.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    ,,И днес ядох много готина пица.
    С много кетчуп и майонеза.
    Мисля да си мина на старата диета - едно парче пица следобед, много цигари и много бира.
    Ще е много готино.
    Смисъл действително отслабвам по този начин.
    Много е странно.
    Иначе...
    Момчето! Трябва да реша какво да правя с него.
    Много съм объркана. '''
    -------------------------
    Хайде да не се правим да много интелигентни
    Тя написа да не й развалям темите повече и аз най-показно и иронично написах това, за да "разваля" божествената й тема отново. Но защо ли очаквам да схванеш този толкова сложен похват наречен ирония?
    Иначе дори и да беше сериозно не виждам каква връзка има дали ще ям пица или ще пия бира с това, че ти нямаш култура по дадена тема, но въпреки това се правиш на специалист. И дори няма с какво друго да се аргументираш и как да спечелиш спорът освен с хранителният ми режим и постовете ми.
    Защото, видиш ли ти, който яде пица и познава момчета не е интелигентен. и си няма хал хабер от дрога

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Тя написа да не й развалям темите повече и аз най-показно и иронично написах това, за да "разваля" божествената й тема отново. Но защо ли очаквам да схванеш този толкова сложен похват наречен ирония?
    Иначе дори и да беше сериозно не виждам каква връзка има дали ще ям пица или ще пия бира с това, че ти нямаш култура по дадена тема, но въпреки това се правиш на специалист. И дори няма с какво друго да се аргументираш и как да спечелиш спорът освен с хранителният ми режим и постовете ми.
    Защото, видиш ли ти, който яде пица и познава момчета не е интелигентен. и си няма хал хабер от дрога
    Показно и иронично си отделила толкова време за някакви глупости

Аз не мога да те разбера защо ти беше такава рекцията като казах ,че тревата е по-вредна и пристрастителна от цигарите?

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Показно и иронично си отделила толкова време за някакви глупости

Аз не мога да те разбера защо ти беше такава рекцията като казах ,че тревата е по-вредна и пристрастителна от цигарите?
    Колко време смяташ, че съм отделила? Ха-ха-ха!
    Трябваха ми две минути, за да го формулирам и напиша. Да не съм бавна, че да отделям специално време за глупости?

Защото не е вярно. Доказано е, че не е вярно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си