.
Отговор в тема
Страница 35 от 69 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1721
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ирти, защо в предния стол писа, че една жена не може да е мръсница в леглото, а в следващия момент да гали детето си /цитирам по памет/?
    Жената, с която си в момента, разведена ли е? Как изглежда?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Така. След като получихме Упътване за ползване на Irti, подарявам ви го.
    Аз излизам в пенсия
    Мерси за упътването. Поправих го. Няма да ти се обяснявам за грешките. Ти ще разбереш. Просто прочети Горещия Кът.

И си лягам. До после

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Мерси за упътването. Поправих го. Няма да ти се обяснявам за грешките. Ти ще разбереш. Просто прочети Горещия Кът.

И си лягам. До после
    Ооо, чета го. И ми изникват въпроси. Ти си поспи,аз ще ги формулирам по-късно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    здрастииии
    на колко си?
    откъде си?
    къде живееш?
    сам ли живееш или с родители/приятели/съквариранти/гадже?
    колко си висок?
    защо толкова упорито се опитваш да откажеш цигарите?
    срещал ли си се с някого от форума?
    лесно ли допускаш хора до себе си?
    обръщаш ли внимание на 'малките неща'?
    имаш ли братя/сестри? ако да, на колко са?
    четеш ли книги?

толкова засега
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    Да предположим (само да предположим), че жената, с която си в момента, вземе, че забременее.
    *Сигурна съм, че ползвате всички предпазни средства, но да речем, че някой малък Худини се е вредил.
    Какво ще направиш? Какво ще предприемеш? И как ще се почувстваш от решението си?

Мега фен
    Град
    <3
    я, Ирти.
    После ще си изредя въпросите.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Въпросите на милата ми PinkPan7her

1. Дете съм в абсолютно всеки момент, но вътре в мен си. Външно съм дзвер. Дете съм във всяка една секунда и мислено си играя с войници. Дете съм всеки божи ден. Гадното е, че искам, ама твърде силно искам да съм малък и да нямам проблеми. Толкова яко си живеех тогава. И честно да ти кажа войниците наистина ми бяха едни от любимите играчки. Сега, ако дадеш едно пликче с тези пластмасови фигурки знаеш ли каква битка ще си спретна с тях? Какво ли не ги правех. Ако някой много ме дразнеше го слагах в една чаша пълна с вода, бутах го във фризера да замръзне и му обявявах присъди от няколко часа да седи там като каторжник. Искам да съм детенце. Искам да си имам всички играчки от миналото. И другата страна на въпроса ти - също съм дете, когато се говори за нещо сериозно (понякога). Просто правя детски глупости. Харесва ми.

2. Том и джери рулз! Обожавам го! Всичко съм гледал. Ну Пагади пък е най-великото! Гледах. Имаше там на кораба една сцена с маймуната дето пееше някаква пиратска песен, ако не се бъркам. Жестоко!

3. С преди всичко да е човек към мен и да не се опитва да ми пробута нещо, което си мисли, че ще й върже. Ще ме спечели, ако има цели, сила и заможност да ги постигне. Също така ми е слабост, ако може да готви.. хубаво, защото аз като силно изразен готвач държа жената също да може да готви.

4. Не ми е трогващо. Гладно ми е. После идва момента, че ако я видя по едни женски боксерки (защото аз ги обожавам) да си върти дупето пред тигана.. направо ще я кача на печката и.. така ще ме възбуди, че няма да се замисля, че може да си изпече задника на горещия котлон. Направо ще я жигосам..

5. Ех, ок. С една дума. Казах го на двама потребители на лс, ама направо ще го кажа тук. Защото единствения доктор, който съм позволил да ме преглежда от много години каза, че всичко в мен е разбито (което си го знаех) и че скоро може да се гътляша, ако продължавам така. Ти знаеш какво бях писал преди, че не ми пука за живота, ама се замислих и искам поне 10г да изкарам. Преди няколко години бях на преглед при него и като ме видя отвътре.. спомена, че направо съм се разбил с това лепило, което шмъркахме като по-малки. Показа ми няколко снимки, ама.. не съжалявам. Сега това е станало какво да направя. Беше жестоко време, но никога повече няма да приема тази гадост. Пича каза наистина да махна и пиене, цигари и наркотици. Отделно и анаболите ми разказаха играта отвътре, но тях ги спрях ехеее.. и спуснах като балон, което е нормално. И сега се мъча, да, ама така ще е по-добре. Вече една седмица ли мина? Не знам. Пуших само една. Много е трудно, когато си бил такъв като мен. Сутрин като си изкашлям дроба посягам на масата за кутията, ама няма, майка.Гадно, ама дай да видя още малко от този побъркан свят. Поне още малко, но не и много. Все пак не съжалявам за нито една простотия.

PS: Даже одеве гледам копчетата на клавиатурата и ми се привижда дим. Мани майтапа.

--------

Въпросите на kalpazanka

То сигурно може, ама имах впредвид това, че детето да спи в една стая, а ти на 5 метра от него да се клатиш като за световното.. тя да вика, да се дере и след това да излиза от стаята и да облизва устни.. не знам не ми се вижда редно. Да правиш секс да, ама мисля, че ще е малко по-кротък.Няма да можеш да си позволиш това, което е било според мен. И ще ми е някакво тъпо чак да я омажа със спермата си по лицето и тя после да целува и милва детето. Някакси вътре може би ще ме издразни. Аз сега гледам нашите, като ида в нас.. доста по-рядко правят секс и като малък не съм ги чувал. Даже не знам и дали правят. На стареца канугята не зная дали му държи още, ама го майтапя яко. Даже вчера го видях ръчкаше нещо по колата и му разправям "Теб сигурно малкият ти приятел те буди нощес само, за да пикаеш, а?"

Аз не съм бил с нея никога. Нямали сме връзка. В момента от доста време не сме се виждали, а сме се чували.. няма и два пъти, че и един път не знам дали има. Не съм я виждал въобще. Тя просто идваше в нас или аз в тях, за да оплътним малко време и дупки. За съжаление няма да се срещаме повече по мое желание. Може би за радост, ама не знам още.

На вид няма да я описвам дословно, защото направо мъка да ти избие от гащите. Просто ще кажа много цинично - ТОВА Е НАЙ-ЯКАТА ПУТКА, КОЯТО СЪМ ЕБАЛ, ДОКОСВАЛ, ЛИЗАЛ, ПИПАЛ И НАСЛАЖДАВАЛ. Най-добрата жена с която съм водил разговори някога.

Пантер, може би тази леко ме е докоснала.
    Последно редактирано от Irti : 08-30-2012 на 10:21

Въпросите на bloodyF

Здравей

1. Застаряващо копеле
    2. Скитник
    3. Скитосвам се, бе
    4. Сам
    5. Без много малко 2м
    6. Отговорих
    7. Не съм решил - не съм се срещнал
    8. Само един приятел съм допуснал до мен. Той знае абсолютно всичко за мен, че и кога ходя до тоалетна.
    9. Гледам да не обръщам. Играят големите хора с големите действия. Малките ги допълват.
    10. Сам съм си
    11. Отдавна не съм чел. Преди повече четях. Имам купища от тях и купища пари съм дал, а колко пък имам раздадени по приятели..

-------

Въпросите на LadyDi-тоооооо

1. Както обясних вече не го правим с нея, но ако това ми го изтропа след известно време да речем - аборт. Ако откаже ще й помагам на месец с някакъв доход, но това ще е. Баща няма да има. Просто ще капя с парите, за да не изпитва трудност. Нищо повече. Все едно си плащаш наема. Даваш парите и чорбаджията не го виждаш един месец. Добре ще се почувствам от решението си. Но най вече на първо място, ако е възможно ще се направи тест да видя дали е мое или не, но не знам дали става, ако още не се е родило. Не съм запознат.
    Последно редактирано от Irti : 08-30-2012 на 10:23

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Има ли случка която да е променила живота ти? А такъв човек има ли?
    Какъв беше като малък? Беше ли също толкова вулгарен и силен, или по скоро си падаше малък дребосък, който през по-голямата част от времето мълчеше, заради срамежливостта си?
    Срамежливостта хубаво качество ли е?
    Опиши себе си. Според това кой си, каква партньорка искаш? А каква трябва тя да бъде - също толкова начетена, умна и (дори) властна като теб, или по скоро жената трябва да си знае мястото?
    Лесно ли се доверяваш на хората? Или си се научил първо надълго и нашироко да ги преценяваш, преди да ги допуснеш до себе си?
    Не ти ли е мъчно след диагнозата на доктора? Не ти ли е мъчно че няма да доживееш до дълбоки старини, да видиш внуци и дори правнуци?
    Защо не търсиш сериозна връзка?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    1. Както обясних вече не го правим с нея, но ако това ми го изтропа след известно време да речем - аборт. Ако откаже ще й помагам на месец с някакъв доход, но това ще е. Баща няма да има. Просто ще капя с парите, за да не изпитва трудност. Нищо повече. Все едно си плащаш наема. Даваш парите и чорбаджията не го виждаш един месец. Добре ще се почувствам от решението си. Но най вече на първо място, ако е възможно ще се направи тест да видя дали е мое или не, но не знам дали става, ако още не се е родило. Не съм запознат.
    това е с условието, че вече не го правите
    ами ако продължавахте да го правите?

идеята ми е, изобщо противна ли ти е мисълта за собствени деца?
    в някой бъдещ момент смяташ ли, че би могъл да се посветиш на някой друг освен на себе си?

Супер фен Аватара на paradosou
    За какво мислиш точно в тоя момент?
    Ако сега дойда и ти дам въпросното пликче с войници как ще реагираш? ;р
    Какво за теб е стил? Какво смяташ за красиво?
    Какво те мотивира?
    Разкажи ни някаква смехория
    ии може да постнеш снимка на момиче, което смяташ за привлекателно
    Последно редактирано от paradosou : 08-30-2012 на 10:41

Мега фен
    Град
    <3
    Ако някой много ме дразнеше го слагах в една чаша пълна с вода, бутах го във фризера да замръзне и му обявявах присъди от няколко часа да седи там като каторжник.
    awwwww айде да си играем

абе Ирти бе, слагай и въпроситИ, че е объркващо.

Как се казваш?
    Обичал ли си някоя до сега?
    Коя зодия си? :3
    Имаш ли приятел момиче? ПРОСТО ПРИЯТЕЛ. ^
    Предпочиташ да се напасваш към хората, или те към теб?
    Командваш ли тоя и оня?
    Дискотеки/барове/клубове/кръчми, или полянки/градинки/пейки предпочиташ? Или може би и двата варианта?
    Защо не си пускал никога снимка. Пусни!
    4XCOKИ

Въпросите на форумното другарчето

1. Всеки ден има такива случки. Моят живот е доста задвижен и постоянно се мени. Много такива хора, но за съжаление просто ги изгубих повечето.. на по-добре място са и ще се видим някога. Знам, че са добре.. кофти въпрос.
    2. Пакосчия страшен. Имах една котка на село.. е тази котка каквото и да я правех все при мен се връщаше. То не беше тормоз, то не беше влачене насам натам. Като кукла си я носех и винаги си идваше при мен, бе. Ама това беше много отдавна. Това е фазата в която бях като нормалните деца за годините си, ама към 5-6 клас, като открих някой работи и.. нъцки. Инак бях много срамежлив. Ако някой дойдеше на гости се криех под кревата или в банята и дърпах дръжката към мен да не ми отварят вратата. Нищо, че никой не дърпаше да я отваря, де..
    3. Прекрасно е да си срамежлив. Дали ще е много или не в един момент вече не си толкова стегнат, ама тъпото е, че никой не иска да те опознае и говори с теб, когато те види такъв. Като човек може да си страшен, ама като никой не ти дава шанс? Много са тъпи хората. Съдят веднага кой какъв е. А ти, ако седнеш да говориш с някой човек, който не е наред с главата и го заслушаш.. ще видиш как в някой работи мисли повече от теб. Идиоти сме и това си е. Чак се дразня.
    4. Свиня! Сърцат човек съм и съм добър. Сърцето ми е страшно голяма, ама кел файда, като няма да си намериш място в него. Аз споменах вече какво искам от нея и ще добавя, че ще е страхотно, ако е като бирата. Гъзирана и пенлива винаги. Студена, но е прекалено студена за консумация ще я оставя да отвърне малко. Затваряна и отваряна, когато махнеш капачката. Супер. Чакай, чакай.. аз нито съм умен.. нито начетен, че аз на даскало почти не ходех. Доста съм неграмотен поради тази причина. Да бъде властна, сприхава, борбена и да има малко повечко парички. Да си знае мястото, когато трябва, ама когато трябва да ме затапи да може да го направи, като хората.
    5. Не се доверявам. Споделям, но никога всичко. Може да те познавам от 20г, ама курац да ти плача на рамото. Само този, който споменах знае всичко. Само един е.
    6. Е, аз като ги разкарам тези работи може да поживея и малко повече предполагам. Както каза една колежка тук.. я го виж Чарли Шийн. Но да предположим, че ми остават 5-6г. Ние сме родени, за да умрем и е глупаво да не го приемаш, но се стреснах и махам всичко както казах, но не мисля, че ме е страх от Нея. Винаги съм се питал какво е там.. горе. Ще се видя с всичките тези хора, които са били част от мен и ще им кажа колко много са ми липсвали Приемам каквото е отредено, но и се разчувствам, ама не за внуци и такива работи, които не искам. Брей.. кофти.
    7. Защото реално погледнато какво ще ми даде? Близост? Аз я имам отвсякъде. Пари? Надали. Любов? За какво ми е? Споделяне, секс? За всичко си имам хора. Разбиране? Не искам. Радост? Не, не.. трудно е да имаш радост в нещо. Много е трудно.

-------------

Въпросите на котката

1. Спираме да го правим и толкоз. Не мога да имам връзка с тази жена.
    2. Не ми е противна, но за момента ми е рано и не изпитвам нужда. Предполагам е готино някой дребосък да ти се препъва пред краката цял живот, но още не. Не е дошъл момента. Далеч е.
    3. Да смятам. Чудя се дали така е редно или пък няма нищо лошо да починеш сам, но дали това е идеята? Дали семейството ни е мисията? А дали пък може цял живот да се занимаваш със сексове и глупости. Много се чудя по този въпрос, ама поне знам, че к*рвите никога няма да ме наранят.

-------------

paradosou

1. Затуй, че днес ще си купя нов салон за една от колите и ще го сложа. Мисля си, че ще стане много готино. И зат'ва, че една ще я продам. Три коли са ми много разходи на година.
    2. Ще си спретнем една битка заедно. СПАРТАААААААА!!!! Даже може да замразим някой от малките копелдаци. За доброто старо време!
    3. Ако говорим за дрехи - нищо. Дреха, като дреха. Инак - Вътрешното смятам за красиво. Стил - доброта. Ако ти дам три ореха от сърце и две шаки пари кое ще вземеш? Еми орехите, разбира се! Парите за мен са най-важни, но орехите са дадени от доброта, която ценя повече от тях. Значи тя е на първо място.
    4. Вътрешно съм надъхан. Това ми е достатъчна мотивация. Страшно силен съм и психически и физически. Филма Роки ме мотивира. Гледам го всеки ден. Всичките части ги превъртам. Обичам този проклет филм!

Разговор между него и син му:

- Не е ли хубаво тук? (намира се на гробище - баща му)
    - Хубаво е.
    - По-рано ли си тръгна от работа?
    - Не, напуснах.
    - подадох си оставката
    - Защо?
    - Не бях много... Не знам... Просто не пасвах там.
    - Разбирам.
    - Какво ще правиш?
    - Сега ли? Сега предпочитам да остана с теб? Нали може?
    - Да
    - Мина много време, откакто гледах боксов мач.

И след като почва отново да тренира. Неговия тренер го надъхва по един страхотен начин.

- Ти знаеш всичко за бокса. Така че няма нужда да минаваш по онзи стар път отново. За да победиш този ти трябва скорост, а ти я нямаш. И коленете ти вече не държат както преди. Така че здравото тичане също аут.И вече имаш наслагания на повечето свивки и мускули. Имаш проблеми и с гръбнака. Значи и спаринга е аут. Заова ще заложим на удари от старата школа. Чиста сила. Силови тренировки. Щанги, гири, варели и гюлета, за да развием мощни удари, които така ще го наранят и така ще го боли, че ще го чувстват и роднините му. Всеки път, когато го удариш, ще се чувства все едно е целунал Експресният влак. УЕ! ДА НАПРАВИМ МАЛКО МОЩНИ БОМБИ

Това ме мотивира та чак сълзи ми избиват понякога!

5. Виж темата в която бях писал как поисках пицата на едно момиче.

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphoto...12760868_n.jpg

Въпросите на Шрудела

Ще си играем, защо не?

Оф, Щрудел, ти все си наопаки.

Така с въпросите не ми е подредено. Ще внимаваш и няма да се объркваш. Ти си знаеш твоите въпроси и просто си четеш отговорите без да връщаш на питаниците ти. Нищо сложно. Да те еба в Щрудела. :*

1. Никой от форума не ми знае истинското име.
    2. Обичал съм, ама уморено.
    3. Познай, де, нали ти беше по тези работи. Трябва да си разбрала от въпросите.
    4. Имам. Доста, ама не са качествени.
    5. Не се старая да блесна в нечий очи или да се бутам в колектива. Те, ако искат да се сприятелят с мен да опитат, а друг е въпросът, че не ми дреме дали някой ще опита или няма. Но не се натягам към тях. Хората са опасни и като такива ги държа по-далеч.
    6. Камандвам когато трябва. Все пак бях охрана. Инак не.
    7. Че само това ли предлагаш? Предпочитам езера, реки, хижи, планини и затънтени места с водопади например. Там където има спокойствие. И кръчмите обичам, ама по-уютните.
    8. Кой е казал, че не съм? На който съм преценил съм пратил.
    Последно редактирано от Irti : 08-30-2012 на 11:39

Град
    София, България
    Няма ли да ти е хубавко да се прибереш вкъщи, да си завариш мацито да готви, да правите каквото правите, да ядете. Де да знам. Не ти ли вдъхва сигурност, стабилност, утеха и спокойствие? Да, не си от хората, които плачат на раменете на другите, или се оплакват или пък се нуждаят от помощ, но пък тези неща можеш да искаш дори и да си независим индивидуалист. Не ти ли липсват? Май сега не ги търсиш, но мислиш ли че след 10 години примерно ще се замислиш и ще започнеш да ги търсиш в образа на една жена?

Съгласна съм, че сме родени за да умрем. Но трябва ли да е на 22? Имаш още толкова много да преживяваш. Глупаво ще е да ти секнат глътките въздух сега. Няма ли неща, които те вълнуват? Нищо ли не те интересува? Няма ли човек, който да те задържи? Или пък животинче? Не искаш ли да постигнеш нещо? Смяташ ли че си дал всичко от себе си?

Би ли се запознал със срамежливо момиче? Би ли имал връзка с такава? Срамежливостта не означава ли липса на первезност и опит? Как ще се представи такова момиче в леглото? Би ли могла да те задоволи?
    Ще се чувстваш ли по-малко мъж, ако жената до теб изкарва повече пари?

Според теб интелигнетността в какво се измерва - в това колко неща знаеш за Първата Световна Война или в умението да разсъждаваш трезво и адекватно, умението да се оправяш сам във всяка ситуация?

Мега фен Аватара на Chacho
    Тука до към 7-8ми септември имам некви изпити, ма после може да съм свободен и по софийско. Аре да пием бира некъде тогава (или нещо произволно, ако все още не пиеш)?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Що ми се върти един Козирог на мен в главата...?

или Скорпион...

Мега фен
    Град
    <3
    нях нях

Залагам на телец, ама сигурно Ше сбъркам :3 Или водолей... или лъв.. ама едва ли... КАКВО СИ!? Мисля, че си с воден асцендент.
    Как преценяваш? Аз достойнО ли съм да видя физиономията на Ирти?! :о
    хмм

Тъп въпрос, НО: Какви момичета харесваш?
    Влагаш ли чувства, или чувстваш влага?
    А когато правиш секс?
    Егоистичен ли си в леглото?
    Би ли имал нерви да правиш секс с деТственица?
    Сподели една микро мечта?
    Кога последно плака и за какво?
    Кремиран или погребан 2 метра под земята?
    Возил ли си се на космически кораб?
    Вярваш ли в извънземни?
    Какво сънува последно?
    Ако ти предложа да те гримирам и да излезем така на центъра, как ще реагираш? Ще ме набиеш ли? ^^
    КОЯ ЗОДИЯ СИ!? :о
    Агресивен ли си?
    Умееш ли да се контролираш?
    Повишаваш ли тон?
    Лесно ли се отегчаваш?
    А лесно ли се впечатляваш?

МолиМ те копирай и въпроситИ. :33333
    4XCOKИ

Град
    София, България
    Не познахте. Овен е Ирти :3

Мега фен
    Град
    <3
    Що ми се върти един Козирог на мен в главата...?

или Скорпион...
    Нееее, не е козирог със сигурност. :3
    И аз си мислех за скорпион, ама мисля, че и скорпион неЙ, ама знае ли човек.. :3
    4XCOKИ

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^^
    Ама мисля, че е със земен асцедент.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Нееее, не е козирог със сигурност. :3
    И аз си мислех за скорпион, ама мисля, че и скорпион неЙ, ама знае ли човек.. :3
    оооо, толкова много козирошко (има ли такава дума изобщо???) има в него...

Мега фен
    Град
    <3
    оооо, толкова много козирошко (има ли такава дума изобщо???) има в него...
    Козирозите са затворени, дръпнати, песимистични, добри и студени. :3
    4XCOKИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Козирозите са затворени, дръпнати, песимистични, добри и студени. :3
    освен това са упорити до откат, инстинктивни, самосъхранителни, издържливи и работоспособни

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    УжасТ.
    Ааа, и аз искам да видя снимка! Колега, изтипосвай я бързо!
    Като се видим най-накрая (ако не ръмжиш по телефона :д), ще ти подаря пластмасови войничета, честна дума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си