- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Сега се сетих, че една фризьорка ми беше казала да си слагам половин шишенце бадемово масло в шампоана. Беше ми препоръчала даже и бебешки.
п.п Аз сега съм с маска, няма да стоя много, имам само 1 час. Сложих си по 1 с.л тривитаминол, бадемово масло и стимулант, както и по 2 с.л ракия и оцет.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Хубав балсам за коса от масовите марки?Колебая се м/у Гарниер Fructis Repair&Shine и Елсев Total Repair.Кой да взема?![]()
Елсев!!!!!![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да ви се оплача и да ви поискам съвет!
Косата ми беше станала много дълга, но в събота отидох на фризьор уж малко да ме постриже, а тя ми резна половината коса и ми я направи на много малки степени, които ако не се изправят бухват!
МОЛЯ ВИ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ НЯКАКВА МАСКА, КОЯТО ДА СИ КУПЯ, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА СИ ГЛЕДАМ ТАКА КОСАТА! ;( ;(
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
lqlq89 бадемовото масло се прибавен към шампоана с каква цел е ?
какво ползвате сега през лятото за косата си , че моята в момента е станала отвратителна , суха и на нищо не прилича![]()
а постоянно използвам бадемово масло преди миене , балсам , серум против цъфтящи краища)
... Живей с мечти, а не със спомени ...
пречи ли ако си мия цялата коса така , като са смесени , защото си писала , че само на връхчетата слагаш..
какъв е този спрей на Балеа и каква му е цената ?
момичета четох,че когато ходиш на басейн можеш да ползваш за косата си балсам без измиване,но въпроса ми е по-колко пъти да го пръскам или колкото преценя аз...
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Кажете някой хубав балсам без отмиване..със сухи краища съм
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ще се гръмна вече, косата ми, когато я изкъпя и изсуша, и в корените някак започва да щръква, смисъл точно там при корените има хвърчащи косъмчета навсякъде, какво да го правя т'ва нещо, къса ми нервите, дайте няк'ва идея. Нещо заглаждащо, ама да не изглеждам като зализана и без обем ;х
Аз обявявам пристигането си в тематаДойде лятото, с което дойде и свободното време. Като за начало, искам да ви питам какви масла ползвате за косата си при маски? Чудех се с какво да се запася.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не,когато е с шампоана не пречи изобщо,а след баня-само на връхчетата.Спрея на Балеа е само 4лв и изглежда така: http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/s...=1334659445000
Балсамът без отмиване можем да го слагаш,когато решиш.Попринцип тези балсами не утежняват косата допълнително..Аз след къпане-на мокра коса,точно след маслото за краищата и преди плаж пръскам
Направи си маска със зехтин.Ако искаш само в корените,ако искаш по цялата дължина (по-добре),постой 30мин-1час и ще се подредят косъмчетата.Попринцип зехтина предотватява начупването на косата,но трябва да го постоплиш маааааалко,за да действа в дълбочина
Пшенично, бадемово може,арганово..зехтин![]()
Последно редактирано от fizzyg : 07-03-2012 на 10:58
^Благодаря много)
fizzyg какъв зехтин използваш?
Ами,марка не мога да кажа,защото се е обелил етикета.Мама го купува,но помня беше Extra Virgin(биологично чист)..Всякакъв Екстра Вирджин зехтин би свършил работа,а повечето,които се продават са такива![]()
Маската може само от зехтин,но ако искаш-сложи и няколко капки някакво масло
Иначе за трайността-иска постоянство,както всичко хубаво ...
Прави я веднъж на 2 седмици,а пък и е лято-има нужда от допълнително подхранване и хидратация![]()
^ Тези косъмчета са нова коса, аз на моите много им се радвам : )))
Иначе зехтина не знам колко ще ги укроти ..като си измиеш косата и изсушиш пак ще щръкнат според мен.. евентуално лак, но никакви балсами без отмиване или разни други финиши близо до корените.
Последно редактирано от taamara : 07-03-2012 на 11:28
fizzyg, а на теб косата ти какъв тип е - мазна, суха, нормална?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
~ Да ви попитам, правили ли сте си маска с тривитаминол, колко често и какво се добавя още към тривитаминола?