.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ShtrudeL Съвсем ми убягна логиката в писанята ти. Много се извинявам за което, но не мога да отговоря на нещо, което е написано объркано и сигурно със треперещи от злоба ръчички. Ти си такава каквато се показваш. С писането ти за розови захаросани неща... такава се показваш, пред хора, които не те познават. Във форумите е важно какво пишеш и как го пишеш, защото никой не може да те опознае по друг начин, освен от написаното. Моят пример за това здрав човек да ходи с недъгав е само пример, за да ти покажа, че има хора, които наистина ценят душевното. Едно е да си приказваш как го цениш, друго е да го цениш наистина. А и според мен е позьорство и фалш да говориш за душевното постоянно и да изтъкваш колко е важно то.(и не само за душевното ами за всичко останало -трябва с мярка да се приказва)

А и идиот и инвалид са две много различни неща. Браво на теб, че ги сложи под общ знаменател, душичка си...
    Последно редактирано от Luidgie : 08-05-2012 на 16:38
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    Не аз съм тръгнала да казвам кой в какво вярва и какъв е, иначе моите ръчички треперели от злоба.
    И не можеш да знаеш какво ценя наистина, не бъди толкова предубедена. Ще си говоря колкото си искам за това колко е важна душевността, защото наистина е, но е важна и външността.
    А ти продължавай да си отваряш очите само за розовите ми писания, не че държа да знаеш, че не пиша само такива, ама нали ще се 'заяждаш', защо да обръщаш внимание на другото.

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    А и идиот и инвалид са две много различни неща. Браво на теб, че ги сложи под общ знаменател, душичка си...
    Благодаря. Радвам се, че ме разбираш. х)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си