- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
ако си облека зимното палто сега, през зимата с какво ще е топля?
//Чаче, пиши ми!)
Днес съм по - добре. Ще си остана вкъщи обаче, а утре вече няма как да се измъкна от училище и почивката ми ще свърши. Снощи седях до късно, пих чай и четох. Чак към два и нещо майка дойде да ми се скара, че било късно и трябва да загасям, хах. :Д Спах и без особени проблеми, за разлика от миналата вечер. Кашлям обаче, което е зле. ;/
Иначе си купих обувки и не мога да им се нагледам. ^^
А, и е студено навън! <33333333
Aw :33333 <3 трябва да се похваля.
Имах мега яката сутрин, с мега яката лекция и мега яката компания :333
Много се радвам, че нещата се развиха така :33
Не, не, възхитена съм просто!
Ако накрая не бях срещнала господин Мистериозният на улицата и той не беше реагирал толкова негативно на поздрава ми, щях да съм в превъзходно настроение. Какво по дяволите му става, баси. Чак толкова крив поздрав да ми отправи... :/
Както и да е, все още ми е мега яко. :3 Аввв <3
Сега ще си направя супичка и ще спя, че после трябва да уча за утре :/ :Д
Простоооо целият ми ден стана тоооооооолкова положителен <333
Последно редактирано от shmatarok : 10-10-2012 на 10:48
Teзи неща, когато бях 2-3-4 клас ни ги пускаха на клипче в една зала.. участвал съм в катастрофи и съм помагал и без него.
За мен е глупост. Както и част от написаното в правилника. Има работи, които никога не се използват. Има знаци, които никъде ги няма даже.
Някои от общите работи, които ти казвала даскала.. са неверни и ненужни. Подхода с който ти преподава е подбран и му пука за колата да не я строшиш, че после той ще изпати, а не му пука как ще те научи.. зат'ва ти дава глупава информация.
Уморен
никъде няма да бягам, но чак тогава ще мога да си почина![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Irti, ако другата събота съм жива, слагам зимните гуми, яхам синия вятър и идвам да ме черпиш домашна лютеница![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На лекция по висша математика как може да се чувства човек?
Бяхте ми залипсвали, бе.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
отлагам 38249 задачки и пиша във форум, къде ми е старт бутона?!
отвратително.
не знам как мога да се спася от всичко, което се случва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много съм изморена, направо умирам. Но днес ще си почина. Без тренировки, без нищо. Прибирам се и умирам.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Той ме игнорира. Не знам дали е нарочно, или дори не се усеща, че го прави, ала ме дразни невероятно много. Този път обаче няма да се държа като начална учителка с непослушно дете и да го моля да поговорим, ами ще режа със секирата. Щото не заслужава с добро. Заслужава с много лошо да подходя, ама твърде много се обичам все още, че да сляза до подобно ниво.
Така, де. Няма да се настройвам негативно. Ще оставя няколко дни да му е широко около врата, за да видя какви ще ги свърши. Няма да се държа дръпнато, няма да избухвам, ще съм обрана и разумна.
Само да не ме настъпи по опашката.
върнах се при оня бившия.
ебати цирковете.
отново супер мн ме боли.
нз как да коментирам всичко това :д
признавам си, по-долен и жалък човек-отрепка с ниско самочувствие от мен няма. и слабохарактерна и тн: )
чудя се на какво се дължи това че някои хора са жалки, а други не са?
Изтощена. Да, лекциите са интересни, но дълги и с мноооого писане. Днес съм излязла в 7 и се прибрах в 8 вечерта. На работа, после на лекции, после поне си го видях. Липсва ми нормалното време заедно. Чете ми се какво ли не. Няма време.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Работа, работа и после минаваш на друга работа..
Ще се скърша като стара тояга след малко..
Поне днес ще пийна малко, а утре ще има жесток запой с жестока компания.. и направо се плаша.
Но съм много уморен и като хвана да си направя пак някоя отпуска...
Работи ми се! Много! Дано се получи, че много добре ще ми дойде- така или иначе в момента не съм прекалено пренатоварена и вместо да бездействам, мога да си оползотворя малко времето. АЙ, АЙ, дано, перфектното местенце ми е точно в момента.
Нещо се разболявам и гърлото все повече ме наболява, трябват ми чайчета май. Много съм доволна днес иначе, не успях да си свърша задълженията, но успях да разпусна и да си направя кефа. Ще се стои до късно или ще останат ненаправени. Мнооооого съм добре.
Everything changes, but beauty remains ...
Нервна,а едновременно с това и уплашена...това малко по малко почва да прилича на тормоз..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
pantera, дам.
:д