- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Кви петролни акции,той е краставичар,Чачо!
maDamn
Искам нещо новооо >.<
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
кривичко ми е
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тая майка ми продължава да ми говори с половин уста и в много скоро време ще има яко скандали. Т'ва, че не мрънкам, не означава, че от време на време не ми писва на имагинерния кур от т'ва, че не се сеща за елементарни неща. Омръзна ми вече да съм толкова добра дъщеря, честно. Искам да има една седмица, в която да си мисля само за моя си гъз, без да се съобразявам с каквото и да е, ама уви, не мисля, че ще я доживея тая седмица. Дано утре изскочи няк'ва оферта за работа, че иначе ще бъде много криво лято...
xoxi, докато те чета чак на мен ми става хубаво.
В тоя ред на мисли - искам и аз такива идилични дни с любимо човече, съвсем съм забравила вече какво е. Само троша нерви по глупави хора и си хабя времето в бумащини. Имам чувството, че не живея, ами го карам на автопилот на моменти(преобладаващи). Неудволетворено ми е, особено след тва кривото събуждане сутринта.
Как може да ми говори така разтропано по телефона?! И то разбирам да бях сгафила нещо, а то някаква безумна простотия, човече. В такива моменти поне се успокоявам, че съм що-годе нормална и има къде-къде по-страшни случаи.
Оттогава обявих бойкот, изключих си телефона и цял ден гледам филми на хладно. Има невероятни попадения, направо не мога да се нарадвам. От кога ми се гледаше някаква психарщина, различна от американските бози.
Ужасно бясна. Много мразя да ме лъжат, ама много, особено по толкова елементарен начин. Не мога да си намеря място в момента...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мамка му, страшен е! Направо уникален, отново ме остави без думи. Обожавам го! Обзело ме е едно чувство на оптимизъм и щастие и радост иии просто думи нямам!
ХАЙДЕ ЛЪВОВЕ, ОЩЕ 1 ГЕЙМ !!! С ВАС СМЕ
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ! !!!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Айдееееее! Разцепваме ги тоя гейм немците!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
maDamn
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ !!!!! БОЖЕ КАК ВИКАХ !!!!! Особено в оная серия с невъзможните точки. Доста добре ме зареди тоя мач, много съм щастлив за момчетата ^_^
и пак ... БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
СТРАХОТНИ!ЖЕСТОКИ!БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!КАК МЕ ЗАРАДВАХА!УАХУУУ...
иначе ми е перфекциозно.
maDamn
тъжничко. ;х
ама поне реших какво ще правя за рожденния ми ден.
Нищо, че има два месеца и няколко дни до тогава.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Успокоих се. Оказа се, че съм грешала за някои неща... и по-добре. Направо камък ми падна от сърцето.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чудесно, страхотно, невероятно! В работа беше уникално, пълен съм с енергия... утре се планира ударен ден!
В 7 часа сутринта бърза обиколка на София с колелото, после изчезвам в зоопарка с яка комапния!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Честно казано не много добре вмомента.. Отчаях се заради многото проблеми .. Чудя се как ще си намеря приятелка , вероятно и този рожден ден ще мине у нас сам ,самичак поради невъзможността ($) . И лятото се усложни , защото се прецака възможността за работа ... Общо взето много зле се чувствам вмомента и ми е много кофти ..![]()
Денят ми беше мега якиятИ утре се очертава още по-як ( ако пак нещо не се пре*бе ).
Като цяло ми е едно весело такова, щастливоУтре ще се става раничко, ама нали е за плажче как няма да стана.
Обиколихме цялата плажна алея и....накрая седнахме пред даскало..така де бившото даскалоДокато обикаляхме обаче ми беше в главата само как искам да имам с кой да се разхождам усамотено...липсва ми любов
и сега като бях с бившата ми...не знам,чудя се дали да не се съберем,но ме е страх че ще го направя само защото съм самотен,а не толкова защото ми харесва или привлича...знам че нищо няма да се получи...обаче толкова искам да намеря някоя заблудена която да ме хареса...а и аз нея де,че то в момента имам кандидатки
![]()
>>DjBelev<<
вчера вечерта беше направо .. <3
Днес пак ! Can't wait.
Температурата само се увеличава, а не мога да заспя, постоянно се шуми, трака,хвърля, искам просто да изпадна в някакъв чуден транс. Мда.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Едно и също...
Излизам да се разсея малко, щото вече прекалявам с тея глупости. Баси и чувствителната, 'дет съм станала, няма да се разберем така. Гррр.