- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Eй, момичета.. аз много яко си прецаках деня ;/// Какво ще кажете: утре воден.. така да ми спадне храната хубаво.. или да си продължавам. Днес ми беше последния ден на половината (режимът ми е разделен на 2 цикъла)... та какво е вашето мнение? (:
Jaune много, много, много вкусно!!! ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Какви водни дни, какви пет лева? Да се "очистиш от токсините" ли ?! Е, ако преминаваш към warrior diet значи може. И с какво толкова си прецака режима, я сподели... залагам този път на кисело мляко.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
мм не... много ядки, 1 резън шунка, сладолед (хмм... ;// не много малко) и 3 бонбона рафаело и 2 бишкоти е 2 лъжици мед... само дето.. кантара показа (още преди всичко сладко, което изядох) с 2 кг повече.. от преди 3 или 4 дни... а нали се води, че уж отслабвам (вярно, че тогава се мерих сутринта).. а и съм си изяла всичко по режима (а днес той включва и постни ястия.. в моя случай - миш-маш и кашкавал/сирене). Моля те, не се заяждай.. винаги съм имала проблем с храненето - залитам ту в едната, ту в другата крайност, все.
пс; чудя се, дали утре да се премеря пак.. според сестра ми, съм щяла да се успокоя.... ? И ида.. как да продължа утре с храненето...?
Я кажи според теб как за 3 дена се качват 2 кила лой..?
Вода е най-вероятно.
А нещо в режима ти куца,щом така залиташ по боклучава храна...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И според мен е вода, ако приемаш повече въглехидрати.
Аз се чувствам като прасе пък. Грух. Вечерята ми беше разделена на 4 пъти, да не кажа 5 - кюфте, 2 курнишона, после 5 маслини, после тиквичка, пълнена с кайма, после пак курнишон, преди малко финиширах с една нектарина. Не мога да се наям :Д
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Пх,и аз днес ядох като за световно.И все боклуци,ама явно си бях решила от сутринта,че имам нужда от зареждащ ден.
Утре си продължавам с НВД-то.
justasmile,бтв,правила съм и по-големи разлики след въглехидратни резили-спомням си как,например, за една вечер от 45 станах 48 кила... xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Сега се чудя дали да хапна нещо 6то, че да не ми е плода последното ядене. Имам още място
edit: Да те питам, на НВД плодове ядеш ли?
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-12-2012 на 18:25
...но във тебе като рана
"Защо?"
Glamour92 охх.. ужасно е ;ддд пък и аз продължих с тъпченето... ;х ;х мюсли, пък пъпеш и още мед.... апфф... и не.. по принцип се сдържам, но не знам какво ми стана днес ;х
Апфф.. трябва да я видя тая НВД... добра ли е?
пс: утре как да се храня.. хелп моля ;//
И аз днес бях прегладняла като вълк. Ама при мен винаги е така, когато съм неразположена. Готова съм и стола да изям.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тая НВД ... е режими по принцип съм си върл защитник на ВМНВД, ама не го правя както трябва - напоследък 3/7 хапвам плодове, свинското го обичам, но повече пилешко и риба кусвам, виж яйца цели ям и сирене тъпча и то колкото само да се каже че съм на ВМ, не че има нещо общо. Ядки да хапна веднъж на 2 седмици, трябва да го променя това, кашу ми се яде, ама май не е много препоръчително то. Пък орехите от къв зор ги спрях, а домашни си имам - нещо някакви хормони съдържаха, та викам айде не.... а кой знае мойте хормони колко ли са се объркали. Скоро ще ходя на гинеколог, надявам се.
...но във тебе като рана
"Защо?"
2 шепи кашу правят човек щастлив. Научно е доказано. :Д
/иначе кашуто се води плод по това, което последно съм чела
justasmile, утре се храни, както се храниш нормално. Ако чак толкова се притесняваш, намали си калориите със 100-200, ама не се вманиачавай толкова. Един пъпеш, малко мюсли и мед няма да ти се лепнат от един път, стига всичко друго да ти е наред.
Стомаха ми се бунтува и не му харесва плод като последно хранене. Фейл от моя страна.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Днеска май нa всички не ни е ден пфф.Баси fail-a дето ударих!Събудих се с махмурлук в 10 часа, а по принцип ставам към 7 най-късно 8 за да карам колело, което днеска отпадна.мда аз съм си виновна знам не трябва да се оправдавам от горещини и ала бала обаче ми беше и много лошо...За закуска не знам откъде ми дойде нелепата идея да ям шоколад(който майка ми ми купи преди 3 дена, ноо волята ми се пречупи днеска пф) Изядох 50гр милка в които има 288кл и окл 26гр въглехидрати!(Пък да не говорим после колко зле ми стана от него)
FAIL FAIL FAIL :X
на обяд ядох малко пилешко месо от гърди и 2 кайсии 100 гр(общо) 46-7 кл и 11гр въглехидрати.
Следобед най-големия FAIL като бях на кафе и кво реших да пия Айс кафе якобс в което в последствие разбрах, че има 17гр въглехидрати!И то за едно си кафе много съм зле ;xx
И навечеря ядох пилешко филе, не много....Супер зле!!!После разходка от 8 до 9:30;
Иначе бягах 23мин в гората, правих най различни йога клипчета към 30-40 мин, 1 час обръч, fat melting cardio(само 2 рунда мързееел) най-различни leg lifts и за пръв път пробвах повдигане на краката от вис пълен fail пак, на 5тото повдигане умрях ;d
Eдит: ето в такива дни все се отказвам с " ох кого залъгвам правя го за 100-ен път и винаги съм си същата никога няма да отслабна кого залъгвам" а всъшност режимът ми е продължил най-много 2 седмици какъв е смисъла от тия 2седмици глад? ...Ако не го направя това лято никога няма да го направя! Казала съм си ако не успея просто продължавам и се съсредоточавам в ученето, писна ми животът ми да се върти в тоя endless circle -.-
Последно редактирано от December : 07-12-2012 на 20:23
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Какво ми отговори диетолога, като му писах (естествено, преди всичко наистина вредни, което изядох.. много съм тъпа!!):Вечер всеки един от нас е обикновено по-тежък отколкото сутрин нагладно, утре сутрин тези 2 кг ще бъдат почти стопени, но е възможно да останат около 500 г.
Тзи прием на храна е бил по-обилен и както знаете трябва да се избягва но тази храна може да се разпредели равномерно през деня.
Дали да продължавате, според мен трябва, но е добре да се обадите за контролен преглед !
ПС: И аз като December съм си казала, че е или това лято или никога.. о боже.. винаги така казвам! Искам да си докажа, най-после, че мога! Днес с най-добрия ми приятел си говорихме за лостовете и неговите тренировки.... и той каза: аз не тренирам, за да ме гледат.. даже ме е срам.. но обичам да си доказвам на себе си, че мога да постигна това,което искам! Това е моят пример за подражание!!
И сега съм решила: започвам си 2рия цикъл от половината на първата част (демек 6 дни) отново.. и си продължавам! Няма да се меря, защото винаги от там идва проблеми... преди 4 дни (като се премерих) започна моя. Отивам след това на контролен преглед и продължавам със следващото меню! Странично си продължавам с кардио, зумба, тае-бо, велоергометър и всичко.. и определено стигнах до извода, че за да се пребориш с килограмите (истински.. не с анорексия, булимия), трябва да се пребориш първо със себе си!
мм.. Искам най-после да се гордея със себе си.. да си кажа "Да, беше трудно, но успях!"!!!
М.. да вдъхновяващите изречения, които ми минаха през главата и реших да запиша..![]()
От анорексично-булимичния си период съм наследила един хубав гастрит и гледам да ги избягвам,тъй като ме издуват и ми причиняват невъобразими колики...понякога обаче си хапвам,човещинка си е все пак,пък и на младини имах навика да ги ям с килограми и ми е трудно ей така да ги спра изведнъж...гледам все пак да ги ръфам отделно от останалите храни,заради стомаха-иначе съм забелязала,че настават някакви вътрешни революции,ако ги мешам. xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Кардио на гладно....и психиката ми отново понесе удар под кръста.
42,9 с екипа (бельо, къси гащи, тениска и чорапи)
само да споделя, че нормалното ми тегло е 44,5, снощи след вечеря се мерих, така че да не ви притесняват тия +-2 кг
днес един човек ме попита тренирам ли нещо, че много дълго време съм издържала да тичам, това не било типично за другите хора. пък той през цялото време ме наблюдаваше :Д
зарадвах се. искам да тренирам лека атлетика. и много ми хареса един цитат:
Нямаме никакво оправдание да не развиваме най-важния мускул в цялото ни тяло - сърцето!!!
и да се едитна, че иначе не може:
в sportsdirect са напускали много яки тениски и суичери на адидас с логото на олимпийските игри. блазнят ме много дали да не си поръчам.
http://www.youtube.com/watch?v=bxV-OOIamyk обичам. и текста. <3 за едно страхотно начало на деня.
"...за да се пребориш с килограмите (истински.. не с анорексия, булимия)" - че анорексията и булимията не са истински проблеми ли? да, едно е да си затлъстял, защото вашите са свикнали да те угояват като свинче за Коледа още от малък, друго е сам да си го причиняваш и после да отиваш да го "изхвърлиш" в тоалетната ... ама сравнението ти е неуместно. Едното е психично разстройство, за което е много по-важно да излекуваш това, което е в главата, а как ще изглеждаш след това - един Господ знае. Все едно да сравнявам слон и кит, и двете са големи, ама имат ли нещо общо?
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-13-2012 на 06:03
...но във тебе като рана
"Защо?"
Здравейте. Аз съм момиче на 21г. и тежа 50кг. Талията ми е 60см., ханша 89см. и съм висока 165см. По принцип съм слаба, но има какво още да се желае в областта на корема - сега правя упражнения за корем - коремни преси и такива с вдигане на краката и спускане надолу ( за долната част на корема ). Отделно в легнало положение въртя всеки крак по около 50 пъти кръгово и после на "четири крака" ги вдигам настрани и назад. И такива неща. Но не правя клекове, защото така краката ми ще станат малко мускулести (преди го бях правила и една се оттървах от мускулите), не искам мускули. Искам да съм стегната просто и да имма фини крака.
Въпросът ми е - ТРЯБВА ЛИ ДА СПАЗВАМ ДИЕТИЧЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ ИЛИ МОГА ДА СИ ЯМ НОРМАЛНО? КАКВО ЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ..
Всички тия упражнения за корем .. Плочки ли искаш да правиш ?
Нямаш ли ген е абсурдно да правиш каквото и да било без хранителен режим. Ти си прецени.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ами по принцип имам ген, имам си добра фигура и всичко, само искам да се стегна? И затова ли трябва ген
За това трябва мускул..
Що се кефиш, че си се отървала от мускул?
Според мен очакванията ти не предполагат специален хранителен режим... разтърси за РБД![]()
Защото ми идваше в повече, аз съм фина и дребна и не искам много мускули, харесвам нежното женствено тяло. Нека мъжете правят мускули, а и те си имат хормоните за това. В момента съм само мускули, нямам мазнини. Може би съвсем малко около бедрата и корема, но не си личи, там искам да постопя и да изгоря и да стегна фигурата още![]()
^ Ти пък намери от кой да искаш съвет. По - добре отиди на фитнес и поговори с някой треньор или някой, който се занимава професионално с това. Как можа да ти хрумне да питаш за съвет деца във форум, 80% от които имат неясни представи за света около тях и си мислят че това което правят е правилно??