- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерният ви час
На 14 години съм и нямам ве4ерен час но това не означава да стоя по цяла нощ навън А и сега кат нямам карта за тролей не мога и да излизам дге
Още от малка никога не са ме ограничавали кога да се прибирам,мисля че т'ва е супер тъпо.
Почти на 16 съм,но нямам вечерен час. Прибирам се,когато си пожелая,но винаги майка ми знае къде съм.
На 14 съм и нямам вечерен час. Понякога, като се разхождам се прибирам около 23:00 и си мисля как ще ми се карат, а всъщност и дума не ми казват... Фиу!Когато бях по-малка ми казваха, като стане съвсем късно да гледам да съм пред блока, но само толкова.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
аз съм на 17 и попринцип като им кажа че излизам мрънкат да се върна до 12 часа ... ама понякога закъснява и нищо не ми казват ... да като отговор все пак слагам 12 часа (24)![]()
На седемнадесет съм, нямам вечерен час от родителите ми, но иначе аз съм си казала кога се прибирам, тоест когато е лято в дванадесет вечерта, когато е зима обаче се прибирам около девет часа вечерта, нали ако е такава зима като тази която беше много студена по едно време..
Последно редактирано от PredrusalotoZaiche : 07-07-2012 на 15:10
ZaicheNaXeroin
Август месец правя 13. По принцип нямам вечерен час, ама като се прибера по-късно 22:30 ми мрънкат... Така че гледам да съм се прибрал до тогава.
Вече знам, защо 80% от днешната младеж е толкова пропаднала.
Ами на 15 съм и вечерния ми час през лятото е 23:30 а през зимата 21:00
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
аз съм на 14 и моят вечерен час е 00 00 или просто казано дванайсет вечерта
На 18 съм и никога не съм имал вечерен час. Аз всъщност не излизам вечер, но дори и да излизам пак няма да имам вечерен час.
На 14, почти 15 съм... Ами обикновено към 8:00-9:00 часа трябва вече да се прибирам...
На 17 съм и нямам определен вечерен час. Въпреки това до 23:00 - 23:30 най-късно съм си унас. Ако преди това със сигурност знам, че ще закъснея (става на въпрос след 00:00 до 5,6 часа сутринта, винаги предупреждавам нашите), но въпреки това никога до сега не съм се прибирала по-късно от 2. Най-често в 22:00 вече съм си унас.![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
На 17 съм,през лятото нямам вечерен час,мога да изляза когато си поискам и да се прибера когато си поискам.Дори последните една,две вечери излизам към 1/2 през нощта,но лято е,никой нищо не ми казва.Докато съм на училище е малко по различно,защото съм малко трудна със ставането,а и не съм от тези,които ходят редовно и изкарват хубави оценки,а нашите държат на това,затова ме карат да се прибирам що годе по навреме.Не ми дават час,оставят ме сама да си преценя,но все пак да не се оливам.
На 16 съм .. 22:30 най-късно 23:00 .. на дискотека до 5:00
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?