- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Още по тъпо ми е ся....никъде не съм приет от първо класиране................................ ...... :@
>>DjBelev<<
Ич не добре съм, не знам дали да се ядосвам, да се притеснявам или да беснея...
Надявам се нещата да са ок с нея и тя да е добре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
пхх
криво ми е
преди малко установих, че утре е събота и съм на изпит
не ми се ходи, ама ме накараха и ще ми се разсърдят ако не отида..уф
тъпо ми е
stir crazy станах вече
не съм излизала от оня ден
хем ми се излиза, хем ми е топло и мързеливо..пхх, ядосана съм на себе си и тъпото лято
искам да идва зима вече -.-
Да смаеш немската част от родата си с факта,че си отблизо запознат с Neue Deutsche Haerte сцената-безценно.![]()
Е, после научиха,че не всеки в Стара Загора е фен на немския индъстриъл...
Чакам си класиранията и се тъпча с краставици междувременно.
А утре ще има тренировчица(подскачаща емотиконКа)
.................................................. .................
...не го разбирам то3 човек.
Или по-точно разбирам го,но ми се ще да греша в убежденията си.
Всъщност що ли ми дреме..?
Каквото и да (не) се случи-още по-добре.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
То било хубаво да си именник.![]()
Welcome to the Jungle...
Мина и тази седмица. Остана още една да избутаме и после моренце и почивка цял месецМалко ми е криво иначе ама ще мине...чакам го да дойде със суши в ръце и всичко ще си дойде на мястото.
Браво на мен, студентка съм вече
Иии честит имен ден на мойто малко слънчице <3
офффффффффффффффффффффффф ффф :@
аре да е*а майката на всичко, в крайна сметка :@
и винаги нямам на кой да споделя, 'щото на никой не му пука за мен.. всички ми се оплакват и ми се хвалят, ама ако аз тръгна да казвам нещо съм отсвирвана, 'щото на кой му пука за мен?! Нали няма проблем аз да съм кошче за душевни отпадъци все пак ??!?! ;(
Последно редактирано от Зайче.. : 07-20-2012 на 18:51
http://ask.fm/iwwkaa
Ох, напоследък пак станах мега социална и не се прибирам особено вкъщи.
Много съм горда от себе си в няколко направления, включително и че му натрих носа мега брутално. Много мразя някой да ми се прави на много оборотен и да ми натяква някви глупости. Сега така го вкарах във филмите, че едва ли скоро ще посмее да ми се прави пак, ако пък вземе да се сети за какво става въпрос, ще карам по план Б. Шматка. ;д То вярно, че в последно време търпението ми е направо безгранично, ама баш така да ми изнаглееш - как пък не.
Стабилно добре се чувствам. И колата си/ми я оправих(а), и пари успях да изпрося от бащата, малко майка ми изпробва нервите, но засега нещата са добре.
Едно нещо само очаквам отново и стига и то да дойде, а това няма да е много трудно принципно, освен ако нямам мега скапания късмет, то сигурно ще съм най-безгрижния човек.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама ти е майка. Крещи сигурно, защото има причина да се тревожи за нещо. Или като всички останали я е хванал по някое време критическата. Това не значи, че ако идеш с определен проблем или нещо за споделяне, няма да те изслуша. И повярвай, нямаш все още и не се знае дали ще имаш, приятели, които ще ти дадат съвет, който наистина да е в твоя полза, какъвто само един родител може да даде.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
трябва да призная, че си права, но направо не мога да и споделя.
тя не е лоша жена и аз наистина много обичам, просто в момента е буквално скапана от работа и 1, че не искам да съм и в тежест с моите проблеми, а и 2-ро, че точно тези неща не мога да и ги кажа, защото са доста "цветущи", наистина..
пълни каши.. ;/
http://ask.fm/iwwkaa
весело ми е![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Правел ремонт вкъщи, за това не ми пишел и не ми се обаждал. Пфф успокоих се. Следобед отивам на село на събор)
Разхожда ми се. Отивам да я офертирам.
След два дни ще си е при мен. :сън:
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И аз не знам как съм...Все ще измисля нещо.Днес се люшкам между двете крайности.Телефонът ми още не е пристигнал,а обещаха да го доставят преди три дни...Но все пак денят не е чак толкова лош.
Просто се усмихни...останалото няма значение!