- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета харесвате ли срамежливи момчета?
ами донякъде ги харесвам
понякога се спичам и ако от среща момчето е срамежливо и не обелва дума ми става бая тъпо и се мълчи (а все пак искам той да продължи разговора толкова ли е трудно иначе само аз бърборя и си водя монолог не че не давам думата и прекъсвам но просто когато давам думата и не чуя нищо ми става тъпо)и в крайна сметка излиза че аз командвам парада(в този случай ако аз не поканя на среща ония ще седи да се стеснява как да ме покани пф) но пък така не ми е интересно за мен нещата трябва да са взаимни
от друга страна пък поне не е някой нахакан мухльо който да ме командори да не ми дава мира и спокойствие и тн....
така че съм за но ако е малко срамежлив(умерено) защото когато е в повече ми писва аз да правя всичко все пак е той момчето не аз !![]()
Аз пък продавам, може да уредим нещо. Кой номер носиш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много сте ми странни.Хем да не е стеснителен,да не е и прекалено отворен в същото време,да има тяло като на модел,да кара БМВ-голям плюс,да има пари и няма да изброявам още.И накрая от толкова избиране се появявят теми като: изневерява ми с най-добрата ми приятелка,много съм разтроена изостави ме,излезнахме на разходка а той пърди по улицата и още подобни.Накрая като станете стари моми 90% се хващате с някой мухал,който има шкембе,живее в панелка,развлечението му е да гледа мачове.По професия е техник на перални,примерно.От ваша страна вие трябва да му чистите и да готвите.В свободното време може да спите или да решавате кръстословица.Накрая се оимъжвате за него, защото сте на 40 години и отворените батки няма да ви поглеждат дори.
Аз нося 39. Може ли да ти дам едни мои?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Специален поздрав за теб, за Чачо и всички дето толкова роптаят против чалгата
http://vbox7.com/play:bf7c628bf6
П.П. Аз слушам всичко.Много често и The Voice i Sity TV,но не се влияя особено от това какъв стил е едно нещо.Има песни,които ми харесват и други песни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е как пък че в София е студено като е на 30км от тук.Или искаш да ти ги пращам по еконт до Стокхолм.Тогава е за твоя сметка.
Знам, че няма.Аз съм единствено по рода си. Днес живи богини не се срещат често.
Но не мисля, че кой знае колко еди кой си би запомнил поведението на някой потребител от този раздел. омг
Niakoitam, аз също слушам всичко. Това, което ти допада, ти повлиява на подсъзнателно ниво. Писанията ти от онзи пост са характерни за чалга културата, ако трябва да бъда по-точна.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И въпреки това може би около 80-90% от хората плюят по чалгата като невиждали, а след това някои и друг Петък тичат по дискотеките и кършат снаги на толкова оплюваните от тях чалгии.Това си е чиста доста лицемерие. Иначе да има някои много тъпи песни,които учат на лошо подрастващите.Но пък да бяха само те.
Ще се насереш в гащите..
Има 2 варианта на това 'да те хване срам':
- единият е в добрия смисъл, в който всички го разбрахте от поста на пантерата
- другият е да те хване срам, защото ти е неудобно някакъв охлюв да седи до теб, да те гледа влюбено в очите и с бавен мазен глас да ти се обяснява в любов, да те гледа влажно в очите и да те държи едностранно за ръката, като е лишен от всякакво чувство за хумор и ситуацията вместо разчупена става крайно неудобна. Отделно не е успял да разчете сигналите ти и не разбира, че очевидно не го харесваш.
Temet Nosce
벨야카
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
umri целият ли пост беше заделен за мен или само първата му част
Въпрос: Защо? С какво предизвиках яростта ти?![]()