.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 277
    imam edin vapros bratov4ede... ot kade tragva vsastnost vsi4ko tova Vie po Razvitite drugi rasi???? ot nyakade tryabva da e zapo4nalo 4ovek .ok ima rasi po i po i po govorya ne na zemyata.... po princip vav vselenata,no ot kade ....da miliardi godini sa bile katriliardi godini svetlinni godini no ot nyakade bi tryabvalo da zapo4ne.......

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alpha1984 Виж мнението
    imam edin vapros bratov4ede... ot kade tragva vsastnost vsi4ko tova Vie po Razvitite drugi rasi???? ot nyakade tryabva da e zapo4nalo 4ovek .ok ima rasi po i po i po govorya ne na zemyata.... po princip vav vselenata,no ot kade ....da miliardi godini sa bile katriliardi godini svetlinni godini no ot nyakade bi tryabvalo da zapo4ne.......
    Започнало е с Големият взрив.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Хм,а Големият Взрив ?
    Не вярвам да има взрив ей така от нищото.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Град
    София
    ..........
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Ясно, че има... дори онзи ден като се прибирах от морето ми се стори, че разни бели точки се мотаят из небето. Няма начин да няма

Голям фен Аватара на Богиня
    Звезда... Подобно е и при мен... ама на връщане от дискотека, връзката ни е в най-напреднал стадий.
    Дотолкова, че дори сме осъществявали комуникация веднъж-дваж...

Град
    София
    Богиня,бихте ли ни споделили на нас.форума и на цяла България,в по-подробен план, за Вашите случки от извънземен характер,респективно за преживяни срещи от трети вид,които са Ви оставили дълбок отпечатък във Вашата душевност ?
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ANNUNAK Виж мнението
    Пикът на даването на технологии започна преди около век,защото така вие можете да бъдете най-лесно манипулирани, контролирани и за да вършите нашата работа по-добре.Без да го осъзнавате.Уж ви бяха дадени технологии и знания,които да ви направят живота по-лесен.Да не говоря за екстри,които изпревариха времето ви и ви бяха дадени.
    Просто не действаме грубо към робите като в миналото,а елегантно,като към едно интелигентно и сравнително технологично напреднало същество,което дори и вече външно прилича на нас и няма нищо общо с човекоподобните маймуни.Все пак вие сте наши творения и поне ние се отнасяме към вас с известно внимание,за разлика от нашите подраси.

Не можем да спрем всеки,който вреди на природата.Това не е наша,а ваша задача.Ако вие не я решите-ние бързо ще я решим.

Да се срещнеш с Аннунак?
    Може би вече си се срещал?
    Внедрени са сред вас хората много от нас.Почти не се различават външно от вас.И сме малко по-високи.Малко над 2 метра.
    Подрасите ни,както и някои други раси обаче са смъртоносно опасни за хората.При среща с вас биха ви убили веднага,а най-голям късмет за вас ще е ако само ви отвлекат за опити и никога да не ви върнат.
    Що говориш на ви уе?Етоа срещна си майстора.Вие Ануннаки и вие хора сте раси които ще замрът.Говори Господ Бог в момента окултист-магьосник.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Е, Айс, постът ми видно е ироничен, съобразен с този преди моя... Имам само една случка, която, ако позволиш, няма да разкажа. Не за друго, ами чрез нея бих си уредила дългосрочен престой в хотел ''4-ти километър''...
    Иначе си вярвам в извънземни. Що да няма? А като вземем предвид, че вероятно някъде за някого и ние сме извънземни...

Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Е, Айс, постът ми видно е ироничен, съобразен с този преди моя... Имам само една случка, която, ако позволиш, няма да разкажа. Не за друго, ами чрез нея бих си уредила дългосрочен престой в хотел ''4-ти километър''...
    Иначе си вярвам в извънземни. Що да няма? А като вземем предвид, че вероятно някъде за някого и ние сме извънземни...

Тези,които не вярват са лудите.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Град
    София
    Ами,не,не ти разрешавам,така че разказвай случката хахахахахах
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Въпросът беше реторичен...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Може и да има,може и да няма извънземни.

Голям фен Аватара на notlike
    Цитирай Първоначално написано от ANNUNAKSKI Виж мнението
    Нова година - такова нещо при нас няма. Календара ни е праволинеен, защото не живеем на нито една планета за постоянно. Много ми се иска да разбера какво е да празнуваш нова година, но уви, и тази година няма да идвам на Земята, чак догодина, може би и ще се присламча и ще си намеря човешки приятели. А брат ми прави много грешки в изчисленията, може да се прави на разбирач, но е доста зле по ... как му казвате тук, МАТЕМАТИКА. Той не е все още истински АНУНАК, така че е нормално да бърка.

loveca777, мога да ти помогна, но ще е чак догодина, като дойда на земята. Най-вероятно ще се запознаем, но ти няма да знаеш, че съм аз, така е редно просто. Бих ти дал няколко урока за да влезнеш в материята по "интернет".

HolyShit, не мога да ти дам информация с точност, ама като те гледам какъв си ръбав, няма да те земат в наса.
    Приятелю, аз като ментално изостанал, разбира се, от човешката раса (не съм парадирал и да бъда повече) не мога да разбера как висши същества като вас, анунаките, успяват да използват slang на български - не знам откога съществува думата Земат, но уви - изостанал съм с вашите бисквито-подобни преводачи. Простете грешката ми, Господарю, аз знам думата "вземат", но явно преводачът ви е настроен на едно битово ниво. А ти, апропо, да не си Македонски анунаки, че името ти на "ски" завършва. Аз може да съм обикновен идиот, ама да се вържа толкова лесно - хаха, няма да стане
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    София

Въпросът беше реторичен...
    Е,оправдания,ироничен,рето ичен,
    меторичен-много сложно се изразяваш,не забравяй,че съм тъп рапър и не чаткам като някой ми говори със сложна терминология хехехех.
    Последно редактирано от JungleJaguar : 10-02-2012 на 19:18
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Ти не флиртувай много-много с Богинята, да не стават кълбета. : Р
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous682486
    Guest
    Щом Ванга казва че ще идват извънземните значи има извънземни

Град
    София
    Има извънземни друг път !!!
    Стига глупости !
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Да сигурно бахти огромната летяща чиния която видях днес сутринта е било просто илюзия.

Лелее, ти си по-напред и от мен!

Мега фен
    лЛЕле кога открихте старата ми тема
    От 1 година не съм си я поглеждал и си помислих,че повече няма да се пише в нея , па то излезе ,че все в същия дух продължават простотиите и осирането туk!

Е чак пък по-напред :*

A nyakoi moje li da mi kaje neshto za Sanskrita i predsanskrita?

Големия взрив ли ? Еи тва са учените...да ви подмиват мозачетата.

Мега фен
    санскрита е най-сатанинският език, който е съществувал досега, най-сатанинските книги са написани именно на санскрит, такива като: бхагават гита, пураните, махабхарата, рамаяна, упанишадите, сутрите, и т.н., всички такива са сатанински писания пълни с всякакви лъжепророчества, такива като онези за: карма, самсара, трите гуни, кундалини, чакрите, аум, шакти, прана, йога, пранаяма, медитация, брахма, вишну, шива, кришна, и т.н., всички пророчества относно тези неща са лъжливи/сатанински, а такава (ведическа) духовност/религия е много опасна и може да причини огромни пагубни катаклизми от вселенски мащаб, нещо като жив пъкъл, истината е само в истинският Исус Христос и Неговият истински Бог Отец

и да, всичко онова за големият взрив е всякакво научно обяснение за произхода на света и нещата, но не и пълното признаване за съществуването на жив и разумен Бог Създател
    Последно редактирано от npp : 10-11-2012 на 08:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си