- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
imam edin vapros bratov4ede...ot kade tragva vsastnost vsi4ko tova Vie po Razvitite drugi rasi???? ot nyakade tryabva da e zapo4nalo 4ovek .ok ima rasi po i po i po govorya ne na zemyata.... po princip vav vselenata,no ot kade ....da miliardi godini sa bile katriliardi godini svetlinni godini no ot nyakade bi tryabvalo da zapo4ne.......
Хм,а Големият Взрив ?
Не вярвам да има взрив ей така от нищото.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
..........
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Ясно, че има... дори онзи ден като се прибирах от морето ми се стори, че разни бели точки се мотаят из небето. Няма начин да няма
Звезда...Подобно е и при мен... ама на връщане от дискотека, връзката ни е в най-напреднал стадий.
Дотолкова, че дори сме осъществявали комуникация веднъж-дваж...![]()
Богиня,бихте ли ни споделили на нас.форума и на цяла България,в по-подробен план, за Вашите случки от извънземен характер,респективно за преживяни срещи от трети вид,които са Ви оставили дълбок отпечатък във Вашата душевност ?
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Е, Айс, постът ми видно е ироничен, съобразен с този преди моя...Имам само една случка, която, ако позволиш, няма да разкажа. Не за друго, ами чрез нея бих си уредила дългосрочен престой в хотел ''4-ти километър''...
Иначе си вярвам в извънземни. Що да няма?А като вземем предвид, че вероятно някъде за някого и ние сме извънземни...
![]()
![]()
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Приятелю, аз като ментално изостанал, разбира се, от човешката раса (не съм парадирал и да бъда повече) не мога да разбера как висши същества като вас, анунаките, успяват да използват slang на български - не знам откога съществува думата Земат, но уви - изостанал съм с вашите бисквито-подобни преводачи. Простете грешката ми, Господарю, аз знам думата "вземат", но явно преводачът ви е настроен на едно битово ниво. А ти, апропо, да не си Македонски анунаки, че името ти на "ски" завършва. Аз може да съм обикновен идиот, ама да се вържа толкова лесно - хаха, няма да стане![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Последно редактирано от JungleJaguar : 10-02-2012 на 19:18
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Щом Ванга казва че ще идват извънземните значи има извънземни
Има извънземни друг път !!!
Стига глупости !
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Да сигурно бахти огромната летяща чиния която видях днес сутринта е било просто илюзия.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
лЛЕле кога открихте старата ми тема
От 1 година не съм си я поглеждал и си помислих,че повече няма да се пише в нея , па то излезе ,че все в същия дух продължават простотиите и осирането туk!![]()
Е чак пък по-напред :*
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
A nyakoi moje li da mi kaje neshto za Sanskrita i predsanskrita?
Големия взрив ли ? Еи тва са учените...да ви подмиват мозачетата.
санскрита е най-сатанинският език, който е съществувал досега, най-сатанинските книги са написани именно на санскрит, такива като: бхагават гита, пураните, махабхарата, рамаяна, упанишадите, сутрите, и т.н., всички такива са сатанински писания пълни с всякакви лъжепророчества, такива като онези за: карма, самсара, трите гуни, кундалини, чакрите, аум, шакти, прана, йога, пранаяма, медитация, брахма, вишну, шива, кришна, и т.н., всички пророчества относно тези неща са лъжливи/сатанински, а такава (ведическа) духовност/религия е много опасна и може да причини огромни пагубни катаклизми от вселенски мащаб, нещо като жив пъкъл, истината е само в истинският Исус Христос и Неговият истински Бог Отец
и да, всичко онова за големият взрив е всякакво научно обяснение за произхода на света и нещата, но не и пълното признаване за съществуването на жив и разумен Бог Създател
Последно редактирано от npp : 10-11-2012 на 08:59