- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
Ха снимки от преди 1 и 2 две години
Айде сега ги изтрии ако обичаш, които иска да ми гледа снимките, има си тема за целта, даже е в същият раздел.
Имаш ли косми по дупето? Годеникът играе ли си с тях?
Възнамеряваш ли да имаш деца? С кой акъл?
Ще ги пуснеш ли на училище или ще ги научиш ти на родния ни език?
Последен, но не на последно място:
qdesh li laina, pich?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тука от разпитвайте ме (adoreher) стана на разкостете я dragonlady.
Сложете я на стола поне като ще я питате нея.
maDamn
Дъм, оправих го.
4XCOKИ
обаче..
^_
http://i46.tinypic.com/20r34i9.jpg
4XCOKИ
LOL !![]()
Като наблюдател ми прави впечатление ,че лейди на 20години си ,а се връзваш по акъла на по-малки от теб.То момичето си прави майтапи с тебе ти си се хванала да и се обясняваш,мисля ,че всеки от потребителите тук усеща подигравката.
Към кои потребители имаш симпатии?
Каква е причината да се регистрираш в този форум?
Самоопредели се като човек?
Къде ходиш да се забавляваш?
Дали е възможно някои от вас да паднат по-ниско? Силно се съмнявам.
Да не е офф:
Драгънке, ти нямаше ли сестра близначка или те бъркам с друга потребителка?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не знам за вас, ама на мен това ми говори достатъчно.
Присъединявам се към Виоленца. Смешни сте отстрани, излагате сте. Спукахте с тия хемороиди, бас държа, че половината от вас провериха в гугъл какво значи това, преди да се направят на отворени.
Не е като да съм луда фенка на ДрагънЛейди, ама поне уважавам СЕБЕ СИ достатъчно, че да не падам толкова ниско, обиждайки я на всякаква.
Хей, явно тука много красавци сте се събрали, че да се подигравате за външния вид на друг. Евала ви правя... не.На мен ми харесва на снимките дето е усмихната, аз нищо грозно не виждам. Толко ли ви бърка в здравето, че искате да я "разкоствате". Това за правописа си е нейна работа, ако има някакъв проблем с тва на нея ще и пречи, на вас няма с какво да ви навреди. Само гледате за ква тъпотия да се захванете, чесно.
![]()
nigga stole my bike
Ти болен ли си ? .. Какво точно тя, Ивето изглежда в пъти, ама много пъти, по-добре от това нещо о.О
Тка де ... джъст питам, от любопитство, не със злоба
Защо се мислиш за нещо по-различно от останалите ?
Защо на всяка критика или нещо неготивно отправено към теб отвръщаш с оправдания и злоба ? Някога замисляла ли си се, че човекът отсреща може да е прав и поглеждала ли си се отстрани след като някой е изразил негативизъм ?
Говори ми, че си 16-годишна пикла, която има твърде много свободно време, чийто свят се върти около самата нея и "идеалния" й външен вид; от други неща, които си казвала, пък съм с впечатлението, че си от онези лиглички, които не взимат нищо насериозно и просто ги кефи да си правят айляка. Толкова. Спами ми сега.
А, впрочем, поправям се. Човек, който е проверил какво са хемороидите, вероятно има достатъчно акъл в главата да не се подиграва за нещо, което едва ли зависи от нея. В противен случай, той е чисто и просто малоумен.
Ама айде, подигравайте ми се, че имам слаби капиляри на носа и често ми тече кръв. Също толкова нелепо е.
Айде прочетете малко.
Shitstorm,shitstorm everywhere...
maDamn
Такааааааа
въпроси малко,че се насра темата.
Имаш сестра,която пишеше тук ,налЕ?
Колко партньора си имала досега?
Кога за първи път изпита оргазъм?
Имаш ли притеснения относно външния си вид по време на секс(тъпо е ,знам,ама и такива ги има)
maDamn
С кои потребители от форума би ти било интересно да се запознаеш наживо и за какво бихте си говорили?
Кое е най-голямото и най-значимото нещо за теб,което сама си постигнала до момента?
Кой е най-хубавия комплимент,който някога си получавала през живота си,независимо от кого?
А най-голямата обида?
Мислиш ли,че би била добра съпруга,домакиня и майка и защо?
Какви черти харесваш у хората(било относно характер,било за визия)?
А кои не можеш са понасяш( -II-II-)?
Мислиш ли,че някои от горепосочените нападки към теб са основателни или са просто заяждане?Причини?
Къде и какво учиш?(защото беше споменала,че учиш в университет,но не каза кой и какво)
Мислиш ли,че образованието,което ще получиш ще те научи наистина на нещо и ще те развие като личност?Или по-скоро ще е колкото да имаш диплома,с която като повечето българи да си бършеш дупето?
Какво мислиш за политиката в България?Интересуваш ли се от нея?Знаеш ли кои са правителствата,кои са поне основните членове в тях,кои съсловни интереси на обществото защитават?Гласуваш ли на избори адекватно,в смисъл да знаеш наистина за кого и защо го правиш,а не колкото да си пуснеш гласа?
Крала ли си някога нещо?
Лъгала ли си?
Какво е мнението ти за държавата ни?Харесваш ли я,би ли живяла тук и занапред,би ли си хванала пътя към чужбина и защо?Мислиш ли,че ако останеш,можеш с нещо да допринесеш за нейното и в частност за своето развитие?
Какво мислиш за историята-и родната,и световната?Интересуваш ли се от нея,мислиш ли,че е важно човек да знае поне основните неща,които са се случили в роден и световен план?
А от изкуство интересуваш ли се?Какво е за теб то,кои са измеренията му?
И стига толкова засега
ПС:Няма да коментирам абсурдните обиди по-горе.Само ще кажа,че преди окончателно да давате присъдата на някого,първо чуйте тази на другите,които ви познават и знаят какви сте,за вас.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!