.
Затворена тема
Страница 6 от 121 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 3024
    Супер фен Аватара на lqlq89
    Сега се сетих, че една фризьорка ми беше казала да си слагам половин шишенце бадемово масло в шампоана. Беше ми препоръчала даже и бебешки.

п.п Аз сега съм с маска, няма да стоя много, имам само 1 час. Сложих си по 1 с.л тривитаминол, бадемово масло и стимулант, както и по 2 с.л ракия и оцет.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Хубав балсам за коса от масовите марки?Колебая се м/у Гарниер Fructis Repair&Shine и Елсев Total Repair.Кой да взема?

Голям фен Аватара на Colombia
    Елсев!!!!!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Елсев!!!!!
    О,благодаря!

Супер фен Аватара на psych0
    Искам да ви се оплача и да ви поискам съвет!
    Косата ми беше станала много дълга, но в събота отидох на фризьор уж малко да ме постриже, а тя ми резна половината коса и ми я направи на много малки степени, които ако не се изправят бухват!
    МОЛЯ ВИ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ НЯКАКВА МАСКА, КОЯТО ДА СИ КУПЯ, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА СИ ГЛЕДАМ ТАКА КОСАТА! ;( ;(
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на rosencetooo
    lqlq89 бадемовото масло се прибавен към шампоана с каква цел е ?
    какво ползвате сега през лятото за косата си , че моята в момента е станала отвратителна , суха и на нищо не прилича
    а постоянно използвам бадемово масло преди миене , балсам , серум против цъфтящи краища )
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo Виж мнението
    lqlq89 бадемовото масло се прибавен към шампоана с каква цел е ?
    какво ползвате сега през лятото за косата си , че моята в момента е станала отвратителна , суха и на нищо не прилича
    а постоянно използвам бадемово масло преди миене , балсам , серум против цъфтящи краища )
    Бадемовото масло в шампоана е за подхранване и омекотяване на косата..
    аз за лятото използвам пшенично масло /в шампоан;на връхчетата/ , рядко кристали-наблягам на маслото , балсам и спрея на Балеа за слънцезащита на косата

пречи ли ако си мия цялата коса така , като са смесени , защото си писала , че само на връхчетата слагаш..
    какъв е този спрей на Балеа и каква му е цената ?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    момичета четох,че когато ходиш на басейн можеш да ползваш за косата си балсам без измиване,но въпроса ми е по-колко пъти да го пръскам или колкото преценя аз...
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Кажете някой хубав балсам без отмиване..със сухи краища съм
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Ще се гръмна вече, косата ми, когато я изкъпя и изсуша, и в корените някак започва да щръква, смисъл точно там при корените има хвърчащи косъмчета навсякъде, какво да го правя т'ва нещо, къса ми нервите, дайте няк'ва идея. Нещо заглаждащо, ама да не изглеждам като зализана и без обем ;х

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз обявявам пристигането си в темата Дойде лятото, с което дойде и свободното време. Като за начало, искам да ви питам какви масла ползвате за косата си при маски? Чудех се с какво да се запася.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo Виж мнението
    пречи ли ако си мия цялата коса така , като са смесени , защото си писала , че само на връхчетата слагаш..
    какъв е този спрей на Балеа и каква му е цената ?
    Не,когато е с шампоана не пречи изобщо,а след баня-само на връхчетата. Спрея на Балеа е само 4лв и изглежда така: http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/s...=1334659445000
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    момичета четох,че когато ходиш на басейн можеш да ползваш за косата си балсам без измиване,но въпроса ми е по-колко пъти да го пръскам или колкото преценя аз...
    Балсамът без отмиване можем да го слагаш,когато решиш.Попринцип тези балсами не утежняват косата допълнително..Аз след къпане-на мокра коса,точно след маслото за краищата и преди плаж пръскам

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Ще се гръмна вече, косата ми, когато я изкъпя и изсуша, и в корените някак започва да щръква, смисъл точно там при корените има хвърчащи косъмчета навсякъде, какво да го правя т'ва нещо, къса ми нервите, дайте няк'ва идея. Нещо заглаждащо, ама да не изглеждам като зализана и без обем ;х
    Направи си маска със зехтин.Ако искаш само в корените,ако искаш по цялата дължина (по-добре),постой 30мин-1час и ще се подредят косъмчетата.Попринцип зехтина предотватява начупването на косата,но трябва да го постоплиш маааааалко,за да действа в дълбочина
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Аз обявявам пристигането си в темата Дойде лятото, с което дойде и свободното време. Като за начало, искам да ви питам какви масла ползвате за косата си при маски? Чудех се с какво да се запася.
    Пшенично, бадемово може,арганово..зехтин
    Последно редактирано от fizzyg : 07-03-2012 на 10:58

^Благодаря много )

fizzyg какъв зехтин използваш?

Ами,марка не мога да кажа,защото се е обелил етикета.Мама го купува,но помня беше Extra Virgin(биологично чист)..Всякакъв Екстра Вирджин зехтин би свършил работа,а повечето,които се продават са такива

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Направи си маска със зехтин.Ако искаш само в корените,ако искаш по цялата дължина (по-добре),постой 30мин-1час и ще се подредят косъмчетата.Попринцип зехтина предотватява начупването на косата,но трябва да го постоплиш маааааалко,за да действа в дълбочина
    Ще ми кажеш ли от какво точно се прави тази маска?
    И косъмчетата ще се наредят само за известно време, не завинаги, нали?

Маската може само от зехтин,но ако искаш-сложи и няколко капки някакво масло
    Иначе за трайността-иска постоянство,както всичко хубаво ...
    Прави я веднъж на 2 седмици,а пък и е лято-има нужда от допълнително подхранване и хидратация

Голям фен Аватара на taamara
    ^ Тези косъмчета са нова коса, аз на моите много им се радвам : )))
    Иначе зехтина не знам колко ще ги укроти ..като си измиеш косата и изсушиш пак ще щръкнат според мен.. евентуално лак, но никакви балсами без отмиване или разни други финиши близо до корените.
    Последно редактирано от taamara : 07-03-2012 на 11:28

Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    ^ Тези косъмчета са нова, аз на моите много им се радвам : )))
    Иначе зехтина не знам колко ще ги укроти ..като си измиеш косата и изсушиш пак ще щръкнат според мен.. евентуално лак, но никакви балсами без отмиване или разни други финиши близо до корените.
    На мен много ми се подрежда косата от зехтина Стои си на мястото,не мърда,блести си от кеф.

Благодаря много.

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Благодаря много.

Моля,дано да ти свърши работа!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    fizzyg, а на теб косата ти какъв тип е - мазна, суха, нормална?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Question

~ Да ви попитам, правили ли сте си маска с тривитаминол, колко често и какво се добавя още към тривитаминола?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си