.
Отговор в тема
Страница 2 от 96 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2385
    А вие защо спорите? О_o Може пък да си има предостатъчно бал, или да иска другарче от потенциалното училище.

Голям фен Аватара на wenii
    wtf никой с никого не спори ;d
    : ))

Супер фен Аватара на Reenata
    каза само,че искам там !! wtff .. какво по дяволите става ??

reenata тии коя паралелка писа наа 1во мястоо

Цитирай Първоначално написано от wenii Виж мнението
    извинявай, не се заяждам, ама къде изобщо е споменато, че ще я/го приемат ?
    Явно не си разбрала, тя беше написала, че е ЗА 2 АЕГ, и който го приемат да й пише на лични, ако нея не я приемат, като й пишат на лични, какво?! ;д

:Дд аз мислих , че тя е една голяма в една тема беше пписала че е завършила 1АЕГ ама може и да се бъркам
    знам че имам грешки ама пиша от телефона и...

Цитирай Първоначално написано от Wikito Виж мнението
    :Дд аз мислих , че тя е една голяма в една тема беше пписала че е завършила 1АЕГ ама може и да се бъркам
    знам че имам грешки ама пиша от телефона и...
    Явно всички не сме се разбрали, защото ти попита къде ще кандидатстваме и повечето отговориха "2 АЕГ" и тя написа "И аз съм за 2 АЕГ", смисъл аз разбрах, че тя ще кандидатства в 2 АЕГ, ама просто нея като не я приемат, от какъв зор другите да й пишат на лично?! ;ддд

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Имам въпрос..
    На нас ни бяха казали така, на което и желание да ни приемат, на 1во класиране, да се запишем за да си запазим мястото и да се борим и за по горните желания. Но не ми е много ясно как става това =D Там подаване на документи, заявления пак има ама не мога да схвана =D :X

Аз съм от Бургас. Още в събота ходих да си подавам документите. На първото желание писах ПМГ с информатика и английски, на второ - ПМГ с математика и английски, на трето - Немската и нататъка написах и другите езикови, но аз имам бал 34,321 и смятам, че още в ПМГ ще ме приемат. Някой друг да иска в ПМГ и да е от Бургас.

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Имам въпрос..
    На нас ни бяха казали така, на което и желание да ни приемат, на 1во класиране, да се запишем за да си запазим мястото и да се борим и за по горните желания. Но не ми е много ясно как става това =D Там подаване на документи, заявления пак има ама не мога да схвана =D :X
    Ами ще се опитам да ти обясня тук ако не, на лични.
    Имаш 5 желания:
    1. 164 ГПИЕ
    2. 2 АЕГ
    3. 9 ФЕГ
    4. 91 НЕГ
    5. 73 СОУ
    Класират те на четвърто желание (91 НЕГ), обаче ти не искаш там (искаш в 164 ГПИЕ) и отиваш в 91 НЕГ и от РИО-то теглиш заявление, попълваш го и им го даваш ( в него пише, че ще участваш на второ класиране със същите желания от първо класиране и ако не стане, ще се запишеш в 91 НЕГ или ще ходиш на трето класиране ). Демек те се опитват да те класират от 1 до 3 желание и ако не стане, ти си си запазил мястото в 91 НЕГ и там се записваш или подаваш ново заявление за участие на трето класиране в училището-гнездо.

Надявам се да съм ти помогнал. (:

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ами ще се опитам да ти обясня тук ако не, на лични.
    Имаш 5 желания:
    1. 164 ГПИЕ
    2. 2 АЕГ
    3. 9 ФЕГ
    4. 91 НЕГ
    5. 73 СОУ
    Класират те на четвърто желание (91 НЕГ), обаче ти не искаш там (искаш в 164 ГПИЕ) и отиваш в 91 НЕГ и от РИО-то теглиш заявление, попълваш го и им го даваш ( в него пише, че ще участваш на второ класиране със същите желания от първо класиране и ако не стане, ще се запишеш в 91 НЕГ или ще ходиш на трето класиране ). Демек те се опитват да те класират от 1 до 3 желание и ако не стане, ти си си запазил мястото в 91 НЕГ и там се записваш или подаваш ново заявление за участие на трето класиране в училището-гнездо.

Надявам се да съм ти помогнал. (:
    И аз имах нужда от обяснение. Но примерно са ме приели в 91 НЕГ и 73 СОУ, и в двете у-а ли трябва да ходя? или само 1-то?

Няма как да те приемат в две училища. ;д Приемат те само в едно училище и гледат по желания. Класират те на четвърто желание, дори да ти стига бала за пето.

Хм.. Обаче Пери, в 91 не е ли по-висок бала от 164? Тогава я класират на 1 желание, защото ѝ стига бала за него.

SunT тя даде само пример .. ;д

Няма как да те приемат в две училища. ;д Приемат те само в едно училище и гледат по желания. Класират те на четвърто желание, дори да ти стига бала за пето.
    lol .. на нас ни казваха, че може да те приемат в няколко у-ща и влизаш където ти си избереш.. О_о

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anonymousx Виж мнението
    lol .. на нас ни казваха, че може да те приемат в няколко у-ща и влизаш където ти си избереш.. О_о
    Само в едно приемат.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

SunT, дадох само пример.
    anonymousx, дали са ви грешна информация или просто не сте разбрали.

PS. момче съм. (:

Извинете че ви прекъсвам темата но имам смешен въпрос . Понеже ме оставиха на поправителен по математика аз все още нямам диплома , кога ще мога да си подам заявлението и наистина ли ще отида на 3-то класиране . А това намалява ли шансовете ми ?

Цитирай Първоначално написано от estelll Виж мнението
    Извинете че ви прекъсвам темата но имам смешен въпрос . Понеже ме оставиха на поправителен по математика аз все още нямам диплома , кога ще мога да си подам заявлението и наистина ли ще отида на 3-то класиране . А това намалява ли шансовете ми ?
    Отиваш на трето класиране, да и намалява шансовете ти да влезнеш в хубава гимназия, защото в елитните гимназии местата се изчерпват след второ.

Е добре де, просто уточних...

Голям фен
    И аз да попитам нещо . Когато подадох заявлението за у-щата ми дадоха един номер (5 цифрен) .Той за какво се ползва , тъй като ни казаха ,че резултатите от приема ще можем да видим с входящия си номер ?

Отиваш на трето класиране, да и намалява шансовете ти да влезнеш в хубава гимназия, защото в елитните гимназии местата се изчерпват след второ.
    +1

Здравейте, и аз вече си подредих желанията. На първо място писах 91 НЕГ, но едва ли имам голям шанс за там. После писах 3 паралелки в 1 АЕГ, където най-много искам да вляза, защото искам да продължа образованието си в Англия или САЩ + има доста клубове там, от които се интересувам. Нататък сложих 164 ПГИЕ, 9 ФЕГ, 73 СОУ, 2 АЕГ. Момче съм и балът ми е 33,466. Знам, че има много момчета с по-големи балове, които ще се насочат към езиковите гимназии, затова се притеснявам дали ще успея за 1 АЕГ. Кажете мнение по въпроса и според вас дали трябва да продължа на второ класиране за 91 НЕГ, ако ме приемат в 1 АЕГ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    И аз да попитам нещо . Когато подадох заявлението за у-щата ми дадоха един номер (5 цифрен) .Той за какво се ползва , тъй като ни казаха ,че резултатите от приема ще можем да видим с входящия си номер ?
    И на мен ми дадоха.Леле как се стреснах че го няма а той бил в майка ми.Не знам за какво е, на нас ни казаха, че бил номера, под който сме подали заявлението и нищо повече..

niksun211 щом искаш във 1 аег защо изобщо си писал 91?Ако искаш иди на 2 класиране, но не виждам защо.

Голям фен Аватара на thecreator
    Аз до колкото знам от 1 и 2 класиране ти се запазват желанията , примерно като са те приели някъде на 1 , но ще ходиш на второ класиране и там , като те примета следователно , където си искал си имаш мястото от 1 класиране , но вече ако отидеш на 3 ти се губят местата на 1 и 2 . Значи на 1 само в 1 у-ще могат да те приемат? Хм.. 100% ще ходя на второ класиране.niksun211 - 1 АЕГ ще те приемат почти 60 % имаш г-д висок бал и си момче така че.. Иначе доста хубаво у-ще е , но и 1 немска също.Ти решаваш какво искаш да учиш, какъв език , избора е изцяло твой . Иначе ако отидеш в немската 100% ще учиш и като втори език може би англ , така че..

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    И на мен ми дадоха.Леле как се стреснах че го няма а той бил в майка ми.Не знам за какво е, на нас ни казаха, че бил номера, под който сме подали заявлението и нищо повече..

niksun211 щом искаш във 1 аег защо изобщо си писал 91?Ако искаш иди на 2 класиране, но не виждам защо.
    Този номер не е особено важен. Това е номера на заявлението. Ако има някъде проблем с подадените от теб документи с този номер си ги търсиш в РИО.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си