- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Книгата,която четете в момента
От доста време се каних да прочета "Спасителят в ръжта" на Селинджър и вчера като по чудо се сетих за нея и си я купих от книжарницата. Сега я започнах. Доста увлекателно четиво, само че ми изглежда малко скучновата и не знам докога ще издържа само с увлекателността ;д Но аз съм още в началото, надявам се нататък да стане по-интересна, защото съм чела страхотни цитати и коментари за нея ^^
Игра на тронове.
za lubitelite na strashnite knigi i filmi
Ponqkoga te se zavrushtat <<Stivun King>>
"Физика на тъгата" - Георги Господинов.
Блаб така и не сподели мнение за нея и аз реших да си я взема.
Ми аз чета "Пепел от кости" - Кати Райкс.
като добрия стар Г.Г. подхванах я в подходящо настроение. за ретроградна венера е идеална.
за съжаление Блаб чете на парче, а и настроенията й не позволяват посветено да потъне в някой дълъг текст.
вижте епизода на "Умно село", посветен на Господинов!)
Абе незнам, но вече мисля, че полудпявам. От няколко месеци съм толкова запален по една поредица, както никога не съм бил преди.. Много хора са ми казвали за поредицата на Дж. Мартин "A song of Ice and Fire." преди, но не ми е звучало много интересно. Преди три месеца си купих поредицата, включваща четирите първи книги:
"Game of Thrones" ; "Clash of Kings" ; "Storm of Swords" и "Feast for Crows". И четирите съм ги изчел и сега чета петата и последна (за сега) книга в поредицата "Dance with Dragons". Това е НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО и зарибяващо фентъзи, което някога съм вилждал! Просто е уникално! Не случайно на Дж. Мартин му викат американския Толкин.![]()
Последно редактирано от PukingRainbows : 06-22-2012 на 09:17
Аз сега чета "Човешко, твърде човешко" на Фридрих Ницше. Добра е, ако сте почитатели на философията разбира се.
Сатан остави Ницше намира и прочети Воля за смисъл на Виктор Франкъл. Психологическа е повече, ама има доста неща за смисъла на живота, ако те интересува...
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Джеймс Клавел "Тай-Пан"
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Физика на невъзможното - Мичио Каку![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Тъкмо свърших Мери Попинз от Памела Травърз.
Утре ще почвам Крадеца на праскови от Емилиян Станев.
Артър Конан Дойл - Шерлок Холмс том 3
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en