- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Направих нова тема защото тази стана много дълга Ето линк http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post10132342
Нямам си и представа какво ще правя,само знам,че ще танцувам.Днес бях в училището ви с още няколко момичета,може да си ме видяла.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Здравейте! Аз съм нова тук и съм 7-ми клас. Много ми е трудно,но все пак се справям...имате ли някаква идея как да се улесня малко по физика,защото нищо не разбирам там?
Ох, изпитите са скоро, а аз по математика едва хващам 3! Какво ще правя не знам .. >.< Бог да ми е на помощ тогава !! :х
Вие имате ли такива проблеми?![]()
Точно това ми е проблема.. :/ Докато съм в училище си казвам " Като се прибера, ще си реша домашното.. няма да ми отнеме много време", а след като си дойда в къщи си казвам, че знам урока и няма смисъл .. ии се оказва че нищо не знам. Сега ако седна да уча няма да стане нищо, особено с тези триъгълници и доказателства.. Уравненията и неравенствата има шанс да ги науча, но другото.. :Х
Ехе, откога не бях писала. По биология хич не ми се нравят уроците, супер глупави и подробни, а госпожата само ни казва, че едва ли не целия материал сме го учили и предишни години. Аз не помня какъв ни е бил урокът преди 2 дни, а тя иска да помня неща от 5ти клас. Иначе не се притеснявам по български, защото повечето въпроси са елементарни, но по математика втория модул малко ме смущава и днес ще седна да решавам нещо..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз утре имам контролна по биология и по физика, а тези предмети са ми толкова трудни ... :X Моля Ви, стискайте ми палци. Не искам в края на годината да си развалям оценките.
стискаме ти палци, цвети. Между другото ни отмениха контролното по математика, защото няма да ни остане време да си вземем материала . По литература разглеждаме и обсъждаме "По жътва" . По български сме на "дискусии" и имаме домашно за утре да разсъждаваме върху две теми , които ние си ги избрахме (дори са моя идея (chuckle) ) ии в клас всеки ще си чете, това което е написал и такам ... бтввв изпитите наближават все повечее ..
: ))
Идните 4 дни плътно екскурзии. Малко почивка този месец и другия вече якото учене...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
оо браво, завиждам ти .. и аз имам нужда от една екскурзияbtw утре имам контролно по химия стискайте палци
![]()
хаха късметлийка съм, контролното по химия го отмениха за сега, имахме заместничка (happy)
Хора, тъп въпрос, обаче се панирам - на изпита по математика за задачите от 1 модул има ли значение, ако не пишеш там доказателства и тн?Те черновите проверяват ли ги?
SunT, мисля, че няма значение дали ще пишеш доказателствата .. и май не вземат черновите, а само самите бланки с отговорите .
btw утре съм на пробен изпит по български .. последния е ,но пък после в училище ще имаме още 1,2 пробни .. дано да се справя..
Е, как? То така може да си подсказвате с черновите.Ддз според мен би трябвало всичко да ти вземат :/ А това със 10000 плика не го разбрах, някой може ли да обясни колко са и кой за какво е?
Никой няма да ти гледа черновите. Те остават в училището ти, затова са в отделен плик, заедно със свитъка с условията по 1 модул. До проверителите стига само официалната бланка с отговорите, която е в съвсем друг плик.Те проверяват само верността на посочените отговори и въобще не ги интересува как е стигнал ученикът до тях.Това означава, че можеш да спечелиш точки с налучкан верен отговор, без да имаш понятие как се решава дадена задача.
Чернова не се гледа и във втори модул. Гледат се нанесените числови или словесни отговори на задачите със свободен отговор.Или са верни ли не. Проследява се всяка стъпка от решението единствено на последните две задачи.Но на беловата, а не на черновата.
В първия модул се гледат само дали си написал правилната буква .
Във втория модул се гледат решенията на последните 2 задачи . Тоест се дават все някакви точки и за наполовина решени задачи .
Последно редактирано от Xriis.. : 04-28-2012 на 18:15
Благодаря ви за отговоритеА нещата с пликовете може ли някой да ги обясни?Колко плика са и къде какво се слага?
Ооо как си спомням и аз 7-клас (тоест last year),толкова много напрежение и притеснение,а всъщност въобще не беше трудно,няма за какво да се притеснявате,всичкото това плашене и говорене,че е трудно и не знам си какво е просто за да седнете и да си научите уроците,защото и така трябва,щом знаеш и учиш,нищо няма да ти се опълчи! Просто успокойте се повтаряйте си,че можете и ще успеете и всичко ще бъде наред!
Успех от мен и дано ви приемат където искате.