- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
как върви училището хораааааа, аз вече направих няколко входни и напрасках шестици (да се похваля)![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и аз и по английски изкарах 2 шестици (да се похваля и аз
)
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
ние още нямаме никакви оценки.. that's not cool
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
моя е честта да 'ъпна темата... излагаме се, седмокласниците отдавна са ни задминали в страниците![]()
За утре трябва да си избера една новела от 'Декамерон' и да я преразкажа пред класа. Разчитам на факта, че преди мен зубърчетата ще са си свършили работата и ще запълнят целия час, за да може да не се напрягам и да го оставя за някой друг час.
Вие да се похвалите с нещо? ^^
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
а на мен входното по геогрфия ще ми е първи урок - т.е. една граница,която да опишем и за някоя от точките на бг .... за утре ми е,а съм го прочела само един път.. ей сега ще го прочета още един и утре сутринта още един и съм готова ... останалата работа е на атласа... книгите,които бяха за лятото-тия,които мисля,че ще са интересни,един човек трябваше да ми ги донесе,но още не ги е и не съм почнала да чета ... радвам се че почти приключих с входните.. остават ми утре по география,по химия и по физика.. с всичко друго съм готова
Ние правихме входни по БЕЛ, гео, математика, история и руски... По история ;x Tая иска такива подробности, чеее нямам думи.. Иначе по другите 5-ци със сигурност ще вържа.. Новата по английски ми иде да и смажа фейса ^^ Уикенда нищо не съм пипнала, а утре имам входно по физика.. Имаме ново правило - когато те изгонят от час отиваш при зам. директора . И естествено мене ме изгони и то по английски, защото госпожата е супер злеее...Най-тъпата част от започването на новата учебна, е че веднага ще се появи някой, който да почна да харесвам -.- :Д:Д:Д И то все такива, с който нямам шанс
Вие харесвате ли си някой? От класа ли е ?
в моя клас момчетата са такива ретарди, че просто няма как да се случи такова нещо![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Оф.. и аз да се оплача. Понеделник, вторник и четвъртък съм с 8 часа и само сряда и петък със 7 тц.. Иначе утре имам входно по история и сядам сега да уча и тея македонски династии хич не ми се нравят. Хайде приятен ден на всички :*
В четвъртък ще ме изпитват по литература. Върху въпроса: "Обяснете взаимовръзката между идеите, представителни за ренесансовата литература. Как рефлектират те в архитектурата, скулптурата, живописта?" Можете ли да ми помогнете? Благодаря предварително!
аз днес се карах с даскалката по физика, защото скалата й за оценяване е просто невъзможна за изчисление..
на входното по история имам 5.. което си е задоволително :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out