- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Без регистрация?Ще пробвам, мерси много.Изобщо не знаех че може без регистрация.
^И ако ходиш всеки ден така.
А тея гумените ластички как ги мразяяяяяя ;д
Моята коса в 99% от случаите е свободно вееща се![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета препоръчайте ми някоя готова маска за коса. Имам нужда от подхранване, но до сега не съм си купувала и не знам каква да си взема..
Аз си рекламирам розовата Л'Ореал. Но кажи каква коса имаш де?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Според мен момичето като досега не си е купувала никога маска, няма да тръгне да си поръчва във фризьорски салон толкова професионални маски , а ще си я купи от магазинно вашите са по-хубави, прави сте ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Току-що разбрах, че и тук имало такъв магазин. ;д Ще се посети ! : )
И все пак си държа на мнението , че момичето трябва да си каже типа на косата.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Знам,че не му е тук мястото,но кажете мнение за Белисима машите или пресите,хубави ли са,заслужават ли си парите?
Някоя пушачка има ли наблюдение пушенето да и вреди на косата вече? ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
По принцип съм съгласна, че вредят. Сега питам дали някоя вече е забелязала на собствената си коса, тоест дали става като си на 40 гадната коса или и на нашите години се вижда![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
момичета,аз тази седмица малко си развалих режима... т.е. днеска се изкъпах защото от това време косата ми е много гадна - 3ти ден и реших днес да я измия,но петък трябва да ми е хубава косата и за това утре пак ще се изкъпя,но по обичайния начин - домашна маска,масло в шампоана и etc. и следващото миене пак ще ми е в неделя и от там си оправям режима.... и сега се чудя след баня да и слагам ли кристали и спрей или днес да не и слагам,а направо утре ?
В петък ми е великия първи учебен ден. Предложете ми някаква прическа, маша за съжаление нямам ;д
Хрумва ми или да я изправя добре , или да и сложа пяна и да я намачкам.. По-добра идея не ми идва ;(
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Привет, мацки.
Решила съм да разнообразя шампоана си... Обърнах внимание на една марка - TIGI със серията за коса Bed Head.. Таа ако някоя е пробвала, да каже струват ли си? По принцип това козметика за фризьорски салон ли се води, смисъл професионална? http://tigi.bg/bg/?p=1,1 ето ги нещата
ами кристалите ги слагам само на връхчетата
а спрея по останалата коса.. така че не мисля,че ми пречи... поне не съм видяла отрицателна промяна в косата ми де
btw. да ви се похваля - на училище ми казаха,че косата ми е пораснала много,а не са ме виждали само 2 месеца.. и аз много се зарадвах ... и едно момиче каза,че много я кефи и пак се зарадвах