- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Айде започва се ! Вадете бирите и семките![]()
Делнах си фейсбука щото така или иначе не го ползвам.
Да се надяваме че ще е за добро. Мачовете не ме интересуват.
Иначе днес беше хубав ден с нея. Надявам се тя да си е прекарала добре с мен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Излиза ми се, а няма с кой :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Всъщност само си мислиш, че си го делнал. Такава опция няма във фб.
По темата: супер работната седмица най - сетне свърши идват два дена уикенд, които ще прекарам с нея <3 Отделно днес придърпахме един много голям проект, по който ще работя така че общо взето ми е щастливо.
И нямам търпение да свърши практиката и сесията и... <3
Яко хорни ми е, да идва утре по-скоро. Ще му извадя душичката просто. <3 Накупихме нещата, готова съм за потегляне и неделя с нощния влак потегляме към морето. Ще има мидички, насекоми и други животинки... Опитвам се да гледам позитивно, въпреки че като цяло не умирам от нетърпение за тая практика.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пламито е тук дарлинг :*
Нали знаеш ,че всичко ше се нареди самО, без излишни преструвки.
Вие си знаете какво има и ще е страхотно, слънчице :*:*
А иначе кака ви е уморена от екскурзията и цепи ме менчето ,изгоряла съм,ама нищо.Поне беше хубав ден. Пообиколих,наснимах ,накупих- ехеееей. Супер.
Сега остава само и миличкото ми да си го чуя и ще ми е перфе!
maDamn
Нещо ми се измориха крачетата от токчетата. Последният абитуриентски бал за тая година... и беше толкова хубава. Довечера ще се размажем! Имам нужда, след всичко...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А като пишеща на кирилица чувстваш ли се ? Или като прочитаща поне правилата на форума ?
Whatever..
По темата - meh, гледам мачовете, тъпея... иначе казано - sameshit, different day !
През цялото това време съм спала зимен сън.Месеци и месеци,а не съм проумявала как се е изменяла обстановката...
Плавно и постепенно,но дните са минавали,а моя милост си е бляла и унасяла в собствената си вселена,без да забележи колко различна е ставала средата около нея.
Блажено неведение и...накрая-цап един в чутурата за добро утро след дългата дрямка.
Адаптивен човек съм-скептик,понякога песимист,в мигове на слабост дори страхлив като паленце,но все пак адаптивен като безпородно такова...И все пак това събуждане ми дойде като гръм от ясно небе.
Осъзнавам,че целия ми свят вече е друг,старото си е заминало под носа ми веднъж и завинаги и повече никога,никога няма да се върне.
В момента гледам руините наоколо с вежди,заплашващи да изскочат извън челото ми и с очи,по-оцъклени от пачи яйца.
![]()
That's it...ТрЕбе да се започва отначало,няма как.По-странно не съм се чувствала от векове обаче...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ама то мач ли имало? Затова, където има плазма, са се наредили по 10-15 коча като птица върху жица.
Е, не! Блудния син се завърна. They always come back.Мислех си, че ще е голямо предизвикателство да го изритам от живота си отново, обаче окото ми не мигна, оказа се, че въобще не съм толкова уязвима, колкото си мислех. И наистина ми е тъжно. Едно на ръка, че той е много жалък, друго - че аз съм още по-голяма муня, че съм го харесала и съм си губила времето. Страшно беше. Ред сълзи, ред сополи, драма и филми. Добре, че ми дойде акълът в главата и го надживях. Той е единственото нещо, за което съжалявам в живота си. От друга страна обаче, той ми помогна да разбера какво не искам в живота си, та нямаше други недоразумения след него или поне не нищо фатално.
И отново - благодаря, благодаря, от цялото си сърце и душа за приятелите, които имам. Може на едната ми ръка да се броят, обаче такава опора са ми... Същински слънчица.
Нещо такова.
Понякога докато пътувам в трамвая, гледам през прозореца и осъзнавам къде съм. И колко неща са се променили. Все едно някой ме е измъкнал от предишния ми живот и ме е поставил в настоящия. Без да осъзная.
Обожавам промяната, търся я, не ме е страх от нея. Но понякога е тежка. Питам се какво би било, ако бях останала. Знам отговора, но не ми става по-леко.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Как се чувствам ли?!Ами тъпо ...
Мразя се за това,че все още,дори след почти 6 години,изпитвам същото силно привличане към НегоМислех,че съм го оставила в миналото си,но след една единствена среща преди точно 6 месеца разбрах,че не е така
![]()
Защо ми писа?!Защо трябваше да си припомняме всичко с най-малките и незначителни подробности?!Защо помни всичко?!
Нима наистина ще изляза права и ще се окажа главния виновник за последвалите събития?!
И всички тези леки намеци и закачки ...![]()
Ама нека ми е гадно!!!Навремето аз прецаках нещата
Сега ще си напускам един куп песнички от "нашите" и ще помисля малко над случващото се - току-виж ми поолекне малко![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нещо се разболявам и едвам гледамГъза ме боли от лежане.
Оф, в мууд съм, отново 24/7. Мисля само с... нея и за нея.Иначе всичко ми е няк'во безмислено такова... липсванка, айляк.
Схваната съм, от толкова обикаляне ме боли всичко,ама нищо, поне си прекарах добре!
Искам да си го чуя бееее!!! Пф. Иначе след малко излизам да похарча парички! За обувчици,блузки и so on...
Вън времето е само за плаж,ама няма с кой,дафуя.
Изгоряла съм и трябва да си купя слънцезащитен лосион, иначе ще стана като домат!ОЩЕ по-голям домат.
maDamn
Малко съм махмурлия, но доста доволен. Открихме подобаващо Европейското.![]()
Довечера се очертават още позитивни емоции и волейбол на живо.
Welcome to the Jungle...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Супер яко ми е. Разкарвам си се гола из нас и не мога да си се нарадвам. Такъв съм нарцис! С'а ше си направя една салатка с филмчето и после почвам да умувам как точно да се накурвя довечера. При малко повечко късмет, може и да се окаже, че освен малката пълна промяна, която съм си замислила, може да изникне и няк'во пииииййййне някъде. Дори и да не стане, коктейлите са сигурни. Искам Ми'енаааааааааааааааааааа ааа!
Много ми е хубаво.
Имам си човече до мен, което цял ден се грижи за настроението ми. И вчера го правеше. И онзи ден.
Не е моето човече, но това върши по-добра работа за сега. Моето е раздразнено, изморено, ядосано, заспало, нервно, прегоряло от слънцето... Хубаво реши да не си идва тези почивни дни.
Малко разнообразие.
Харесва ми. Мдаа.
И спря да се върти за миг земята..
Липсваха ми подобни дни! Обичам я толкова много!