- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Ако опишеш по-добре за какво става дума ще улесниш който може да ти помогне. Къде е тая кожичка, виси ли, сцепено ли е...дай малко повече инфо. Щом има секрет и не минава според мен е някаква инфекция. Недей се мий със сапун, щото много изсушава кожата, използвай само вода и може да си правиш бани със смрадлика, те ако не помогнат със сигурност няма да навредят
Да! виси и е много малко като количество някакви милиметри и е точно в горната част на пенис изглежда ми като сцепено и може да се разрастне според мен нз..
Бягай на по-кадърен лекар, щом не зараства над 20 дена, значи нещо не е наред. Може да е някаква инфекция, знам ли..
Жив съм, доста е гадно сега 2-рия ден, много ме дразни ...
Прая му бани с тетра, така ми каза лекаря. Каза ми и да го държа изправен и съм му сложил една марля, щото щяло да има отоци ли там какво каза. Тъпо е като се опира в гащите главата :/
След колко време ще мога да си вървя нормално, ще мога да махна превръзката?
аз мойта превръзка я махнах като ми изпадаха конците + 1-2 дена да ми заздравеят дупчиците от тях, тоест към 25-ия ден, но и дотогава си ходех нормално, свиква се с превръзката. Ама я носи, щото конците като се закачат за бельото е много неприятно. Чети тука темата и се образовай![]()
Ясно, а с нея се спи нали ?
Сега понеже ме мързи да скролвам, за колко време горе долу свикна да вървиш нормално, щот аз още вървя като патка ...
Последно редактирано от Ashenvale : 02-14-2012 на 19:22
Привет
След дълго задгранично персистиращо общуване - в следващите месеци съм гарантирано на разположение!
Писалите на ЛС в последните 1-2-3 месеца да си погледнат ЛС.
виждам, че "besso" се явява поредният щафетен добротворец - консултант.
хвала и чест, Момко!
хвала и чест!!!
Лягам си аз, дано не ме боли, дано няма проблеми, дано мога да спя нормално. Лека. и бтв, тва е много шибана работа. !!
Ето ти хубав урок аз това, че като порастнеш започваш да взимаш решения, които носят сериозни и необратими последствия които трябва да понесеш. Нарича се "отговорност", добре дошъл в света на мъжете!![]()
Спокоен бъди, всички току-що обрязани мислят като теб, но с времето уверявам те ще си доволен от резултата, потрай 20-на дена
И пак ти казвам - чети темата!
Сещам се за филма "Предай нататък". Да помагаш на другите носи едно много хубаво усещане - правейки добро на другите, правиш и на себе сиА какво по-хубаво.. Ще се навъртам докато разполагам с повечко свободно време
![]()
3ден. Нямах проблеми, не ме болеше, не съм се будил. Започвам да свиквам да ходя нормално с превръзката, все още го топя в тетра и го мажа с дефламол, май така беше.
Здравейте исках да се допитам до някой с моя проблемЗатова се разрових в интернети попаднах на този форум. Попитах няколко души на лично съобщение но мисля да си задам въпросите и тук за да може и други хора да се възползват от съветите. Та въпросите ми са:
1) опериран съм преди 2 дни кога мога да се къпя?
2)Тъй като съм активен спортист кога ще мопга пак да се върна в залата?
3)колко време горе долу ще се задържи отока(знам че за всеки е индивидулано но горе долу)
4)След колко време ще мога да вкарам новата "любовна шпага" в действие
и последно от кой ден и колко да се кисна в смрадлика и колко дълго да слагам превръзки?
1) На 3-ия е добре, само те съветвам да са кратки душчета и не с много гореща вода докато зарастне раната
2) Залата я почвай когато се почувстваш готов, освен дискомфорта няма пречка според мен. Само избягвай пътеки и велоергометри и т.н. известно време, че от тях много се потиш а потта в раната ще щипе и никак няма да е приятно
3) Оттока докъм 20-ия ден лека по лека ще изчезва
4) Физиологически шпагата може да влезе в действие пълноценно към 30-ия ден, само дето е грозна картинка...а и белега е леко болезнен на допир, та аз лично останах със смесени чувства от първия път. А секс без лубрикант като си рязан е неприятна история.. За да се изглади мястото където е било рязано и да добие приличен вид са нужни около 3 месеца. Според това, което четох. При мен минаха точно 2 месеца и белега още е леко болезнен на допир, на някои места си личи къде са били конците и седи като подгънато/защипано. Обаче бавно но славно добива вид
5) Смрадликата аз я почнах на 3-ия ден, което според мен е идеалния момент, хем оставяш време раната да се успокои, хем не чакаш да започне да развива микроби и да си докараш инфекция. Мойте бани ги правих веднъж дневно докъм 25-ия ден. След 10 минутна баня мажа с мазило и слагам чиста превръзка. Важно е да топиш пушката със старата превръзка, да покисне няколко минути за да я свалиш лесно, че иначе рискуваш да си разраниш оная работа ако я свалиш на сухо, да разкъсаш зарастващите тъкани, което освен че е болезнено и кърваво ти носи риск от инфекции и ти забавя времето за възстановяване. Мойта превръзка я свалих като ми паднаха конците и ми зарастна всичко, спря да излиза гной и т.н. нещаТва е, дано да съм ти бил полезен. Ако има нещо питай а иначе четете темата, още в първия пост материята е изчерпана на 90%.
Много ти благодаря за изчерпателният отговорНаистиан ми помогна
![]()
Довечера мисля да вляза да се изкъпя, чудя се да слагам ли шампоан щото има шанс да щипе.
ПП. Раната почти зарасна, само конците трябва да паднат и всичко ще е 6 .. Явно при мен ще зарасне по бързо, защото и нещата бяха малко по различни. Моята кожичка не беше цяла, беше само отгоре. Смисъл наполовина, не знам как да го опиша, отдолу нямам отгоре имам. Дано си разбрал какво искам да кажа.
Продължавам с тетрата и дефламола и другата седмица съм на контролен преглед.
А бтв, ти на кой ден започна да биеш ..... xD
Абе къпи се спокойно, ама една баня със смрадлика след къпането е добра идеяИначе около десетия ден неиздържах, ама то по-скоро го мъчих, че ме беше страх да не ми се отвори раната
![]()
Е аз не използвам смрадлика, даже нямам .. на мен лекаря ми каза тетра ?? Каза ми, че е същото .......
Аз мислех първо тетра, после да се изкъпя?
Или първо да се изкъпя и после баня с тетра?
ПП. Разбра ли горе долу какво исках да ти кажа ?
Тетрата е другото име на смрадликата. Кисненето с нея образува защитен слой над раната, има стягащо и дезинфекциращо действие и ако го отмиеш веднага след това под душа няма много смисъл. Кисни след банята.![]()
Искам да попитам в понеделник съм опериран а вече ми падат конци. Нормално ли е защото аз много се притеснявам ....
А добре, царков, няма проблеми. На мен още не са почнали да падат ..
Ама има някаква гадна миризма, дали е от конците ? Не вярвам да е от мен :/
Твоите конци какви са? На мен ми казаха че с времето що се разградят... ама много рано дойде това време :S иначе на теб кой ден ти е?
Еми не знам какви са, и на мен ми казаха същото. И мен ме оперираха в Понеделник. Същата работа съм и аз значи)
Защо ли ми се струва, че при мен ще зарасне по бавно от колкото си мислех.
Вече е 6ти ден, стърчат конците, там където е рязано изглежда много гадно и дори не мога да го докосна.
Шибана работа .. скоро май няма да стане да правя работи с него.