.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 151
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    DisappointedDreamer къде си намери трънки? В обувката ли?
    Да скъсали са ми са се обущата. Трябва да си купувам нови
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-03-2012 на 15:30

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ами донякъде ги харесвам
    понякога се спичам и ако от среща момчето е срамежливо и не обелва дума ми става бая тъпо и се мълчи (а все пак искам той да продължи разговора толкова ли е трудно иначе само аз бърборя и си водя монолог не че не давам думата и прекъсвам но просто когато давам думата и не чуя нищо ми става тъпо)и в крайна сметка излиза че аз командвам парада(в този случай ако аз не поканя на среща ония ще седи да се стеснява как да ме покани пф) но пък така не ми е интересно за мен нещата трябва да са взаимни
    от друга страна пък поне не е някой нахакан мухльо който да ме командори да не ми дава мира и спокойствие и тн....
    така че съм за но ако е малко срамежлив(умерено) защото когато е в повече ми писва аз да правя всичко все пак е той момчето не аз !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да скъсали са ми са се убущата. Трябва да си купувам нови
    Той ще ти купи нови.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз пък продавам, може да уредим нещо. Кой номер носиш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    на луната
    Много сте ми странни.Хем да не е стеснителен,да не е и прекалено отворен в същото време,да има тяло като на модел,да кара БМВ-голям плюс,да има пари и няма да изброявам още.И накрая от толкова избиране се появявят теми като: изневерява ми с най-добрата ми приятелка,много съм разтроена изостави ме,излезнахме на разходка а той пърди по улицата и още подобни.Накрая като станете стари моми 90% се хващате с някой мухал,който има шкембе,живее в панелка,развлечението му е да гледа мачове.По професия е техник на перални,примерно.От ваша страна вие трябва да му чистите и да готвите.В свободното време може да спите или да решавате кръстословица.Накрая се оимъжвате за него, защото сте на 40 години и отворените батки няма да ви поглеждат дори.

Град
    София, България
    37-38 *подскача щастливо*

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз нося 39. Може ли да ти дам едни мои?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Цитирай Първоначално написано от spambotkvadratnigashti Виж мнението
    Много сте ми странни.Хем да не е стеснителен,да не е и прекалено отворен в същото време,да има тяло като на модел,да кара БМВ-голям плюс,да има пари и няма да изброявам още.И накрая от толкова избиране се появявят теми като: изневерява ми с най-добрата ми приятелка,много съм разтроена изостави ме,излезнахме на разходка а той пърди по улицата и още подобни.Накрая като станете стари моми 90% се хващате с някой мухал,който има шкембе,живее в панелка,развлечението му е да гледа мачове.По професия е техник на перални,примерно.От ваша страна вие трябва да му чистите и да готвите.В свободното време може да спите или да решавате кръстословица.Накрая се оимъжвате за него, защото сте на 40 години и отворените батки няма да ви поглеждат дори.
    Спри да слушаш чалга.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    София, България
    Аз нося 39. Може ли да ти дам едни мои?
    Може, може. Ще си турА 5 чорапа и готово.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Да, самата аз съм много срамежлива, но съм и цапната в устата колкото искаш.
    Eдва ли има човек , който не би се съгласил с това .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на Chacho
    Спри да слушаш чалга.
    Спести ми дълъг пост.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Eдва ли има човек , който не би се съгласил с това .
    Относно мен ли или изобщо?

Chacho, много мислиш.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Може, може. Ще си турА 5 чорапа и готово.
    Тамън да си ги ползваш и през зимата и да ти е топло на краката.Тураш си едни дебели вълнени чорапи и си уредена и за тогава.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Относно мен ли или изобщо?
    Eстествено че става въпрос за теб , то друга като тебе няма ....
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Спри да слушаш чалга.
    Специален поздрав за теб, за Чачо и всички дето толкова роптаят против чалгата
    http://vbox7.com/play:bf7c628bf6

П.П. Аз слушам всичко.Много често и The Voice i Sity TV,но не се влияя особено от това какъв стил е едно нещо.Има песни,които ми харесват и други песни.

Град
    София, България
    Тамън да си ги ползваш и през зимата и да ти е топло на краката.Тураш си едни дебели вълнени чорапи и си уредена и за тогава.
    Дааа. И тук и без т'ва е много студено.

Е как пък че в София е студено като е на 30км от тук.Или искаш да ти ги пращам по еконт до Стокхолм.Тогава е за твоя сметка.

Град
    Eстествено че става въпрос за теб , то друга като тебе няма ....
    Знам, че няма. Аз съм единствено по рода си. Днес живи богини не се срещат често. Но не мисля, че кой знае колко еди кой си би запомнил поведението на някой потребител от този раздел. омг

Niakoitam, аз също слушам всичко. Това, което ти допада, ти повлиява на подсъзнателно ниво. Писанията ти от онзи пост са характерни за чалга културата, ако трябва да бъда по-точна.

Град
    София, България
    Е как пък че в София е студено като е на 30км от тук.Или искаш да ти ги пращам по еконт до Стокхолм.Тогава е за твоя сметка.
    Ми аз не съм си в София. Ии по шведско ще ги пращате да

Знам, че няма. Аз съм единствено по рода си. Днес живи богини не се срещат често.
    Уж гледах " Сблъсъка на титаните" , но не те видях ... Явно са те изпуснали от кадър !

ПП. Ти нали не ми думаше безименно xD

Знам, че няма. Аз съм единствено по рода си. Днес живи богини не се срещат често. Но не мисля, че кой знае колко еди кой си би запомнил поведението на някой потребител от този раздел. омг

Niakoitam, аз също слушам всичко. Това, което ти допада, ти повлиява на подсъзнателно ниво. Писанията ти от онзи пост са характерни за чалга културата, ако трябва да бъда по-точна.
    И въпреки това може би около 80-90% от хората плюят по чалгата като невиждали, а след това някои и друг Петък тичат по дискотеките и кършат снаги на толкова оплюваните от тях чалгии.Това си е чиста доста лицемерие. Иначе да има някои много тъпи песни,които учат на лошо подрастващите.Но пък да бяха само те.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Та в тоя ред на мисли мога в един момент да съм точно такъв,но в следващият момент ако ми бъде показано максимално добре че имаш желание не ще те накарам да те хване срам и да се почувстваш неудобно,но и доста повече може би...
    Ще се насереш в гащите..

Има 2 варианта на това 'да те хване срам':
    - единият е в добрия смисъл, в който всички го разбрахте от поста на пантерата
    - другият е да те хване срам, защото ти е неудобно някакъв охлюв да седи до теб, да те гледа влюбено в очите и с бавен мазен глас да ти се обяснява в любов, да те гледа влажно в очите и да те държи едностранно за ръката, като е лишен от всякакво чувство за хумор и ситуацията вместо разчупена става крайно неудобна. Отделно не е успял да разчете сигналите ти и не разбира, че очевидно не го харесваш.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    И въпреки това може би около 80-90% от хората плюят по чалгата като невиждали, а след това някои и друг Петък тичат по дискотеките и кършат снаги на толкова оплюваните от тях чалгии.Това си е чиста доста лицемерие. Иначе да има някои много тъпи песни,които учат на лошо подрастващите.Но пък да бяха само те.
    Не са само те и то само в поп-фолка. Колко мръснишки текстове има и то в световни хитове. Просто не са наши и не ги плюем така.

Град
    Уж гледах " Сблъсъка на титаните" , но не те видях ... Явно са те изпуснали от кадър !

ПП. Ти нали не ми думаше безименно xD
    Там може да си видял баба ми. Аз съм от римската митология, а тя е от гръцката.

umri целият ли пост беше заделен за мен или само първата му част

Въпрос: Защо? С какво предизвиках яростта ти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си