- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
сигурна ли си че е на издаване ? защото на моята има също само една дата и е 03.2015 ... за ампулите - трябва да си имат листовка вътре и да има начин на употреба.. ако си ги купувала на бройка е трябвало да попиташ от мястото от което ги купи ... различните ампули различно се ползват
Ягодке,може ли поне да пуснеш снимка да я видим,че ми е много интересно как са се получили къдриците.
Иначе аз днес си сложих от маската на "Денис" и косата ми поне засега е мекичка и по-права (пу,пу да не я урочасам)
Иначе отидох до един фризьорски салон да си поръчам шампоана,но фризьорката беше бая недружелюбна,така че ще потърся от друга.
А иначе и аз да попитам,как спите с вързана коса?Аз винаги като я отвържа на сутринта и тя има някаква гадна чупка. ;д
аз спа с пусната
Защото е мазна.
Ами друг път ще я снимам,като се къдря пак.Иначе съм пускала снимка.Ето пак същата (спах плетена) .
http://prikachi.com/images/905/5196905B.jpg
И сега много се чудя дали да се подстрижа по-късо.Ама пък така няма да мога да си правя плитки и ...не знам.Искам някъде до раменете да е.Тя сега не че е много дълга ама.![]()
FuCKkK13 може ли снимка на косата ти, мерси
искам да попитам дали ще е добре да нанеса бадемово масло в корените и да преспя така, и вие слагате ли нещо на възглавницата за да не се разтече от маслото ?
never never let you go you are the one i'm surching for....
Аз снощи спах намазана с бадемово масло,сложих си и в корените.После си вързах косата на хлабаво кокче и я прибрах в онези шапките,които се използват при боядисване. (ако нямаш,може да пробваш и с торбичка).
Ягодке,много ти е хубава косата.Не мисля,че трябва да я скъсяваш защото така отпадат голяма част от прическите,но пък ако искаш някаква промяна...
weheartiit,мерси! <3
Ще я скъся съвсем малко най-вероятно.![]()
Да,малко!
Много ти е хубавка, и преди съм го казвала,де.
Много бляскава и здрава изглежда![]()
fizzyg,благодаpя ти.![]()
Искам дълга коса и то много,но явно няма да издъpжа.Не съм толкова тъpпелива.![]()
weheartiit,пpобва ли маската на Денис и доволна ли си?![]()
Дам,дам пробвах я даже писах вчера мнение,но явно не си прочела.Многооо ми хареса.Косата ми стана по-мекичка и по-права. (дано не я урочасам ;д )Дано и при следващото миене да е така.
Иначе и аз искам дълга,дълга косица ама както цъфти мойта има да си мечтая.;д
Аз бях чела някъде, че косите имат нещо като "предел" на растене. Много малко от тях могат да растат наистина много дълги тип-http://log.bg/users_images/28/28311.jpg . И когато косата ти достигне своят "предел" просто цъфти и се налага да я подстрижеш.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^^Прекалено дълга е.Чак толкова дълга не ми харесва.
Как ли я поддържа...:X
FuCKkK13 бях останала с впечатление, че си с много яка коса, от това което чета как я поддържаш, и правиш разни маски...
а на снимките изглежда като слама, хубаво дълга е, но не изглежда красиво, нито здрава , някви грозни краища като изкуствена е))
never never let you go you are the one i'm surching for....