.
Отговор в тема
Страница 23 от 69 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1721
    Голям фен Аватара на chushkopek
    Сиси, ще ме извиниш ако някъде те питам нещо което са те питали, но не ми се четат в момента няколко страници.

Осъзнаваш ли, че вероятно в България, това което искаш да работиш ще ти бъде доста скучно? С шадоу за какво най-често се карате? Какво може да ви раздели? Винаги ми е било интересно защо веднага скачаш да го защитаваш? Да не би да го възприемаш като своя собственост един вид. На какъв въпрос не би ми отговорила? Защо? Ако можеше какво би променила в хората? Какви са ти пределите в секса? Защо имаш такива според теб? На какво си способна, за живота на шадоу? А той за твоя според теб? Първата ти работа ако се превърнеш в мъж за 1 ден ще бъде да..? Има ли сътба според теб? А защо да не е обратното? Защо хората отчаяно се опитват да намерят смисъла на живота? Трябва ли да има такъв, как мислиш?

@Дриймър, това което ме дразни във вярата като цяло е че се допуска, че нещо е факт, без всъщност да се знае. Нямам против теорията за господ, зодийте итн, имам против хората които вярват, че те са факти, не отричам нито една теория.
    Последно редактирано от chushkopek : 08-24-2012 на 13:07

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ооо, преувеличаваш. Това че някои е да речем риби не означава че моментално го изхвърлям от обществото си с приятели, 'щото е тотална противоположност на мен.
    Най-добрата ми приятелка е риби. ^^
    Както и да е. Не бива така 100 процентово да отхвърляте някаква теория без да сте напълни сигурни в нея. Същото е и с религията. Атеист съм, ама не мога да кажа със сигурност че Господ не съществува, въпреки че еволуцията го доказва. Ама както и да е. Наспамих хубавичко, няма да обсъждам повече темата.
    Не отхвърлям напълно. Просто не бих се водила по това и не бих разчитала, че ще ми е точно указание за хората.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Разбрах, че не си религиозна.
    А вярваш ли в Бог?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Сиси, ще ме извиниш ако някъде те питам нещо което са те питали, но не ми се четат в момента няколко страници.

Осъзнаваш ли, че вероятно в България, това което искаш да работиш ще ти бъде доста скучно? - Вероятно няма да е като по филмите, знам. Но си обичам специалността, а това е една от най-разнообразните възможности за развитие. Да правя само ДНК анализи някъде... 1 и също нещо всеки ден. Да съм в производството и анализът на определен хранителен продукт - още по-лошо. В БАН е зверски интересно, но там никога няма да съм сигурна как ще приключа месеца и ще си платя сметките. Едното нещо, което намирам интересно е криминологията, а другото - да съм лекторка в биологическия. Там мога да съчетая научни изследвания с нормална заплата.

С шадоу за какво най-често се карате? Винаги е за глупости. Дори не се сещам за определена караница.

Какво може да ви раздели? Сухо погледнато, изневяра или подтискане на развитието на единия от другия. Реално, и двамата не сме от изневеряващия тип хора. Просто не ни е в характерите. А за другото вярвам, че сме доста разбрани. Когато има нужда от време за себе си/работата си, никога не бих се сърдила. Той също. Дори ми е помагал с ученето. Тъй че, ако нещо ни раздели ще е нещо особено необичайно и неочаквано.
    Винаги ми е било интересно защо веднага скачаш да го защитаваш? Да не би да го възприемаш като своя собственост един вид. Не, не го приемам за собственост. Поне не повече от нормалното. Просто не умея да си трая, когато някой се заяжда с хора, на които държа. Не е само към Радослав. Когото и да нападат. Защитавам и Зайка, и ДрагонЛейди, и майка ми вкъщи, когато баба я хванат бесните, и въобще съм си такава. Когато иде реч за Ради, обикновено засичам такива коментари, когато него го няма да се защити и не ми харесва да си седят ей така.
    На какъв въпрос не би ми отговорила? Защо? Хм, ако ми набараш някой комплекс и задълбаеш, бих заобиколила отговора.
    Ако можеше какво би променила в хората? Прекалената озлобеност на моменти, стремежът им да се налагат без значение дали са прави и прекаленото значение, което отдават на това какъв е животът на другите, вместо на своя собствен. Бих ги направила по-съобразителни.
    Какви са ти пределите в секса? Най-извратените неща като скат, писинг, бясно садо-мазо - не. Границата ми опира някъде до лекичък БДСМ без осакатявания.
    Защо имаш такива според теб? Страх от болка и сравнителна гнусливост + липса на психично заболяване, което да ги прави да ми изглеждат привлекателни.
    На какво си способна, за живота на шадоу?На почти всичко. Ако ми дадеш конкретен пример, може да задълбаем тук.
    А той за твоя според теб? На същото.
    Първата ти работа ако се превърнеш в мъж за 1 ден ще бъде да..? Правя секс. Интересно ми е какво би било усещането от другата страна.
    Има ли сътба според теб? Да, но не е всесилна.
    А защо да не е обратното? Рядко вярвам в съвпаденията.
    Защо хората отчаяно се опитват да намерят смисъла на живота? Трябва ли да има такъв, как мислиш? Имат нужда от нещо, което да ги дърпа напред. Понякога в по-тежки дни, работиш, уморяваш се, ядосваш се над битовизми, плачеш, самотен си, гладуваш... И се чудиш защо продължаваш. Не, не вярвам да има определен смисъл. Всеки, обаче, трябва да е способен да придаде свой смисъл на съществуването си. Иначе не вярвам, че би могъл да бъде щастлив.
    кдцсн
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Разбрах, че не си религиозна.
    А вярваш ли в Бог?
    Бог като личност? Не. Като сила, в която макар и често по неразбираем начин, има справедливост - да.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Има ли сътба според теб? Да, но не е всесилна.
    Интересно. Не вярваш в зодиите, а вярваш в съДбата... Съдбата не е ли предопределеност? А зодиите не са ли също предопределеност? Каква всъщност смяташ, че е разликата?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Просто не бих се водила по това и не бих разчитала, че ще ми е точно указание за хората.
    Това че се интересувам от зодиите, не означава че разчитам и ги използвам като точно указание за хората Просто са интересни. Казвала съм го и преди, казвам го и сега - и от митология се интересувам, ама не се кланям нито пък принасям кози в жертвоприношение на Зевс.

Какви са най-добрите ти приятели? Имате ли общи интереси или всички са коренно различни?
    Гласуваш ли?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какво би направила, ако знаеше, че ти остават 30 минути живот?

Град
    София
    Интересно. Не вярваш в зодиите, а вярваш в съДбата... Съдбата не е ли предопределеност? А зодиите не са ли също предопределеност? Каква всъщност смяташ, че е разликата?
    Вярвам, че я има, не и че е всесилна. Мисля, че тя се чертае спрямо всичко, което правим. Крачолите на времето. Правиш нещо и то те запраща в цял един свят, начертан по твоя избор. И има милиони различни крачоли, които зависят от теб и все пак те насочват.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Вярвам, че я има, не и че е всесилна. Мисля, че тя се чертае спрямо всичко, което правим. Крачолите на времето. Правиш нещо и то те запраща в цял един свят, начертан по твоя избор. И има милиони различни крачоли, които зависят от теб и все пак те насочват.
    A не е ли същото със зодиите? Още при раждането ти, зодията ти е определила един крачол във времето и преди да си направила съзнателен избор да завиеш на другаде, ти вече си поела по него? От там нататък, нещата се определят от съдбата и това, което ти е начертала предварително. Нима изборите ти всъщност не са провокирани от това, което съдбата ти е избрала и всичко е просто една шарада?

Един истински фен на Пратчет ще разбере за какво говоря

* не го приемай за заяждане, просто си нищя, докато чакам да свърши работния ден

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какви са най-добрите ти приятели? Имате ли общи интереси или всички са коренно различни? Най-най-добрия ми приятел има доста прилики с мен. Има много сходни интереси и всъщност той ме запали по тях. Най-добрата ми приятелка учи медицина и е луда по испанския език. С второто може и да я последвам. Друга близка приятелка е художник. Имам приятелка, занимаваща се с Международни отношения. Рядко си избирам обкръжението според интересите им.
    Гласуваш ли? Да.
    Amore-Mio, щях да оставя набързичко писмо, в което обяснявам всичко на Радослав, мама и приятелите ми, и щях да застрелям един влиятелен човек. Не бих отишла да се сбогувам. Би отнело много време, а и не обичам разделите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    A не е ли същото със зодиите? Още при раждането ти, зодията ти е определила един крачол във времето и преди да си направила съзнателен избор да завиеш на другаде, ти вече си поела по него? От там нататък, нещата се определят от съдбата и това, което ти е начертала предварително. Нима изборите ти всъщност не са провокирани от това, което съдбата ти е избрала и всичко е просто една шарада?

Един истински фен на Пратчет ще разбере за какво говоря

* не го приемай за заяждане, просто си нищя, докато чакам да свърши работния ден
    В тези теории подкрепям най-вече Баба Вихронрав. Всичко зависи от мен, и няма черно и бяло, а само бяло, което малко се е поизцапало. :P Мисля, че зодиите говорят донякъде за липса на личен избор. Метната съм в крачола, откакто съм родена, ок. Но, ако пожелая, с моите избори мога да изляза от него и да се пренеса в съседния. Мога да съм един мега рибешки/овнешки/козирогски скорпион. И би ми било глупаво да ме нарекат просто скорпион.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Метната съм в крачола, откакто съм родена, ок. Но, ако пожелая, с моите избори мога да изляза от него и да се пренеса в съседния.
    А сигурна ли си, че ще е защото ти си го решила, а не защото съдбата е написала, че ще го решиш?
    Даааам, Пратчет ме е карал дълго да мисля върху ей такива простотии. Верно си е mindfucking

Град
    София
    А сигурна ли си, че ще е защото ти си го решила, а не защото съдбата е написала, че ще го решиш?
    Даааам, Пратчет ме е карал дълго да мисля върху ей такива простотии. Верно си е mindfucking
    Когато иде реч за нещо толкова абстрактно, предпочитам да си избера в какво да вярвам.

Нормално. Аз пък дъъълго задавах на различни хора онзи въпрос на Баба Вихронрав ("Ако къщата ти гори, какво първо би изнесъл от там?") от "Маскарад" и още нито 1 човек не е дал най-логичния отговор на Призрака.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    ("Ако къщата ти гори, какво първо би изнесъл от там?") от "Маскарад" и още нито 1 човек не е дал най-логичния отговор на Призрака.
    ОГЪНЯТ!

Град
    София
    ОГЪНЯТ!
    Да. Всички мъкнат компютри, любими баби, албуми със снимки....
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Да. Всички мъкнат компютри, любими баби, албуми със снимки....
    Мерси, че ме присети. Сега ще пусна тоя въпрос във Фейса да видим кой какво ще ми отговори.

Град
    София
    Давай и после кажи, ако някой се сети.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Понеже ти понаспамих темата, да ти задам и въпрос.
    Любим стил музика? Изпълнител/и? Песен?

Голям фен
    как е в унито ?

вярно ли ти пука за растения ?

колко гаджета си имала ? за колко от тях си си отваряла краката

вярно ли излизаш с някого от форума ?

Мега фен Аватара на Blab
    *човек е обречен на свобода; битие и нищо; съществуването предшества същността?
    //виждаш ми се много сартр-настроена, с изключение мащаба и загрижеността за другите. (всъщност, не, това е моя идея за теб, не го мисли)

*имаш ли усещане за глобалност или в по-тясна територия (континент, държава, град; прослойка, кръг, група)? оставяш впечатление на човек, който обитава някакъв свой малък свят, без да се интересува кой знае колко от съществуващото и случващото се извън него - така ли е, или по-скоро не?

*битието определя съзнанието? //това май е по-твое

*имаш ли нещо, което е само твое? т.е. си достигнала/посегнала до/към него сама, без никой да посочва и насочва. какво е то?

*чела съм в твои мнения (поправи ме, ако греша), че рядко си оставала без приятел до себе си. защо мислиш, че е това - предпочиташ да съществуваш в екип/група, харесва ти да кореспондираш живота/ежедневието си с някого, не умееш/желаеш да бъдеш сама или просто съдба(:Д)?

*за какво си струва да живееш? (не общ отговор, а личен, моля)
    *достатъчно ли е да живееш за себе си?

*какви партньори избираш за себе си - по-самостоятелни или по-...сигурни? защо? от какво се нуждаеш? а какво искаш?
    *в някоя от съседните теми ставаше въпрос за "тегленето напред" в една връзка - ти коя от страните си по-често? защо мислиш, че е така. //т.к. предполагам, че ще говориш за баланса, за някаква равнопоставеност, още тук ще помоля да я прескочиш тази част. винаги някой доминира, независимо дали се редуват или са си разпределили земята.

//бях си намислила още нещо, но ме прекъснаха и си изгубих мисълта. ще допълня по-късно;

Град
    София
    Понеже ти понаспамих темата, да ти задам и въпрос.
    Любим стил музика? Изпълнител/и? Песен?
    Почти всякаква музика харесвам без чалга, хора и по-здрав метъл. Любими... Kamelot, Three Days Grace, Nickelback, Nightwish, Within temptation... същевременно много от песните по City. Любима песен нямам. Сменят се.

Furious?,
    Как е в унито ? Има си недостатъци, но като цяло не се оплаквам.
    вярно ли ти пука за растения ? Интересувам се от тях. Да.
    колко гаджета си имала ? 3 сериозни и няколко не.за колко от тях си си отваряла краката. 5
    вярно ли излизаш с някого от форума ? Да.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Давай и после кажи, ако някой се сети.
    interesting enough, човекът, който пръв ми отговори с "огънят"... е съфорумец

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    *човек е обречен на свобода; битие и нищо; съществуването предшества същността?
    //виждаш ми се много сартр-настроена, с изключение мащаба и загрижеността за другите. (всъщност, не, това е моя идея за теб, не го мисли) - Сартр? Спомням си, че го учихме по етика. Писала съм есе на тема "Адът - това са другите". Честно казано, не ми беше точно любимец. С изключение на тази сентенция де. "Съществуването предшества същността" го чувам за пръв път формулирано така. И това ли е на Сартр? Според мен е прав в чисто физически аспект. За духа е обратното.

*имаш ли усещане за глобалност или в по-тясна територия (континент, държава, град; прослойка, кръг, група)? оставяш впечатление на човек, който обитава някакъв свой малък свят, без да се интересува кой знае колко от съществуващото и случващото се извън него - така ли е, или по-скоро не? Като ежедневие и начин на мислене - обичам да си живея в моя свят. Интересувам се, обаче, от случващото се извън него. Рано или късно знам, че ще повлияе.

*битието определя съзнанието? //това май е по-твое - Донякъде, да. Не съвсем. Съзнанието ти може да се оформи и от чисто абстрактни идеи, които понякога преследват човек нощем.

*имаш ли нещо, което е само твое? т.е. си достигнала/посегнала до/към него сама, без никой да посочва и насочва. какво е то? Рисунките ми, някои по-оригинални мои идеи за БАН, някои мои книги (около 11-12 годишна пишех адски много). Общо взето, гордея се, че си развих оптимално умението да общувам и да построявам текста си така, че да ме разбират всякакви групи хора.

*чела съм в твои мнения (поправи ме, ако греша), че рядко си оставала без приятел до себе си. защо мислиш, че е това - предпочиташ да съществуваш в екип/група, харесва ти да кореспондираш живота/ежедневието си с някого, не умееш/желаеш да бъдеш сама или просто съдба(:Д)? Просто съдба. Всъщност, след втората ми сериозна връзка 8 месеца си бях самичка. Не страдах от това. Беше ми приятно да си се занимавам със себе си. По-щастлива съм, когато съм обвързана, защото тогава мога да споделям всичките си мисли, да коментирам нещата, да бъда разбирана, обичана, покрепяна.

*за какво си струва да живееш? (не общ отговор, а личен, моля) За да се развивам. Мисля, че мога още много да дръпна напред в много различни насоки. И да правя хората около мен щастливи.
    *достатъчно ли е да живееш за себе си? Не. Имам нужда да се раздавам.

*какви партньори избираш за себе си - по-самостоятелни или по-...сигурни? защо? от какво се нуждаеш? а какво искаш?
    И двете. Имам нужда от оправен мъж, който умее хем да се грижи за мен, да бъде постоянен и да не държи все да е неговото, хем да не ми позволява да му се катеря на главата и си отстоява мнението. Нужда се от спокойствие и сигурност, да. Искам и тръпка, но извън мазохистичните неща, които описват много момичета от форума. Имам уникален пример от баща ми, че "лошите момчета" в онзи общоприетия смисъл, са въздух под налягане.

*в някоя от съседните теми ставаше въпрос за "тегленето напред" в една връзка - ти коя от страните си по-често? защо мислиш, че е така. //т.к. предполагам, че ще говориш за баланса, за някаква равнопоставеност, още тук ще помоля да я прескочиш тази част. винаги някой доминира, независимо дали се редуват или са си разпределили земята. Може да се каже, че се теглим едновременно. Не бих си позволила да изостана от него, защото държа да го заслужавам. Той е общо взето на същия принцип.

//бях си намислила още нещо, но ме прекъснаха и си изгубих мисълта. ще допълня по-късно;
    скнфцвк
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    interesting enough, човекът, който пръв ми отговори с "огънят"... е съфорумец
    Кой? Да не би да е видял в темата?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си