.
Отговор в тема
Страница 54 от 69 ПървиПърви ... 44450515253545556575864 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 1721
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Ой,изобретателят на змейската техника на тичане.
    Дано някой ден те засека и на живо. Звучи добре.

И тъй моите въпросителни:
    - Мит или реален факт е съществуването на генетичната памет? *имам предвид носенето на закодирана информация(спомени, навици ,умозаключения ) в ДНКто,например от родителите или от хора от по-стари поколения Навици, може би; поведение.

-Играл ли си някога пейнтбол? Проявяваш ли някакъв интерес към военното дело? Ако беше живял във времената,когато казармата е била задължителна,смяташ ли,че щеше да ти хареса престоят там? А мислиш ли,че жените-войници имат място на фронта ? Защо? Играл съм, да. Ако те докопат отблизо, жална ти майка. А военното дело не ме вълнува особено. Може би щеше и да ми хареса престоя в казармата, но го възприемам като тренировка. И жените бойци са си като мъжете бойци. Стига да имаш психиката, полът няма значение.

-Как би се справил в ролята на :
    *наркодилър Ха-хааа, хората щяха да са доволни може би. Ма предпочитам да съм от другата страна.
    *детегледачка Не ме бива за такова.
    *оратор Справям се.
    *столетник Пак ще го вдигам.
    *инвалид Примирено.
    *човек,покорил всички върхове,за които е мечтал Не ми звучи много переспективно, сигурно нямаше да ми е добре, но и нямаше да ми е съвсем лошо.
    *шизофреник С купчина оскари.
    *жена ? Бах, знам ли? Щях да съм няква некултурна пичка.
    А коя от тези роли мислиш,че е най-вероятно да се наложи да изиграеш в действителност някога? Детегледачка на собствените ми деца; столетник, разбира се; след университета и шизофреник може да съм.

–Колко лицеви опори можеш да правиш ? Клекове? Коремни преси? А колко километра е най-дългият ти пробег? В маратон би ли се включил? Ако те предизвикам да се състезаваме на 5000м,ще приемеш ли? В бързината или издържливостта ти е силата? Ох, в сегашната ми форма.. ~40-50 лицеви, 10-15 клека на един крак (отдавна не съм правил обикновени), 50-60 коремни може би, 10 километра. След време мисля да участвам в някой. Ще приема, да, много ясно . На бягане - издръжливост.
    дадф
    Последно редактирано от Chacho : 09-11-2012 на 22:06
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Щрудел: Минерали?! Вярваш ли, че влияят върху организма/емоционалното ни състояние, както се твърди? Нямам си и понятие от кристали, не знам.

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Коя ти е любимата поза за спане? По диагонал, да заемам цялото легло, с ръка под възглавницата.
    Какво става, когато човек е влюбен? Сега трябва да говоря мърсотии.
    Обичаш ли гумени мечета? Аха, още от едно време.
    Коя е най-голямата грешка в живота ти (до този момент)? Трудно ми е да ги степенувам, пък и станалото - станало, не го мисля толкова.
    Лидер ли си? Когато има нужда.
    Кой е Игор Гончаров? Кой е Игор Гончаров?
    Имаш ли предразсъдъци? Стремя се да нямам.
    Интроверт или екстроверт си? Клоня към екстровертност.
    Щастлив ли си? Нагоре го имаше въпроса
    nymphadora: защо не идва миналата седмица в рок клуба? Бях на София, но тази седмица може и да ходя. Отдавна не съм ходил, не е здравословно така. Но може и до Глигана да отида вместо това, зависи кой ще си е тук.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мисля скоро да има престолонаследници.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Кои са тези няколко неща в които вярваш сляпо? Защо вярваш сляпо в тях?

Мега фен
    Аз малко оф ще го карам, ще ме прощаваш. Засега и с четенето се задоволявам. Имам обаче въпрос - някой спомена някаква игра някъде във въпросите на предните страници. За какво иде реч ? Трябва ли ви някой, който се занимава с 3д (maya, zbrush етц) за моделите ? Питам, 'щото ми е нещо като хоби и ще е хубаво да пробвам да направя нещо сам, вместо да следвам туториъли.

Чока, кон боб яде ли?
    Къде свършва действителността и започва фантазията?
    Ако хората не се страхуват от смъртта защо се заплашват със смърт?
    Коя е най-голямата грешка в живота ти?
    В какво намираш утеха, когато си отчаян?

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Кои са тези няколко неща в които вярваш сляпо? Защо вярваш сляпо в тях? Че заобикалящия ни свят не е плод на фантазията ни, например. Просто не ми изнася алт
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Аз малко оф ще го карам, ще ме прощаваш. Засега и с четенето се задоволявам. Имам обаче въпрос - някой спомена някаква игра някъде във въпросите на предните страници. За какво иде реч ? Трябва ли ви някой, който се занимава с 3д (maya, zbrush етц) за моделите ? Питам, 'щото ми е нещо като хоби и ще е хубаво да пробвам да направя нещо сам, вместо да следвам туториъли. Всъщност, да трябва ни. Имаме един човек, който се занимава с моделирането (които между другото е от форума) и спомена, че трябват още такива хора. Ще ти драсна после ЛС да ти обясня подробностите.
    Цитирай Първоначално написано от Kavichki
    Чока, кон боб яде ли? Макя.
    Къде свършва действителността и започва фантазията? Няма рязка граница, а преливане от едното в другото.
    Ако хората не се страхуват от смъртта защо се заплашват със смърт? Страхуват се, страхуват се.
    Коя е най-голямата грешка в живота ти? Горе ме питаха.
    В какво намираш утеха, когато си отчаян? Излизам с приятели, пробвам да се забия с някоя мацка, пуша един коз, отивам да спортувам.
    Фунга фуфу

Време е да си пожелавате престолонаследници.

Ка-ме-ха-ме ХА!

Чушкопека

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И аз гласувам за Чушкопека.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Слагам чушкопека на стола, преди да е взривил планетата с камехамехато.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Еее, греда. Тъкмо щях да те питам кво мислиш за Хигз бозона и кво ти е мнението за конКУРсите за красотЪ тип Мис Америка и Мис Долно Уйно?
    maDamn

Град
    София
    Аз ще започна:

1. Как се казваш?
    2. На колко си години?
    3. Какво учиш?
    4. По какво си запален?
    5. Харесваш ли психологията?
    6. Обичаш ли да наблюдаваш хората и да си правиш заключения?
    7. Кои потребители тук ти правят добро впечатление?
    8. Кои те дразнят откровено?
    9. Как обичаш да прекарваш свободното си време?
    10. Имал ли си сериозни връзки? Ако да - как приключи последната? Ако не - защо?
    11. Сега имаш ли приятелка?
    12. Къде би завел момиче на първа среща?
    13. Искаш ли да имаш деца един ден?

После, след началните данни, ще пиша още.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз ще започна:

1. Как се казваш? Алекс
    2. На колко си години? 15
    3. Какво учиш? Математика...прекалено много математика.
    4. По какво си запален? Запален е много силно казано, хобита бол, от футбол до фотография.
    5. Харесваш ли психологията? Като професия и наука не, хората обаче са ми много интересни.
    6. Обичаш ли да наблюдаваш хората и да си правиш заключения? Това го правя по дефолт.
    7. Кои потребители тук ти правят добро впечатление? От известните, Чачо, Дриймър, Миминко, ЛейдиДи, Ти, Шадоу, Блъди, ДрагънЛейди, Просто_човек, Ирти, Дрейд, Русокоска93, ГрегъриХаус, Грейнджър,Намби, Нимфадора,Джгдх,Екстази, Щтрудел, Ребъртинг и вероятно изпускам някого.
    8. Кои те дразнят откровено? Хаха, всеки ме дразни малко като напише някоя глупост, просто горе изброените не го правят или го правят много рядко.
    9. Как обичаш да прекарваш свободното си време? С приятелката ми, играейки футбол, снимайки, пред компютъра, с приятели навън.
    10. Имал ли си сериозни връзки? Ако да - как приключи последната? Ако не - защо? Имал съм 2, 1 от които е сегашната ми, миналата приключи защото тогавашната ми приятелка трябваше да се премести да живее извън България.
    11. Сега имаш ли приятелка? Да.
    12. Къде би завел момиче на първа среща? Не бих. Не мога да разбера хората, които излизат на среща преди да познават някого наистина добре, идеята за 1-ва среща ми е много глупава.
    13. Искаш ли да имаш деца един ден? Естествено.

После, след началните данни, ще пиша още.
    Джиджи биджи.

П.С Май бях писал в къта в секс отговорите на някои от въпросите ти.
    Последно редактирано от chushkopek : 09-12-2012 на 20:47

От по-горните отговори разбирам, че имаш приятелка,така че давам по същество:
    Смяташ ли, че някога би имало причина да се разделите или си се представяш с нея на стари години?
    А мислиш ли, че тя мисли същото?
    На какво си готов за да опазиш връзката си и къде е границата, след която просто ще си кажеш "Майната й" и ще пиеш една студена вода?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Какво смяташ да следваш по нататък, щом се занимаваш с математика?
    Къде живееш?
    Смяташ ли, че светът може да се промени към по-добро и как?
    Каква музика слушаш?
    Какво мислиш за чалгата?
    Какъв тип момичета харесваш?
    Сега си на 15 - как се виждаш като станеш на 30?

Град
    София
    И ти ли обичаш математиката като Chacho? Кеф ли ти е да си седнеш и да си решаваш задачки?
    Ако можеше да се върнеш назад във времето и да останеш за 1 седмица, къде и кога би си избрал? Защо?
    Кога си бил най-отчаян? Защо? Срамуваш ли се от това да плачеш? Плакал ли си пред приятелката си? Тя какво представлява като човек? Опиши я с няколко изречения. С какво те впечатли и как се запознахте? Спорите ли често по различни въпроси? Приличате ли си?
    Как би описал детството си?
    Любима играчка от тогава, която още пазиш?
    Колекционираш ли нещо?
    Опитвал ли си наркотици? Пушиш ли? Пиеш ли?
    Падаш ли си по диви купони и обикаляне на дискотеки или си по-скоро домошар?
    Какво би променил във външния си вид? А в характера?
    Ревнив ли си?
    Какви книги обичаш да четеш? Любима книга? Любим автор?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Какво те накара да се рег. в сайта?
    От къде научи за него?
    Любим цитат?
    В каква гимназия учиш?
    Какво мислиш за България?
    А за политиката и?
    Расист ли си?
    Обичаш ли да тролваш/хейтиш?
    Ходиш ли по състезания, конкурси?
    Печелил ли си нещо? Какво?
    Брат/сестра?
    Любим изпълнител/група?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ще ми изпечеш ли чушки?
    От какви хора се състои компанията в която излизаш? Опиши ми ги като характер, какви хобита имат и към какво се стремят. С няколко думички, недей да пишеш романи.
    Ако някой слуша чалга, то означава ли това че човекът е непременно тъп плейбой или кифла?
    Защо реши да се джойнваш у форона? Какво те привлече тук?
    Първите впечатления, които си правиш за някого, вярни ли се оказват? Можеш ли човек да опровергае първите впечатления, които някой е изградил у другиго? А може ли да ги промени?

Град
    София
    Още.

Би ли ходил с дебело момиче? А би ли тръгнал с такова с целта да му помогнеш да отслабне?
    Какъв смисъл има за теб думичката "воля"?
    Склонен ли си към вманиачаване по разни идеи/цели/хора/действия?
    Кое те отблъсква в религиозните хора? Самата им вяра (т.е, че се занимават с глупости и почитат несъществуващи неща) или парадирането с това, че са една идея по-свети и живеят по-различно?
    Дразни ли те да ти говорят за зодии? Защо?
    Ако дърво падне някъде, където никой не може да го чуе, то издава ли звук?
    Животните по-глупави ли са от хората наистина? И в определен смисъл живеят ли по-добре от нас?
    Кой е героят? Този, който е извадил меча от скалата или този, който е съумял да го забие в нея първоначално?
    Харесвал ли си детски приказки като дете? Коя ти е любимата?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Razor sharp Виж мнението
    От по-горните отговори разбирам, че имаш приятелка,така че давам по същество:
    Смяташ ли, че някога би имало причина да се разделите или си се представяш с нея на стари години? Няма как да знам какво ще се случи....може кола да я блъсне утре.
    А мислиш ли, че тя мисли същото? Знам, че го мисли.
    На какво си готов за да опазиш връзката си и къде е границата, след която просто ще си кажеш "Майната й" и ще пиеш една студена вода? Способен съм и на 2-те много лесно, на мен ми трябва само добра причина и съм готов както да и кажа "майната ти" така и на всичко, за да запазя връзката ни, малко неща обаче могат да ме накарат да направя 1-вото.
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Какво смяташ да следваш по нататък, щом се занимаваш с математика? Не се занимавам, просто съм в СМГ и няма какво друго да се учи. Смятам да следвам медицина.
    Къде живееш? София.
    Смяташ ли, че светът може да се промени към по-добро и как? Много неща могат да се променят, мога книга да ти напиша.
    Каква музика слушаш? Всичко от хард рок до дет метъл.
    Какво мислиш за чалгата? Мелодията ми е много селска и текстовете не ми понасят, както с много стилове музика, мога да я слушам, но аз не бих си пуснал.
    Какъв тип момичета харесваш? В срещуположния пол търся човек който знае какво иска, разбира ме, може да разсъждава, може да ме разсмива, да знае кога какво да каже, да има цели и да знае как да ги постигне...абе много качества на характера мога да ти изброя които търся, много трудно намирам подходящ човек. Във външния вид....уфф трудно ми е да ти отговоря тук просто защото не мога да описвам външен вид.
    Сега си на 15 - как се виждаш като станеш на 30? Като повечето хора, с жена, деца и стабилна кариера.

И ти ли обичаш математиката като Chacho? Интересна ми е, но защото ми става задължение на моменти ми се повръща от математика.
    Кеф ли ти е да си седнеш и да си решаваш задачки? Ако не ми е задължение, да.
    Ако можеше да се върнеш назад във времето и да останеш за 1 седмица, къде и кога би си избрал? Когато хората са открили огъня, ще ги спра. Защо? Защото цялото развитие на човечеството според мен ще доведе до края ни и планетата ни.
    Кога си бил най-отчаян? Кофти въпрос, когато приятелката ми си беше набила някви работи в главата и не знаеше дали иска да сме заедно. Защо? Защото съм безсилен в дадената ситуация? Не мога да успорвам самовнушение, защото няма логика в него. Срамуваш ли се от това да плачеш? Не. Плакал ли си пред приятелката си? Не. Тя какво представлява като човек? Ще се изразя така: мен с малки изменения. Опиши я с няколко изречения. Уникална е, както казах притежава повечето мои качества и прибавя няколко свои, много по-ведър човек е от мен, гледа по-весело на нещата, не си напряга мозъка излишно. С какво те впечатли и как се запознахте? Бяхме в 1 училище до 7 клас, но почти не сме си говорили до края на 7 клас, тогава започнахме да си говорим, стана ми интересна като човек с начина си на мислене и това колко си приличаме в разни неща, започнахме да излизаме и на един лагер се замислих защо да не се получи между нас. В последствие и го заявих това и така започна всичко. Спорите ли често по различни въпроси? Дам, аз много обичам, но на нея не винаги и допада идеята. Приличате ли си? Доста.
    Как би описал детството си? Разнообразно.
    Любима играчка от тогава, която още пазиш? Нямам такава.
    Колекционираш ли нещо? Не.
    Опитвал ли си наркотици? Не и не бих. Пушиш ли? Също като наркотиците, не ми допада идеята да си плащам за бавна смърт, разликата е, че цигари съм пробвал. Пиеш ли? С компания никога не отказвам.
    Падаш ли си по диви купони и обикаляне на дискотеки или си по-скоро домошар? Сам на дискотека или купон не бих отишъл, но с приятелката ми с удоволствие.
    Какво би променил във външния си вид? Още малко ММ да кача, но зимата ще се работи по въпроса, че лятото освен за кардио за друго нямам никакво настроение. А в характера? Уф....ако можеше не бих си товарил толкова мозъка с разсъждения за всичко по всяко време, наистина е депресиращо.
    Ревнив ли си? Полезно ревнив.
    Какви книги обичаш да четеш? Нямам предпочитания към жанра, зависи от книгата. Любима книга? Цитаделата. Любим автор? Нямам.
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Какво те накара да се рег. в сайта? Купищата малоумни теми които се пускат в секс.
    От къде научи за него? Не помня честно казано.
    Любим цитат? There's no such thing! Our bodies break down, sometimes when we're 90, sometimes before we're even born, but it always happens and there's never any dignity in it! I don't care if you can walk, see, wipe your own ass... it's always ugly, always! You can live with dignity; you can't die with it!
    Dr Gregory House.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Albert Einstein.
    В каква гимназия учиш? СМГ
    Какво мислиш за България? Много мога да говоря за това, но накратко, има ограничено поле за развитие и политиците сасипват държавата.
    А за политиката и? Жалка е.
    Расист ли си? Не.
    Обичаш ли да тролваш/хейтиш? Чак да обичам не, но на моменти ми е забавно да тролвам малко.
    Ходиш ли по състезания, конкурси? Рядко.
    Печелил ли си нещо? Какво? Доста медали от различни спортни състезания.
    Брат/сестра? Не.
    Любим изпълнител/група? Avenged Sevenfold
    Останалите след малко.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ще ми изпечеш ли чушки? Ела, купи чушките и ще ти ги изпека.
    От какви хора се състои компанията в която излизаш? Забавни и разсейващи. Опиши ми ги като характер, какви хобита имат и към какво се стремят. С няколко думички, недей да пишеш романи. Всички са забавни по различен начин, имаме сходни хобита с повечето, ами всеки към различни неща, тук нямат допирни точки.
    Ако някой слуша чалга, то означава ли това че човекът е непременно тъп плейбой или кифла? Не, просто повечето са.
    Защо реши да се джойнваш у форона? Какво те привлече тук? Отговорих вече, преди само четях.
    Първите впечатления, които си правиш за някого, вярни ли се оказват? Ако не съм си говорил с някого не, но не ми трябва повече от 10 минутен разговор с някого, за да разбера доста за него. Можеш ли човек да опровергае първите впечатления, които някой е изградил у другиго? Може попринцип. А може ли да ги промени? Опровергаването им не е ли промяна?

Още.

Би ли ходил с дебело момиче? Зависи колко е дебело и дали му се отслабва. А би ли тръгнал с такова с целта да му помогнеш да отслабне? Трудно започвам връзки и ми трябват точно определени качества на човека отсреща и причини, за да го направя, никога не бих направил подобно нещо.
    Какъв смисъл има за теб думичката "воля"? Онзи специален инат, чрез който надскачаш собствената си летва.
    Склонен ли си към вманиачаване по разни идеи/цели/хора/действия? Вманиачен съм в 2 неща, времето като величина и човешкото съзнание.
    Кое те отблъсква в религиозните хора? Сляпата вяра. Самата им вяра (т.е, че се занимават с глупости и почитат несъществуващи неща) или парадирането с това, че са една идея по-свети и живеят по-различно? И 2-те.
    Дразни ли те да ти говорят за зодии? Дразни ме когато хората ги използват като аргумент за каквото и да е. Защо? Защото не са.
    Ако дърво падне някъде, където никой не може да го чуе, то издава ли звук? Естествено.
    Животните по-глупави ли са от хората наистина? Зависи каква е дефиницията ти за глупав, ума на едно животно е ограничен сравнение с човешкия. И в определен смисъл живеят ли по-добре от нас? Определено.
    Кой е героят? Този, който е извадил меча от скалата или този, който е съумял да го забие в нея първоначално? Този който го използва, за нещо значимо.
    Харесвал ли си детски приказки като дете? Не помня. Коя ти е любимата? Не помня.
    Дис ис спарта!

"А мислиш ли, че тя мисли същото? Знам, че го мисли." Откъде си толкова сигурен? Не познавам нито теб, нито приятелката ти и това може би ме ограничава, но все пак вярвам, че всеки може да се преструва на някой друг дори (може би най-вече) пред своето обкръжение. Смятам, че ако не разполагаш със способност да четеш мисли не можеш да ми отговориш със сигурност.Отделно:
    Правил ли си секс?(може би не е за тази тема)

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    СМГ
    ууууу^^
    кой ти преподава?
    //наближава рожденият ден на Господина и ми е почти носталгично:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си