- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Говори ми се по някакви супер екзистенциални въпроси :Д
Спи ми се ужасно много, но не искам да спя, защото... не искам сама.
Искам утре да се наспя, а като се събудя да съм самичка и така цял ден... няколко дена... Така може. Ама няма да стане.
Издивявам, когато ми липсва човешки допир и топлина. И то определени такива.
Отново:
Много ме боли, когато си тръгваш. Това не е някаква
глезотия. Нито творческа сентенция. Нито аристократичен
модус… Това е болка. Отляво надясно, от сутрин до вечер, от
мрак до изгрев. Това е елен в панелка. Лилия във ваза. Луна в
чаша. Наясно съм, че само през поезията мога да кажа още
нещо за себе си. Да се захлупя тотално в арта. Да пропагандирам
сецесиона, хубавото, чучулигите… Позитивното в новите
поколения. Но това е болка. Много ме боли. Генезисно, пост,
суб ме боли. Това е армани на болката. Това е „Болка,
Болко-о, Болчице…“от А.Г.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Долу горе.. добре. Как да се чувствам.. Да идва утре... на пострижка съм и ще съм с мойто момчеИначе тука се мъча цял ден с тъпия си телефон, да му инсталирам една програмка, но неще и не ще ..
лудница.. И искам да се наспя хубаво и да разкарам смотаните мисли от главата си !
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Искам любов...липсва ми адски много нежност...колкото и гейско да звучи,искам да гушна едно нежно същество,да го цункам,да заспим заедно гушнати...дори и след това ръката да ми е изтръпнала и цяла нощ да плюя коса...искам да има с кой да се скарам за глупост,че да може само да се сдобрим,искам по цял ден да мисля колко искам да я видя,искам да си мъча тъпата кратуна да измисля нещо оригинално за да я изненадам...адски искам всичко това...писна ми да съм най-самотния самотник...искам истинска любов...искам нежност..
>>DjBelev<<
Сряда сутрин:
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чувствам се съсипана и уморена след последния грип който ме връхлетя с доволната температура 39.5 ...
Адски много ми е зле. И няма откъде да се сдобия с бележка, а наистина ми е толкова лошо.
Слънцето ме успокояваше, че съм щяла да стигна до даскало някак си.
Сигурно ще се разплуя на чина и ще умра тихичко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Кака,
Ебахти грипа ме е улепил. Носа ми тече и нямам силици за нищо.
Ще правя една салата.. малко гнусна на вид.. гледах я по тв-то, ако стане ще коментирам.
Ох, ядосана съм.
Най-мразя да имам някакви планове с някой и въпросният да ги отмени в последната минута,направо издивявам.
Ако не ме нагушка много после, лошо му се пише :Д
Такова коте вчера галих. На един приятел е.. ама стабилно го мачках
Кака, форума е бавен.. и изключва нещо... що така?
Чувствам се страхотно,и съм много щастлива.![]()
Айдеее и аз съм сред разболелите си. Още съм в началото, ама усещам как хич не е добро положението. Имам чувството, че тоя форум е заразен
Май ще си отменя срещите за днес, за да се опитам да си стъпя на краката утре, че ми предстоят важни дни.
И мен си ме пратиха в къщи. Сега ще си лежа в леглото и ще чета книга.
Ебати толково не ми е било зле скоро.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ох, това ми зареди цялата сутрин, като го прочетох
ммм, доста незадоволително обаче се развиха нещата. в нито едно направление не беше добре и накрая даже беше зле. :Д днес не ми е ден, няма да се занимавам да ходя никъде. пък и времето е гадно и студено.
Утре е четвъртък, пфффффф. Да минава по-бързо и да идва уикенда, ама май тази седмица няма да излизам. :/ Не го разбирам прекрасният ми (който вече хич не ми се види толко прекрасен), изобщо даже. Егати странният характер. Не знам зает ли е или нещо е решил да се скатава, ама се надявам скоро да получа някакво прилично обяснение какво се случва, щото почвам да се дразня. Не обичам да ме размотават.
И трябва и да си готвя, бах.
Цялата ми седмица отива на кино. Как може да променят датата 3 пъти? Как може часовете да съвпадат?
Ужас.
И съм непрестанно гладна. И нищо не ми се върши, а е започнала да се образува кочинка.
Искам да се свършва вече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
не искам да спя сама и ми е толкоава тъжно...
Аман от прости софийски селяндури! Ма аз к'во ли си мълча все, само подминавам, другия път някой ще изяде шамара. "Ебати яката мацка, брато " ще вика на съседката му или на някоя роднина, не на мене. В нормално настроение бих се изкефила, обаче тия дни съм изключително нервна, а тия подвиквания зачестиха. Еби му майката и на студентски град. С това пусто 280 ми се взе здравето вече. Писна ми от всичките смотаняци ..
Тея дни са ми като на сън... не мога да повярвам колко бързо се обърнаха нещата... Приятелка ме предаде за пореден път, но този път наистина вече прекали. Чувствам се неочаквано добре.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Умирам...
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
изчистих кухнята, коридорите (големи са..), стаята си... пренаредих някои неща.. измих купища чинии.. остана ми някво време и за кола-маска. мм, найс :д сега ще си сготвя нещо...
чувствам се добре.. трябва да съм винаги заета с нещо..
записах се на курсове по бизнес английски, стартирам на 22 ...
заетост трябва да има..
и ако няква почасова работка си намеря, да мога да си плащам стандарта на живот, който искам да водя.. пак ще е добре :О
и, по дяволите, искам френско каре и черна коса. /да, знам че хейтвам черните коси/ :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
авввв, в събота май ще ходя до Ямбол ^^
а пък другата събота до Балчик <3
http://ask.fm/iwwkaa