- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Отново не ми е добре. Но на кого ли му пука...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
НАЙ-сетне доволна! Дано, дано, даноооооо замина и дано не е утре. :Д Адски ми се ходи в София, даже ще навивам моите мацки да идват с мен, че да не ми е скучно. Айде, да ми казват, за да решавам какво да правя, че не ме свърта вече.
Everything changes, but beauty remains ...
walked when i should've run
and i ran when i should've walked
and don't i know?
безпомощно ми е, и хлътнало. леко разочаровано също. и леко обнадеждено също
Днеска щеше да ми е доста депресарски ден, ако миналата нощ не се беше случвала. Но всъщност ми беше мноооооооого весело и хубаво. И осъзнавам, че тва човече така ми е превзело акъла, че не знам докъде ще я докараме. Леко ми е притеснено, скоро ще се видим..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
НАЗРДАЕВ ОТ КОПМАНИЯТА!!
Сметайете от следобяад до вечерат колко часа са
http://vbox7.com/play:91c05ee4&al=2&vid=5931574
Скапана.
Кой тъпанар реши, че трябва да се стои 8-9 часа на високи токове от изкуствена кожа, които ми деформират краката?! КОЙ?! Ужасно е, няма да изкарам още 4 дни и половина. Утре ще говорим с шефовете, барем се навият да си домъкнем собствени обувки. Ама то така е, като им се свиди... 20 лв за чифт китайски боклуци и на кого му пука, че ние агонизираме?!
^ Промо гърл?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тъпо се чувствам...гадно раздвоена, знам какво не трябваше да правя, защото адски ще обидя човек, който си заслужава...за 22 години не се научих да си седя на задника...само от стимули имам нужда...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Време е да си лягам...Сам самичък,да си легна в самотното ми легалце,без дори да има на кого да пратя смсче с пожелание за лека нощ и изявяващо желанието ми да е до мен сега...та,ще лягам аз че почвам да говоря обичайните си безсмислици в късните часове на нощта...утре ще трябва пак да обиколя 100 пъти града,така че трябва да съм свеж..
>>DjBelev<<
пфф събудих се и осъзнах че ми липсва адски много
поне се надявам тоя ден да мине доста бързо, като се има в предвид че почвам новия прокт и ще съм зает поне с нещо
да идва вечерта вече че...
Браво на мен! След снощи е постижение, че успях да се събудя навреме... или почти навреме. Първата (и надявам се не последна) ранна лекция за семестъра и съм спала 4 часа... почти.
А е гадно да ставам от леглото преди него, особено в студените месеци. Толкова е трудно да се откъсна от полузаспалата му прегръдка сутрин.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Като дроб сърма. Най-тъжното е, че и изглеждам по същия начин. Системното недоспиване никак, ама никак не се отразява добре ни на здраве, ни на външен вид.
Обаче пък бях с Него. И беше... невероятно? Разтърсващо? Искам пак?![]()
Събудиха ме мама му стара, омръзна ми всеки кретен да ме занимава с глупостите си. Ебати, чувствам се като бюро "справки".![]()
Welcome to the Jungle...
Бахти бахъра, бахти чудото. Цяла нощ се чупиха стъкла, бутилки и кво ли не още, имам чувството, че съм в средата на нЕкво торнадо. И как по дяволите се очаква да отида на лекция в тоз' студ?!
Ще умрааа! Страх ме е да погледна през прозореца.![]()
Oфффф, как ги мразя тия изроди от топлофикация. Не стига, че ни друскат с пари, които по никой начин не сме изхарчили, не стига, че от фактурите им нищо не се разбира, не стига, че си плащаме луди пари за смяната на тъпите топломери, ами отгоре на всичко казват 1 час и после закъсняват с 2-3. Еми, егати, хората си имат работа. Една съседка току що дойде съвсем нервирана и ни остави ключовете, щото не може да се разбере с шефовете си да отсъства цял ден от работа, а тия като ги няма никакви, няма заради тях да я уволнят, я. Бахти простаците.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Спя. Днес тъъъкмо мислех, че мога да си поспя, че нямах за учене и решиха да ме събудят. Сега чакам да изчезвам от нас и да ходя да пия кафе или нещо, от което да живна малко, че съм като парцал.
Everything changes, but beauty remains ...
http://www.youtube.com/watch?v=iEVqZ...eature=related ей така се чувствам xDD
не съм осъзнавала колко радост ми носи този човек,когато реши да замине някъде по-надалечко от моя милост ...
– – – – – – – – – – – – –
... и R.I.P. най-важната личност в живота ми също си отиде на тази дата ...
Последно редактирано от Glamour92 : 09-25-2012 на 08:43
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Събужда ме майка, гледа ме с едни мъчни очи и започва да ми разказва за някакъв инцидент с дядо ми. Направо изтръпнах. В крайна сметка е паднал човека и е бинтован, слава богу няма счупено или нещо по-сериозно. Пфффф, кви ли не работи ми минаха през главата докато бях в полусънено състояние. Ебати началото на деня..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.