- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
VW-ните не ме кефят... само Corrado-то е машина. Това е мое мнение не искам да обидя никой
Така си мислиш защото знаеш какво гледаш. Ако караш 1 такова из града на никой няма да му дреме и малко погледи ще хванеш. Като цяло обикновенния човек го вижда като стара емблема. Да не говориме, че тука за тях(обикновенните хорица) най-великото бмв е 323i и смятат че 5-series е недоразомение, а 7-series е боклук...
Това го казвам тъй като колата е с американски номер и какво да очакваш ако караш 1 такова в Америка.
Така си е... Ти си Ондаджия![]()
не аз съм беемвемист
Vw Corrado e наистина добра кола и на мене ми харесва.За мене има само 3 коли
1.BMW !!!
2.Honda !!
3.VW !
Да обобщя малко![]()
1.С удоволствие ще си купя Хонда купе D16A1 малкия VTEC,върви кат разпрана харчи малко никакви проблеми нямаш.CRX също не е за подценяване D16B2 112 или 125whp бяха не се сещам но те са за драг,как да е за дълъг път не стават,не е за всеки кола(не че казвам че е за мене)
2.След това бих избрал Vw CORRADO ! двигател мечта ми е G60 ili G40 с компресор.
За G60 - 1,8 160whp предна предавка(може и синхро) градско каране си харчи до 11но знаеш поне какво храниш
За G40 - 1,3 113whp пълна инжекция предно предаване.Двигателят е Дву Валов
3. И така стигнахме до най голямата болест BMW.Единствено бих карал E36 525 tds 143whp,V6,Тurbo Intercooler.Кода на двигателя е М51D25,същата работа като Хондата, 7 на 100 разход извън градско.
закво са ми кухи тръби в колата... да ми я цапат
моя топ е
1. BMW
2. Benz
3. Opel
и за тях Е34 е тъп стар грозен варел... дори да е KIA RIO за тях е по-добре щото е нова... а сравнение с Е34 е максимален боклук
За варела си прав. Е34 е модел 89-та, а това беше преди 23 години. Много вода изтече от тогава и дизайна и технологиите се промениха значително. Там е работата, че това не е и ретро автомобил. Става за маниак, който си запълва с нея свободното време, но не и за кола, на която да разчиташ в ежедневието си.
е да, то не е тайна че старите баварци са по-здрави от новите, и феновете на марката, по младите като мен избират стари модели. Обаче момичетата гледат да е нова. Ако е някоя тъпа ще избере golf 3 пред Charger R/T 69
ми ако е някой от 60-те няма да се учудя ;d
е то твойто е ретро...
сложи му баварски двигател и ща призная
тогава и сложи двоен карбуратор
двигателя е с троен карб, всеки цилиндър с карборатор и спортен филтъв 10на 100 ама летии
смятай кви раоти...