- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
Ама ти какво очакваш? Естествено, че е важна външността. Това не ми пречи да ценя колкото си искам душевността. Не изпадай в крайности. Не аз съм във филма, ако наистина мислиш това, което казваш. Мога да обожавам душевността на някой и все пак да си е с приятна външност, която да ми харесва. Коя си ти че да ми държиш сметка каква съм? Никога не съм казвала, че съм нещо, което да е с някакви ясно писани правила или нещо такова. Нека съм лицемерна в очите ти, но не можеш да ми казваш, че гледам само външността. Познавам изключително, ама много красиви/очарователни момченца, с които не бих искала да имам нищо общо заради вътрешността им.
Много сте зле, ако си мислите, че наистина съм розова и захаросана, в мой си свят и т.н.
. Т.е. не сте зле, ако си мислите така. Зле сте, ако вярвате, че съм само това.
И много ясно, че идиотите ходят с идиоти и аз лично до сега не съм виждала здрав човек да 'ходи' с инвалид. Може да звучи мега грозно, но е така.
Ти ако се имаш за умна например, би ли 'тръгнала' с някой кретен?
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-05-2012 на 15:23
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе аре лягайте на земята ...![]()
![]()
![]()
![]()
*малко спамeц..![]()
Азис - Хоп [music]
^ абе бъди малко по-оригинален![]()
maDamn
ShtrudeL Съвсем ми убягна логиката в писанята ти. Много се извинявам за което, но не мога да отговоря на нещо, което е написано объркано и сигурно със треперещи от злоба ръчички. Ти си такава каквато се показваш. С писането ти за розови захаросани неща... такава се показваш, пред хора, които не те познават. Във форумите е важно какво пишеш и как го пишеш, защото никой не може да те опознае по друг начин, освен от написаното. Моят пример за това здрав човек да ходи с недъгав е само пример, за да ти покажа, че има хора, които наистина ценят душевното. Едно е да си приказваш как го цениш, друго е да го цениш наистина. А и според мен е позьорство и фалш да говориш за душевното постоянно и да изтъкваш колко е важно то.(и не само за душевното ами за всичко останало -трябва с мярка да се приказва)
А и идиот и инвалид са две много различни неща. Браво на теб, че ги сложи под общ знаменател, душичка си...
Последно редактирано от Luidgie : 08-05-2012 на 15:38
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
нищо не си кривяточно с тоя може би не,но с грозен човек за теб може.. щото за тебе може някой да е грозен,а за мен не ... и да,не всичко опира до това.. представи си привържеш се към дебело момче и започнеш да имаш някакви чувства.. и какво ? няма да го доближаваш щото е дебел ли ?! пф изобщо не знам защо си правя труда да обяснявам някои неща.. ок,мислете си по този начин-не ми пречите.. аз все още мисля,че това как някои изглежда не би ме спряло ако човек ми допада..
и да.. няма да си легна с някои,които не ме привлича,но това не означава че същия този човек не би могъл да бъде симпатичен за някой друг ..
с което пак стигаме до това,че външността на някои и чара са индивидуални и всичко е възможно,а по вашата логика едва ли не дебелите и грозните не трябва никoй да ги доближава
Не си ме разбрал,не очаквах и да го разбереш. Имаш право да мислиш ,квото си искаш,както и аз.
maDamn
Не аз съм тръгнала да казвам кой в какво вярва и какъв е, иначе моите ръчички треперели от злоба.
И не можеш да знаеш какво ценя наистина, не бъди толкова предубедена. Ще си говоря колкото си искам за това колко е важна душевността, защото наистина е, но е важна и външността.
А ти продължавай да си отваряш очите само за розовите ми писания, не че държа да знаеш, че не пиша само такива, ама нали ще се 'заяждаш', защо да обръщаш внимание на другото.
Благодаря. Радвам се, че ме разбираш. х)
4XCOKИ
То аз където и да те срещна по форума все "розови писаня" такъв ми бил късмета :С Много жалко. А ти си приказвай каквото си искаш. Аз не претендирам, че те познавам. Ама не се обиждай когато някой си изгради мнение за теб спрямо писането ти във форума, след като този някой не те познава в реалният живот - ти си това, което пишеш. А това, което аз съм видяла от теб ме е подтикнало към това мнение за твоята "интернет" личност.
Пък и е много жалко, че за теб идиот и инвалид са едно и също...
Пръски мозък се сивеят
Емии,окей.
никъде не съм споменала такова нещо,както казах ,говоря от мойта гледна точка.и да.. няма да си легна с някои,които не ме привлича,но това не означава че същия този човек не би могъл да бъде симпатичен за някой друг ..
Имаше един лаф " за едни непотребна вещ, за други диамант".
И не ме разбирайте погрешно, за мен неприятен е Кристиано Роналдо примерно и не бих си легнала с него.
maDamn
4XCOKИ
Като страна президент, ще ви е** майките дебели, докато не се стопите.
n00bs
************************************************-------------------------------////////////////////////////////////////
И това е всичко, което ще кажа по темата.
Пръски мозък се сивеят
Изпуснах боя![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще види тя щрудел, като си намери някой красавец, който примерно (!!!) я бие... Което съм сигурна, че ще стане - нали идиотите се обвързват със себеподобните си "инвалиди".
А ролята на бохем, която се опитва да играе си мирише на фалш от километри.
Не. Не срявнявам идиотите с инвалидите. Нямам желание да ти се доказвам, мисли си ако искаш, че съм комплексирана, повърхностна, ограничена, тъпа, каквито си искаш други подобни определения. Разбирай ме както си искаш, виждам, че не го можеш, а и ми е все тая. Душичке.
*Никога не съм се впечатлявала от вътрешността на красавците тип 'манекен от списание' и никъде не съм казвала, че искам такъв. х)
Жалко, че сте толкова праволинейни.
4XCOKИ
Жалко, че ти ми слагаш думи в устата. Жалко, че отричаш как по горе написа точно това "И много ясно, че идиотите ходят с идиоти и аз лично до сега не съм виждала здрав човек да 'ходи' с инвалид. Може да звучи мега грозно, но е така." Да грозно е, че според теб идиот е равностойно на инвалид. Наистина е грозно. И защо аджеба ми слагаш думи в устата? Не съм те нарекла нищо друго освен лицемер. И си държа на моето си. Ти с нищо до сега не доказа обратното, душичке. Бъди си каквато поискаш - никой няма да те съди. Ама да се правиш на нещо, което не си? Това си е за осъждане. Айде припомни си какво е казал един чичко написал Щастливият принц....
Пръски мозък се сивеят
Аз винаги съм била спиралолинейна! Не слагайте всички под общ знаменател!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ