.
Отговор в тема
Страница 12 от 81 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2018
    Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    Не виждам нищо лошо в това, че момичето се подготвя още отсега, особено ако има някакви пропуски от 5 и 6 клас. Пък и тази година на всички, които искаме да влезем в хубави у-ща няма да ни е много свободна.

Не съм съгласен с теб! Предпочитам да се мъча 1 година и после да съм щастлив 5 отколкото обратното. Радвам се, че си успял да изкараш този бал, но някои просто са си късметлии(не те упреквам, има си хора гении, които запомнят всичко още в часа и въобще не им се налага да учат). Но не виждам как ще постигнеш това, ако по цял ден си навън и се връщаш късно вечер...
    Не казвам, че не съм учил - напротив, учих много. Просто не съм се лишавал от нищо. Лошото при мен беше, че заради мързел, отлагане, стоене навън ми се налагаше понякога да ставам към 4-5 сутринта, за да решавам задачи. По български реално не ми се налагаше да уча много вкъщи, защото ходех на уроци при една госпожа, която беше алчна и доста злобна, но пък за сметка на това си разбираше от работата. При нея съм ходил 2-3 пъти седмично на уроци по 2 часа и половина и в момента, в който излезех от урок си знаех всичко и не ми се налагаше да уча през свободното си време. Казвайки всеки ден нямах предвид реално, че съм стоял през цялото време навън - просто не съм се лишавал от редовни излизания и не съм се затварял вкъщи, но това не значи, че не съм учил.

Здравейте. От София съм и сега ще бъда 7-ми клас. Не се знае какъв ще е бала, но все пак мисля на първо желание да пиша 91 НЕГ, много искам да вляза там. На втори план 2 АЕГ с АЕ и НЕ. Първо бях убеден че искам в английска гимназия, но после се замислих над това, което казахте, че започва да се учи всичко от азбуката още. Ще ми тъпо, защото 5 години съм учил нещо и после да го уча наново, като някой идиот. Не знам. Ще следя темата, защото се надявам да ми е полезна. Ще помагам и аз с това, което знам досега де.
    МОМЧЕ

Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    +1 и аз
    още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци
    А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам

А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля Не знам .. направо се побърквам
    харесала съм си 18то с японски

харесала съм си 18то с японски
    Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там ?

абе хора вие къде мислите да ходите след седми клас? Става въпрос за пловдив

Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там ?
    ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
    а ти на 1во място къде си си харесала ?

ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
    а ти на 1во място къде си си харесала ?
    Ами засега Испанската 18-то може би като .. ммм не знам вариант който още ще обмислям

Ами засега Испанската 18-то може би като .. ммм не знам вариант който още ще обмислям
    164та ли ? и аз я харесах нея, но понеже харесвам японския, ххихи ии се отказах

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    В София как не се бъркате с всички тези училища не знам ;дд
    Ох, боли ме живота ;дд 14 дни до Страшния съд..добре де, преигравам, но не искаам! Не искам седми клас вече... ох ;д И се изнервям допълнително заради новите учители.....ужасс ;дд На всичкото отгоре нищо не съм купила за училище ;д и чанта нямам даже ;д

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    В София как не се бъркате с всички тези училища не знам ;дд
    Ох, боли ме живота ;дд 14 дни до Страшния съд..добре де, преигравам, но не искаам! Не искам седми клас вече... ох ;д И се изнервям допълнително заради новите учители.....ужасс ;дд На всичкото отгоре нищо не съм купила за училище ;д и чанта нямам даже ;д
    Всички сме така! Все си казвам има време, има време - ваканция си още, не мисли за това, ноо не мога! След 2 седмици всичко започва ии просто не ми се мисли!!

И аз викам има време има време и все за това мисля Започвам да ставам някакъв манияк xD ;D

Аз пък си казвам няма време, няма време и веднага се хващам да преговоря нещо. Но не мога да отрека, че през по-голямата част на деня, мислите ми са все натам. Нямам търпение да започна у-ще, за да остана отново без почти никакво свободно време, през което да мисля за това...

Добра стратегия ;д

и аз мисля, че е по - хубаво след 7ми клас да се продължи с друг език, а англ. да е 2ри : ) така се научават повече езици
    +1 Същото мнение Записваш друг език , а инглиша си го упражняваш като втори език

Леле.. 98% от Веди О.о Дано.. аз миналата година ходих там, тази също ще ходя..
    И аз съм се насочила към езиковите по-специално 9 ФЕГ.. Ако дадете някакви отзиви за нея ще съм ви супер благодарна!
    Ии за английския сте прави - аз от първи клас го уча в училище, ходя и на уроци и е просто безсмислено да отида в английска гимназия и 1-2 години (ако не и повече) си дъвча едно и също..

Цитирай Първоначално написано от mladostman Виж мнението
    Здравейте. От София съм и сега ще бъда 7-ми клас. Не се знае какъв ще е бала, но все пак мисля на първо желание да пиша 91 НЕГ, много искам да вляза там. На втори план 2 АЕГ с АЕ и НЕ. Първо бях убеден че искам в английска гимназия, но после се замислих над това, което казахте, че започва да се учи всичко от азбуката още. Ще ми тъпо, защото 5 години съм учил нещо и после да го уча наново, като някой идиот. Не знам. Ще следя темата, защото се надявам да ми е полезна. Ще помагам и аз с това, което знам досега де.
    И в първа и във втора английска ще започнеш да учиш английски от начало. В немската също се започва от а,б. Ако искаш да продължиш, от където си стигнал, американския колеж ти предоставя тази възможност.

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Искам да споделя! И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава!Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! ) - Не знам
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%

И аз исках във Веди , но разбрах , че КЪДЕТО и да уча .. ако уча както си трябва ще ми се получат нещата .. проблема заради който не искам вече Веди е , че си в клас Други са си нещата като ти обясняват на теб

И аз съм записан на Веди. Още от 5 клас исках там, защото съм чувал, че са най-добрите и съм сигурен, че ще оправдаят очакванията ми. И аз мисля, че АЕ трябва да остане 2-ри чужд, а като първи да избереш някой нов. За мен това ще е НЕ, решил съм го!

Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    И аз съм записан на Веди. Още от 5 клас исках там, защото съм чувал, че са най-добрите и съм сигурен, че ще оправдаят очакванията ми. И аз мисля, че АЕ трябва да остане 2-ри чужд, а като първи да избереш някой нов. За мен това ще е НЕ, решил съм го!
    в 91 НЕГ ли искаш ?

За нищо на света не искам в езикова. Насочил съм се към НТБГ,НФСГ или СГСАГ(Строителство и Архитектура). Просто не виждам смисъл да уча в езикова...Да вярно ще знам един език перфектно, но в тези гимназии освен език на много добро ниво ще мога да науча и някаква професия. Плюс това език може да научиш и от курсове, ако искаш нещо повече, но като си учил в такава гимназия, ще знаеш и друго нещо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си