 16:31
Амиии
Инлове

ДОТА
10-02-2015, 17:04
Амиии
Инлове

Не можа ли да ме изчакаш, всеки момент чакам да отговорят тук

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/578897-%D0%A3%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D0%B2%D 0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B0?p=11355998&viewfull=1#post11355998

LoadRunner
10-02-2015, 20:20
тия столичани ще ги пускат ли в нета че са ги давали по твто днес

jghgh
10-02-2015, 20:55
човек, писна ми, писна ми да не зная какво се случва, май искам да ходя да ми гледат на кафе 8-)
да ми сипят малко от бъдещето, щото вече сериозно се чудя..
прекалено много мисля и интуиция нямам никаква, просто вече е тотално off, постоянно се съмнявам в себе си и преценките си, secound guessing myself, etc..
дотолкова си разбих представа за Аз-a последните 48759328759327 месеци, чее.. не знам вече нито коя съм, нито какво искам, нито как стоят нещата в живота, ддз.
липса на всякаква дирекция.
айде да не мрънкам ся... но просто не обичам неяснотата, не обичам това, че прекалено много анализирам, ама какво да се прави, някъде изчезна 6-тото чувство.

гледах си на карти преди някви дни и оптимизма беше , че ми се падна Светът, т'ва просто няма как да е зле, картата се управлява от Сатурн и наистина усещам някъв shift, нещата ще стават по-добре, ама така го усещам, че тъкмо преди да тръгнат нормално и се точи една мътна.. деда знам.
писна ми 8-)
а и имах в комбинация до Светът некви тъпи мечове пак, та.. деби.

ама предпочитам гледачка, ддз. 8-) да ми каже тъй и тъй, а не само да се чудя, бассииии..
а и ще е забавно просто.

ох, помрънках си.

ДОТА
10-02-2015, 21:01
човек, писна ми, писна ми да не зная какво се случва, май искам да ходя да ми гледат на кафе 8-)
да ми сипят малко от бъдещето, щото вече сериозно се чудя..
прекалено много мисля и интуиция нямам никаква, просто вече е тотално off, постоянно се съмнявам в себе си и преценките си, secound guessing myself, etc..
дотолкова си разбих представа за Аз-a последните 48759328759327 месеци, чее.. не знам вече нито коя съм, нито какво искам, нито как стоят нещата в живота, ддз.
липса на всякаква дирекция.
айде да не мрънкам ся... но просто не обичам неяснотата, не обичам това, че прекалено много анализирам, ама какво да се прави, някъде изчезна 6-тото чувство.

гледах си на карти преди някви дни и оптимизма беше , че ми се падна Светът, т'ва просто няма как да е зле, картата се управлява от Сатурн и наистина усещам някъв shift, нещата ще стават по-добре, ама така го усещам, че тъкмо преди да тръгнат нормално и се точи една мътна.. деда знам.
писна ми 8-)
а и имах в комбинация до Светът некви тъпи мечове пак, та.. деби.

ама предпочитам гледачка, ддз. 8-) да ми каже тъй и тъй, а не само да се чудя, бассииии..
а и ще е забавно просто.

ох, помрънках си.

Ако не беше толкова луда
щях аз да те взема

тия столичани ще ги пускат ли в нета че са ги давали по твто днес

2-та серия ли, не знам
в замунда я няма, а във
вибокса ги трият често

jghgh
10-02-2015, 21:30
ДОТА, че съм луда ми е чара 8-)
иначе, Пинки, да, единствената ми интуиция засега е, че нещата ще стават по-добре, някак го усещам, по-леко ми е всичко :)
но има и някаква голяма неяснота, объркване.

току-що ми се повтори една малка сценарна случица, точно като по поръчка и така се зачудих какво да направя...
но счупих "pattern"-а, реагирах различно, за мен това е постижение.
мисля, че искам да ти разкажа на лично ;D Искам на някой да разкажа просто.

LoadRunner
10-02-2015, 21:32
2-та серия ли, не знам
в замунда я няма, а във
вибокса ги трият често

айде пуснаха го
да, трият ги ама ако не я изтрият докато се зареди целия клип ще става за гледане дори и да я изтрият
не знам точно как се нарича тоя процес

ДОТА
10-02-2015, 21:42
http://vbox7.com/play:0cf91c366b

те не ги трият веднага, а май до седмица, иначе като ти се зареди в кеша въобще не те бърка дали са го делнали.
А си има и един сайт за сваляне от вибокса, в който като сложиш линк и те си го свалят първо на техните сървъри и след това дори да е изтрит от бокса само слагаш линка и си го сваляш или гледаш

Rakshy
10-03-2015, 08:57
снощи бях толко убит, че заспах в 12 ;/

от отдавна не бях успявал да си направя тренировката, тия руснаци са некст лвл

therichbitch
10-03-2015, 18:11
Нещо се сдухах и малко съжалявам, че в тая криза махнах с лека ръка на някои неща.
И искам да гледам сериал, лек, лигав сериал, който да ми оправи настроението.

LoadRunner
10-03-2015, 18:24
Нещо се сдухах и малко съжалявам, че в тая криза махнах с лека ръка на някои неща.

няма нищо миличко, винаги можеш да се върнеш пак към проституирането
то в тая криза :/

RiB
10-03-2015, 18:38
Абе, голям съм си пич... много си се кефя напоследък :Д

jghgh
10-03-2015, 19:02
И искам да гледам сериал, лек, лигав сериал, който да ми оправи настроението.

Аз пък се чудя как да се разчувствам повече, за да си излея всичко, просто всичко..Но пробвай "Приятели".

Поплаках си малко аС, но няма някаква много ясно обоснована причина. Има trigger де, ама не ми се говори за него.
В нета никога не е safe да говориш за нещо, всички изскачат със съвети и рационализации, боже, няма хора, които да могат да слушат, но не ги съдя, защото на това трябва да се науча и аз.

Мисля, че преживявам release на минали насъбрани състояния и карми ако щеш.
Днес за 2ри път отказвам излизане, ще си преживявам някакви неща у нас явно.

Обаче е позитивно реване, не се оплаквам.
Даже ми е... някак добре.
Това ме кара да се отърся от страха, който ме е сковал. Страх си ме е и това е.

Луната е в 12ти, Юпитер в съвпад с IC... Лада обясняваше, че Юпи през 4-ти е страхотен транзит за release на рани и травми, изобщо за изравяне на психиката, няма лошо, имам нужда от това. Искам да успея да простя, да забравя, защото е кофти да живееш кисел, и с терзания и да си намираш за какво да съжаляваш... Искам просто да пусна всичката болка да си ходи.
Не се имам за жертва, просто ми писна да ме е страх и да съжалявам за минали неща.

Намерих си стари мои публикации, блогове, присещам се за много неща от миналото, и, баси - аз имам много багаж, наистина.
А от пълнолунието нататък какви сънища сънувам... Някви мега странни, често се "срещам" насън с хора, които под една или друга форма са ме наранили, черешката на тортата беше снощи, получих предложение за брак, на което се съгласих, а после аз изиграх неверника и ми беше малко виновно, но може да се каже - отмъщение на сън. 8-)

Баси.

гост-04
10-03-2015, 21:32
Тук съм като гост, но...

Малко са филмите оставили силно впечатление в мен - трилогията за "Борн" са три от тях! (:

А OST-то към трилогията - Extreme Ways (https://www.youtube.com/watch?v=ICjyAe9S54c) на Moby - е, няма по-добър избор от тази песен!
Тази съботна вечер отново се насладих на това удоволствие! (:

pac0line
10-03-2015, 23:10
Губя абсолютна представа за дни и часове ..
Еразъм и то тук в едно такова изпъкващо с нищо място е най-доброто нещо, което можеше да ми се случи.
А защо главата ми е била завряна в задника 2-3 години?

Dagichka
10-04-2015, 07:25
ох, искам и аз еразъм, трябва да проуча дали е възможно за моята специалност :д
имам странни сънища, по-скоро фантазии, които трябва да прекратя, няма смисъл да се губя между миналото и "бъдещето" и да си пропилявам настоящето, баси.

Obsebvashta
10-04-2015, 07:41
Супер съм си! Напоследък ми е много весело.

Naive
10-04-2015, 08:13
нека форума дружно стиска палци във вторник :д

YSMF
10-04-2015, 09:19
Аз се отказах от Еразъм.

Щастлива съм, до известна степен е проблем, че нямам ключ, но пък всичко друго е чудесно. Сега сме натоварени и двамата, но е 1000 пъти по - добре от други варианти.

LoadRunner
10-04-2015, 13:02
http://prikachi.com/images/363/8389363Q.gif

jghgh
10-04-2015, 13:17
https://www.youtube.com/watch?v=N51b4WQHEK4

коментар: "LOYALITY: That explains y men love dogs since they are, by far, the most loyal creatures, but i do think loyality = respect not love cause if a woman respects the man she will not cheat on him and men value respect more than love.

I also think need, necessity, or being a function in a man's life = love, because a man will tolerate some crap from a woman if the function she provides to the man is of value to him."

а сега де?

paradosou
10-04-2015, 14:58
Да пиша ли в групата за Erstis, да не пиша ли... 8-)
Добре се посмях вчера. И ме нагъделичкаха, хаха. Харесвам спонтанни хора. За по-малко от 5 минути си спретнахме уговорка за стабилно късен час// симпатягите дойдоха от майната си заради мен, а преди това изобщо не бях очаквала, че ще се видим. Абе яко беше, доволна съм.

ДОТА
10-04-2015, 15:56
нека форума дружно стиска палци във вторник :д

А нямащите палци може ли да стискат друго, например опашката ?

Ewok
10-04-2015, 17:06
Nope.

ForzaFelipe
10-04-2015, 20:52
Защо винаги има ",но" ...

GuardianAngel
10-04-2015, 21:18
Прещипах си нерв...бахти малумната раота...не мога да си завъртя врата,кат неква статуята съм...даже само като стоя на едно място ме боли.Дано утре колегите ме разблокират,че си е таковало майката.Имам нужда от масаж :( Мрън мрън...

Rakshy
10-05-2015, 00:24
Прещипах си нерв...бахти малумната раота...не мога да си завъртя врата,кат неква статуята съм...даже само като стоя на едно място ме боли.Дано утре колегите ме разблокират,че си е таковало майката.Имам нужда от масаж :( Мрън мрън...

нали знаеш, че ако си прещипал нерв общо взето е гг :D

tori
10-05-2015, 03:50
Добро утро. Ташак е, искам да спя. И да не ставам по никой начин от леглото. Ма ш се наложи... Пак съм от 8до 18 в унито. За 4 гоодини се надявам да се науча да ставам ,че тая сутрин пак навивах тати за будилник.

ДОТА
10-05-2015, 06:05
https://www.youtube.com/watch?v=Hu42zL6H8Ro

не знам защо има толкова клипове с тъпи блондинки, когато геймърите са в много по-висока категория олигофрения

RiB
10-05-2015, 06:52
Снощи четох за илюиминатите, масоните, тамплиерите и всякакви такива неща... за конспиративните теории, за спонсорирането на ислямските групи и т.н. Окултски и сатанински формировки... значи... вижте сега... наистина си мислех, че аз съм голям филмар понякога ама тея ме биха отвсякъде. Да си търсят демоните, сатани, богове... ще им е много тъпо, когато осъзнаят, че сме си изцяло сами на тази планета и души и простотии няяяма. Мисълта ми е, че човешката глупост явно е прекалено голяма. Направо чак ми е смешно.

SHPAIdURmeN
10-05-2015, 08:42
yolo

jghgh
10-05-2015, 15:56
уплашена съм и не знам какво да правя.
встрани от това, всичко е окей :)

tori
10-05-2015, 15:59
Хахах, пак се чакаме един-друг, толкова е сладко да пристъпвам от крак на крак... Нямам търпение, даже ще ида на гарата да го взема, нищо че ще е късно.

skate
10-05-2015, 18:24
https://www.youtube.com/watch?v=XHVvgeVZUjE
nothing to do here

Fisherman
10-05-2015, 18:41
луна е наркоман

skate
10-05-2015, 19:20
nz kuv e ama sum se smql super mn na istoriite mu ;d

Niakoitam
10-05-2015, 22:26
Егати. В близките месеци попаднах в някаква ама голяма изолация. Два, три пъти да съм излизал през тях и то само на по биричка. Дори и ежегодната сбирка на випуска около Юни не се състоя тази година. Изведнъж обаче един съученик от по-стария ми клас дето в момента е в Гана реши да я организира за 9ти Октомври. Обаче пък точно за тази дата ме поканиха и на рожден ден та сега току виж съм я пропуснал. Разговаряме сега да е евентуално на 10ти, но ще видим. Дано да може да ходя и на двете. И дано и уж несъществуващата за някои хора съдба вземе та в същия дух ме изкара и от изолацията. А да, и да вземе най-накрая да ми се случи нещо наистина хубаво.

И за нея си мисля отвреме навреме. Тя за мен дали се сеща изобщо вече...незнам...
Може би просто се инати, може би просто е отчаяна до краен предел или може би е като всички други. Не лоша в никакъв случай, а просто...като другите. Може би някога прекалено много се надцени. Е, беше хубав слънчев лъч в тъмнината ми де...Но ако така и е по-леко най-искрено и пожелавам успех напред в живота и само истинско щастие в него... :)

Rakshy
10-05-2015, 23:12
http://38.media.tumblr.com/7a35f5c6fc36239dcdfcaf2ff6feeb6b/tumblr_nvo96hSr6i1upwz95o1_400.gif

dreamwalker
10-06-2015, 00:12
А да, и да вземе най-накрая да ми се случи нещо наистина хубаво.

Направи така, че да ти се случи.

aurissaaaaa
10-06-2015, 06:17
The Bishop of Stockholm (World's first Lesbian Bishop) has proposed a church in her diocese remove all signs of the cross and put down markings showing the direction to Mecca for the benefit of Muslim worshippers. (http://www.breitbart.com/london/2015/10/05/worlds-first-lesbian-bishop-calls-church-remove-crosses-install-muslim-prayer-space/)

German police "Hide German flag" to protestors (https://www.youtube.com/watch?v=lRERFvfb27w)

RiB
10-06-2015, 06:41
Аре... почвам с ученето... Представителното ше е много ебано отново, но тряя минавам яко теми. Изпита наближава ^^

Niakoitam
10-06-2015, 06:55
Направи така, че да ти се случи.

Попринцип и без да правя каквото и да е, когато е решено от съдбата са ми се случвали и ми се случват, напоследък редичко де, доста хубви неща. За наистина хубавите неща, за които мечтая,... като че ли някак по дефаут е прието да са ми далечни и като, че ли да не ми се дава достъп до тях и възможност да ги изживявам...:)

Wednesday666
10-06-2015, 07:16
Мале, тая мигрена ще ме довърши.
А пак се започна с милионите задължения.
Изобщо не знам как ще сколасам тая година със всичко.
Единствено чакам Англия с нетърпение :)

Ewok
10-06-2015, 07:50
Приятели - 1/2 вече (за един определен тип такива говорим, нали)
И след като изядох още толкова лайна, надявам се вече да е приключило възмездието. Карма ис а бич, а някои хора тепърва ще го понасят...

Затворих се супер много в себе си и, ако преди не ми беше лесно да си намирам приятели, то сега ще е някакво чудо. Добре че и обстоятелствата ще ми наложат асоциален живот, та няма да ми се налага много много да му мисля.

Изцедена съм емоционално, не желая да се сближавам с никого в момента, като цяло не желая да ми се налага да разчитам на някого. Вече нямам с кого да споделям всичко, затова просто ще си живея със себе си и ще споделям на котката.

ДОТА
10-06-2015, 09:20
и ще споделям на котката

Нали имаше две, къде отиде другата ?

http://dategingers.co.uk/index.html
Искам подобен сайт да направят и в България, ще ми спестят много време и търсене, а също и грешки, защото долу не винаги е с цвета на горното.

Niakoitam
10-06-2015, 09:28
Приятели - 1/2 вече (за един определен тип такива говорим, нали)
И след като изядох още толкова лайна, надявам се вече да е приключило възмездието. Карма ис а бич, а някои хора тепърва ще го понасят...

Затворих се супер много в себе си и, ако преди не ми беше лесно да си намирам приятели, то сега ще е някакво чудо. Добре че и обстоятелствата ще ми наложат асоциален живот, та няма да ми се налага много много да му мисля.

Изцедена съм емоционално, не желая да се сближавам с никого в момента, като цяло не желая да ми се налага да разчитам на някого. Вече нямам с кого да споделям всичко, затова просто ще си живея със себе си и ще споделям на котката.

"Внимавай какво си пожелаваш,защото може и да се сбъдне" са казали хората...:)

Niakoitam
10-06-2015, 11:07
Би ли дал пример? От какво ти е отказан достъп?

Също така, не знам дали аз си въобразявам, ама тва с "по дефаут" явно е нов лаф, предполагам от морето си го прихванал, и не знам откъде са го чули всички и най-вече защо се произнася грешно о.О Обринах се още първия път, като го чух. Думата се чете дифолт/дефолт, не дефаут.

Отивам на лекция по история, след това ще си сготвя и ще почета малко и заминавам на женска вечер. Суперяка мацка бе, а като предложи един хубав филм, вместо обичайните романтични комедии, тотално ме спечели. ^^
Ако от работата спрат да се правят на интересни и ми преведат парите най-сетне, ще е мн добре!

Предпочитам да се въздържа този път. И без това ще започнеш да ми обясняваш как всеки човек гради на 100% съдбата си абсолютно сам и е центъра на Вселената,а други фактори просто не съществуват и колко много съм зле... :)

А това за дефаут-а нито е нов лаф,нито съм го прихванал от морето.Явно в Германия сте малко назад. :D
Просто така се пише и затова и до някака степен нарочно така се казва. Нещо като лафа: "Пусни волуме-то на мах". :)

Naive
10-06-2015, 11:47
Отдавна не съм била толкова притеснена. По-скоро развълнувана всъщност. Това е нещо толкова важно за мен, самият факт, че стигам до тук на този етап ме прави щастлива, без значение дали ще пожъна успех или не. Разбира се, че ще е чудесно, ако нещата се получат, но няма да е фатално, ако не се и няма да е загуба, в никакъв случай. Но вълнението е на ниво, все пак е първото сериозно и значимо в живота ми.

skate
10-06-2015, 12:22
zaredih hladilnika za 1-2 sedmici
sq ostana samo 1 pile da namerq ama s nqkva po tunka koja
i ne6to za piene
zelennchuci vsqkvi ima ;d

skate
10-06-2015, 14:48
https://media.giphy.com/media/VxWEeGRxs9HvW/giphy.gif

Naive
10-06-2015, 16:40
Ами... добре мина. Но аз не съм сигурна, че искам да работя там, доста кофти първо впечатление, наистина. Все пак ще мисля доколко е хубаво да съм придирчива, но от друга страна... не бързам.

Ewok
10-06-2015, 16:42
нвм

LoadRunner
10-06-2015, 17:37

странно, винаги съм те мислел за общителна

aurissaaaaa
10-06-2015, 18:58
По тази причина има много "успели" хора с изключително кофти старт в живота.

Я кажи за някой такъв, който да не е престъпник ;д ? Говоря за сериозни банкови сметки и влияние в обществото, а не за хора с добри професии и семейство (което си е успех само по себе си, но нищо необичайно няма в това да издърпаш от калта до средната класа - затова уточнявам)

galaxy29
10-06-2015, 19:27
оф, аурис, защо цитираш така неразбираемо -.-

jghgh
10-06-2015, 19:36
zaredih hladilnika za 1-2 sedmici
sq ostana samo 1 pile da namerq ama s nqkva po tunka koja
i ne6to za piene
zelennchuci vsqkvi ima ;d

when you live alone...

изкарах мн. добре днес:)
рд посред бял ден, после нещо като кръчмичка..
нз
щастливо ми е, въпреки че си имам моите си притеснения.
както винаги.

мисля че преоткрих зодия везни бтв 8-) надявам се, не илюзорно

LoadRunner
10-06-2015, 19:57
jghgh искам да те питам знаеш ли вече за коя зодия ще се омъжиш?
и ако точно преди да кажеш Да иззад публиката се промъкне стара завяхваща леличка с побеляла коса и каже Синко съжалявам че ти го казвам сега Аз съм истинската ти майка, ти беше вкаран в програмата за защита на свидетелите още като бебе и нито се казваш Гошо нито си роден тогава
и ко прайм после?

aurissaaaaa
10-06-2015, 20:02
оф, аурис, защо цитираш така неразбираемо -.-

е от на Пантерата пост е това ;д Сори, друг път ще знам ;д

Дримуокърке т'ва ти ли си тука ? (http://www.breitbart.com/london/2015/10/06/no-borders-activist-gang-raped-migrants-pressured-silence-not-damage-cause/)

aurissaaaaa
10-06-2015, 20:09
ох сори ама не се сдържах да не го пусна

https://www.youtube.com/watch?v=29h4S77fHCc

цяла Европа се е побъркала, ама това е направо погнусяващо :Д

jghgh
10-06-2015, 20:10
jghgh искам да те питам знаеш ли вече за коя зодия ще се омъжиш?
и ако точно преди да кажеш Да иззад публиката се промъкне стара завяхваща леличка с побеляла коса и каже Синко съжалявам че ти го казвам сега Аз съм истинската ти майка, ти беше вкаран в програмата за защита на свидетелите още като бебе и нито се казваш Гошо нито си роден тогава
и ко прайм после?

говорех за момиче в случая.

да, имам зодия, за която бих искала да се омъжа 8-)

и нищо не правим.
щом е стигнал до олтар, трябва да е качествено момчето хаха

LoadRunner
10-06-2015, 20:19
за коя зодия искаш да се омъжиш

SHPAIdURmeN
10-06-2015, 22:04
https://www.youtube.com/watch?v=29h4S77fHCc

цяла Европа се е побъркала, ама това е направо погнусяващо :Д

Хич не ми е приятно когато започнат да намесват деца

П.П. Макар че винаги са го правили

Niakoitam
10-06-2015, 23:06
Би ти отървало да е така, за да изляза аз крайната, нали? :)
Само дето никога не съм казвала такова нещо. Човек гради съдбата си сам, да. По тази причина има много "успели" хора с изключително кофти старт в живота.
Разбира се, че има фактори, които неизбежно оказват влияние, но далеч не са толкова много колкото ти си мислиш или колкото на теб ти се иска, за да ти послужат за оправдание.
Съдбата била решила ти 2 години да не се видиш с някаква мадама. Еми, да... сорЕ, ама това си зависи изцяло от теб. Крак да беше счупил - биг дийл, след 45 дена в гипс имаш още толкова физиотерапия и си готов да пътуваш. Хората рак преборват за по-малко от 2 години.

С две думи - дриймърът е права.
Chance favors the prepared mind.

Уотевър, лично мнение, ясно ми е, че няма да си промениш мирогледа.

По темата:
Като убита съм. Ще ми се пръсне главата, пия кафе и чакам да подейства.

Продължаваш да си някакво кречетало, а иначе в момента леко ми заприлича на Влади Въргала дето две години преди да влезе в Биг Брадър обясняваше наляво и надясно учителски и отвисоко колко тъпо видиш ли било това предаване и колко яко трябва да си закъсал с парите за да влезеш в него. И опаааа, след две години КТБ взе, че фалира, отидоха му паричките и той се намери в същото предаване за закъсали звезди, което по-рано така оплюваше.
А пък тази история за девойката и две годишното невиждане, ако я повториш още веднъж може да закръглиш бройката на двуцифрено число вече. Ако искаш да хвана и аз да ти повторя фамилията още толкова пъти. :D Та като не са ти ясни нещата, като не си обула моите обувки, като не си била дори страничен наблюдател на историята, не се напиняй излишно. Ако се бяхме видяли пет пъти дали щеше да е по-различно.Евентуално и може би.И както каза преди jghgh проблемите на едни може да изглеждат нищожни и смешни за други и обратното. Моите най-големи проблеми идват от липсата на самочувствие и отчасти увереност породени от живота ми и н броя страхове натрупани в него с времето както и до голяма степен моята съвест. Но това ти няма как да го разбереш и грам, защото първо не си ходила с моите обувки както казах, второ ми го играеш много оправната мацка с голямо самочувствие и увереност и трето живота ти от самото ти раждане та до днешни дни се е развивал по различен начин от моя например-минала си през различни етапи, родителите ти са различни, приятелите ти са били и са различни и.т.н.

RiB
10-07-2015, 01:38
баа, съвсем изкурволя това женско население... почти не ми останаха приятелки, които да не са били вързани за чички "по любов" като видят зеленото и направо стават луди... доят си мляко от кожения термос и това е... заебавам изобщо всякви опити да си търся сериозно приятелка... бахти трагичното е положението! (а, да... и ако някой отговори на това... с "не слагай всички под общ знаменател" - ей точно такива курволя си хванаха пак чички с парички, дето ми ги лафят тея лафове)

jghgh
10-07-2015, 11:47
за коя зодия искаш да се омъжиш

не казвам.

летаргично ми е.
ле-тар-ги-чно.

skate
10-07-2015, 12:48
Усещам как започвам да си играя прекалено много с огъня...
проблемът е ,че нещо не ми се получава укротяването и накрая няма да се опаря,ами направо ще се подпаля ;д
Всеки път си минавам с фразата "шоу да има,пък квото ще да става"...а това не е добре
трябва да си проведа едно конско in my head
Good and Evil on my shoulders
--

paradosou
10-07-2015, 16:05
Издържала съм го!!! :)
Супер, вече имам яснотата, която от толкова време исках. Доста изхабени нерви, наистина доооста, ама предполагам си е заслужавало. Пък и се запознах с приятни хора покрай цялата история. Само да успея да се отпиша от другото място достатъчно скоростно, хаха.
Имам предложение за разходка в събота, от кога чакаме с мацето. И да вали, няма да се впечатлим.

Dagichka
10-07-2015, 16:09
"Just remember. None of us have any idea what we're doing either. No one chooses to exist. You just do. You're gonna be okay." —Halsey ‪#‎ThingsToNeverEverForget‬

tori
10-07-2015, 17:00
Много добре се чувствам в болницата - стъпвам по-смело в отделението, питам, разпитвам, на визитация се промъквам преди кинези терапевтите да гледам какво става... Въобще чувствам се като вкъщи. Странно ми е, че толкова бързо свикнах и кроя планове за след като завърша и съм все по-объркана какво и къде искам, щот искам навсякъде. :д Навсякъде е мега интересно. И ми казаха, че ще присъствам на операции чаааааак трети курс... Тва не е ли гавра с труп?! Инжекции и абокати - втори семестър; аутопсия на т.н. „идеален“ труп - към края на първи семестър сигурно и при добри резултати; операции - трети; спешно - втори/трети курс, не знам и аз кога; хематология/кръвен център - не знам и аз кога... Дори не са ми показвали още органи във формалин, видях само 7 месечен ембрион и зала за аутопсия. Държат ме на въжета просто. Да уча за нозокомиални инфекции и разни документации... Скуууууууууукаааааааааааа ...
Освен тва забелязах, че като кажа на познати, че се обучавам за бъдещ медик, всички са адски мили и добрички. Явно е от страх, че ще ми паднат в ръчичките и мога да си отмъстя. :ддддд

Fisherman
10-07-2015, 17:40
Много добре се чувствам в болницата - стъпвам по-смело в отделението, питам, разпитвам, на визитация се промъквам преди кинези терапевтите да гледам какво става... Въобще чувствам се като вкъщи. Странно ми е, че толкова бързо свикнах и кроя планове за след като завърша и съм все по-объркана какво и къде искам, щот искам навсякъде. :д Навсякъде е мега интересно. И ми казаха, че ще присъствам на операции чаааааак трети курс... Тва не е ли гавра с труп?! Инжекции и абокати - втори семестър; аутопсия на т.н. „идеален“ труп - към края на първи семестър сигурно и при добри резултати; операции - трети; спешно - втори/трети курс, не знам и аз кога; хематология/кръвен център - не знам и аз кога... Дори не са ми показвали още органи във формалин, видях само 7 месечен ембрион и зала за аутопсия. Държат ме на въжета просто. Да уча за нозокомиални инфекции и разни документации... Скуууууууууукаааааааааааа ...
Освен тва забелязах, че като кажа на познати, че се обучавам за бъдещ медик, всички са адски мили и добрички. Явно е от страх, че ще ми паднат в ръчичките и мога да си отмъстя. :ддддд

избора ти да следваш медицина е добър,само че пътя е дълъг и трънлив дано си въоръжена с търпение

dreamwalker
10-07-2015, 17:47
избора ти да следваш медицина е добър,само че пътя е дълъг и трънлив дано си въоръжена с търпение

Повярвай ми, знам.

weheartiit
10-07-2015, 18:36
Добре,как все се бутам където виждам,че не съм желана. :D
Няма да се науча,ейй.
Ама ми е любопитно.И интересно.
Жадна съм за емоциииииииииии.

ДОТА
10-07-2015, 18:51
И ми казаха, че ще присъствам на операции чаааааак трети курс... Тва не е ли гавра с труп?! Инжекции и абокати - втори семестър; аутопсия на т.н. „идеален“ труп - към края на първи семестър сигурно и при добри резултати; операции - трети; спешно - втори/трети курс, не знам и аз кога; хематология/кръвен център - не знам и аз кога... Дори не са ми показвали още органи във формалин, видях само 7 месечен ембрион и зала за аутопсия.

Всички тия неща съм ги правил или виждал, може би трябва да стана лекар, ще ми отнеме към 2 години.

ДОТА
10-07-2015, 20:00
http://vbox7.com/play:62f56d90a0 имам усещането, че питащите в раздел 'СЕКС' са живяли в такива условия.

Иначе е страшно забавно аниме

dreamwalker
10-07-2015, 20:10
http://vbox7.com/play:62f56d90a0 имам усещането, че питащите в раздел 'СЕКС' са живяли в такива условия.

Иначе е страшно забавно аниме

Голям папагал си.

tori
10-07-2015, 20:15
Мед. сестра съм, Фиш. Имам си търпението да го науча, определено, но нямам търпението да го направя - искам го колкото се може по-бързо и скорострелно да става. Просто последния път в зала в моргата само идеалния труп липсваше, за да е пълно щастието. И якото е, че колкото и да съм уморена, опитвам да попивам всичко и единствено латинския ми е сложен за момента. Никога не съм била по-мотивирана.

an7raks
10-07-2015, 20:24
Мед. сестра съм, Фиш. Имам си търпението да го науча, определено, но нямам търпението да го направя - искам го колкото се може по-бързо и скорострелно да става. Просто последния път в зала в моргата само идеалния труп липсваше, за да е пълно щастието.

Къде сбърках...

tori
10-07-2015, 20:28
Хахахах, в това, че избра някой, който като се запали за нещо, ръси глупости, които все пак се оказват познати понятия. Съдебната лекарка, която ми преподава анатомия и тя го има като понятие в речника и далеч не се смя колкото теб...

Ewok
10-07-2015, 21:01
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10206394407871610&id=1010504279 друго си е да си имаш лиценз и разрешително и застраховка и да си плащаш данъците и така нататък

ДОТА
10-07-2015, 22:11
Днес съм бавна. Едва след две седмици в уни стоплих какъв им е проблемът на хората с името на онлайн системата. Тя се казва ISIS 8-)

Ако не ги бяха налазили "бежанците" въобще нямаше и да са чували за ИД

Rakshy
10-07-2015, 22:38
странно е как някви мега несъществени неща и разлики могат да ти направят деня прекрасен ;/

Ewok
10-08-2015, 04:47
Как си знаех какво ще си пуснала преди да го отворя.
Нищо не доказва тва. Едно голямо нищо има като отношение между лиценза и тва, че тоя е прост като гъз.

Еми, то тва е, че такива са масово таксиметровите шофьори.

tori
10-08-2015, 04:58
Впечатлявам се, щото ми е интересно. Също както ти се впечатляваш от маркетинг, икономика и другите интересни за теб предмети. Всеки си има област, която кара очите му да светят дори само при мисълта. Не очаквам да бъда разбрана, споделям, защото ми е направило впечатление. Както ми е правило впечатление нещо друго, да речем като лятото като ме псува една баба за едни котенца във входа и тва, че съм изтървала вратата. Откривам областта, в която ми се работи и учи тепърва, няма как да не съм въодушевена.

Ewok
10-08-2015, 07:36
Изводът ми от последните няколко дни, особено от преди малко - трябва да науча немски. :с
И руски може, но немският май е по-разумен
А и двата най-добре

jghgh
10-08-2015, 07:39
добро 'утро'.

каква прекрасна утрин.
чувствам, че мога да се хвърля във водите на 'времето'!

Niakoitam
10-08-2015, 08:59
Скапана, скапана съдба!!!
Какво толкова съм направил не знам...
Точно в моментите, когато трябва да съм много силен и да покажа поне малко гордост и инат, съдбата прави ама всичко възможно да се чувствам възможно най-слаб, самотен и неудовлетворен от всичко в живота ми...

Naive
10-08-2015, 09:38
Еми, то тва е, че такива са масово таксиметровите шофьори.

Мдам. А и хайде да не разказвам на колко приятелки им се е случвало при нощно прибиране да ги преследват до входа/асансьора таксиметрови шофьори.
Аз Юбер не съм ползвала редовно, защото нямам кредитна карта. Случвало се е да се возя, много е приятно и според мен НЕ излиза по-евтино. Но намерих и други решение - TAXIME, приложението. Викаш си шофьор по рейтинг, може даже един и същ, знаеш му името, номера на колата и т.н. Разумно решение е.

Rakshy
10-08-2015, 10:05
Мдам. А и хайде да не разказвам на колко приятелки им се е случвало при нощно прибиране да ги преследват до входа/асансьора таксиметрови шофьори.
Аз Юбер не съм ползвала редовно, защото нямам кредитна карта. Случвало се е да се возя, много е приятно и според мен НЕ излиза по-евтино. Но намерих и други решение - TAXIME, приложението. Викаш си шофьор по рейтинг, може даже един и същ, знаеш му името, номера на колата и т.н. Разумно решение е.

уберите ги забраниха, врат

galaxy29
10-08-2015, 14:52
за нея си е голяма работа това че за теб не е не значи че за всички други не е -.-

galaxy29
10-08-2015, 14:53
безпредметна надувка (angry)

galaxy29
10-08-2015, 14:58
Не очаквам да бъда разбрана
ти пък за каква се взе, че само ти си проницателна ли

Rakshy
10-08-2015, 15:01
рентген

рьонтген* менте германка ;/

tori
10-08-2015, 16:32
ти пък за каква се взе, че само ти си проницателна ли
Галаксина, последно време усещам, че не ме обичаш. Почвам да ставам тъжна.

Ewok
10-08-2015, 16:41
Охо. :д Давай, давай.

Така не ми се искаше :д
За съжаление повечето (адекватна) литература по специалността ми е на немски, пък на руски нали все е безплатно...
Мда, ще го започна скоро, то така няколко езика накуп най-добре вървят :д

ДОТА
10-08-2015, 17:05
За съжаление повечето (адекватна) литература по специалността ми е на немски

Коя специалност ?

Fisherman
10-08-2015, 17:36
Галаксина <3

Ewok
10-08-2015, 17:37
о, не ме карай да n-твам :д

ДОТА
10-08-2015, 18:11
о, не ме карай да n-твам :д

Мързи ли те, ясно защо спорта го смяташ за загубено време

jghgh
10-08-2015, 18:29
предприех нещо смело и аз

деаамн im the shit

ДОТА
10-08-2015, 19:26
https://www.youtube.com/watch?v=ZXimUhLXR3o

Това е нашето Анджи, вече знам защо от месец не е влизала тук.
И и пожелавам успех.

LoadRunner
10-08-2015, 19:38
нещо май си се объркал

ДОТА
10-08-2015, 19:40
нещо май си се объркал

на 17 и от София, трябва да е тя

LoadRunner
10-08-2015, 19:42
никакъв шанс, все пак май заради мен си изтри снимката т.е. виждал съм я от главата надолу и от кръста нагоре

ДОТА
10-08-2015, 19:44
Изтри я заради мен, ти само помогна да разбера, че беше тя

LoadRunner
10-08-2015, 19:51
тя като се появи ще си каже тя ли е или не

ДОТА
10-08-2015, 19:52
Ако се появи след края на тоя фактор
въобще няма да я питам дали е тя

pandabear
10-08-2015, 19:58
аз пък до сега надписвах картичка за сватба
дано младоженецът не ме намрази много, хехех

ДОТА
10-08-2015, 20:09
Този път се постарай да не хващаш букета, не като другите пъти, в които не го хващаш, а сутрин е при теб.

pandabear
10-08-2015, 20:17
няма да се редя този път на опашката, решила съм го

ДОТА
10-08-2015, 20:23
Три за щастие, както казват
Пък проблем може да не е хващането, а алкохола. Представяш ли си, ако не ги хващаш, а като пийнеш ги крадеш от жените, които са се добрали до тях.

tori
10-08-2015, 20:24
Аргхрррррррррррр, ш го набия! Как можа, ве?! :дд Хем ми е смешно, че аз съм тъпака, хем искам да го набия с тиган през лицето.

jghgh
10-08-2015, 21:41
вече се чувствам свободна.

http://www.learntarot.com/bigjpgs/cups04.jpg

take it or leave it?

leave it.

Niakoitam
10-08-2015, 22:38
https://www.youtube.com/watch?v=ZXimUhLXR3o

Това е нашето Анджи, вече знам защо от месец не е влизала тук.
И и пожелавам успех.

Ако е единствената Анджела и не се бъркам, днес сгафи, обърка си песента, препява я пак, Саня Армутлиева я попита дали не е използвала някакви субстанции, помъчиха я известно време почти до разреваване,преди това им се моли да остане и в крайна сметка я смениха с една друга на столовете и продължи.

Rakshy
10-08-2015, 23:30
Вчера имах проблясъци на нещо като промъкващ се опит за щастие. Днес това може да е само спомен, който да мога да си кача в инстаграм с хащаг tbt. Затова зле, което ми се превърна в "by deffault"

ForzaFelipe
10-09-2015, 00:21
https://media.giphy.com/media/YoKDHux783GY8/giphy.gif

Trying to understand female logic...

RiB
10-09-2015, 06:58
brrrock lesssnar тук напоследък си свалих малко WWE да гледам... абе изкуствено е, ама не мога да отрека, че сегментите им са на моменти брутални :D :D :D

Niakoitam
10-09-2015, 08:39
Така, така...
Ходенето на рождения ден се провали. Брат ми имал тези дни много работа, братовчедите и те нямало да дойдат поради някакви причини, рожденият ден щял да бъде в едно селце с една фамилна къща. Щяло ли да се нощува или не? Рожденика ли щял да плаща или гостите? Как щял да се осъществи превоза за отиване и връщане? Пък и щом другите няма да ходят, то и аз даже не бях поканен лично. За сефте ми се проваля купон напоследък...
Поне този път си имам и алтернатива. Ще ходя на сбирка на випуска довечера. Засега поне има някакви отзиви за запазени места, но ако до довечера и тя вземе поради някакви неведоми пътища да се прецака вече сериозно ще реша, че поради някакви причини съдбата си е решила да се гаври с мен яко напоследък...

tori
10-09-2015, 12:10
Много добре. Заверих си единия предмет, утре - другия. Хапнах, успокоиха ме. Само ми липсва тая гадна твар, която си прави ташаци с мен... Съквартирантка щял да има... Нели... 1,80 със 1,20 крак, руса... Как можах да му се хвана на бъзиците?! :дд Още има да яде бой с тиганапо главата! Ама каза, че било сладко да ревнувам, тъй чееее... :д Гадняр! И нищо, че се бъзика с мен, пак го обичам пък! Гъз такъв. ГЪЗ! :д Признавам - и аз се хилих. Трън и в сърцето, и в задника.

Lilanda
10-09-2015, 12:52
Еуфорияяяяя! Днес е страхотен ден - Клоп официално ни е мениджър, имам 5-ица на тест, на който очаквах 3 (8-)), уредих всичко за утре и най-важното - брат ми най-после е приет. Няма да го има вече това напрягащо чакане, няма и да се притеснявам за здравето му. Много, много ще ми липсва, но така е най-добре за него. Ако още дори месец повече беше останал вкъщи, щеше да е доста пагубно. Така се радвам, че най-после от толкова време насам го виждам щастлив...Абе с 1 дума еуфория. В цялото семейство. :-D

Dagichka
10-09-2015, 14:21
имам толкова работа за вършене, че се разсейвам, ноо от време на време си поревавам ;д дано не съм болна, ще ходя при доцента за второ мнение де, поне се надявам синът му да е там, мрр :3 той е млад и секси и без това ме е запомнил с неприличните предложения под упойка, които съм му отправяла от миналия път :ддд

Ivaaaaa
10-09-2015, 16:50
чиееееек...

jghgh
10-09-2015, 18:51
http://r32.imgfast.net/users/3214/13/39/88/smiles/1329947235.gif

ставам все по-добра със смирението.

NomNomNom
10-09-2015, 19:14
Днес имах петъчен изблик. :д

Хората, с които работя, не знаят 9гаг.
Значи, седя си аз и гледам картинката от днес дето е It hurts when IP и казвам по навик - вижте, мрежарски виц в 9гаг. И тримата бг колеги ( 35-38г. възраст ) са втъпени, те нямат и фейсбук.
Питам англичанина ( към 45г. , поне има фб ) - и той не знае.
И аз, шокирана,майка ми знае 9гаг по дяволите :д

Отивам на обяд, приказвам си с едно момченце (27г. , поляк ) , че колегите ми не знаят за 9гаг и е забавно, и той - who's that? .
Пред останалите в опън спейса казах, че не е възможно да не знаят 9гаг и никой от станалите не реагира.

----

иначе, имам проекти, пък утре се прибирам и ще съм си хоум офис от бг 1 седмица, целият ми ръчен багаж е шоколади за нашите ( както не съм яла шоколад от 6-7 седмици :Д ) , а понеже няма транспорт от квартирата ми до центъра, мисля да отида до единия от работещите кофи шопове до 3 и да чакам до 5 да стане време :д

ДОТА
10-09-2015, 19:51
хехехе, страх ги е да кажат, защото много шефове проверяват фейса за издънки
там при теб не е прието през работно време да се забавляваш

Rakshy
10-09-2015, 20:33
питай ги за реддит. Реддит е в десетки пъти по-популярен. Половината и повече забавни неща в 9гаг са от там ;/

NomNomNom
10-09-2015, 21:19
питай ги за реддит. Реддит е в десетки пъти по-популярен. Половината и повече забавни неща в 9гаг са от там ;/

не знаят редит, по-онзи ден им обяснявах какво съм чела там за нещо си и те - ъ ?

therichbitch
10-09-2015, 21:35
Хората, с които работя, не знаят 9гаг.
хората, с които работя, вярват едва ли не, че internet explorer е най- добрият браузър :cool:

on: задържаха ни вчера да оправяме глупостите на едни сульовци, които са си лийкнали инфото в публичността и по тоя случай пропуснах един рд, мнооого тъпо ми стана, супер неуважително е да не отидеш на рд на сравнително близък човек
сега добавих хиляда неща към подаръка си, не че ще компенсират, но не са купени, а правени с мн желание от моя страна
Сега заминавам да пия 2 дози аналгин

ДОТА
10-09-2015, 21:40
хората, с които работя, вярват едва ли не, че internet explorer е най- добрият браузър

Аз мога да ти гарантирам, че са прави, а единствения му недостатък е липсата на адони, иначе по бързина и безопасност е много по-напред от всички други.

therichbitch
10-09-2015, 22:22
Те изхождат от съвсем други причини и са редови служители, не са от ИТ отдела. Затова казах "едва ли не".
Не са и чували за някои от останалите алтернативи.

GuardianAngel
10-09-2015, 22:52
Ракши опраиха ме :Д
Имам предвид ,че ми разблокираха нерва,вече съм кат бял човек и тая проклета болка спря :) ..ама 5 дена мъчение братче..
Останаха ми още цели 9 дни отпуска...ще се отдам на лентяйстване и некви разходки с познати,кино и любимите ми изпълнения на класическа китара ,дано да има и някой слънчев ден ей така за разнообразие в тоз проклет Пловдив...

Niakoitam
10-10-2015, 01:03
Дааааам, сбирката беше хубава въпреки че като че ли всяка година намаляваме все повече и повече, но за съжаление свърши. Време е отново да се връщам към тъпата си и гадна действителност...
Поразкърших се малко, а и не мога да кажа, колкото и да се преструвах пред нашите, че съм баш трезвен на три бири и два шота, щом устните и пръстите на ръцете и краката са ми поизтръпнали и трудно нацелвам малките буквички на клавиатурата на телефона ми ( всъщност силно казано, че ги нацелвам баш от първият път де. :D ). А онази съученичка дето отвреме навреме я сънувам често отново се питам дали няма причина за това.

След като преди да кажем 7-8 годинки ми предложи да ме уреди в университета дето учеше тя, днес ме привика при нея да обсъдим защо съм "хранел" уж, кмета и разговора тръгна за работа и тя каза, че ако разбере за нещо ще ме усведоми.
Пък баща ми после пак да казва, че се големеела заради това, че с мъжа и били богати. Аз лично за тия 13 години 4 години учене и 9 след като завършихме, големеене точно спрямо мен тамън никога не съм усетил...:)

skatew
10-10-2015, 04:44
ебаахти до 7 и половина имаше хора в бара :Д утре/тоест днес/ вечерта няма да работя пък

pandabear
10-10-2015, 08:46
този път надминах себе си с тази баница. а пък това време навън е точно, за да си седиш цял ден в леглото и да гледаш филмчета. уви...няма да се получи баш така. вива биохимия! аааа и взех си нов телефон! с малко закъснение, но исках да се изфукам, хехех.

tori
10-10-2015, 10:46
Айде, втората заверка да ми е честита. Нямаше как да не се похваля. Иначе май съм болно, което по дифолт означава, че ми се гушка. Ей ся се мятам да спя. Сама. И се натъпках с пица.

jghgh
10-10-2015, 11:43
спря да вали..
искам да се разходя.. :3

stOlen``EyEs
10-10-2015, 12:09
Чувствам се адски подтисната, заради времето. Нищо не ми се прави. В същото време се надявам максимално бързо да си намеря работа, защото се побърквам с това стоене в къщи. Искам и нещата най-накрая да се изяснят и дано е в моя полза.

aurissaaaaa
10-10-2015, 12:36

4chan към reddit към 9gag е влакчето ;}

Ewok
10-10-2015, 12:42
4chan е твърде екстремно :д
В реддит като че ли е по-адекватно, смисъл, някви интелигентни хора влизат

aurissaaaaa
10-10-2015, 13:44
Не знам, мен твърде пасивно-агресивни ми идват в реддит. И в двата сайта винаги ще има кой да те захапе. В 4чан поне знам, че просто си тролят и ми е забавно, а тия в редит действително си вярват и ме човърка даже само като чета - компетентни по всяка тема, а 90% от мненията са ад хоминем, мемета, висящи твърдения или празнодумие. Пффф, направо се изнервям само като се присетя :Д Добре че в България още не е на мода тва
От друга страна обаче и ти имаш право - тук-там се намира по някой интелигентен човек и може да прочетеш нещо сносно, което да ти промени мирогледа - в 4чан са само тролове ;д

galaxy29
10-10-2015, 14:34
всичките са глупави и вие също задето ги тачите