.
Отговор в тема
Страница 31 от 69 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1721
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Вземи книгата, която е най-близо до теб, отвори на 34 страница и запиши 5тото изречение.
    на гости съм и няма книги около мен, но като се прибера след малко ще се върна на този въпрос, обещавам
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    щом утрото е ново и неупотребявано, мислиш ли че вечерта е стара, изтъркана, мръсна? И все пак, не е ли тогава времето, когато обичаме да се излегнем на диванчето и да си почиваме, гледайки филмче?
    неее, мисля, че вечерта е изморена и тъжна, точно за това има нужда от диванче и филм

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    LadyDiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii юхууууу,откога те дебна хах добре дошла
    Лесно ли допускаш хора до себе си? Да, колкото и странно да звучи. Обичам да съм заобиколена от хора, обичам различните хора, искам от всеки да си открадна по нещо.
    По-силен от теб ли е човека до теб? В какъв смисъл по-силен? Физически - да, ако ми цапне един шамар, ще ми изскочат всички зъби. По-постоянен е от мен в някои отношения. По-непукист е. Но наистина не искам да признавам, че е по-силен от мен
    Какво може да те накара да се усмихнеш в един мрачен и негативен ден? О, безкрайно много неща. Не съм претенциозна. Купичка пуканки, например.
    Какво смяташ за цитата "Историята се пише от безименните"? Верен е. Ако ги нямаше безимените, щеше ли да ги има... именните?

Супер фен Аватара на djipsito
    Как да съобщя на Блаб, че е достигнала лимита на запазени лични съобщения ? Искам да й пратя едно.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Град
    <3
    ^_

Можеш ли да си дете?
    Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб?
    Имала ли си случай, в който си се запознавала с някой и сте си говорили така, все едно се познавате от години?
    Плачеш ли от щастие?
    За какво последно плака?
    А какво последно те усмихна?
    Когато си имаш бебче, ще махнеш ли котето? :3
    Мислиш ли, че един родител трябва от рано да се погрижи за бъдещето на детето си? Т.е. докато е под 10 годишна възраст да кажем, да го запише на шах/математика/балет/пиано/гимнастика/рисуване/етц, или да го остави само да се 'хване' за нещо и да направи избор?
    Какво мислиш за мен?! ^_
    ама не ми отговори на тези ; (
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на chushkopek
    В една тема с теб си говорехме за връзките, че не отричаш идеята, че след време в една връзка остава само уважението и семейството и аз в крайна сметка се съгласих с теб, да не отричам идеята, също така каза, че не си последовател на същата. Какво ще стане с твоята връзка след години? Страх ли те е от това? Каза, че те е страх всеки ден, защо? Какъв е най-големият ти вътрешен страх? Защо хората малко или много обичаме болката? Защо същевременно ни е страх от нея? Има ли противоречие тук? За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? Хората променят ли се? Аргументирай се! Защо всички хора лъжат? Какво може да те съсипе? Как реши за една година, че това е човека за теб? Наивността лошо качество ли е? Има ли добро и зло? Има ли правилно и грешно? Защо точно котки обичаш? Какво е любовта за теб? Хората по какво се различаваме един от друг? Затвори очи, отвори ги след 10 сек, сега си представи, че когато беше отворила очите си, си била в психиатрична клиника, където психиатъра ти казва, че си тук от 5 години, защото брутално си убила мъжа си и всичко което си спомняш в последните 5 години е плод на съзнанието ти. Какво би направила? Какво въобще трябва да направи човек тогава? nomnomnom каза нещо с което много сериозно ми привлече вниманието, цитирам: "И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено." Това вероятно е така....тогава единствените хора способни на истинско щастие са тези които не разбират какво става около тях, бебетата и лудите....ти как мислиш? Живота има ли смисъл? В нещо има ли смисъл? Смисъла има ли смисъл, ако не, как може да си сигурна в отговорите на миналите 2 въпроса? Какво знаем хората всъщност? Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Вероятно имаш общо с хитлер например какво мислиш за това? Как те кара да се чувстваш това? Знаеш ли, че всички хора на земята, застанали рамо до рамо, могат да се поберат в Лос Анджелис? Какво ще правим като се пренасели земята? Съмняваш ли се във всичко? А трябва ли? Света е сив казваш....способна ли си да го разделиш, на черно и бяло? Защо толкова хора повтарят грешките си? Защо трябва да има визша сила? Или просто това те успокоява повече....Какво е имало преди всичко според теб? Знаеш, че каквото и да кажеш мога да те питам какво е имало преди него нали? Ще можем ли някога да отговорим на този въпрос?

П.С Enjoy the wall of text.

Град
    Варна
    Вземи книгата, която е най-близо до теб, отвори на 34 страница и запиши 5тото изречение.
    В края на разказа човекът седи с нож в ръка върху планина от перли и ридае над чашата, прегръщайки окървавеното тяло на любимата си жена.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Как да съобщя на Блаб, че е достигнала лимита на запазени лични съобщения ? Искам да й пратя едно.
    нямам представа, да се надяваме, че ще погледне тази тема

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Когато четеш форума, мислено вадиш ли си бележки за начинът, по който ще се грижиш и ще възпитаваш твоите деца? Да. Но не си мислете, че си вадя бележки само от форума.Ужасно ме е страх как ще ги възпитам.
    Как ще ги накараш да те чувстват повече приятелка, отколкото родител? Не искам да ме чувстват повече приятелка, отколкото родител. Искам да им бъда първо родител, после приятел. Човек, от когото имат респект, до когото се допитват, когато са затруднени и на когото могат да се доверят. А как ще го постигна, нямам представа. Ще попитам мама

Умееш ли да готвиш? Това, онова. Не съм специалист. У дома предимно готви той.

Кои други автори обичаш?Халед Хосейни. Харесвам и Стивън Кинг, но не всичко, на моменти ми идва доста мрачен. И колкото и нескопосано да звучи, много харесвам Дж.К.Роулинг. Мисля, че поредицата за Хари Потър е уникално добра.

Град
    Варна
    Съжалявам, разсеях се. Бях на гости, а и изведнъж ме затрупахте

^_

Можеш ли да си дете? Мога. Мога да се вдетиня ужасно, да се инатя, да настоявам на своето, колкото и да е глупаво. Мога да виждам само розовото в света (но невинаги искам). Понякога ми се яде захарен памук, а изобщо не го обичам
    Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб? Мисля, че съм доста адаптивна и като че ли се напасвам аз към хората. Но в един момент, като усетиш, че губиш основата, някак не си струва. И съм до там. Много лесно се привързвам.
    Имала ли си случай, в който си се запознавала с някой и сте си говорили така, все едно се познавате от години? Да.
    Плачеш ли от щастие? Да
    За какво последно плака? Гледах един филм.
    А какво последно те усмихна? Преди малко се прибрахме, Венцислав доста се беше почерпил с баща си и ходих да препаркирам мойта кола пред офиса, за да прибера неговата. Като се връщам в колата, той си сложил тъмните очила и пее с цяло гърло "Динята я няма"... кво да ти кажа....
    Когато си имаш бебче, ще махнеш ли котето? :3 Може би в началото ще го разквартирувам временно в майка ми и после ще си го прибера. Не искам да се отказвам от него и няма да го изхвърля на улицата в никой случай.
    Мислиш ли, че един родител трябва от рано да се погрижи за бъдещето на детето си? Т.е. докато е под 10 годишна възраст да кажем, да го запише на шах/математика/балет/пиано/гимнастика/рисуване/етц, или да го остави само да се 'хване' за нещо и да направи избор? Мисля, че трябва внимателно да следи какво проявява детето му и да го побутва в тази посока. Но в никакъв случай не трябва да е насила.
    Какво мислиш за мен?! Възхищавам се на ината ти да не порастваш Ужасно те харесвам, макар на моменти да не те разбирам напълно (може би защото съм съвсем на границата с Водолея) ^_

Голям фен
    що не ми отговори на въпросите ?

имаш ли се за хубава сред модераторките в "силната" конкуренция на пайа на Скалата ака изродчето щрудел ?

най-хубав спомен от работата ?

голяма ли беше сватбата или малка

що мислиш лощи неща за баща ми :angry

Мега фен
    Град
    <3
    сладко ^__ <3
    а това с динята ме разби хаха.. обичам големите хора, които се лигавят/държат като деца ;d

Правила ли си секс на обществено място? :3
    Ще постнеш ли някое друго любимо стихче? :3
    аААаа
    Какво ти се случи днес, а не трябваше?
    Членувала ли си в някакъв клуб/организация?
    Като цяло ъъм била ли си доброволец за/на нещо? мм
    (правя рибешко проучване ^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    В една тема с теб си говорехме за връзките, че не отричаш идеята, че след време в една връзка остава само уважението и семейството и аз в крайна сметка се съгласих с теб, да не отричам идеята, също така каза, че не си последовател на същата. Какво ще стане с твоята връзка след години?
    Научена съм никога да не отричам възможността нещо да се случи, а да се боря да не го допускам. Както казах и преди, мисля, че в света (и вселената като цяло) съм твърде малка, за да вярвам, че абсолютно всичко е в моите ръце. Но каквото зависи от мен, ще го направя, за да я запазя такава, каквато е в момента. Времето ще покаже.
    Страх ли те е от това? Не, не ме е страх от това. Мисля, че една връзка, изградена на взаимно уважение също може да бъде много силна. Ако само това остане от любовта ни, също е достатъчно.
    Каза, че те е страх всеки ден, защо? Защото чета новини
    Какъв е най-големият ти вътрешен страх? Да не остана сама. Не съм човек, който би могъл да вирее сам. И не, не мисля, че съм зависима от другия, просто лично аз се чувствам по-добре в двойка.
    Защо хората малко или много обичаме болката? Защото ни съпътства в целия ни живот, под една или друга форма. Неизбежно е. Дори даването на живот е свързано с болка...
    Защо същевременно ни е страх от нея? Защото е неприятно усещане, а кой харесва неприятните усещания?
    Има ли противоречие тук? Не, не мисля. Болката ни подсказва, че сме живи. Животът е пълен с болка.
    За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? За друга жена.
    Хората променят ли се? Аргументирай се! Зависи. Предпочитам да мисля, че променят начина, по който възприемат света. Ако това означава, че самите те се променят, тогава да.
    Защо всички хора лъжат? Защото истината е трудна. А ние по природа сме слаби същества и предпочитаме да избягваме трудностите, когато това е възможно.
    Какво може да те съсипе? Не съм се замисляла. Трябва да е някакъв особен вид катаклизъм, защото мисля, че от почти всяко нещо можеш да излезеш с ненарушена психика, стига да умееш да се бориш.
    Как реши за една година, че това е човека за теб? Не съм го решила за една година. Историята ни е дълга и особена. Ние бяхме заедно и когато се запознахме, но просто връзката тогава беше невъзможна. Някъде назад той си остана като някаква... утопия Няколко години след това, по случайност се събрахме отново и тези години го бяха направили по-прекрасен от преди, колкото и невъзможно да звучи. Тогава си реших, че това е той. И толкоз.
    Наивността лошо качество ли е? Наивността може да донесе много огорчение. В този ред на мисли, за мен е лошо качество.
    Има ли добро и зло? Има. Иначе нямаше да има приказки
    Има ли правилно и грешно? Има. Но моето правилно ще е различно от твоето.
    Защо точно котки обичаш? Чудех се кой ще ми зададе този въпрос Котката е невероятно красиво животно, грациозно. Умее да съчетава в себе си невероятна надменност с абсолютното обаяние да искаш да я намачкаш и нагушкаш. Тя е независимо животно, но когато реши, може да е прекрасна електрическа възглавничка
    Какво е любовта за теб? Иска ми се да ти отговоря романтично и завеяно, но няма Любовта е хубаво чувство. Каквото и да си говорим, няма как да я опишеш. За мен лично, точно в момента е голяма купа макарони със сирене. Готви ми ги, защото ме обича.
    Хората по какво се различаваме един от друг? По всичко. От тривиалните неща - цвят на очи, кожа, коса до начин на мислене и възприемане на света. Няма двама еднакви.
    Затвори очи, отвори ги след 10 сек, сега си представи, че когато беше отворила очите си, си била в психиатрична клиника, където психиатъра ти казва, че си тук от 5 години, защото брутално си убила мъжа си и всичко което си спомняш в последните 5 години е плод на съзнанието ти. Какво би направила? И ти ли гледа Готика снощи? Вероятно бих се побъркала не на шега.
    Какво въобще трябва да направи човек тогава? Да вярва. В каквото и да е. Но да вярва.
    nomnomnom каза нещо с което много сериозно ми привлече вниманието, цитирам: "И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено." Това вероятно е така....тогава единствените хора способни на истинско щастие са тези които не разбират какво става около тях, бебетата и лудите....ти как мислиш? Ммм. Това истинско щастие ли е? Не е ли щастието всъщност в онези малки и не толкова малки трудности, които преодоляваме всеки ден, за да постигнем каквото и да е. Не, бебетата и лудите няма как да са способни на истинско щастие. Можеш да познаеш истинското щастие, само ако си преживял нещастието. Двете неща са взаимосвързани и за мен няма как да съществуват отделно.
    Живота има ли смисъл? Има. Но не всеки е способен да го открие. И не, не мисля, че аз съм открила някакъв отговор, дето убягва на умове, далеч по-велики от моя.
    В нещо има ли смисъл? Във всичко има смисъл. Във всичко има някаква заложена цел. Иначе просто нямаше да бъде тук.
    Смисъла има ли смисъл, ако не, как може да си сигурна в отговорите на миналите 2 въпроса? Не мога да съм сигурна. Няма как да съм сигурна. Всъщност не е ли в това смисъла? Да се съмняваме? Да се питаме?
    Какво знаем хората всъщност? Знаем много малко и тъжното е, че сами поставяме границите на своето знание и понякога не искаме нарочно да преминем отвъд.
    Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Чувала съм тези теории
    Вероятно имаш общо с хитлер например какво мислиш за това? Как те кара да се чувстваш това? Хитлер е обикновен човек, който е направил лоши избори в живота си. Защо хипотетичното ми родство с него би трябвало да ме кара да се чувствам по какъвто и да е начин. Моите избори не зависят от неговите и в този ред на мисли, аз нямам общо с него.
    Знаеш ли, че всички хора на земята, застанали рамо до рамо, могат да се поберат в Лос Анджелис? Не знаех всъщност...
    Какво ще правим като се пренасели земята? Съвсем рационално ще ти кажа - нека това да го мислят внуците ми
    Съмняваш ли се във всичко? Съмнението е в корена на всичко. Ако не се съмнявам, ако не се питам, ако не се чудя какво, защо и как и дали не би било по-добре... дали щях да съм по-добре?
    А трябва ли? Трябва.
    Света е сив казваш....способна ли си да го разделиш, на черно и бяло? Не. За мен нюансите на тези два цвят са размити.
    Защо толкова хора повтарят грешките си? Защото сме упорити и инатливи създания и си вярваме, че следващият път ще успеем. Мислим, че сме си взели поука, но доста пъти тя е грешна.
    Защо трябва да има визша сила? Или просто това те успокоява повече... Точно за това. Някак си така ни се насажда - винаги има някой отгоре, който те управлява. И съвсем по кръчмарски - той е виновен за дупките по пътя
    Какво е имало преди всичко според теб? Нищо.
    Знаеш, че каквото и да кажеш мога да те питам какво е имало преди него нали? Знам
    Ще можем ли някога да отговорим на този въпрос? Не мисля.

П.С Enjoy the wall of text.
    Благодаря. Мисля, че на някои въпроси отговорих като пълен олигофрен обаче... все пак е 1 часа.
    Последно редактирано от LadyDi : 08-27-2012 на 22:06

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    що не ми отговори на въпросите ? Защото все пак мога да избера на какво да отговоря

имаш ли се за хубава сред модераторките в "силната" конкуренция на пайа на Скалата ака изродчето щрудел ? По какви критерии следва да се оценя? Не се мисля за хубава, нито мисля, че Щрудел ми е конкуренция или пък аз на нея. За всеки влак си има пътници, нали знаеш?

най-хубав спомен от работата ? Много са. Четири години, неизбежно е да не натрупам спомени, но най-хубавите ми са всъщност от след като напуснах. Когато разбереш, че всъщност си бил наистина ценéн от някого.

голяма ли беше сватбата или малка 150 човека. Предполагам това се води голяма.

що мислиш лощи неща за баща ми :angry Виж какъв син е възпитал... Баща ти има и добри качества. Просто често ги пази за себе си

Град
    Варна
    сладко ^__ <3
    а това с динята ме разби хаха.. обичам големите хора, които се лигавят/държат като деца ;d

Правила ли си секс на обществено място? :3 Да
    Ще постнеш ли някое друго любимо стихче? :3
    Без монолози - пози и лъжи.
    И както в твоите дървета
    хлорофила -
    това, което ми е дадено не ми
    принадлежи -
    принадлежа му аз със страшна
    сила.

аААаа
    Какво ти се случи днес, а не трябваше? Днес всъщност, всичко се случи точно както трябваше

Членувала ли си в някакъв клуб/организация? Какво разбираш под клуб/организация? Навремето пеех в детски хор, танцувах, рисувах и играех в една театрална групичка... търсех себе си, но установих, че никъде не съм така добра. Иначе не, в друго мисля, че не съм членувала.

Като цяло ъъм била ли си доброволец за/на нещо? мм
    Ъм... не Не съм доброволец дори в "Да изчистим България за един ден".

(правя рибешко проучване ^)

Още малко ще те тормозя сега, повече тормоз очаквай утре.
    " За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? За друга жена."
    Изневерил ли ти е всъщност?
    " А ние по природа сме слаби същества и предпочитаме да избягваме трудностите, когато това е възможно."
    Защо по дяволите по-лесния път да е израз на слабост, а не на разум?
    "Има ли правилно и грешно? Има. Но моето правилно ще е различно от твоето." Чети го отново и отново докато не разбереш каква глупост Живота има ли смисъл? Има. Но не всеки е способен да го открие. И не, не мисля, че аз съм открила някакъв отговор, дето убягва на умове, далеч по-велики от моя."
    Защо казваш, че има смисъл? Или просто отново това те успокоява повече?
    "Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Чувала съм тези теории" Не са теории, а факти.
    " И ти ли гледа Готика снощи? Вероятно бих се побъркала не на шега." Не съм го гледал в интерес на истината...Става ли филма?
    "Какво въобще трябва да направи човек тогава? Да вярва. В каквото и да е. Но да вярва." И с какво вярата ще ти помогне? Аз бих се самоубил на мига.
    "В нещо има ли смисъл? Във всичко има смисъл. Във всичко има някаква заложена цел. Иначе просто нямаше да бъде тук."
    Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл.

Град
    Варна
    Още малко ще те тормозя сега, повече тормоз очаквай утре.
    " За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? За друга жена."
    Изневерил ли ти е всъщност? Не.
    " А ние по природа сме слаби същества и предпочитаме да избягваме трудностите, когато това е възможно."
    Защо по дяволите по-лесния път да е израз на слабост, а не на разум? Не съм казвала такова нещо. Но пък по-трудният винаги носи повече удовлетворение накрая.
    "Има ли правилно и грешно? Има. Но моето правилно ще е различно от твоето." Чети го отново и отново докато не разбереш каква глупост съм написала ли? Не мисля, че е глупост. Кое всъщност определя правилното и грешното? Има ли закон? Или приемаме, че нещо е правилно само защото другите ни казват така?

Живота има ли смисъл? Има. Но не всеки е способен да го открие. И не, не мисля, че аз съм открила някакъв отговор, дето убягва на умове, далеч по-велики от моя."
    Защо казваш, че има смисъл? Или просто отново това те успокоява повече? Естествено, че ме успокоява. Винаги се чувстваш по-добре, когато смяташ, че зад всяко нещо се крие някакъв смисъл. Иначе си безцелен.
    "Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Чувала съм тези теории" Не са теории, а факти.
    Добре. Съгласна съм. Не съм достатъчно осведомена просто.

" И ти ли гледа Готика снощи? Вероятно бих се побъркала не на шега." Не съм го гледал в интерес на истината...Става ли филма? Ами, зависи. На мен ми хареса.

"Какво въобще трябва да направи човек тогава? Да вярва. В каквото и да е. Но да вярва." И с какво вярата ще ти помогне? Аз бих се самоубил на мига. Не мога да се самоубия. Защо да го правя? Какъв е смисълът? Какво ще постигна с това? Ще си докажа ли, че последните 5 години са били илюзия или наистина са се случили? А и ме е страх от смъртта. Като повечето хора.

"В нещо има ли смисъл? Във всичко има смисъл. Във всичко има някаква заложена цел. Иначе просто нямаше да бъде тук."
    Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл. А какво разбираш всъщност под смисъл? Смисълът на нещо не е ли в крайната му цел?

защо толкоз обичаш котките?

искам клюки за furious? :Д

ии веднъж те бях видяла на амфитеатъра, докато Стефани танцуваше, ама от спек не те заговорих, нищо не си казахме.. и да.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    защо толкоз обичаш котките? Защото са прекрасни!

искам клюки за furious? :Д Няма да е честно. А и съм го виждала точно веднъж.

ии веднъж те бях видяла на амфитеатъра, докато Стефани танцуваше, ама от спек не те заговорих, нищо не си казахме.. и да. Аз не те познах. Стефи после ми каза. Но нищо, времето е пред нас, пак ще се видим
    Вече си лягам аз Лека нощ.

То'о furious? много зле момчето. Само нарежда по темите, което е доста конструктивно занимание, определено..

Употребявала ли си някога наркотици и ако да, какви?
    Как може да се помогне на един наркоман?
    Това, че "в нищо не си достатъчно добра" - пеене, рисуване, етц, влияе ли на самооценката ти?
    Какво ти е интересно?
    Какво те отегчава?
    Кои хора са интересни?
    Ти интересна ли си?
    Кое/Какво за теб е посредствено?
    Сещаш ли се за бездарен поет
    От обучаваните в училище поети и писатели, favorite ти е .... и защо?
    Снимки на котката ти, порода, особености на характера, име, как се открихте, какви смешни неща прави, обича ли по някое време през нощта да тича като обезумяла из къщи?
    Приятелят ти одобрява ли котката и какво мисли за нея?
    Ако не е лично и нахално, какъв му е никнеймът?
    Мнение за Слави Трифонов и шоуто му.
    Защо гледаш новини, като ти влияят зле? : /

"отново докато не разбереш каква глупост съм написала ли? Не мисля, че е глупост. Кое всъщност определя правилното и грешното? Има ли закон? Или приемаме, че нещо е правилно само защото другите ни казват така?"

Добре тук има противоречие, осъзнаваш и даже защо не може да има правилно и грешно, но казваш, че има? Интересно.

Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл. А какво разбираш всъщност под смисъл? Смисълът на нещо не е ли в крайната му цел?"
    Чети отново какво съм написал, защо нещо трябва да има цел?

Град
    Варна
    "отново докато не разбереш каква глупост съм написала ли? Не мисля, че е глупост. Кое всъщност определя правилното и грешното? Има ли закон? Или приемаме, че нещо е правилно само защото другите ни казват така?"

Добре тук има противоречие, осъзнаваш и даже защо не може да има правилно и грешно, но казваш, че има? Интересно.
    Напротив. ТИ съзнаваш, че не може да има универсална формула, която да определя нещо като правилно или грешно. Всъщност, това, което определя нещата като правилни/грешни е нашето вътрешно разбиране за тях, нормата, в която ние ги поставяме. В този смисъл, има правилно решение за МЕН и правилно за ТЕБ. Твоето правилно не е задължително да бъде мое правилно, но също така може и да не е мое грешно.
    Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл. А какво разбираш всъщност под смисъл? Смисълът на нещо не е ли в крайната му цел?"
    Чети отново какво съм написал, защо нещо трябва да има цел?
    Това пак не ми обяснява какво е смисъла. Тази част от философията винаги ми е била леко мътна.

Добро утро.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    То'о furious? много зле момчето. Само нарежда по темите, което е доста конструктивно занимание, определено..

Употребявала ли си някога наркотици и ако да, какви?
    Не съм. Пушила съм трева 2 пъти в живота си, от любопитство.
    Как може да се помогне на един наркоман?
    Мога само да гадая. Не ми се е налагало да се сблъсквам с наркоман. Предполагам... с постоянство?
    Това, че "в нищо не си достатъчно добра" - пеене, рисуване, етц, влияе ли на самооценката ти?
    По-скоро ме определи като с нехудожествени наклонности. Това не ми пречи да се опитвам да пиша, да си рисувам или да пея с цяло гърло, когато никой не ме чува. В някои неща просто няма как да сме добри, затова се стараем да развием друго.
    Какво ти е интересно?
    Хората са ми безкрайно интересни.
    Какво те отегчава? О, много неща. Почти всяко нещо, което правя повече от 2 часа наведнъж започва да ме отегчава.
    Кои хора са интересни? Всички. Дори онези, които не знаят какво искат.
    Ти интересна ли си? Вероятно има на кого да съм интересна. Във всеки случай, понякога пораждам любопитство.
    Кое/Какво за теб е посредствено? Посредствено може да бъде мисленето. Когато умишлено оставаш по средата Не всеки е надарен с особени качества, но когато умишлено се застопориш на това ниво и то те кара да се чувстваш добре, тогава си посредствен.
    Сещаш ли се за бездарен поет Не. Всеки поет има дарбата да изрази мислите си по различен начин. Поради това няма как да бъде бездарен.
    От обучаваните в училище поети и писатели, favorite ти е .... и защо? Лилиев. Обожавам символиката в стиховете му и това, че с няколко думи прости успява да ти покаже много неща. Харесвам и Дебелянов, и Вапцаров, от поетите. Никога не съм била фен на Вазов. Уважавам творчеството му, но ми е твърде прозаичен.
    Снимки на котката ти, порода, особености на характера, име, как се открихте, какви смешни неща прави, обича ли по някое време през нощта да тича като обезумяла из къщи? Ооооох, тази нощ не съм спала заради нея, затова съм толкова рано тук. Не знам, беше пощурял, тичаше нагоре надолу, скачаше ми по краката, изпохапа ме. Мъчи се да влиза в гардеробите, дращи по вратите. Направо ми идеше да му бръкна в гърлото и да го обърна наопаки. Но и той като всяко живо същество си е на моменти. Понякога е много миличък. И е ужасно смешен, когато си намери някакъв безумно тъп предмет, който е способен да гони из цялата къща в продължение на часове. Освен това спи в най-невероятните пози и когато му е студено се завива с опашката. Породата му е смесена - ангорец и персийка, но като че ли ангорецът е избил повече. Много косми тва лято. Официално уж се казва Китънс, но го наричам как ли не, основно "ти малка, олигофренясала топко, ела тука!"
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...24599160_n.jpg
    http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos...09545364_a.jpg

Приятелят ти одобрява ли котката и какво мисли за нея?
    Двамата са комбина срещу мен. По мъжки.
    Ако не е лично и нахално, какъв му е никнеймът?
    Utopia_, но не се надявай да откриеш скорошни негови мнения.
    Мнение за Слави Трифонов и шоуто му.
    Харесвах го, когато водеше Хъшове. И в началото шоуто му беше интересно - като почти всяко ново нещо в ефира. Но напоследък славата му залезе и се надява на стари лаври. Прекалено грандоман е, а някои неща не могат да бъдат оправдани дори от това, че той ги е казал.
    Защо гледаш новини, като ти влияят зле?
    Защото като всяка любопитна риба не съм си самодостатъчна и искам да знам какво се случва около мен.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Странен твой навик?
    Мислиш ли че има нещо чаровно във всеки един от нас?
    Мислиш ли че всички сме специални и уникални, дори незаменими?

cute cat. като шефче.
    иначе не, няма да ровя мнения, просто ми беше инт. виждала ли съм този никнейм.

ходиш ли често на театър, любима театрална постановка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си