- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
^ Iwostin. Има зелена серия, абе има много серии, разгледай в сайта, но за хидратиране синята-Sensita-е чудесна. Кремчето, което ползвам сега, е само 15лв, има и такъв дневен с 20-ти фактор.
Everything changes, but beauty remains ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Искам хубав покривен фдт на Лореал за червени петънца и всякакви несъвършенства по кожата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пудрата наистина е прекрасна. Прави кожата свежа, матирана, а и за пудра е изключително покривна и стои толкова леко и естествено на кожата... Радвам се, че ти е паснала.
Аз си сменям True Match и Stay Matte обикновено, но Creme Puff много я хвалеха приятелките ми и исках да пробвам. В крайна сметка днес ходих да я купувам, но цветовете са отвратително тъмни и оранжеви, няма нищо, което дори малко да се слива с кожата ми. Щях да взема Тру Мач, но имаше само тази с четчицата, от компактната бяха останали тъмни цветове. И си харесах една на Буржоа. Текстурата й е леко ...кремообразна, струва ми се мааалко подобна на True Match. Не съм я пробвала и не знам нито как стои на кожата, нито как е като покривност, но изглежда хубава, сякаш завършека не е напълно матиран, а леко озаряващ. Ще я видя утре, нямам търпение да си я пробвам.
Ето за тази става въпрос:
Ако не ми хареса, ще си взема Лореалската, че не съм си купувала от доста време, започна да ми липсва.
От толкова време едни и същи марки пудра ползвам, направо се чувствам сякаш съм изневерила на себе си. :Д
кажи си мнението после, защото и аз съм с доста бяла кожа и съм доволнта от Loreal True Match хаха, ще те следя!![]()
ох, с тия бели кожи... или ни седят тъмно, или оранжавеят![]()
Някой може ли да обясни как по-точно вреди фон дьо тена на лицето /освен това, че запушва порите и се появяват пъпки/?
След ползване на фон дьо тен на Лореал,който беше твърде тежък за кожата ми,реших да си купя нещо по-щадящо и си харесах като цяло на Буржоа фон дьо тените.В едно списание имах мостра на bourjois flower perfection foundation и що-годе ми хареса,но искам да попитам кой от всичките им фон дьо тени е най-покривният?
Flower Perfection-а на Буржоа никак не ми хареса на мен. Пробвах го също от мостра, тъмничък беше, но като консистенция стои страшшно сухо на кожата и мисля, че би паснал по-скоро на момичета с мазна кожа... Според мен 10h sleep effect е по-добър, както и Healthy Mix... Пробвай.
Защо не си вземеш някоя пудра по-покривна? Мисля, че по-добре би било, защото на Буржоа фон-дьо-тените като цяло не са много покривни, а мога да ти препоръчам доста покривна пудра- True Match на Л'ореал, която стои страшно леко на кожата, остава много приятен завършек на кожата-прави я много нежна и е доста покривна. Същите пари като фон-дьо-тените на Буржоа е.
Преди време съм ползвала пудра,но нямам спомен дали съм била доволна,но пудрата не е ли за по-зряла кожа и не е ли по-вредна от фон дьо тен-а? Аз така съм информирана и все се насочвам към фон дьо тените,пък и както съм сега с нормална кожа... голямо търсене ще падне![]()
Не, пудрата е мнооого по-безвредна от фон-дьо-тена и далеч не е за зряла кожа.![]()
Специално тази пудра на Л'ореал , която ти препоръчах, не е за мазна кожа... в смисъл става и за мазна, де, но аз съм с нормална и ми стои добре. 23 лева някъде е, за компактната говоря. Пробвай я, според мен няма да съжаляваш.
Хм, аз съм ползвала пудрата и не е никак тежка. Не знам защо ти стои тежко на кожата, аз също не си падам по такива продукти и гледам по лицето си винаги да имам възможно най-леки продукти.
Ами аз си купих сега на Буржоа Healthy Balance, по-горе в темата има снимки. Има покривност, 15 лв е, но ако си беличка, може и да ти е тъмна.
Мне,не съм бяла,средна ми е кожата.А да питам,наистина ли продуктите на Буржоа не запушват порите и са по щадящи спрямо останалите продукти,най-вече за лице питам![]()
с какво си почиствате грима? кърпички, тоалетно мляко? след това някакви гелчета, лосиончета?
Аз си почиствам грима, първо си измивам лицето с някакъв ексфолиант и после тампон с мляко за почистване на грим.
Иначе купих си фон дьо тен на Боржуа(10 Hour Sleep Effect) , мога да кажа, че от всички фон дьо тен-и които съм си взимала, най ми допада той!Не е покривен , но за мен е достатъчно, посто след него кожата ми е като кадифе ;д Но проблема е, че си взех твърде тъмен цвят...Казаха ми, че е най-светлия и уш пробвах, ма на тази светлина там и после видях в интернет , че има още два по-светли, сега ще чакам до лятото да хвана малко тен и ще го ползвам!
Аз си трия грима с мицеларна вода. После си пръскам лицето с термална вода, след това кремче.
Избрах си 2 фон дьо тена- Ревлон Фотореди и Буржоа Хелти Микс (бил най-покривният) кой да си взема,помагайте,че не мога да реша :/
Аз съм за Фотореди.
Хелти Микс-а не съм го ползвала, но Фотореди дава на кожата точно завършека, който аз се стремя да постигна, благодарение на светлоотразявашите частички... Тук мисля, че е според личните предпочитания, а и мисля, че Фотореди е по-покривен от Хелти Микс.