- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Ха-ха-ха колко си интелигентен, защо реши, че се обръщам към теб точно? Просто си изказвам мнението. Не съм казала, че всички 17 годишни знаят как да си използват главата, драги. Не живея в розово-захаросан свят където всичко е прекрасно, идеално, невероятно и "мармод ми завива шоколада".(много оригинално направо ме порази). Видиш ли знам значението на думичките, които използвам - за някоя запетайка ще ме заядеш ли?
Разбира се, че това да харесваш човек, не означава, че е непременно ЕДИНСТВЕНИЯ! рицаря на белият кон! и т.н, Казах, че ако си достатъчно зрял можеш да прецениш какво да вършиш с дадения човек и какво не. ДО къде да стигнеш и как да го опознаеш. Ако за теб такъв преход към връзка няма - браво - мене това не ме интересува! За другите ти две точки нямам какво да кажа, последната е за това как ти не си застрашен (аз не съм и твърдяла обратното) а предната е нещо, което и аз казах, така че "пич" "дружке" не ми извъртай думите, бъди така любезен.
Така прочетох само това. И ще ти отговоря - не съм казала, че важи за всички. Това че вие имате навика да слагате всички под общ знаменател не означава по никакъв начин, че и аз го имам. Така че и ти не си прави извадки само и само да се заядеш за нещо. Нали? Благодаря за не/вниманието.
ЕДИНСТВЕНИЯ! рицаря на белият кон!---------------------Да,пълен член![]()
Ох драги ми приятелю благодаря, че засече смъртоносният ми пропуск на пълен член! Ох какво ли щях да правя без теб о разумни! О Грамотни рицарю! Защитнико на правописа и граматиката!!! Дано Бог те възнагради с куп девици, които да обгрижат провисналият ти израстък!
Последно редактирано от VirginMary : 08-28-2012 на 20:53
Ееееее нямаше нужда от толкова хвалене(истина е,разбира се де няма как да се отрече)Моля драга моя.Ами просто нямаше какво да правиш без мен.Това наистина е смъртоносен пропуск,но то всъщност не е пропуск а незнание.
ОООООООООоооооо неразмунииииййй юроде.Как не се срамиш да се наречеш българин!?
Incadeptus, ти хубаво поправяш пълен и кратък член, ами запетайките? Дори цитатът ти не е верен... "О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин..."
nigga stole my bike
Извратени типове сте...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Ся съфоронките са в дълбок бътхърт и се опитват да оправдаят малоумната си постъпка, като се опитват да се излъжат половината, че момчето не ги търси за едното ебане а другите се лъжат, че не го държат само заради парите![]()
е не е само заради парите... човека има и кола, вероятнои е ПО-ЗРЯЛ, защото все пак те като са на 17 и имат мозък на 30 годишни и не може да ходят с нек'во 17 годишно лигаве на тяхната възраст
Има момчета на вашата възраст които са много по-зрели от вас. Това, че вие сте пикли и те не ви обръщат внимание, не ви дава оправдание да казвате, че връзката с 32 годишен мъж е нещо съвсем нормално.
Мамка му, невероятни сте.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Леле трагедия е днешното младо поколение на 13-14 год. си порят вече гайдите![]()
Бързо се сколеничи другарке
Първо се изказваш, че тия , дето сме против връзки от рода на 15-30 и 17- 30+ години сме някви злобни, пъпчиви тийнейджърчета, които ревем, че батковците ни крадът гаджетата, а сега самата ти почна да говориш за зрялост и как имало изключения. Ние за изключенията ли си говорим ?
Общо взето не можеш да обориш никой с наивната си и хаплива теория и сега започна да биеш отбой. Никъде не съм ти извъртал думите, просто иммаше много дупки в тях, не съм ти виновен аз. Прчочети си пак поста и виж какво и как си написала...
^^ и ти твърдиш, че знаеш знаението на думата манипулирам....
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-29-2012 на 06:04
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
22-39 още сме си заедно![]()
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Аз бях на 19, а той на 20, а сега аз съм на 20, той на 21... :Д Ако това се брои![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
^Естествено,че иде реч за избор и няма абсолютно никакво съмнение,че любов може и трябва да има между 14годишна и 30 годишен.
вьЕрвам ви,бре
едит:адресирано беше до 14та страница
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
"Чичовци" на по 35.
едит
да сложа едни кавички за досетливите...
Последно редактирано от Violenza : 08-29-2012 на 06:35
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Даже и по-зле... няма смисъл, щото всеки ще си "Тика" собственото мнение на другия, нито с цел убеждение, нито нищо-зат'ва ,.. самоубийство може би ще е за теб, защото с жени не се излиза наглава...айде жив и здрав
и по дявлоите-темата не е морално ли е някоя да е спо-голям мъж от нея...........ТЕМАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МЪЖ , С КОГОТО СТЕ ИМАЛИ ВРЪЗКА"- отивайте да философствате в час по философия, където съм сигурна , че си клатите краката по цял час и цъкате джиесемчетУ, а тука показвате "завидни" умения да дъвчите клишета и да се правите на аристотели... спирам дотук