.
Затворена тема
Страница 28 от 121 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 3024
    Амии ползвам го 1 път в седмица, накой път може и да съм си слагала 2 пъти, но по 1 лъжичка, защото косата ми е средно дълга. (( Страшно много искам да порасне, направо съжалявам, че я изправях почти 1 година без термозащитен продукт. Сега съм спряла. А може ли да ми кажете нещо възстановяващо, за изгорена коса, аз съм махнала повечето цъфнали връхчета, но все още няма блясък.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Оф,вече не знам какво да правя.Нямам много обем и не си харесвам как ми е косата в корените и се чудя дали да я подстрижа на етажи,но проблема е,че не ми е много дълга,а и ме е страх да не се накъдри още и да бухне.Сега се поизправи малко ама пак ме е страх. Какво да правя??? Ето снимка от преди малко.
    http://prikachi.com/images/370/5179370f.jpg
    Не,не рискувай.Ако попринцип ти е по-къдрава,след етажите може и да бухне наистина.
    Много ти е хубавичка сега,но щом искаш да я освежиш само връхчетата малко да ти вземе.Всъшност сега още има е горещи и има слънце,към начолото на септември по-добре,за да обере всичко нацъфтяло и повредено от слънцето.

Супер фен Аватара на wiiwa
    strawberry88 , моята коса беше дълга на 2 пласта ( ако е едно и също с ''етажи'' ) И беше мнооого по-къдрава, но не беше обемна. Сега е на черта ( като че ли имаме еднакви прически ) ,права и с доста повече обем , а и не знам дали е по-гъста или само така изглежда. Абе аз те съветвам да не се подстригваш, аз не бих. Ще съжаляваш а после докато пораснат пластовете е голямо мъчение. Аз трябваше да отрежа дългия за да ми стане равна.

Тея пластове/етажи излизат от мода Вафлите пък и дума да не става! Модерното е косата ти да е колкото се може по-естествена и да подчертаваш типа и, вместо да го променяш. Единственото важно да е бъде здрава, хубава, жизнена коса
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    strawberry88,
    Леле, колко ти е хубава косичката!
    Недей да си я правиш на етажи. Може да си правиш вафлички в корените или, ако не искаш да си я гориш си прави плитки. Също може и да спиш с тези ролките за обем, но честно казано не знам дали има голям ефект от тях. Топирай се лекичко (не като тези тип "гнездо")
    Ако си я къдриш с пяна+ дифузер ще имаш адски много обем, от личен опит ти го казвам, а и седи много хубаво, пробвай.
    нда.. ама с това тупиране колко се уврежда косата нямате си и на представа

titinkaa

не съм я ползвала,може ли да напишеш състава ? но не преведения...

strawberry88 зависи колко искаш да ти е дълъг най-късия пласт и т.н. ще имаш повече обем,но по-дължината..в корените положението пак може да се подобри,но съвсем малко ... сама реши.. и все пак е коса.. расте ,а и пластовете не са лоши... на доста момичета им отиват.. пробвай,все пак е скучно да стоиш с една и съща прическа дълго...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    Амии ползвам го 1 път в седмица, накой път може и да съм си слагала 2 пъти, но по 1 лъжичка, защото косата ми е средно дълга. (( Страшно много искам да порасне, направо съжалявам, че я изправях почти 1 година без термозащитен продукт. Сега съм спряла. А може ли да ми кажете нещо възстановяващо, за изгорена коса, аз съм махнала повечето цъфнали връхчета, но все още няма блясък.
    връхчетата си взела,не я гориш толкова.. сега остава да я възстановяваш с маски за коса - домашни най-добре... купи си кристали с ув филтър най добре + термозащитен продук и продължаваш да не я гориш... на толкова изтощена коса (поне това разбрах от описанието) и трябва поне половин година,за да влезне в релси.. т.е. да стане хубава... пак ще е изгоряла,но определено вида и ще се подобри и новоизрастналата коса ще е много здрава

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тея пластове/етажи излизат от мода Вафлите пък и дума да не става! Модерното е косата ти да е колкото се може по-естествена и да подчертаваш типа и, вместо да го променяш. Единственото важно да е бъде здрава, хубава, жизнена коса
    всички го знаем това,но за коси особено като моята - дълги и тежки вафличките/плитките са единствения вариант и то плитки ако ти е чуплива/къдрава косата .. за естественото - с един обем,без да се пипа нищо по-дължината..т.е. по дължината да е естествена не мисля,че се разваля '' естественото '' на косата... а и btw. може да се правят вафлички отдолу и отгоре коса без обем..така се закриват вафличките и стои доста естествено.. не се заяждам -просто мнение

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    всички го знаем това,но за коси особено като моята - дълги и тежки вафличките/плитките са единствения вариант и то плитки ако ти е чуплива/къдрава косата .. за естественото - с един обем,без да се пипа нищо по-дължината..т.е. по дължината да е естествена не мисля,че се разваля '' естественото '' на косата... а и btw. може да се правят вафлички отдолу и отгоре коса без обем..така се закриват вафличките и стои доста естествено.. не се заяждам -просто мнение
    Абсолютно е така, но съм против всякаквите вафли, не само защото изглежда като 13годишно момиче, което иска да бъде чалга звезда като порасне, а и защото гори косата ужасно много. А като вземат да ми слагат ПЯНА преди да направят тея вафли, за да не изгаряла косата, буквално я пържат....
    Според мен най-добрият вариант за естествен обем е едно добро изправяне със сешоар, не преса. Моята също е дълга и тежка, но не си правя вафлички и плитки, по-скоро гледам да докарвам на Никол Шерцингер и Ясмин от Аладин
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Абсолютно е така, но съм против всякаквите вафли, не само защото изглежда като 13годишно момиче, което иска да бъде чалга звезда като порасне, а и защото гори косата ужасно много. А като вземат да ми слагат ПЯНА преди да направят тея вафли, за да не изгаряла косата, буквално я пържат....
    Според мен най-добрият вариант за естествен обем е едно добро изправяне със сешоар, не преса. Моята също е дълга и тежка, но не си правя вафлички и плитки, по-скоро гледам да докарвам на Никол Шерцингер и Ясмин от Аладин
    ох.. повярвай ми всичко съм пробвала.. от тупиране и преса до сушене надолу с главата ...не става.. а иначе че гори,гори я,но пък се правя рядко
    иначе и аз обичам такива коси,които отдолу са на големи къдрици и отгоре нямат много обем,но не ми отива на лицето.. по принцип ми е кръгло/овално ( и аз не знам точно какво е) а с такава прическа ми го прави като триъгълник с овална основа и не стои хубаво ( ако разбра нещо от описанието де) ...

Не мога да знам, никога не съм имала проблем с обема ;д На мен са ми изключително грозни косите, които горе е сплескана, а надолу къдрава на букли. Не разбирам защо се правят така.
    Разбрах обяснението за лицата, но то по-чупливото ти се пада към кръста при тоя тип прически, които аз казах, не в долната част на лицето
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Не мога да знам, никога не съм имала проблем с обема ;д На мен са ми изключително грозни косите, които горе е сплескана, а надолу къдрава на букли. Не разбирам защо се правят така.
    Разбрах обяснението за лицата, но то по-чупливото ти се пада към кръста при тоя тип прически, които аз казах, не в долната част на лицето
    да,знам,разбрах те.. това също не ми отива...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    връхчетата си взела,не я гориш толкова.. сега остава да я възстановяваш с маски за коса - домашни най-добре... купи си кристали с ув филтър най добре + термозащитен продук и продължаваш да не я гориш... на толкова изтощена коса (поне това разбрах от описанието) и трябва поне половин година,за да влезне в релси.. т.е. да стане хубава... пак ще е изгоряла,но определено вида и ще се подобри и новоизрастналата коса ще е много здрава

Благодаря, ще си взема кристали, аз маските си ги правя, та другия ми въпрос беше, защо от маската с тривитаминол косата ми пада повече от преди и няма никакъв ефект. Не съм го предозирала, слагам по малко то лъжичка 1 път в седмицата. Да спра ли да го ползвам?

Banned Мега фен
    Благодаря, ще си взема кристали, аз маските си ги правя, та другия ми въпрос беше, защо от маската с тривитаминол косата ми пада повече от преди и няма никакъв ефект. Не съм го предозирала, слагам по малко то лъжичка 1 път в седмицата. Да спра ли да го ползвам?
    сега има и сезонен косопад.. защо не си вземеш стимуланта и не спреш тривитаминола.. вий.. ако пак ти пада коса явно е сезонен косопад.. т.е. може да продължиш да го ползваш

Благодаря отново, ще опитам и него. А още един последен въпрос, чела съм че когато косата има цъфнали връхчета, не расте, въпреки че тя расте от корените. Вярно ли е? Аз съм махнала цъфналото но може и тук там да е останало.

Banned Мега фен
    Благодаря отново, ще опитам и него. А още един последен въпрос, чела съм че когато косата има цъфнали връхчета, не расте, въпреки че тя расте от корените. Вярно ли е? Аз съм махнала цъфналото но може и тук там да е останало.
    не

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Да съживим малко темата... Имам този проблем от много отдавна и още не съм намерила решение, корените ми се омазняват на 2рия ден след миенето, а на долу си е добре и се налага да я мия често, което хич не ми харесва. Та сега твърдо съм решила, че ще я мия не по-често от 2 пъти в седмицата, но докато свикне ще трябва да си ходя с мазни корени Някакви идеи, маски или каквото и да е. Сухи шампоан/пудра не ми допада изглежда някак... гадна...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ок,няма да се подстригвам така.Ще ходя само за връхчетата.Между другото се подстригах скоро...преди около 2 седмици.Ама сега съм решила да ходя по-често. ;д
    malka_sladkka,пробвай маслото от гроздови семки или маски с хума.Ако ти е мазна си я къдри или ходи с вдигната коса.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Да съживим малко темата... Имам този проблем от много отдавна и още не съм намерила решение, корените ми се омазняват на 2рия ден след миенето, а на долу си е добре и се налага да я мия често, което хич не ми харесва. Та сега твърдо съм решила, че ще я мия не по-често от 2 пъти в седмицата, но докато свикне ще трябва да си ходя с мазни корени Някакви идеи, маски или каквото и да е. Сухи шампоан/пудра не ми допада изглежда някак... гадна...
    Ами може да смесиш сока на 2 лимона с дестилирана вода, нанасяш в корените, оставяш за 5 минути и измиваш. Също съм чела, че може да се използва вода за уста в корените, нанася се в корените с памук. Имаме една книга 1001 домашни лека от там го видях

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ок,няма да се подстригвам така.Ще ходя само за връхчетата.Между другото се подстригах скоро...преди около 2 седмици.Ама сега съм решила да ходя по-често. ;д
    malka_sladkka,пробвай маслото от гроздови семки или маски с хума.Ако ти е мазна си я къдри или ходи с вдигната коса.
    Може да пробвам с хума само в корените, понеже ще си взимам тривитаминол и дали ще е добре примерно да си направя маската, но в корените да добавя и хума, а по дължината не, щото надолу си е добре, дори е леко суха

Ами може да смесиш сока на 2 лимона с дестилирана вода, нанасяш в корените, оставяш за 5 минути и измиваш. Също съм чела, че може да се използва вода за уста в корените, нанася се в корените с памук. Имаме една книга 1001 домашни лека от там го видях
    Това с лимона може да го опитам или да си го добавя към маската, ама тая вода за уста нещо не ми вдъхва доверие

Може и само в корените,да.

Banned Мега фен
    ^ кисело мляко + жълтък + хума (+тривитаминол) в корените,а по-дължината някое масло,но само маслото или хубав зехтин

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ще се наместя малко в темичката ви,дано нямате нищо против.
    Искам да ви попитам за съвет.
    Косата ми е суха,дълга някъде до раменете и доста гъста,бая е обемна.
    Къпя се с този шампоан http://www.hameleon.bg/userfiles/pro...roduct_210.jpg като в него слагам 2-3 капки
    от маслото с бадем на "Икаров" ,след това слагам от този балсам http://prikachi.com/images/633/5184633S.jpg (взех го от фризьорката) .
    След като изляза и си подсуша леко косата с хавлия , впръсквам това http://www.ivis.bg/products_images/g...ir-400x400.jpg и слагам от тези кристали в краищата http://shopix.bg/img/products/orig/1..._705870846.jpg .
    Правя си и от време на време когато се сетя домашни маски като например :
    2 сп.л мед + сок от един лимон или 1 ч.л. мед + един жълтък .

Знам,че ви описах много подробно хигиената на косата си. Но се нуждая от съвет.По едно време се беше малко пооправила,не беше толкова сухичка ама сега направо ... Изобщо не си я харесвам.Искам да ми предложите някакви продукти с които да я подържам здрава и жизнена и ако може да ми казвате марки.Ще се радвам ако е нещо изпитано ,а не нещо за което сте чували,че е добро,че имам такъв опит и много съм си патила от такова странично мнение. Не използвам преси и прочее . Само зимата ми се налага защото е студено и суша косата си ,а и след като я изкъпя е прекалено бухнала и я заглаждам малко с пресата,че иначе е отврат. Също забравих да спомена,че нямам чак толкова излишни средства,затова ако може нещо на по-приемливи цени.
    Последно редактирано от weheartiit : 08-25-2012 на 20:15

^Здравей!Заповядай в темата!
    Може да пробваш маската на Денис (на мен ми стана любима).Тази в бялата кутия с жълта капачка ползвам.Струва 6,50.
    А и скоро подстригвала ли си се?Може и заради това да е.От слънцето и от много други неща косата се изтощава и става суха.Ако не си-се подстрижи да се освежи малко и тогава почвай с грижите.
    Аа,може да си я мажеш с масла или зехтин!!!Успех.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Йей,радвам се ,че някой ми отговори толкова бързичко.
    Да,скоро се подстригвах (връхчетата имам в предвид) ,но косата ми по принцип си е суха,не е само през лятото.
    Утре ако изнамеря ще пусна снимка да видите за какво става въпрос.
    Иначе и аз мислих да си купя зехтин,но се чудя дали от този домашния или трябва някакъв друг.Ако може и някакви масла да ми препоръчаш?Ще пробвам и маската.Мерси.

За нищо!
    Ами бадемово масло,масло от пшеничен зародиш,арганово,кокосово и всички други масла на Икаров стават.А за зехтина...как така домашен?Този,който ползвате за готвене ли?Ами гледай да е в стъклено шише и да пише екстра вържин/органик тези стават.А ако не е купен още по-добре.Още по-натурален е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си