- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
А вие защо спорите? О_oМоже пък да си има предостатъчно бал, или да иска другарче от потенциалното училище.
каза само,че искам там !! wtff .. какво по дяволите става ??![]()
:Дд аз мислих , че тя е една голяма в една тема беше пписала че е завършила 1АЕГ ама може и да се бъркам
знам че имам грешки ама пиша от телефона и...
Имам въпрос..
На нас ни бяха казали така, на което и желание да ни приемат, на 1во класиране, да се запишем за да си запазим мястото и да се борим и за по горните желания. Но не ми е много ясно как става това =D Там подаване на документи, заявления пак има ама не мога да схвана =D :X
Аз съм от Бургас. Още в събота ходих да си подавам документите. На първото желание писах ПМГ с информатика и английски, на второ - ПМГ с математика и английски, на трето - Немската и нататъка написах и другите езикови, но аз имам бал 34,321 и смятам, че още в ПМГ ще ме приемат. Някой друг да иска в ПМГ и да е от Бургас.
Ами ще се опитам да ти обясня тук ако не, на лични.![]()
Имаш 5 желания:
1. 164 ГПИЕ
2. 2 АЕГ
3. 9 ФЕГ
4. 91 НЕГ
5. 73 СОУ
Класират те на четвърто желание (91 НЕГ), обаче ти не искаш там (искаш в 164 ГПИЕ) и отиваш в 91 НЕГ и от РИО-то теглиш заявление, попълваш го и им го даваш ( в него пише, че ще участваш на второ класиране със същите желания от първо класиране и ако не стане, ще се запишеш в 91 НЕГ или ще ходиш на трето класиране ). Демек те се опитват да те класират от 1 до 3 желание и ако не стане, ти си си запазил мястото в 91 НЕГ и там се записваш или подаваш ново заявление за участие на трето класиране в училището-гнездо.
Надявам се да съм ти помогнал. (:
Няма как да те приемат в две училища. ;д Приемат те само в едно училище и гледат по желания. Класират те на четвърто желание, дори да ти стига бала за пето.![]()
Хм.. Обаче Пери, в 91 не е ли по-висок бала от 164? Тогава я класират на 1 желание, защото ѝ стига бала за него.
SunT тя даде само пример .. ;д
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
SunT, дадох само пример.
anonymousx, дали са ви грешна информация или просто не сте разбрали.
PS. момче съм. (:
Извинете че ви прекъсвам темата но имам смешен въпрос . Понеже ме оставиха на поправителен по математика аз все още нямам диплома , кога ще мога да си подам заявлението и наистина ли ще отида на 3-то класиране . А това намалява ли шансовете ми ?![]()
Здравейте, и аз вече си подредих желанията. На първо място писах 91 НЕГ, но едва ли имам голям шанс за там. После писах 3 паралелки в 1 АЕГ, където най-много искам да вляза, защото искам да продължа образованието си в Англия или САЩ + има доста клубове там, от които се интересувам. Нататък сложих 164 ПГИЕ, 9 ФЕГ, 73 СОУ, 2 АЕГ. Момче съм и балът ми е 33,466. Знам, че има много момчета с по-големи балове, които ще се насочат към езиковите гимназии, затова се притеснявам дали ще успея за 1 АЕГ. Кажете мнение по въпроса и според вас дали трябва да продължа на второ класиране за 91 НЕГ, ако ме приемат в 1 АЕГ?
И на мен ми дадоха.Леле как се стреснах че го нямаа той бил в майка ми.Не знам за какво е, на нас ни казаха, че бил номера, под който сме подали заявлението и нищо повече..
niksun211 щом искаш във 1 аег защо изобщо си писал 91?Ако искаш иди на 2 класиране, но не виждам защо.
Аз до колкото знам от 1 и 2 класиране ти се запазват желанията , примерно като са те приели някъде на 1 , но ще ходиш на второ класиране и там , като те примета следователно , където си искал си имаш мястото от 1 класиране , но вече ако отидеш на 3 ти се губят местата на 1 и 2 . Значи на 1 само в 1 у-ще могат да те приемат? Хм.. 100% ще ходя на второ класиране.niksun211 - 1 АЕГ ще те приемат почти 60 % имаш г-д висок бал и си момче така че.. Иначе доста хубаво у-ще е , но и 1 немска също.Ти решаваш какво искаш да учиш, какъв език , избора е изцяло твой . Иначе ако отидеш в немската 100% ще учиш и като втори език може би англ , така че..
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън