- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
^ добре.. един пример,за това,че изобщо не осъзнават какви стават: по ИТ ще ме изпитват за 6,а на тая разголената г-на и' казва,че ще и пише 6 за срока директно,а на мен ми трябва още една 6тица,за да ми напише.. и тя: естествено нали сме ВИП.. и аз съответно и казах да,вип курва .. вярно.. грубо се изразих ама си е така.. започват да се мислят за нз. и аз какво..
хаха добре си й го казала спокоедна такава един път мрънкотеше че искала да свали килограми и аз й казах да си махне грима и ще свали килца
ама как ме изгледа злобно после направо.....
Олее ужас...
И таз милата не е много много в час.. http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...98534155_n.jpg просто незнам защо ги е сложила тия боти.
Бтв много ме кефи аватара ти <3 Андреа <3
^ хаха и тя е от вип-овете ;д;д;д;
^ само не знам за какво се възмущаваш като все пак само тя има гърди .. нали хората трябва да видят какво е това ;д
Издразни ме, честно. И такива неща стават, а в повечето случаи няма общо с това, че дадена ученичка е разголена. Свиквай. Учителите са субективни и го признавам, като човек, в чиято полза беше това по 2-3 предмета тоя срок. Не е честно, дразни ме, но това е положението.
Стига си обиждала и си научи по ИТ.
^ добре де,не ме разбра,а започна да нареждаш ?!.. става въпрос за това,че тя се мисли за такава и т.н. и се разголва,а не че даден учител и пише оценката заради това.. чак такива педофили едва ли.. както видя говорихме за това те за какво се мислят,а че всъщност са обикновени разголени момичета и с това не са нищо повече от другите.. върни се,прочети наново и тогава кажи нещо.. по ИТ съм си научила отдавна просто ми трябва само една оценка още така че без морала ако може![]()
В България е пълно с кифли. Извинете но да ходиш с джапанки посредата на есента е напълно тъпо. Много са ми тъпи като си мислят,че ако сложат блуза с голямо деколте на никакви гърди е адски глупаво. Но ми е най-гадно,че момчетата от моята област си падат по такива кифли.Абсолютно всички момчета!
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
^ пикльовците си падат по такива момичета - не и момчетата... сега си падат,но след 5-6 годинки тия кифли ще са за по 1 вечер (сори,до колкото помня беше мъничка - може и да те бъркам с някоя съфорумка) а другите ще си имат сериозни връзки и т.н. .. освен това от сега си личи с по колко умствен багаж са,за това не трябва да те е яд - вижда се колко ще прокопсат и най-важното е с какво
.. а отг. определено не е акъл
![]()
много ме дранят като ги видя с :
1.коса тупирана като кашон
2.чанти/дрехи ментета (всеки да си купува това за което има възможност)
3.разлика на лицето с шията
4.5см черни корени преди жълтото-русо(ЗАЩО? СЕ ПИТАМ ВСЕКИ ПЪТ!)
5.на по 12 с 15см ток изкривен на всички възможни посоки)
6.черно по очите намазано без никаква мярка.
7.изкуствена космата шапка/елек/яка/гети ( не разбират ли, че стои грозно спластено и по скоро от колкото да му хареса на човек може да го накара да повърне.
П.П ако съм забравила нещо ще добавя като се сетя)))))
<3
Е нали знаете ,че на въпроса на кой не му е студено през зимата отговора е :
пингвините
белите мечки
кифлите!
Аз не мога да им се начудя на тия момичета как може да си съсипват здравето така ,че да са по-готини.Може ли в температури от порядъка на 2,3 градуса да излизат с къси панталонки (без клин или нещо което поне да топли маалко) а отгоре с някво палто и тениска под него !! Ужас!
^ значи пак не си разбрала ама все тая ..
В тая тема имам чувството, че идвате да си оплювате съученичките и "дружките" от фейсбук. Защото нали знаете, че ако трябва да си търсим кусури винаги ще си намерим.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На училище с учители не съм си имала работа и не знам как е, обаче за университета си знам, че преди изпитване трябва да се наглася яко и вероятността това да спаси положението силно се покачва. Както и оценката ми. Някои хора приемат факта че съм се гримирала, оправила съм си косата и съм сложила рокля като вид уважение. Даже ни четоха лекция, че не знам си къде студентите ходят на лекции само с най-хубавите си дрехи, защото иначе е неуважение към институцията. Разбира се това няма много общо със зле облечените кифли по-горе, но става дума, че преподавателите ги забелязват тия неща за добро или лошо.
Пантерката искаше да каже, че онази "разголена" госпожица вече е имала достатъчно оценки за срока, за да бъде оформена. Хипотетично казвам 3 оценки.
Ти по една или друга причина си имала само 2 оценки, и ти е трябвала още една.
Това по никакъв начин не означава, че онази кифла заслужава да бъде изпитвана, а ти не, само защото онази е такава и разголена, а ти не си. Нито пък означава, че ти не бива да бъдеш изпитвана, защото не се обличаш и държиш като нея. Пантерката е права и напълно я подкрепям. Вярно, не харесвам кифли, нито пък мисля, че учат и т.н., но това да я наречеш "ВИП курва" само, защото на тебе ти е липсвала една оценка, а на нея не е жалко.
По темата: мразя високите ботуши на къси крака.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...39118124_n.jpg
Нееееееееее....
Какво е това? Пола? Колан? Полан!!?!?
^ Полан ...![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.