- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Пишеш най-недостоверните неща и най-много от всички твърдиш, че си прав.
Едва ли съществува нормален, образован и знаещ човек, дето да вярва в тия теории за анунаките и т.н., единствените, които казват това, са някакви конспиратори дето са прочели това-онова в интернет и се имат за специалисти. Интернета дава информация, но не и знание, а разликата между 2те е много сериозна.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Тогава пич,повярвай в астралния свят.Ние сме тук и мислим,че това е реалността.По какво разбираме,че е така.Поради това,че чувстваме,мислим,докосваме ,имаме спомени.Но светът на сънищата тоест,когато сме в астралния свят,ние също чувстваме,докосваме,мислим и имаме спомени.И да светът на сънищата е също и светът на астрала това и в книгите,относно тая тема е писано,че е така.Та има само една разлика.Че там ние имаме безгранична сила,можем да променяме нещата.Защо е така?Ами защото там сме само ние,в онзи свят ни се дава бяло платно,на което можем да рисуваме и да трием каквото пожелаем.Там,в света на сънищата сме приели,че щом сънуваме можем да правим каквото си искаме и няма никаква част от теб,която дане мисли така.А в този свят също можем тези неща да,но защо не ги правим ли?Защото тук всички мислим,че това е реалността и че нещата са такива каквито са,не можем да променим нищо.Дори да искаш да левитираш например,някаква част от теб ще си казва пфффффф,ще левитирам ама друг път.Ето това е разликата.И моля те не ми казвай,че говоря за недостоверни неща и то НАЙ-недостоверни неща.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
^ Сред най-безинтересните тролове, на които съм попадал си.
Допускам и да си изключително тъп обаче, в който случай - http://en.wikipedia.org/wiki/Dream
И моля те спри да пишеш в този раздел. Не че мога да се разпореждам в тази ситуация, но ако действително не си правиш кирията моля те просто спри. Неприятен си май на всички тук, а плюс това и никой не споделя мнението ти. Намери си хора, с които да си говориш на тази тема - на повечето от нас просто досаждаш.
^ Докато има, кой да му обръща внимание, ще пише. Имаше преди един досаден трол "християнин" - командо, преди тва извънземното аннунак, като междувременно се подвизаваше и наденицата. Разкараха се като спряха да ги приемат на сериозно.
командо не беше трол.............
а откъде си сигурен че дори и т.нар. "астрален свят" да съществува, не е просто фаза, през която дявола се промъква и действува с онези, които следват астрална(-та) проекция/астрално(-то) пътуване?!, например, както електрониката функционира единствено в света на електричеството, а така и онези, които я ползват могат да правят това единствено ако използват електричество(-то)
Последно редактирано от npp : 09-05-2012 на 12:54
Auriss i ScarlettS няма да спра да пиша ако ще и прасетата да полетят.Щом мислите,че съм трол не ми пука.Не ми пука и че ви дразня,не ми пука,и вие изключително много ме дразните.![]()
![]()
ще разберете някой ден
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Incadeptus изтегли си филма Insidious и го гледай късно през ноща. Да видим после дали ще искаш астрални проекции....![]()
щом досаждаш на Г-н Auriss и някои други си длъжен да спреш да пишеш !!!.. нищо , че в интернет можеш свободно да изразяваш мнението си и че тези форуми са точно за това
това че има наложени теории, които се повтарят навсякъде не означава, че те са правдоподобни. Ако решиш измисли някаква теория. С малко излишни пари ще ''намериш'' доказателства, правиш 2-3 документални филмчета и вече ще имаш последователи :д .. мисля че Incadeptus иска да каже, че трябва да отворите съзнанието си и да предположите, че много неща са възможни.Преди векове се е смятало, че Земята е плоска и че е в центъра на Вселената.. сега това е пълен абсурд. След известно време душата, извънземните, кинезите, астралните проекции и т.н. може да бъдат напълно нормални неща. Казвам МОЖЕ защото нищо не е сигурно. Не знам как вие може да сте на 100 % убедени, че света е тоолкова скучен :Д Не бъдете на принципа '' Око да види, ръка да пипне''. Това нещо не е за всеки ама моля ви не бъдете толкова арогантни към вярващите
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"
тогава за какво спорите?!
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"
Нека да видим,колко приблизително е голяма видимата вселена.Така 1 светлина година=946 080 000 0000 км,а видимата вселена е приблизително 93 милиарда светлинни години.Така,че 946 080 000 0000x930 000 000 00=879 854 400 000 000 000 000 000 км.Мдааа,няма как да сме единствените разумни същества във вселената.
Последно редактирано от jumpin : 09-09-2012 на 07:36
Първоначално написано от ledenakrasota
Леле... Ама сериозно продължавате да спорите цели 65 страници... Вярващите са заблудени, глупави хора, които си изчистват съвестта, като се помолят. Защо, мамка му, изваждате цитати от библията като доказателство?!? Аре стига с дивотиите. Вземете да правите добри неща, вместо да ги говорите!
Вярващ не се нарича само човек,който е религиозен ;д Бишкотке точно това имах предвид благодаря ти.И аз пък да се похваля.Вярвате или не,тази нощ преживях астрална проекция!
Е как да ти кажа.То беше прекаленоооооо айде не беше мимолетно де.Ами добре ще разкажа,не че ще ми повярвате де. ;д Излязох почти несъзнателно.Бях много отпуснат(събудих се по едно време през нощта) и почувствах,че мога да изляза.Само поисках и излязох.Чувството беше неуписуемо(не беше много приятно,но не беше и лошо) Веднагически излязох от стаята си и отидох на улицата.Започнах да скачам на високо и надалеч,но странно не можех да полетя,не знам защо.Виждах всички същества,които бяха около къщата и по улиците.Имаше някои доста страшни и необикновени,но когатоа си там въобще не те е страх.Те ме виждаха,но не ми обръщаха голямо внимание.Аз още се разкарвах тук във физическия свят и затова исках да отида в астрала.Чел съм,че трябвало да си представиш тунел,но аз си представих нещо като портал,през който се виждаше Раят така да се каже от другата страна.Това е най-горното ниво в астрала.Преминах и там учудващо нямаше много същества на това място,на което бях аз де.Имаше една зелена голяма огромна долина и дървета тук-там.В далечината седеше на един стол под едно дърво нещо не знам нещо като магьосник,може да е било друго.Аз не успях да разбера какво е точно.Поисках да отида,но започнах да виждам как всичко изтънява и избелява,всичко се рушеше.Разбрах,че бях започнал да се връщам и не можех да спра процеса.Но се върнах все пак.Разбрах,че човек не трябва да насилва нещата,да се опитва да ходи съзнателно там.Просто когато му дойде времето,той ще отиде там ако трябва.И така това е.![]()
Отворен е,защото това е тайнство все още и не могат да кажат нито,че не съществува,нито че съществува ;д
Учителката пита:
- От къде са произлезли хората?
Иванчо:
- Бог ги е създал!
Учителката:
- Не е вярно, хората са произлезли от маймуните.
Иванчо:
- Вашето родословно дърво не ме интересува!
Така ето една тема за размисъл: След като аджеба си имаме астрален пътешественик, какъв е шансът скоро да се появят Шака Зулу или Хари Потър?
ЧОВЕК Е СЪЗДАЛ БОГ !
ОБРАТНОТО НЕ Е ДОКАЗАНО !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !