.
Отговор в тема
Страница 33 от 141 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 3520
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Iwostin. Има зелена серия, абе има много серии, разгледай в сайта, но за хидратиране синята-Sensita-е чудесна. Кремчето, което ползвам сега, е само 15лв, има и такъв дневен с 20-ти фактор.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Момичета, сега мисля да пробвам на Макс Фактор Creme puff. Хубава ли е? Как е като покривност?
    При положение че съм доволна от Loreal True Match, на твое място не бих рискувала да сменям пудрата.

btw, PullMeCloser, снощи се гледах на едни снимки отпреди седмица- направо заслужаваш черпене за това, че ме насочи към тази пудра.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Имала съм бялата и е незаменима! Предполагам и черната е също толкова добра!
    Благодаря ти! И на мен ми изглеждаше добра,но да попитам все пак

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Искам хубав покривен фдт на Лореал за червени петънца и всякакви несъвършенства по кожата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Искам хубав покривен фдт на Лореал за червени петънца и всякакви несъвършенства по кожата.
    Държиш ли да е Л'ореал ? Max Factor Lasting Performance и Revlon Color Stay са също доста покривни и хубави.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Държиш ли да е Л'ореал ? Max Factor Lasting Performance и Revlon Color Stay са също доста покривни и хубави.
    Мерси!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на cheburashka
    а ползвате ли специални нощни кремове?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    При положение че съм доволна от Loreal True Match, на твое място не бих рискувала да сменям пудрата.

btw, PullMeCloser, снощи се гледах на едни снимки отпреди седмица- направо заслужаваш черпене за това, че ме насочи към тази пудра.
    Пудрата наистина е прекрасна. Прави кожата свежа, матирана, а и за пудра е изключително покривна и стои толкова леко и естествено на кожата... Радвам се, че ти е паснала.

Аз си сменям True Match и Stay Matte обикновено, но Creme Puff много я хвалеха приятелките ми и исках да пробвам. В крайна сметка днес ходих да я купувам, но цветовете са отвратително тъмни и оранжеви, няма нищо, което дори малко да се слива с кожата ми. Щях да взема Тру Мач, но имаше само тази с четчицата, от компактната бяха останали тъмни цветове. И си харесах една на Буржоа. Текстурата й е леко ...кремообразна, струва ми се мааалко подобна на True Match. Не съм я пробвала и не знам нито как стои на кожата, нито как е като покривност, но изглежда хубава, сякаш завършека не е напълно матиран, а леко озаряващ. Ще я видя утре, нямам търпение да си я пробвам.
    Ето за тази става въпрос:

Ако не ми хареса, ще си взема Лореалската, че не съм си купувала от доста време, започна да ми липсва.
    От толкова време едни и същи марки пудра ползвам, направо се чувствам сякаш съм изневерила на себе си. :Д

кажи си мнението после, защото и аз съм с доста бяла кожа и съм доволнта от Loreal True Match хаха, ще те следя!

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    кажи си мнението после, защото и аз съм с доста бяла кожа и съм доволнта от Loreal True Match хаха, ще те следя!
    Ако питаш за тази, която вчера си взех-на Буржоа- ами...много е хубава, има покривност, прави кожата много мекичка... НО най-светлият цвят е ТЪМЕН! Поне на мен ми е тъмничък

ох, с тия бели кожи... или ни седят тъмно, или оранжавеят

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    покривна пудра за смесена към мазна кожа?
    до 15тина лева по възможност..

и да не е антибактериалната на манхатън, защото е ужасна..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Зайче..
    Някой може ли да обясни как по-точно вреди фон дьо тена на лицето /освен това, че запушва порите и се появяват пъпки/?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    След ползване на фон дьо тен на Лореал,който беше твърде тежък за кожата ми,реших да си купя нещо по-щадящо и си харесах като цяло на Буржоа фон дьо тените.В едно списание имах мостра на bourjois flower perfection foundation и що-годе ми хареса,но искам да попитам кой от всичките им фон дьо тени е най-покривният?

Flower Perfection-а на Буржоа никак не ми хареса на мен. Пробвах го също от мостра, тъмничък беше, но като консистенция стои страшшно сухо на кожата и мисля, че би паснал по-скоро на момичета с мазна кожа... Според мен 10h sleep effect е по-добър, както и Healthy Mix... Пробвай.
    Защо не си вземеш някоя пудра по-покривна? Мисля, че по-добре би било, защото на Буржоа фон-дьо-тените като цяло не са много покривни, а мога да ти препоръчам доста покривна пудра- True Match на Л'ореал, която стои страшно леко на кожата, остава много приятен завършек на кожата-прави я много нежна и е доста покривна. Същите пари като фон-дьо-тените на Буржоа е.

Flower Perfection-а на Буржоа никак не ми хареса на мен. Пробвах го също от мостра, тъмничък беше, но като консистенция стои страшшно сухо на кожата и мисля, че би паснал по-скоро на момичета с мазна кожа... Според мен 10h sleep effect е по-добър, както и Healthy Mix... Пробвай.
    Защо не си вземеш някоя пудра по-покривна? Мисля, че по-добре би било, защото на Буржоа фон-дьо-тените като цяло не са много покривни, а мога да ти препоръчам доста покривна пудра- True Match на Л'ореал, която стои страшно леко на кожата, остава много приятен завършек на кожата-прави я много нежна и е доста покривна. Същите пари като фон-дьо-тените на Буржоа е.
    Преди време съм ползвала пудра,но нямам спомен дали съм била доволна,но пудрата не е ли за по-зряла кожа и не е ли по-вредна от фон дьо тен-а? Аз така съм информирана и все се насочвам към фон дьо тените,пък и както съм сега с нормална кожа... голямо търсене ще падне

Не, пудрата е мнооого по-безвредна от фон-дьо-тена и далеч не е за зряла кожа.
    Специално тази пудра на Л'ореал , която ти препоръчах, не е за мазна кожа... в смисъл става и за мазна, де, но аз съм с нормална и ми стои добре. 23 лева някъде е, за компактната говоря. Пробвай я, според мен няма да съжаляваш.

Не, пудрата е мнооого по-безвредна от фон-дьо-тена и далеч не е за зряла кожа.
    Специално тази пудра на Л'ореал , която ти препоръчах, не е за мазна кожа... в смисъл става и за мазна, де, но аз съм с нормална и ми стои добре. 23 лева някъде е, за компактната говоря. Пробвай я, според мен няма да съжаляваш.
    Досега ползвах фдт на L'Oreal True Match и ми беше доста покривен,пробвала съм пудрата,но ми седи много тежко,някаква маалко по-малко покривна от нея,например на Буржоа? Иска ми се нещо по-щадящо кожата :/

Хм, аз съм ползвала пудрата и не е никак тежка. Не знам защо ти стои тежко на кожата, аз също не си падам по такива продукти и гледам по лицето си винаги да имам възможно най-леки продукти.
    Ами аз си купих сега на Буржоа Healthy Balance, по-горе в темата има снимки. Има покривност, 15 лв е, но ако си беличка, може и да ти е тъмна.

Мне,не съм бяла,средна ми е кожата.А да питам,наистина ли продуктите на Буржоа не запушват порите и са по щадящи спрямо останалите продукти,най-вече за лице питам

с какво си почиствате грима? кърпички, тоалетно мляко? след това някакви гелчета, лосиончета?

Аз си почиствам грима, първо си измивам лицето с някакъв ексфолиант и после тампон с мляко за почистване на грим.
    Иначе купих си фон дьо тен на Боржуа(10 Hour Sleep Effect) , мога да кажа, че от всички фон дьо тен-и които съм си взимала, най ми допада той!Не е покривен , но за мен е достатъчно, посто след него кожата ми е като кадифе ;д Но проблема е, че си взех твърде тъмен цвят...Казаха ми, че е най-светлия и уш пробвах, ма на тази светлина там и после видях в интернет , че има още два по-светли, сега ще чакам до лятото да хвана малко тен и ще го ползвам!

Аз си трия грима с мицеларна вода. После си пръскам лицето с термална вода, след това кремче.

Избрах си 2 фон дьо тена- Ревлон Фотореди и Буржоа Хелти Микс (бил най-покривният) кой да си взема,помагайте,че не мога да реша :/

Аз съм за Фотореди.
    Хелти Микс-а не съм го ползвала, но Фотореди дава на кожата точно завършека, който аз се стремя да постигна, благодарение на светлоотразявашите частички... Тук мисля, че е според личните предпочитания, а и мисля, че Фотореди е по-покривен от Хелти Микс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си