- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Аааа ударна доза колело направих тоя следобед/вечер. Дружба - 4-ти км - Орлов - СУ - Попа - Алабин/Витошка - НДК - CCS - Химическия и обратно. Всичко за час и половина. Чувствам се приятно изморен и доволен. Едно готино потрепване на мускулите усещам.
Някой колоездач в Шопландия няма ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Леко странно. Обичам я <3
Аааа, като Бог. Ебати късметлийката съм на карти :д Може да не съм толкова добра, ама го бих. Мастър съм, бе :д
Миличко ми е иначе. Днес с тоя потник и с тия широки рамене... и само гледаш една яркочервена целувка на едното рамо. Хихи.
Обичам си го, толкова ми липсваше... <3 И вече имаме план.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Кофти ден. Двама починали. Просто.. лошо е.
След две шишета джин и е време да си лягам.
Не знам, но наистина е лошо.
Къде, по дяволите, са курвите когато ти трябват?
Бейби - курвите са все на едно и също място.
Иначе на мен ми е развълнувано![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Влюбена + 40° жега = лоша работа.
Все пак се чувствам прекрасно. Нямам търпение да се събудя на сутринта, както и на следващата сутрин...
И спря да се върти за миг земята..
ох, не мога повече.
Всичко ме боли от смях и на това отгоре още ми е смешно.
оххх..![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Днес беше страхотен ден - скара, приятна компания + смях до късно. Обичам!
Утре ще е още по-хубав надявам се. Само да ми мине сутринта и часа при лекаря, че ще се побъркам. И после среща с един готин човек![]()
Бях мнооого ядосана, ама ми мина. Бях до училище днес, свърших някои полезни неща и ми е изморено.
Ще лягам след малко.
Закъснях и сега не знам накъде да хвана(Кръстопът без пътища ми се явява)
5 часъ е пфф трябва да лягам ама не ми се спи а и ми е много горещо F***
Поредният работен ден. Имам още няколко неща да дооправя, и втората част от деня се очертава да е скука, поне до вечерта когато ще сме заедно. Дано да се е пооправила, че настинките през лятото са гадни![]()
Много ми е странно. Събудих се преди малко, баща ми си е в нас, схваната съм, очакват ме 200 стр биохимия днес + разни цикли и глупости... Странното е, че имам твърде много причини да съм кисела, а не съм. Дори напротив, супер спокойно и щастливо ми е. Единственото, което искам от съдбата за днес е братлето да си вземе изпита за да пиииийййййййм утре вечер.![]()
Първо съм си навил часовника за 1 час по рано...после реших да си се наспя и се успах малкося трябва да ходя на урок и се чудя да взимам ли колата или да не си товаря душата...трябва ми щото след това ще ходя до сервиза отново,ама като си спомням как последния път загубих половин час в търсене да паркирам и накрая се прибрах и не можах да отида на урок...то там трябва да си пипнат от господ че да си намериш място да паркираш...
>>DjBelev<<
Добре,ще ходя за дипломата си уж,а после работа,не очаквах да е толкова изморително,мислех че тук има по-малко хораа,ноо... и така е забавно
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И на мен ми е първи работен ден днес,
всичко върви по вода,
само че снощи не можах да спя.
Напоследък ме гони безсъние.
Супер.Напълнихме басейна на двора и след малко отивам да си пека дупето с някоя приятна книжка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Страхосрамно ми е! Дано всичко мине добре и не ме върнат.Иначе временцето е страхотно и ме е яд,че днес не излязох да се попека.
Супер съм! Щастливо ми е едно таковаднес ходихме от Симеоново до Бистрица с един приятел. Авв, беше страхотно. Същия приказливец си е и на живо. Краката ми завират, ама след един студен душ и много вода, съм много добре. Сега ще си лежа, ще чета някоя книжка, и това е!
Ужасно! Как може да е толкова горещо! От сутринта се наливам с ледена вода и пак ми е топло.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!