- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
fucking confused
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не. Не искам да си мисля всичките тези простотии. Не искам.
А не мога да ги спра. Някакъв ужас е. Май ще си остана няколко дни сама със себе си.
Омръзна ми.
Абсолютно и тотално.
awwwwwwwwwww ..
Много съм щастлива.
Друго няма какво да кажа.. <33333333
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Много съм неорганизирана. 3 седмици вече не мога да навляза в ученето. Утре съм на концерт на Никелбак, ще се върна рано сутринта в четвъртък и ще трябва да ходя на даскало. Не мога да седя вкъщи и да се размотавам. В петък пък тест по история. А въобще не съм чела. Все кино с този, или басейн с онзи, я парти с всички. Ужас.
Трябва да се стегна.
ПМС, чакай ме, ида!
Баси. Все съм гладна, мрънкаща, недоволна, ш'се побъркам вече. Чувствам се дебела, реално стомахът ми е супер подут и съм като бременна в четвъртия месец. Да не говорим колко пуша, че направо лошичко ми става. Да не говорим и за това как проклетисвам жестоко на моменти и момченцето ми го отнася.
Добре, че е мъж, а не момченце, както го лигавя редовно, и има волско търпение, че инак не знам докъде щяхме да я докараме с тия мойте настроения.
А утре - цяяяял ден с него. <3333
Шит пълен...трябваше да излизам ама ми се възпали ухото и адски ме боли...сега се пооправи де,дано не ме боли като спя..и пак ще си стоя самотно в къщи...........утре не знам какво да правя,може да отида до телевизията,утре трябва да ми пристигне и стоката..
>>DjBelev<<
Много хубаво взе да ми става с него. Направо си умирах да го целуна днес. Ама... срам.Не можах.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
ЗавиждаййййтИИИИИИ кучкииии мръсниииии![]()
Ще ви разказвам после.
Нуждая се от много дози сън.
Спи ми се, мързи ме също така. Но трябва да отивам и да изглеждам загрижена за "главоболията" на хората. Изключително дразнещо може да е понякога да се занимаваш с претенците на всеки без да можеш да си кажеш каквото искаш. Трябва да сме любезни.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
В Бългярия може да сме бедни и не всички да имаме басейни и прочие ,но си имаме както море, така и планина на 1 педя земя
всичко е мизерия и няма спокоен живот, но в това е смисълът да живееш и е яко :P :P![]()
С ръка на сърцето казвам, че днес видях възможно най-сексапилното момче за моя вкус.
Живее на няма и 5 минути от мен, а до сега не го бях забелязала.
Най-важното е, че ми прилича на един актьор, в който бях влюбена в първи-втори-трети клас.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Днес мислех, че няма да спортувам повече от 20мин сутринта, а като излязох... стана 1 час.Тичане, малко коремни, разтягане... Добре ми е. Скоро ще пробвам фитнеса. Засега всичко върви по план.
Довечера ще го видя и ще го убия от гушкане.А след малко ще се видя с най-добрата ми приятелка. Денят е хубав.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Дамн.
Не обичам концертите попринцип, ама за такъв съм готова да убивам. ААААА! Sex... Rockstar... Don't ever let it end ииии.... ох! ИСКАМ!
Добре ми е, въодушевена съм. Планирала съм готвене днес - 4 рецепти имам за пробване, само не знам къде ще напъхам 4 готови ястия в тоя хладилник. :д После той ще дойде и ако не бъде отровен, ще си каже мнението.![]()
![]()
Нервна, много нервна, чак не мога да си намеря място, гладна съм, а не искам да ям каквото и да било, искам просто него, а той е на работа сега, но поне днес почивам и тази вечер ще сме заедно, поне едно хубаво нещо днес...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
имам нова косаааа![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Може да отидете вместо мен на концерта им :Д.
Болничка съм, искам да си седя в даскало и да си вися над уроците, докато врата ми не падне в скута ми.
Апф.