.
Отговор в тема
Страница 129 от 134 ПървиПърви ... 2979119125126127128129130131132133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 201 до 3 225 от общо 3345
    Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Бала ми за профилирана - 33,321; за езикова 33,214
    За строителния с парково дали ще ми стигне 33,321?
    Иначе нас почти по всичко са ни оформили.
    Не са ни давали списък за четене, но по принцип ни го дават на 15 юни .. не се знае
    Случва се да бягаме от час, но пък понякога най-нахално отиваме при учителите да ги питаме дали може да играем волейбол вместо да седим в часа им

5 дена .. всичко свършва .. 7 години :/

.. много тъп клас имам дори сега на 15 ще се разделят на групички и няма да е запомнящо се както би трябвало!
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Banned
    баница

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 06-10-2012 на 16:43

Цитирай Първоначално написано от Graffa Виж мнението
    5 дена .. всичко свършва .. 7 години :/

.. много тъп клас имам дори сега на 15 ще се разделят на групички и няма да е запомнящо се както би трябвало!
    Пък аз със МОЯ тъп клас никъде не искам, точно щото са тъпи.Бих отишла някъде с моята си групичка, но с целия клас абсурд.Изобщо не им вярвам.
    Малко е гадно като си помисля, че след 5 дена 7-те години свършват.. Последните 3 не бяха хубави за мен, но са си един период, който никога няма да се върне.. Мдам.Напред към новия живот

Голям фен Аватара на wenii
    олее.. много ви се чудя как говорите за класовете си .. аз супер много си обичам класа и не искам да се разделям с тях, страхотни са .. и честно казано точно последната година се сближихме най-много :X
    : ))

Вени, когато някой хвърля раницата на друг в тоалетната, изпипва му я в стълбищната шахта или псува някой това за какъв клас ти говори?
    Последно редактирано от SunT : 06-10-2012 на 15:09

лооол.. не знам какво да кажа ..

Не знам кой им дава идеите...

Ние преди много се карахме и дразнехме (момичета и момчета) , но тази година нещо се промени. Сега сме страшно задружни, не знам как ще се разделим. След 5 дни ще оставим 7 години зад гърба си, както и хората, които са били до нас през това време. Аз както съм по-чувствителна сигурно ще се разплача, но едва ли ще съм единствената.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Вени, когато някой хвърля раницата на друг в тоалетната, изпипва му я в стълбищната шахта или псува някой това за какъв клас ти говори?
    Това наистина си е грубо, но ако досега са те тормозили, и си мислиш, че като отидеш в гимназия, всичко ще се оправи с магическа пръчка, и всички ще започнат да те уважават, жестоко се лъжеш!
    BOY

съгласна съм с горния коментар ^^ !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ss9 Виж мнението
    Това наистина си е грубо, но ако досега са те тормозили, и си мислиш, че като отидеш в гимназия, всичко ще се оправи с магическа пръчка, и всички ще започнат да те уважават, жестоко се лъжеш!
    Ъхъ, при нас, гимазистите, има доста по-фрапиращи случаи

Цитирай Първоначално написано от ss9 Виж мнението
    Не специално мен.Това са примери.И не, не се надявам на чудо, просто в тоя клас се събра помията на училището.

Smile

Цитирай Първоначално написано от wenii Виж мнението
    олее.. много ви се чудя как говорите за класовете си .. аз супер много си обичам класа и не искам да се разделям с тях, страхотни са .. и честно казано точно последната година се сближихме най-много :X
    +1
    Може да нямам перфектен клас, но наистина ми е много тъжно, че ще се разделяме..... Надявам се и догодина да попадна в хубав клас.
    SunT, пожелавам ти новият ти клас да бъде по-задружен и да се държи по-добре
    Последно редактирано от dreamer27 : 06-11-2012 на 08:02

Леле..помня как в 4-5-6 клас винаги гледах във форумите..темите за 7 седмокласниците и сега като си помисля , че догодина съм 7 клас...нзз направоо не си побирам в главата как вече и аз трябва да мисля къде да уча и т.н :Д :Д Малко ме е страх ..

Има ли някой от Бургас, който ще кандидатства в Търговската гимназия?
    Последно редактирано от Burgazliqta : 06-11-2012 на 11:34

Голям фен Аватара на thecreator
    Малко офф-топик , но сайта на мон мисля , че е блокирал , поне на мен не ми зарежда .Явно наплива на 12 класници е дооооста голям в момента ха-ха! Решихте ли как да се облечете на 15 ? Леле колко бързо мина времето !Кога си говорихме коолко много имаме да учим и да се стягаме през 7 клас , кога 7 клас свърши?! И последни 4 дена в това у-ще ...7 години , остават 4 дена -... странно .Г-те ще ми липсват повече от съучениците

кога всичко минааа :х няма да забравя как август месец разглеждах темата ии само заради нея си направих регистрация във форума, после как си кказвахме, че трябва да се стегнем, няма да забравя също как хора от по-горни класове ни пожелаваха успех и ни успокояваха, а ние въпреки това стояхме на тръни .. да ви кажа липсва ми това усещане .. много и то .. вчера си оправях учебниците и си изхвърлих всички тетрадки, всички тестове, всички записки .. изобщо всичко свързано със седми клас, усещането беше странно .. хем исках да си запазя нещата, хем да се оттърва по-бързо от тях .. еми пожелавам късмет и успехи на бъдещите седмокласници, няма нищо страшно хаха

Ще ми липсват .. всеки един ще ми липсва (без изключения) ..ОБИЧАМ ГИ,но сега го осъзнавам!..днес беше уникално!!!..мокрихме се,а за сълзите да не говорим..много ревахме (не си представям на 15 просто :/ ) ..

Говорите как бързо е минал 7 клас , а замислете се 7 години,как минаха .. как!?!

4 ДНИ ;О ..
    The secret side of me
    I never let you see

Дам, и аз вчера си изхвърлих нещата... Беше много яко. Смисъл... ново начало, нови възможности...
    Бтв, днес четири момичета от класа се сбиха О.О Хванаха се за косите и добре че ги две други момичета ги разтърваха! На едното момиче (от тия, дето се биеха) цялото му лице беше издрано! И не знам какво да правя, понеже си е техен проблем и те трябва да се оправят, не бива да се месим. Но ако нещо им се случи, ние също ще сме виновни, защото сме можели да го предотвратим (да ги сдобрим по някакъв начин или да говорим с учител, например). Обаче ще загазят доста и може да си го изкарат на нас. Другите не искат да им се бъркат в нещата (то и аз не искам, ама ги познавам достатъчно добре и ме е страх какво може да си направят), а пък мене две от момичетата ме мразят, така че не мога нищо да направя сама. Ох! >.<

Цитирай Първоначално написано от thecreator Виж мнението
    .Г-те ще ми липсват повече от съучениците
    +1

И на мен ще ми липсват учителите повече ;д само някои де.. някои наистина бяха много интелигентни хора и ме научиха на много.. Класа изобщо няма да ми липсва ;д заедно сме само 3 години и хич не го харесвам дано новия да е по добре.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от dreamer27 Виж мнението
    +1
    Може да нямам перфектен клас, но наистина ми е много тъжно, че ще се разделяме..... Надявам се и догодина да попадна в хубав клас.
    SunT, пожелавам ти новият ти клас да бъде по-задружен и да се държи по-добре
    Мхм... Дриймърчо, и на мен ми е тъжно, че се разделяме ;[[ Поне с теб ще сме в един клас догодина. (надявам се) ;]]

SunOfSky, няма ли да престанеш вече?! Колко профила мислиш да си направиш, за да наспамиш този форум?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

бате,мислех си 0че този клас няма да ми липсва,но....Сега ,като се замисля миналата година по това време колко ме беше страх и т.н.,а сега.....Всичко мина като миг...

What the ... и в нашия клас се сбиха..

Абе от какъв зор си изхвърляте нещата xD ?
    The secret side of me
    I never let you see

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Утре ще връщаме учебниците ,а днес ще отида до библиотеката за книгите от списъка за 8 клас . Аз не бих си позволила да изхвърля тетрадки и т.н ! Някой ден може да ми потрябват ,а и не ми пречат у нас .Класът като цяло може би ще ми липсва,но все пак съм с него от 3 години. Ще се преживее Ще купуваме и подарък на класната в сряда . Снимахме се всички ....и ни иформиха по всичко Имам само 6-ци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си