- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Получих първата си пълна 6-ца по немски ! Yeahh !! :P
При нас от вчера има оценки . Аз съм единствената с 6-ца по ИЕ .. Дните непрестанно писане явно са оказали влияние
Ии .. браво на вас ! Поздравления ^^
Дано и аз днес дано да изкарам 6 .. Стискайте палции![]()
Малко помощ ?
Кои са стихотворните стъпки /ритмически стъпки/ ?
В интернет нищо не намирам.
Йей,вече имам първите си оценки по испански - 5,50 и 6. ^^За утре имамм суперрррр много домашна,а още не съм започнала и уф!Господина ни по БЕЛ е гаден,на нищо не ни учи само философства в часовете,по англ. госпожата я правят на див петел,нищо не се чува в час и имам чувството,че тези два предмета ще са ми адски слаби защото просто нищо не разбирам от учителите.Утре е петък.Чакам го от кога.Много гадни групи имаме в класа все още,тъпо е това делене ...
Олеле откога не съм влизала тука ;D
FuckingFreak, наще униформи са по-гадни, недей се оплаква.
Аз по принцип тря да уча, щото за утре май имам повечко да пиша, ама нищо де, ще драсна малко и тук...
Не знам за вас, ама на мен първите дни ми беше супер гадно в новото дск ;( Видяхме се с приятелките от старото и направо.. готова бях да ревна че искам да се върна там.Сега втората седмица по бива като цяло.Днеска имахме ФВС и утре също имаме.Аз както мразя физическо, си мислех, че ще е ужас, но не е толкова зле.Честно казано класа ми не са много-много по волейбола и другите стандартни игри, а по-якото е, че след 2 обиколки на игрището можете да играете което искате.Е, днеска например скачахме и аз се изложих, но.. не ми дреме, честно казано, щото никой не скочи 2мКефя си се на 6цата по география и тва е.Ше видим по биология какво съм направила, по български, и утре по физика.Ох, как я мразя тая физика.Са тря да уча, защото 2ка просто не мога да поправям.По френски малко взе да ми идва нанагорно, което трябва да ми е за урок, защото не уча като хората и после ме пита каква съм по националност и аз гледам като теле
А, да, транспорта ме сдухва тотално.Сутрин ако в метрото не се засека с една приятелка, съм сама чак до спирката, а после пак съм сама пеша до дск [в смисъл такъв, че никой не познавам и се влача в тълпата с големите, които честно казано са малко стресиращи (да вметна тук, че г-жата по френски днеска я беше страх да пусне едно момче през часа до тоалетната, да не би да му направели нещо големите, ако го срещнели 0.о)].На тръгване сме си там групичка ама на отиване ми е болна тема просто.. сутринта замалко да ме нахапе едно куче.Пф.
В класа ми няма ясно определени групички, просто всеки се движи където иска (е, аз и едно момиче сме си заедно, но не сме залепени или нещо от сорта).Има една, която така гледа, сякаш мрази всички, без дори да ги познава.
Абе общо взето съм доволна засега.. Не ми харесва само отношението към зайците, но това ще е само в началото, така че.. май няма от какво толкова да се оплача.
А, оп, замалко да забравя - днес една приятелка и нейни съученички ме разпитаха за един от класа миомг. Щях да падна. То не, че е изненадващо, че точат лиги точно по него, но все пак
Окей, благодаря ти, който прочете този пост
Аз отивам да уча.
Накратко - приятно учене
Успехх !! Въреки ,че вече сигурно си свършила
Ямб , амфибрахий , Анжамбман -> Чичко Гугъл .. Аз не ги знам , тъй че не мога да съм сигурна
__________________________________________________ _________________________________________
Аз и днес получих 6-ца по ИЕ - втора 6-цаДоволна съм , да .. А тея другите как злобно ме гледат не е истина
Всъщност не ми пука , даже са ми смешни . Групички и ние имаме , или поне нещо такова . Ммм .. имаме много домашни , което ми напомня ,че след малко ще трябва да пиша -_- .. Имаме числата от 20 до 100 да напишем ВСЯКО число в този интервал по 4 реда ,голям формат . Вече минах половината на тетрадката за домашни (80 листа) , даже скоро май нова трябва да си взимам
МНОГО ПИШЕМ ;( !
Няма ли някой от ФСГ-то, бе, софианчета? На една приятелка в класа на входното по български имат само 2ки и 3ки, ахахах. Що за преподавател..![]()
Направих си контролното. Надявам се да имам пълно 6, но и непълно 6 ме устройва.Имаше за държавите и техните национали, къде трябва да поставяш " 's " и къде не, да съставяш изречения и въпроси, също и за плодове и зеленчуци. И накрая на задната страница (работим винаги на А4 и листа отзад беше празен) трябваше да пишем за нашето семейство. Почти цялата страница изписах.
Даже не знам дали ще има място за оценката, подписа на госпожата и рецензията.
![]()
Дано да съм се справила.
Днеска правихме входно по БЕЛ и доста зле се представих.Всички въпроси бяха свързани с пунктуация,а господина ни е един философ ...говори за всичко друго,но не и за уроците. ;д Мъчно ми е малко за стария клас.Още не съм свикнала и ми е едно такова.Целия ни клас с малки изключения пуши,просто прекрасно.винаги попадам на такива.Имам мега много домашна за понеделник и не знам как ще я напиша. ;х
Днеска правихме диктовка по АЕ за професиите и съученичката ми по чин си преписа всичко от едно листче. И накрая госпожата я изкара нея на дъската да ги напише с тетрадката и изкара 6. Бясна съм на съучени9чката ми :-х
^Хаха, защо се нервиш, бе, котенце? Мисля, че сте достатъчно големи, за да проумеете, че в живота всеки е кой как се уреди. Що за детинщина, честно. Намерила си е начин, получила е 6, а не ти. Голямата работа, не е свършил света, е*аси...
В понеделник имам входно по математика и тия два дни трябва да реша някоя задача, ужас. Още на изпитите бях забравила разлагане и прочие, ами сега направо всичко ми е излязло от главата...
^^ ахахах![]()
И аз имам входно по математика във вторник... имаме един куп домашно за подготовка, аз умирам за почивка, а утре ще идват 4566151325852 човека гости и днеска трябва да го напиша, да подреждам, да уча по другите предмети... а не стига това, ами аз пустата си легнах в 11 и станах в 7,30!! сама се събудих и ся така ми се спи, но и да си легна, няма да заспя.
Хрис,понеже не съм прочела по-назад къде влезе да те питам в 164 ГПИЕ ли си и познаваш ли Мина Маркова защото разбрах,че и тя е влязла там.![]()
УжасТ.Тази немска е изправително училище,казарма,конс. лагер,хаха ...В Понеделник имаме контролно и класната уж щеше да ни даде ,,малко думи'' и ни прасна 30-40 думи и 20 израза за научаване.Е,браво,госпожо ! Ей сега и аз отивам да уча,че работата е на зле.Айде приятно !![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ще ми кажете ли мнението ви за ГПЧЕ Йоан Екзарх - Варна и за Първа Езикова Гимназия - Варна. Някой, който е учил там или има познати, да ми каже качествено ли е обучението.
Нашата по английски много си я харесвам, защото обяснява всичко по много достъпен начин, а не като някои учители - изпяват си урока и всеки да се спасява. Сега в петък се постара да ни създаде възможно най-много работа за почивните дни.Правихме вече две контролни по английски и още чакаме да ни ги върнат. По БЕЛ правихме входно и там май малко се поизложих. Ужас направо, нищо не помня от седми клас.
![]()
Класът също доста ми допада (засега). Всички се разбираме, освен няколко човека, които май са доста асоциални.
Като цяло засега всичко е добре![]()
Такам отдавна не съм писал. На първото контролно по немски имах 6.00 (аз и още едно момче само имаме пълни 6ци). Утре ще ми е второто контролно, което вече ще е с повече материал. По математика според мен ще имам около 5 на входното, а по БЕЛ не ми се мисли.. С госпожата се заяждаме всеки час и това ще ми излезе през носа. Класът е готин като цяло.
Утре ни е входното по математика, а аз съм пълна трагедия. Ужас. Ще има 12 задачи - тест, от които една текстова задача (път, скорост и време или работа, другите са уравнения, неравенства и геометрия), а на нас дори не ни стигна и времето да ги преговорим. Сега решавам някакъв тест, ама въобще не знам къде се намирам - нищо не мога да вдена....
не мога да си науча думите на испански,не мога ;@ и особено като трябва да помня тези определителни членове отпред.Трагедия съм.Ядосвам се.Имам да правя и портфолио ,и упражнения и в учебника и в тетрадката да пиша, ии времето не ми стига за нищо.Като се замисля,че сме още в началото ми става лошо ....
Ние вече правихме 2 контролни по Английски и на двете имам 6. По български на входното имам 5.75, за което се радвам много. Днес господина по български ме вдигна на част от домашната и ми писа 6. По математика ... амм би трябвало утре да ни върне входните, обаче наще бяха само върху изразите, защото не сварихме да преговорим геометрията и текстовите.Днес имахме 2 часа Информатика (аз съм в информатична паралелка) и госпожата ни съвсем се оплете с преминаването от една двойчна система в друга, като извинението и беше че от 7:30 била в даскало. Ми ние от колко сме там.
Да не би да ходим само в нейния час, че и трябваше да и намираме и грешките. :X
По английски си помогнах с около 50 думи събота и неделя, ама пак трябва да пиша около 20-25 за утре и някакви упражнения в учебника и учебната. Охх, а госпожата ни каза, че сега е лесно и нататъка щяло да става все по-трудно. Направо не знам как ще се оправям тогава ...