- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
У-М-И-Р-А-М !
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре. Сравнително бодра, още кашлям, но уж се лекувам с някакви хапчета и глупости. Много бързо ми минава тази седмица, не мога да чакам до петък вече <3
Everything changes, but beauty remains ...
Добре че отидох! Много доволно се върнах, много хубаво беше! Изкуството вечер е дори по-привлекателно <3
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ох, спокойно ми е като цяло , но и толкова леееко тъжничко. Искам си го постоянно покрай мен,невероятен ми е. Обичам си го и не мога да му се наситя *изчервяв*
Щастлива съм,но си искам повече време с него ,толкова е прекрасен...няняня.
Уморено ми е нещо и в последно време само ям, вярно е,че съм кльощава и си трябва,ама тва мойто е нечовешко многоА може и да е от ПМС-а , все тая.
Обичам,обичам,обичам.![]()
maDamn
Искам спане.. сън..
Пантеро, мани си ЛС-та, бе.. човек не може да ти прати едно като хората.. все ти е препълнено това..
Чувствам се уникално след стабилния горещ душ.![]()
Welcome to the Jungle...
Обожавам математикатолкова много, че дори се замислям дали да не кандидатствам с нея.
Аааах, навънка е тъмно и вали и е толкова уютнооо. Не исках да ставам от леглото ми сутринта. Имам да се разправям след даскало с перални и други глупости, НО! ще се оправя.
Днес е четвъртък, което означава че утре е петъккакво по-хубаво от това?
п.п. пих безплатно кафе, май затова съм в такова настроение.![]()
Aww, много радват котките из темата <3
Охх, писал ми е тази вечер, отново си звучи сякаш по обичайния начин, права ли бях да се дразня толко..? Промени ми нагласата за сутринта :3
Ох, днес ще е толкова дъъълъг денНадявам се лекциите да не са убийствено бавни. И той да дойде този път, щото без него е мега тъпо (и накрая ме прецакват мен за говорител на групата :/ )
Кафето ми може да събуди трима.
Леко ми е нервно за днес. Даже направо ми е притеснено. Не знам дали е по-вероятно аз да се издъня или те.А възлагам толкова големи надежди.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Забавно се получава. 25 човека с 10 различни идеи за 8-ми. Няма такъв епичен фейл..
Обаче като се замисля сега няма особено голямо значение къде ще сме, важното е че ще сме заедно.
Само, че няма да ме накарат да отида в "Рила", абсолютно никакъв шанс няма да стъпя там.
Даже и няква вила да наемем съм окей.
Иииии тотално вече не мога да си контролирам емоциите. Ревнувам, после ми е все тая, след тва ми е супер кофти, после пак ми е все тая .. Няма да го мисля, да става каквото ще.
Второ кафе и цигарки си имам. Умрях сут, ама..
Днес ще е размазването, а утре заминавам.. само да не се преебе нещо..
Ще има пак чао и почивка от Ирти.. че много ви захранва![]()
Забравих да добавя нещо.
Не съм те забравила. Нито съм спряла да се оглеждам за теб. Нито пък съм спряла да мисля за теб.
Това, че не те търся ми идва от ината. Очаквах, че ти ще се сетиш, явно съм се объркала, но няма проблеми.
Ще те преживея.
Днес денят ми се очерватя изненадващо приятно. Планирам цял ден да си лежа в нас, на топло и да се откъсна, макар и за ден, от света и от всичките проблеми, простотии, нерви, чувства и т.н.
Сутринта си се наядох като доволно прасенце, малко ми е съвестно де.
Телефонът ми е изключен, вече тегля няколко готини филмчета и се чувствам адски спокойно и готино.
(: