- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Щрудел: Минерали?! Вярваш ли, че влияят върху организма/емоционалното ни състояние, както се твърди? Нямам си и понятие от кристали, не знам.
nymphadora: защо не идва миналата седмица в рок клуба? Бях на София, но тази седмица може и да ходя. Отдавна не съм ходил, не е здравословно така. Но може и до Глигана да отида вместо това, зависи кой ще си е тук.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мисля скоро да има престолонаследници.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кои са тези няколко неща в които вярваш сляпо? Защо вярваш сляпо в тях?
Аз малко оф ще го карам, ще ме прощаваш. Засега и с четенето се задоволявам. Имам обаче въпрос - някой спомена някаква игра някъде във въпросите на предните страници. За какво иде реч ? Трябва ли ви някой, който се занимава с 3д (maya, zbrush етц) за моделите ? Питам, 'щото ми е нещо като хоби и ще е хубаво да пробвам да направя нещо сам, вместо да следвам туториъли.
Чока, кон боб яде ли?
Къде свършва действителността и започва фантазията?
Ако хората не се страхуват от смъртта защо се заплашват със смърт?
Коя е най-голямата грешка в живота ти?
В какво намираш утеха, когато си отчаян?
Време е да си пожелавате престолонаследници.
И аз гласувам за Чушкопека.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Слагам чушкопека на стола, преди да е взривил планетата с камехамехато.
Еее, греда. Тъкмо щях да те питам кво мислиш за Хигз бозона и кво ти е мнението за конКУРсите за красотЪ тип Мис Америка и Мис Долно Уйно?
maDamn
Аз ще започна:
1. Как се казваш?
2. На колко си години?
3. Какво учиш?
4. По какво си запален?
5. Харесваш ли психологията?
6. Обичаш ли да наблюдаваш хората и да си правиш заключения?
7. Кои потребители тук ти правят добро впечатление?
8. Кои те дразнят откровено?
9. Как обичаш да прекарваш свободното си време?
10. Имал ли си сериозни връзки? Ако да - как приключи последната? Ако не - защо?
11. Сега имаш ли приятелка?
12. Къде би завел момиче на първа среща?
13. Искаш ли да имаш деца един ден?
После, след началните данни, ще пиша още.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
От по-горните отговори разбирам, че имаш приятелка,така че давам по същество:
Смяташ ли, че някога би имало причина да се разделите или си се представяш с нея на стари години?
А мислиш ли, че тя мисли същото?
На какво си готов за да опазиш връзката си и къде е границата, след която просто ще си кажеш "Майната й" и ще пиеш една студена вода?
Какво смяташ да следваш по нататък, щом се занимаваш с математика?
Къде живееш?
Смяташ ли, че светът може да се промени към по-добро и как?
Каква музика слушаш?
Какво мислиш за чалгата?
Какъв тип момичета харесваш?
Сега си на 15 - как се виждаш като станеш на 30?
И ти ли обичаш математиката като Chacho? Кеф ли ти е да си седнеш и да си решаваш задачки?
Ако можеше да се върнеш назад във времето и да останеш за 1 седмица, къде и кога би си избрал? Защо?
Кога си бил най-отчаян? Защо? Срамуваш ли се от това да плачеш? Плакал ли си пред приятелката си? Тя какво представлява като човек? Опиши я с няколко изречения. С какво те впечатли и как се запознахте? Спорите ли често по различни въпроси? Приличате ли си?
Как би описал детството си?
Любима играчка от тогава, която още пазиш?
Колекционираш ли нещо?
Опитвал ли си наркотици? Пушиш ли? Пиеш ли?
Падаш ли си по диви купони и обикаляне на дискотеки или си по-скоро домошар?
Какво би променил във външния си вид? А в характера?
Ревнив ли си?
Какви книги обичаш да четеш? Любима книга? Любим автор?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ще ми изпечеш ли чушки?
От какви хора се състои компанията в която излизаш? Опиши ми ги като характер, какви хобита имат и към какво се стремят. С няколко думички, недей да пишеш романи.
Ако някой слуша чалга, то означава ли това че човекът е непременно тъп плейбой или кифла?
Защо реши да се джойнваш у форона? Какво те привлече тук?
Първите впечатления, които си правиш за някого, вярни ли се оказват? Можеш ли човек да опровергае първите впечатления, които някой е изградил у другиго? А може ли да ги промени?
Още.
Би ли ходил с дебело момиче? А би ли тръгнал с такова с целта да му помогнеш да отслабне?
Какъв смисъл има за теб думичката "воля"?
Склонен ли си към вманиачаване по разни идеи/цели/хора/действия?
Кое те отблъсква в религиозните хора? Самата им вяра (т.е, че се занимават с глупости и почитат несъществуващи неща) или парадирането с това, че са една идея по-свети и живеят по-различно?
Дразни ли те да ти говорят за зодии? Защо?
Ако дърво падне някъде, където никой не може да го чуе, то издава ли звук?
Животните по-глупави ли са от хората наистина? И в определен смисъл живеят ли по-добре от нас?
Кой е героят? Този, който е извадил меча от скалата или този, който е съумял да го забие в нея първоначално?
Харесвал ли си детски приказки като дете? Коя ти е любимата?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
"А мислиш ли, че тя мисли същото? Знам, че го мисли." Откъде си толкова сигурен? Не познавам нито теб, нито приятелката ти и това може би ме ограничава, но все пак вярвам, че всеки може да се преструва на някой друг дори (може би най-вече) пред своето обкръжение. Смятам, че ако не разполагаш със способност да четеш мисли не можеш да ми отговориш със сигурност.Отделно:
Правил ли си секс?(може би не е за тази тема)