.
Отговор в тема
Страница 15 от 17 ПървиПърви ... 511121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 407
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    1. Казваме чичковци условно, като се има предвид разликата в годините.
    2. На 17 може да имаш глава на раменете, но това не пречи повечето на тази възраст да мислят с газъ си
    3. Не мисля, че си запозната какво е точното значение на думите" манипулация" " манипулирам"
    4. Това, че харесваш човека няма никакво значение дали той е правилен избор, защо изобщо го каза !
    5. Не, за мен не е нормално хората да правят секс на 13-14-15 години.
    6. Възрастовата граница не е проблем , когато и двете страни мога да преценят трезво, казах го вече!
    7. Не се чувствам застаршен, защото чисто и просто аз не бих излизал с момиче под 18, къде ми е логиката ?

Само не ми казвай, че смяташ, че деца на 14-17 години ги знаят тези неща и могат да преценят.

Ти сигурно наистина си мислиш, че някъв мармод ти завива шоколада в станиол, нали ?
    Ха-ха-ха колко си интелигентен, защо реши, че се обръщам към теб точно? Просто си изказвам мнението. Не съм казала, че всички 17 годишни знаят как да си използват главата, драги. Не живея в розово-захаросан свят където всичко е прекрасно, идеално, невероятно и "мармод ми завива шоколада".(много оригинално направо ме порази). Видиш ли знам значението на думичките, които използвам - за някоя запетайка ще ме заядеш ли?
    Разбира се, че това да харесваш човек, не означава, че е непременно ЕДИНСТВЕНИЯ! рицаря на белият кон! и т.н, Казах, че ако си достатъчно зрял можеш да прецениш какво да вършиш с дадения човек и какво не. ДО къде да стигнеш и как да го опознаеш. Ако за теб такъв преход към връзка няма - браво - мене това не ме интересува! За другите ти две точки нямам какво да кажа, последната е за това как ти не си застрашен (аз не съм и твърдяла обратното) а предната е нещо, което и аз казах, така че "пич" "дружке" не ми извъртай думите, бъди така любезен.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ще ме прощаваш, ама ...
    Точно факта, че си на 17, изобщо не ти дава гаранция, че можеш да си опичаш акъла.
    Така прочетох само това. И ще ти отговоря - не съм казала, че важи за всички. Това че вие имате навика да слагате всички под общ знаменател не означава по никакъв начин, че и аз го имам. Така че и ти не си прави извадки само и само да се заядеш за нещо. Нали? Благодаря за не/вниманието.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от VirginMary Виж мнението
    Така прочетох само това. И ще ти отговоря - не съм казала, че важи за всички. Това че вие имате навика да слагате всички под общ знаменател не означава по никакъв начин, че и аз го имам. Така че и ти не си прави извадки само и само да се заядеш за нещо. Нали? Благодаря за не/вниманието.
    Ако беше прочела и остатъка от поста ми, щеше да видиш, че не съм сложила всички под общ знаменател. Благодаря за не/вниманието и аз.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ако беше прочела и остатъка от поста ми, щеше да видиш, че не съм сложила всички под общ знаменател. Благодаря за не/вниманието и аз.
    Може би ако ти беше прочел моят пост изцяло, щеше да видиш, че и аз не съм сложила всички под общ знаменател. Така че...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ЕДИНСТВЕНИЯ! рицаря на белият кон!---------------------Да,пълен член

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ЕДИНСТВЕНИЯ! рицаря на белият кон!---------------------Да,пълен член
    Ох драги ми приятелю благодаря, че засече смъртоносният ми пропуск на пълен член! Ох какво ли щях да правя без теб о разумни! О Грамотни рицарю! Защитнико на правописа и граматиката!!! Дано Бог те възнагради с куп девици, които да обгрижат провисналият ти израстък!
    Последно редактирано от VirginMary : 08-28-2012 на 20:53

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ох драги ми приятелю благодаря, че засече смъртоносният ми пропуск на пълен член! Ох какво ли щях да правя без теб о разумни! О Грамотни рицарю! Защитнико на правописа и граматиката!!!
    Ееееее нямаше нужда от толкова хвалене(истина е,разбира се де няма как да се отрече)Моля драга моя.Ами просто нямаше какво да правиш без мен.Това наистина е смъртоносен пропуск,но то всъщност не е пропуск а незнание.

ОООООООООоооооо неразмунииииййй юроде.Как не се срамиш да се наречеш българин!?

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Ееееее нямаше нужда от толкова хвалене(истина е,разбира се де няма как да се отрече)Моля драга моя.Ами просто нямаше какво да правиш без мен.Това наистина е смъртоносен пропуск,но то всъщност не е пропуск а незнание.

ОООООООООоооооо неразмунииииййй юроде.Как не се срамиш да се наречеш българин!?
    Като ми цитираш Паисий със "супер яката си оригиналност" и опетняваш едно литературно произведение си направо мега як. Сега би ли умрял за смъртоносният ми грях? Нали си всемогъщ, всезнаещ, велик, неповторим, единствен... хайде умри за греха ми!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Incadeptus, ти хубаво поправяш пълен и кратък член, ами запетайките? Дори цитатът ти не е верен... "О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин..."
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    19-32 ,а и всеки сам решава с кого да спи, ского да излиза и тн-когато станете перфектни(тия , които се възмущавате)-тогава съдете, нали се сещате
    Същото, + и за останалото. )

Супер фен Аватара на sashko705
    Извратени типове сте...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Аз на 18, той на 25

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Ся съфоронките са в дълбок бътхърт и се опитват да оправдаят малоумната си постъпка, като се опитват да се излъжат половината, че момчето не ги търси за едното ебане а другите се лъжат, че не го държат само заради парите

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Ся съфоронките са в дълбок бътхърт и се опитват да оправдаят малоумната си постъпка, като се опитват да се излъжат половината, че момчето не ги търси за едното ебане а другите се лъжат, че не го държат само заради парите
    е не е само заради парите... човека има и кола, вероятно и е ПО-ЗРЯЛ, защото все пак те като са на 17 и имат мозък на 30 годишни и не може да ходят с нек'во 17 годишно лигаве на тяхната възраст

Има момчета на вашата възраст които са много по-зрели от вас. Това, че вие сте пикли и те не ви обръщат внимание, не ви дава оправдание да казвате, че връзката с 32 годишен мъж е нещо съвсем нормално.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мамка му, невероятни сте.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Леле трагедия е днешното младо поколение на 13-14 год. си порят вече гайдите

такива като теб, нали
    Ами не, имам достатъчно сиво веществво, с което да реша дали постъпвам правилно, или не-говорех за онзи индептус или квото е на 14 , дето е големият моралник, щото видиш ли още не е изживял нещо-ама някой ден ще види той , аре не ми се спори с тебе

Мега фен
    Ха-ха-ха колко си интелигентен, защо реши, че се обръщам към теб точно? Просто си изказвам мнението. Не съм казала, че всички 17 годишни знаят как да си използват главата, драги. Не живея в розово-захаросан свят където всичко е прекрасно, идеално, невероятно и "мармод ми завива шоколада".(много оригинално направо ме порази). Видиш ли знам значението на думичките, които използвам - за някоя запетайка ще ме заядеш ли?
    Разбира се, че това да харесваш човек, не означава, че е непременно ЕДИНСТВЕНИЯ! рицаря на белият кон! и т.н, Казах, че ако си достатъчно зрял можеш да прецениш какво да вършиш с дадения човек и какво не. ДО къде да стигнеш и как да го опознаеш. Ако за теб такъв преход към връзка няма - браво - мене това не ме интересува! За другите ти две точки нямам какво да кажа, последната е за това как ти не си застрашен (аз не съм и твърдяла обратното) а предната е нещо, което и аз казах, така че "пич" "дружке" не ми извъртай думите, бъди така любезен.
    Бързо се сколеничи другарке

Първо се изказваш, че тия , дето сме против връзки от рода на 15-30 и 17- 30+ години сме някви злобни, пъпчиви тийнейджърчета, които ревем, че батковците ни крадът гаджетата, а сега самата ти почна да говориш за зрялост и как имало изключения. Ние за изключенията ли си говорим ?
    Общо взето не можеш да обориш никой с наивната си и хаплива теория и сега започна да биеш отбой. Никъде не съм ти извъртал думите, просто иммаше много дупки в тях, не съм ти виновен аз. Прчочети си пак поста и виж какво и как си написала...

Никое себеуважаващо се момиче, не би позволила някой да я манипулира и "подкупва", за да си легне с него
    ^^ и ти твърдиш, че знаеш знаението на думата манипулирам....
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-29-2012 на 06:04
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Шумен
    22-39 още сме си заедно
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Аз бях на 19, а той на 20, а сега аз съм на 20, той на 21... :Д Ако това се брои
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^Естествено,че иде реч за избор и няма абсолютно никакво съмнение,че любов може и трябва да има между 14годишна и 30 годишен.

вьЕрвам ви,бре

едит:адресирано беше до 14та страница
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    аре не ми се спори с тебе
    разбира се, това би било равно на самоубийство
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    "Чичовци" на по 35.

едит
    да сложа едни кавички за досетливите...
    Последно редактирано от Violenza : 08-29-2012 на 06:35
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Чичовци на 35.
    Казваме чичковци условно, като се има предвид разликата в годините.
    edit: аз да си сложа цитата за недосетливите хорица
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-29-2012 на 06:44
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

разбира се, това би било равно на самоубийство
    Даже и по-зле... няма смисъл, щото всеки ще си "Тика" собственото мнение на другия, нито с цел убеждение, нито нищо-зат'ва ,.. самоубийство може би ще е за теб, защото с жени не се излиза наглава...айде жив и здрав

и по дявлоите-темата не е морално ли е някоя да е спо-голям мъж от нея...........ТЕМАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МЪЖ , С КОГОТО СТЕ ИМАЛИ ВРЪЗКА"- отивайте да философствате в час по философия, където съм сигурна , че си клатите краката по цял час и цъкате джиесемчетУ, а тука показвате "завидни" умения да дъвчите клишета и да се правите на аристотели... спирам дотук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си