- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
абе лъвчо нали каза, че и ти на 70 кила си бил омазнен, забелязвам, че паласките почват да се оформят и пресата направо изчезна :С:С:С страх ме е !!!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз скоро трябва да почвам да чистя,ама много трудно с 1000000 други ангажимента(
xDD можем да обменим опит![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много съм зле...Вчера вечерта се почуствах отпаднал..Не съм ял вчера
А днес вече 11 часа,а съм ял само една чиния супа..Уш да се оправя..
Аз съм от около 5 месеца такаПо-добре яж насила, но не си зарязвай режима.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не е хубаво да се претоварва като му е лошо, на мен като ми стане лошо, почвам по-леко да ям и бавно се връщам към предишния начин на хранене, а и нали няма вечно да качваме кила, още най-много 1-2 години и спираме с качването![]()
sapphire5![]()
и на мен лъвчо, но изчакай още малко и после само ще поддържаме......
sapphire5![]()
йес, намерих си темата![]()
sapphire5![]()
Вече ще пиша тукднешната тренировка пак беше супер кратка - 30мин. за което много се дразня, но и миналото лято беше така и сега няма за какво да се оплаквам :Д
sapphire5![]()
ооооооооднес щях да бия шофиора на рейса, нещо ми се прави на тарикат, ама като го гледам къф е дядка му простих, но следващия път ще го тупалкам
![]()
![]()
sapphire5![]()
теглих се днес 73.5 :O свалям без да правя кардио, знаех си деба....... ако имам възможност ще потичам 1 седмица колкото да си раздвижа метаболизма, ама това ще бъде....... хубавото е че ръката си стои същата![]()
sapphire5![]()
Хаха Фатрат се върна![]()
А бе фатрат да не играеш цс![]()
Един в сървъра дето играя има същият ник като от подписа ти
![]()
оо фатрат как е![]()
Знаеш ти ..![]()
ти пък цс ли играеш бе ей![]()
sapphire5![]()
кво знаете вие ве, мишки сте сравнение с моите знанияxD: D
Не е .....
а и много лъже, не е писал от 11 месеца, няма и годинагледай и ти като вземеш зоб с тия болници и ти няма да пишеш цяла година
![]()
sapphire5![]()